Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ یه جون خودم خوندمت 38 جای 28:w58: نه بابا خیلی وفته که البته در دوران شیرین نامزدی بسر میبریم هر کی گفته شیرین غلط کرده خیلی هم دوران پر استرسیه هنو دوران شیرین نامزدی هستی؟ چند ساله نامزدی مینا لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ عوارض داشتن شوهره پسرم رسمی یا غیر رسمی؟ دوستی هم میشه نامزدی؟ چند ماه تریپ کل کل و دعوا بود رو کم کنی هم(قابل توجه ابولی برای پیدا کردن شوهر) بعد یه سال و نیم نزدیک دو سال دوست بودیم اینقد زدیم تو سر و کله هم تا به تفاهم رسیدیم الان یکی دو ماه نامزد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اینو راست گفتی لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ عوارض داشتن شوهره پسرم رسمی یا غیر رسمی؟ دوستی هم میشه نامزدی؟ چند ماه تریپ کل کل و دعوا بود رو کم کنی هم(قابل توجه ابولی برای پیدا کردن شوهر) بعد یه سال و نیم نزدیک دو سال دوست بودیم اینقد زدیم تو سر و کله هم تا به تفاهم رسیدیم الان یکی دو ماه نامزد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 همونیکی دوماه محسوب میشه خواهر دوستی جزو نامزدی نیست دوستیه دیگه تو سر هم زدین که به تفاهم برسید؟ پ چرا نصف شبی دنبال دوست بودی که باهاش حرف بزنی:vahidrk: لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ چی رو عوارض داشتن شوهره پسرم لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ همونیکی دوماه محسوب میشه خواهر دوستی جزو نامزدی نیست دوستیه دیگهتو سر هم زدین که به تفاهم برسید؟ پ چرا نصف شبی دنبال دوست بودی که باهاش حرف بزنی:vahidrk: هیس صداشو در نیار زورکی تور کرده میزاره میره دخترمون میمونه سرمون لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ نه باباشاغل بود نمیتونست نصف شب بیدار بمونه که باید جون میکند کار میکرد پول جمع کنه واسه ایندمون یکی از دوستام دیشب میگفت هی باید نصف شبی پیام بدی بعد موقعی که میخواد حلقه رو دستت کنه،همه انگشتات کج و کوله شده ست لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ نصف شب؟ نه بابا ما از این قرتی بازیا نداشتیم ساعت 7 صبح پیام میدادین؟ لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ این تاپیکو پودر کردین دخترا آفرین 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ درد دل میکنید ؟ یکم:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ یکم:gnugghender: مهدی نیاد بیرونمون کنه:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ مهدی نیاد بیرونمون کنه:gnugghender: نه باو خودش پایه اس بس که آقاست 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ یه درد دل همینجا کنم خیلی از بچه ها تو تاپیک میگن مینا یوسفی که مین فکر میکنم با منن مثلا همین ردپا بابا خو مگه میشه دو نفر تو یه سایت اسم و فامیل هم باشن 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ نه باوخودش پایه اس بس که آقاست خو داشتی میگفتی خواهر مشکل کجا بود؟ 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ یه درد دل همینجا کنم خیلی از بچه ها تو تاپیک میگن مینا یوسفی که مین فکر میکنم با مننمثلا همین ردپا بابا خو مگه میشه دو نفر تو یه سایت اسم و فامیل هم باشن چه خوب عکس من اسم شما چرا نمیشه میشه 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ خو داشتی میگفتی خواهر مشکل کجا بود؟ اممم یادم رفت فقط یادمه بحث این شد من کیها اس میدادم و ابولی سن بابا بزرگ منو داره چه خوب عکس من اسم شما چرا نمیشه میشه بابا من خیلی جاها یه مین فکر میکنم خودمم بعد یادم میاد نه نه من تو سایت به اسم خودم عضو نیستم 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ اممم یادم رفت فقط یادمه بحث این شد من کیها اس میدادم و ابولی سن بابا بزرگ منو داره بابا من خیلی جاها یه مین فکر میکنم خودمم بعد یادم میاد نه نه من تو سایت به اسم خودم عضو نیستم نه بابا یعنی در این حد 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ نه بابا یعنی در این حد والا معضلی شده واسه خودم مریم دیگه سایت نمیاد؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده