soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ خدارو شکرباعث شدم حس پست دادنت برگرده حالا باید قرمز میکردی حتما اره خب..يهو ديدي يكي اومد اون نوشته رو ديد ولي پي به فلسفه ارزشمندش نبرد! خواستم بصيرت ملت رو بيدار كنم 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ اره خب..يهو ديدي يكي اومد اون نوشته رو ديد ولي پي به فلسفه ارزشمندش نبرد!خواستم بصيرت ملت رو بيدار كنم دستت مرسی که بفکر فلسفه نوشته ی من بودیو اونو به اذهان عمومی نشون دادی واقعا من شما دوستان و نداشتم چه میکردم 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ آقا این دیگه شوخی بردار نیست ، خانما خودتونو منفجر نکنید از ما گفتن 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ آقا این دیگه شوخی بردار نیست ، خانما خودتونو منفجر نکنید از ما گفتن یعنی فقط رژ لب نزنن حل میشه ؟ عفاف برمیگرده؟ حالا یه نکته ایمنی هم من بگم لطفا دوستان عزیزم رژ بدون سرب استفاده کنید گرون هست اما ارزش داره مرسی از مهدی عزیز که این وقت و در اختیار من گذاشت 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ آقا اینم بدون شرحه دیگه چه شعر جذابی دست طراح و شاعرش درد نکنه لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ نه به بعيا ك نسنجيده دهنشون رو باز ميكنن و فتوا ميدن نه به ايشون: واقعا حرفاشون رو دوس دارم. آقا اصلا دین رو میذاریم کنار بیا اصلا قرآن رو میذاریم کنار حجاب یه مساله عقلیه! هر عقل سالمی میتونه قبول کنه به یه خانم بگو حاضری شوهرت 99% عشقش مال تو باشه 1% واسه یه زن دیگه؟! کسی هست بگه حاضرم؟! پس همونطور که دوس داری شوهرت عشقش مال تو باشه جوری ازخونه بیرون نرو عشق شوهر مردمو بدزدی! یه جور لباس نپوش آرایش نکن که 1% عشق یه مردو مال خودت کنی زن مسلمان باید آنچنان در میان مردم رفت و آمد كند كه علائم عفاف و وقار و سنگینى و پاكى از آن هویدا باشد! 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ یعنی فقط رژ لب نزنن حل میشه ؟عفاف برمیگرده؟ حالا یه نکته ایمنی هم من بگم لطفا دوستان عزیزم رژ بدون سرب استفاده کنید گرون هست اما ارزش داره مرسی از مهدی عزیز که این وقت و در اختیار من گذاشت آقا شوخی نکن قضیه جدیه دوس داری لبات بترکه 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ آقا شوخی نکن قضیه جدیه دوس داری لبات بترکه :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ همش باید شوهر راضی باشه؟ اگه ما از شوهر راضی نباشیم چی میشه 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ نه به بعيا ك نسنجيده دهنشون رو باز ميكنن و فتوا ميدن نه به ايشون:واقعا حرفاشون رو دوس دارم. آقا اصلا دین رو میذاریم کنار بیا اصلا قرآن رو میذاریم کنار حجاب یه مساله عقلیه! هر عقل سالمی میتونه قبول کنه به یه خانم بگو حاضری شوهرت 99% عشقش مال تو باشه 1% واسه یه زن دیگه؟! کسی هست بگه حاضرم؟! پس همونطور که دوس داری شوهرت عشقش مال تو باشه جوری ازخونه بیرون نرو عشق شوهر مردمو بدزدی! یه جور لباس نپوش آرایش نکن که 1% عشق یه مردو مال خودت کنی زن مسلمان باید آنچنان در میان مردم رفت و آمد كند كه علائم عفاف و وقار و سنگینى و پاكى از آن هویدا باشد! زن مسلمان باید آنچنان در میان مردم رفت و آمد كند كه علائم عفاف و وقار و سنگینى و پاكى از آن هویدا باشد! اینو بارسم شکل توضیح دهید 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ همش باید شوهر راضی باشه؟اگه ما از شوهر راضی نباشیم چی میشه طلاق:gnugghender: لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ اینم جهت درس عبرت :icon_pf (34): اینا چیزی که تو روایت هست کسی که دینو قبول داره اینم داره و لاغیر اگه خیلیا ادعای مسلمونی دارن باید بدون جهنمی هستا و این عذابا هم هستحالا یکم پیاز داغشو زیاد کردن همینه دیگه اون کسی هم که قبول نداره دلیلی نداره عقاید بقیه رو مسخره کنه طلاق:gnugghender: خو دوسش دارم لامصبولی حرصم میدن به آدم 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ اینا چیزی که تو روایت هست کسی که دینو قبول داره اینم داره و لاغیر اگه خیلیا ادعای مسلمونی دارن باید بدون جهنمی هستا و این عذابا هم هستحالا یکم پیاز داغشو زیاد کردن همینه دیگه اون کسی هم که قبول نداره دلیلی نداره عقاید بقیه رو مسخره کنه خو دوسش دارم لامصبولی حرصم میدن به آدم مگه تو شوهر داری مینا 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ مگه تو شوهر داری مینا اره بابا همسن منه پیر دختر 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ اره بابا همسن منه پیر دختر برو بابا تو بچت سه چهار سالش بود تازه من ترم دو بودم تازه بیست و سه سالمه:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ برو بابا تو بچت سه چهار سالش بود تازه من ترم دو بودم تازه بیست و سه سالمه:vahidrk: خوب منم 28 سالگی ازدواج کردم الانم بچم 6سالشه میشه 34:v57xpgj21gn50sq6izf ریاضیتم که ضعیفه لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ 40؟؟؟؟ جان؟؟؟ یعنی تونمیدونستی؟ شوخی میکنی؟ :| لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ پسرت که خیلی ناز بودپس دیدی همسنت نیستم من ازت 15 سال کوچیکترم به باباش رفتهزودم به جرگه متاهلا پیوستم :w58:34-23 میشه 15 آفرین 20:biggrin: لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ یه جون خودم خوندمت 38 جای 28:w58: نه بابا خیلی وفته که البته در دوران شیرین نامزدی بسر میبریم هر کی گفته شیرین غلط کرده خیلی هم دوران پر استرسیه علاوه بر ریاضیات باید دکتر چشم هم بری بااین موافقمهر کی گفته شیرین غلط کرده خیلی هم دوران پر استرسیه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده