soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۸۹ مرد سالاری خوبه بده؟کمی تا قسمتی ؟یکم بیش از قسمتی؟ گزینه الف و ب؟ هیچکدام؟.................................................................................................... اگه خوبه چرا خوبه ؟.............تا چه حد؟.......اگه بده چرا بده؟......... آیا مردای ما بالاخص ایرانی ها .......میتونن یا توانسته اند از مردسالاری چندین هزار ساله خودشون دست بکشن؟........یه نفر محتاط بوده که رو پشت بوم هی از لبه دور میشد ....آخرش هم بر اثر همان افراط از اینور افتاد پایین........ماجرای ما هم شده همین .......یا افراطیم یا تفریط .......گاها مردایی رو آدم میبینه که عارش میاد به اونا بگه مرد ......یاد حرف یه عزیزی افتادم که میگفت اون شیری که توی قفس سیرک آلت دست یه اجنبی شده به خاطر یه تکه گوشت..... واژه شیر بودنو زیر پا له کرده ......... کی نظر اولو میده؟ 14 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۸۹ مرد سالاری خوبه بده؟کمی تا قسمتی ؟یکم بیش از قسمتی؟ گزینه الف و ب؟ هیچکدام؟.................................................................................................... اگه خوبه چرا خوبه ؟.............تا چه حد؟.......اگه بده چرا بده؟......... آیا مردای ما بالاخص ایرانی ها .......میتونن یا توانسته اند از مردسالاری چندین هزار ساله خودشون دست بکشن؟........یه نفر محتاط بوده که رو پشت بوم هی از لبه دور میشد ....آخرش هم بر اثر همان افراط از اینور افتاد پایین........ماجرای ما هم شده همین .......یا افراطیم یا تفریط .......گاها مردایی رو آدم میبینه که عارش میاد به اونا بگه مرد ......یاد حرف یه عزیزی افتادم که میگفت اون شیری که توی قفس سیرک آلت دست یه اجنبی شده به خاطر یه تکه گوشت..... واژه شیر بودنو زیر پا له کرده .........:w00: کی نظر اولو میده؟ ماشاءالله ........... چرا داد میزنی مرد؟ عرض شود که نه............. به هیچ وجه......... بنده اصلاً قبول ندارم.......... نه مرد سالاری و نه زن سالاری.......... بر اساس آیه قرآن در سوره نساء الرجال قوامون علی النساء - مردان قوام هستند بر زنان........ این فقط بدین معنا نیست که تصمیم گیرنده اصلی مردها هستند.......... :ws46: اینکه سایه یک مرد بر سر زنش باشه آیا سایه زور و جسارت هستش گردن کلفتیه؟ :icon_pf (34): یا اول از همه سایه عشق و محبت قلبی به زن......... :icon_gol::icon_gol: باید این کلمات اشتباه از قاموس زندگی حذف بشه یعنی چی مرد سالار یا زن سالار؟ :w00::w00: همه چیز حول محور خدا میگرده و زن و شوهر هم همینطور ......... :icon_gol: حالا ببینی این دو توی مسابقه رسیدن به مقام قرب الهی چقدر عاشق و معشوق خوبی خواهند بود.......... :icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol: مثال امیرالمومنین حضرت علی علیه السلام و همسر ایشان بانوی دو عالم حضرت فاطمه الزهراء سلام الله علیها............ :icon_gol::icon_gol: 9 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ماشاءالله ........... چرا داد میزنی مرد؟ عرض شود که نه............. به هیچ وجه......... بنده اصلاً قبول ندارم.......... نه مرد سالاری و نه زن سالاری.......... بر اساس آیه قرآن در سوره نساء الرجال قوامون علی النساء - مردان قوام هستند بر زنان........ این فقط بدین معنا نیست که تصمیم گیرنده اصلی مردها هستند.......... :ws46: اینکه سایه یک مرد بر سر زنش باشه آیا سایه زور و جسارت هستش گردن کلفتیه؟ :icon_pf (34): یا اول از همه سایه عشق و محبت قلبی به زن......... :icon_gol::icon_gol: باید این کلمات اشتباه از قاموس زندگی حذف بشه یعنی چی مرد سالار یا زن سالار؟ :w00::w00: همه چیز حول محور خدا میگرده و زن و شوهر هم همینطور ......... :icon_gol: حالا ببینی این دو توی مسابقه رسیدن به مقام قرب الهی چقدر عاشق و معشوق خوبی خواهند بود.......... :icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol: مثال امیرالمومنین حضرت علی علیه السلام و همسر ایشان بانوی دو عالم حضرت فاطمه الزهراء سلام الله علیها............ :icon_gol::icon_gol: تایید میشه:icon_gol: بر اساس آیه قرآن در سوره نساء الرجال قوامون علی النساء - مردان قوام هستند بر زنان با توجه به این آیه به نظر من مرد تکیه گاه زنه زن نباید این صلابت مرد رو زیر سوال ببره در مقابل مرد هم نباید به جای صلابت و اینکه تکیه گاه زنش باشه زورگویی کنه 7 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بده! زن سالاری هم بده! هر انسانی به حکم انسان بودنش حرمت داره و باید حفظ بشه نه افراط نه تفریط نه زن نه مرد 8 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نه بده باید تعامل باشه البته اکثرا ما اصلا فرهنگ بحث رو بلد نیستیم چون 4 ساعت در مورد یه چی صخبت میکنیم اخرش سر خونه اول بر میگردیم:w00: 6 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۸۹ به نظر من هم اصلاً خوب نیست! نه مردسالاری خوبه نه زن سالاری. همه چیز باید در حدّ تعادل و میانه باشه!!! 6 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :icon_gol: چیزی که مد نظره اینه که متاسفانه این باور تو جامعه نهادینه شده .....برای این باور زدایی چه راه حل هایی میشه ارائه نمود ........ تا مرد میاد کمک کنه میگه مبادا که همسایه ها منو زن ذلیل بشناسن .......یا مثلا اعتقاد به گربه دم حجله دارن .......هیچ وقت آنطور که بایدو شاید قرانو برا ما تفسیر نکردند .....یه مقاله ای میخوندم در باره آداب زناشویی بر اساس آیات قران ......چه حرفهای نازنینی برا گفتن داره این قران ....ولی حیف که مسلمان نیستیم وگرنه دومین کشور طلاق شناخته نمیشدیم 7 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بده!زن سالاری هم بده! هر انسانی به حکم انسان بودنش حرمت داره و باید حفظ بشه نه افراط نه تفریط نه زن نه مرد دقیقا تایید میشه 6 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۸۹ دقیقا تایید میشه :wubpink::wubpink::wubpink: 3 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بچه ها واقعاً شرمنده ولی میخوام 2 تا مطلب تلخ رو بگم: 1- مثل اینکه در تعالیم اسلامی به ما گفتند که زن خودش رو برای مرد خودش و در خانه آرایش کنه و از بهترین ها و شایسته ترین ها استفاده کنه. درسته. با عرض معذرت میخوام و ببخشید و........... چقدر از خانم ها این مورد رو رعایت میکنند......... باز هم ببخشید ولی برخی آقایون به خانمشون میگن فلانی تو وقتی توی مهمونی یا مجلسی هستی (ببخشید شرمنده بچه ها ) خیلی خیلی زیبا میشی و من بیشتر تو رو ........ دارم. ولی توی خونه اینجوری نیستی و این برای من آزار دهنده هستش. :icon_pf (34): ولی با عرض معذرت میخوام و ببخشید الان اکثراً برعکس تعالیم اسلامی عمل میکنند....... :icon_pf (34): موقع بیرون رفتن بهترین عطرو ادکلن و لباس و ........ :icon_pf (34): خیلی بده خدایی...... :icon_pf (34): با همسایه و پسر عمو پسر دایی و کی و کی به صورتی حرف میزنند و رفتار میکنند که این مرد بیچاره با مشاهده اون به اندازه هزار سال خرد میشه و میشکنه..... آرزو به دل مرد میمونه که حتی برای یک مرتبه هم که شده مثل شب عروسی خودشون این فرشته زندگیش زیبا و ..... باشه و باهاش اونجوری حرف بزنه چرا؟ کجای اسلام اینجوری گفته؟ :icon_pf (34): این که نشد اسلامی؟ فقط اسمش اسلامی هست. :icon_pf (34): باز هم تاکید میکنم که مطالب فوق برای بعضی هاست نه همه و من باز هم عذرخواهی میکنم. ****************** 2- برای آقایون چون خودم مرد هستم و عذرخواهی بابت اینکه بعضی ها اینجوری هستند. با دوستان و رفیق ها فوق العاده خودمونی و آخر عشق وکیف هستند. برو بیرون بگرد......... از خوشی ها لذت ببر........ شلوخ کن......... رستوران.......... مسافرت....... گردش......... خوشی........ ابراز علاقه......... حالا میرسی خونه......... :w00::167: بد اخلاق. سر زن و بچه داد بزن. وضعیت نامرتب. اعتراض کن. :w00::167: چرا ناهار اینجوری؟ :w00::167: چرا بچه ها اینجوری؟ :w00::167: چرا درسهاشون اونجوری؟ :w00::167: چرا رفتی خونه فلانی؟ :w00::167: چرا دیدم با فلانی؟ :w00::167: :w00::167: چرا پر رو شدی جدیداً؟ :w00::167: :w00::167: چرا لباسم اتو شده نیست؟ :w00::167: چرا و چرا و چرا؟ :w00::167: :w00::167: :w00::167: من میخوام ببینم این زن بنده خدا چه گناهی کرده......... بابا به خدا سنگ هم که باشه منفجر میشه...... چه گناهی داره این گل زندگی که اینقدر زجر باید بکشه؟ آرزو به دلش میمونه که این به اصظلاح مرد فقط و فقط یک مرتبه با گل از در خونه وارد بشه و بهش بگه که عزیزم من ...... دارم. عمرآً.......... :icon_pf (34): حالا اگه تونستی از نفر این جمله مورد علاقه خانم ها رو که ....... دارم رو بشنوی؟ درسته که آقایون به راحتی این جمله رو نمیگن ولی دیگه نه به همسر که....... :icon_pf (34): آرزوی کوچکترین خوشی ها و محبت ها به دل زن میمونه....... :icon_pf (34): اون گل یاسی که روز اول اومده بود توی خونه دیگه هر روز که میگذره خشک و خشک تر میشه...... :icon_pf (34): این برخی از آقایون هم که به فکر خودشون......... :w00: خونه که میاد خانم باید تمام و کمال در خدمتش باشه. :icon_pf (34): نیاز .......... باید تامین بشه. نیاز خوراک باید تامین بشه. :icon_pf (34): نیاز تامین موارد موجود در خانه و شستن و تربیت بچه ها و چه و چه؟؟؟؟!!!!!! :icon_pf (34): :icon_pf (34): حالا آقا چی؟ توجیح مسئله. آقا الرجال قوامون علی النساء....... :icon_pf (34): خوب برادر من تو که تمام آیه قرآن رو با این عملت زیر سوال بردی. :icon_pf (34): :icon_pf (34): برو تفسیر رو بخون که میگه این قوام بودن اول عشق و صداقت به زن هستش نه زورگویی. :w00: ************************ باز هم تاکید میکنم که فقط و فقط برخی از خانم ها و آقایان اینطور هستند و نه همه ************************ بچه ها باز هم ببخشید .............. :icon_redface: :icon_redface: *********************** در انتها این گل خدمت همه آقایون: *********************** این هم خدمت همه خانم ها: 5 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اخــــــــــــــــــی دلم واسه خودم سوخت :ws44: ------------------------ واقعا حقیقت رو گفتین ممنون 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ بنظر من بهتر از زن سالاریه 2 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ بد هر دو بد تفاهم و با هم بودن خوب مرد و زن كامل كننده ي هم هستند و با بودن در كنار همك زندگي خوشبختي خواهند داشت نه با زورزگويي و حرف يك طرف در خونه حاكم باشه 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ ماشاءالله ........... چرا داد میزنی مرد؟ عرض شود که نه............. به هیچ وجه......... بنده اصلاً قبول ندارم.......... نه مرد سالاری و نه زن سالاری.......... بر اساس آیه قرآن در سوره نساء الرجال قوامون علی النساء - مردان قوام هستند بر زنان........ این فقط بدین معنا نیست که تصمیم گیرنده اصلی مردها هستند.......... :ws46: اینکه سایه یک مرد بر سر زنش باشه آیا سایه زور و جسارت هستش گردن کلفتیه؟ :icon_pf (34): یا اول از همه سایه عشق و محبت قلبی به زن......... :icon_gol::icon_gol: باید این کلمات اشتباه از قاموس زندگی حذف بشه یعنی چی مرد سالار یا زن سالار؟ :w00::w00: همه چیز حول محور خدا میگرده و زن و شوهر هم همینطور ......... :icon_gol: حالا ببینی این دو توی مسابقه رسیدن به مقام قرب الهی چقدر عاشق و معشوق خوبی خواهند بود.......... :icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol: مثال امیرالمومنین حضرت علی علیه السلام و همسر ایشان بانوی دو عالم حضرت فاطمه الزهراء سلام الله علیها............ :icon_gol::icon_gol: شدیدااا تأیید میشه:icon_gol::icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ بنظر من بهتر از زن سالاریه :167: بیشتر فکر کن..... 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ :167: بیشتر فکر کن..... من کلا مخالفم ولی اگر قرار باشه وجود داشته باشه مرد سالاری منطقی تره 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ :167: بیشتر فکر کن..... من کلا مخالفم ولی اگر قرار باشه وجود داشته باشه مرد سالاری منطقی تره 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ من کلا مخالفمولی اگر قرار باشه وجود داشته باشه مرد سالاری منطقی تره از چه لحاظ منطقی تره؟ 1 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ به نظر من عدالت سالاری خوبه... خصلت مردا طوریه که میتونن رهبر خوبی برای خانواده باشند .. البته طبق معمول استثنا هم وجود داره باید احترامش حفظ بشه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده