Mr.Dexigner 742 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ یه سوال! ببینم وقتی یه نفر خدایی نکرده تو فک و فامیلتون یا تو آشناهاتون میمیره آدم خوبی میشه یا فقط تو دوروبریای ما اینجوریه؟ متوجه شدید عرضمو؟ مثلا حسین پناهی اینقدر که میگن، آدم خوبی بوده یعنی؟ یا خسرو شکیبایی! یا حتی پوپک گلدره! هرکی هم متوجه ارتباط موضوع با عنوان شد جایزه داره پیش من 13 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ یه سوال!ببینم وقتی یه نفر خدایی نکرده تو فک و فامیلتون یا تو آشناهاتون میمیره آدم خوبی میشه یا فقط تو دوروبریای ما اینجوریه؟ متوجه شدید عرضمو؟ مثلا حسین پناهی اینقدر که میگن، آدم خوبی بوده یعنی؟ یا خسرو شکیبایی! یا حتی پوپک گلدره! هرکی هم متوجه ارتباط موضوع با عنوان شد جایزه داره پیش من اقا برای ما هم همینطوره واقعا چرا اینطوریه 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ یه سوال!ببینم وقتی یه نفر خدایی نکرده تو فک و فامیلتون یا تو آشناهاتون میمیره آدم خوبی میشه یا فقط تو دوروبریای ما اینجوریه؟ متوجه شدید عرضمو؟ مثلا حسین پناهی اینقدر که میگن، آدم خوبی بوده یعنی؟ یا خسرو شکیبایی! یا حتی پوپک گلدره! هرکی هم متوجه ارتباط موضوع با عنوان شد جایزه داره پیش من به نظر من سوالاتون خیلی یه جوریه پرواضحه خوب هیچ کس نمیاد پشت سر یه مرده بگه فلان فلان شده آدم بدی بودااااااااااااااااا..از انسانیت به دوره این قانون طبیعته.... این قانون انسانیت... ینی چی خوب.... دهه بعدشم تازشم.... اونکه بده از دیده همه بده و اونکه خوب از دیده همه خوب... پس اینکه بعد مرگ یکی بگی فلانی بد بوده (فرض بر اینکه بد بوده) خبره تازه ای نیست برای کسی چون همه میشناختن پسسسسسسسسسسسسسس چون دستش کوتاهه عقل حکم میکنه بگی بنده خدا خوب بود خدا بیامرزدش.. دهه باز هم 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ استدلال من اینه وقتی کسی فوت میکنه هرچقدر که بد باشه سرخاک توسط یه شخص روحانی مجلس از همه حلالیت میخوان و همه خالصن و مخلصن حلالش میکنن و این باعث رضایت قلبی ادم میشه.ویه دلیلش اینه که کسی فوت میکنه و دیگری شاهد مرگ و دفن اون میشه بیشتر از اینکه برای مرده ناراحت باشه برای خودش ناراحته که یه روزی باید به خاک برگرده که امیدوارم دوستان صدوبیست سال زنده باشن و سلامت 8 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ یه سوال!ببینم وقتی یه نفر خدایی نکرده تو فک و فامیلتون یا تو آشناهاتون میمیره آدم خوبی میشه یا فقط تو دوروبریای ما اینجوریه؟ متوجه شدید عرضمو؟ مثلا حسین پناهی اینقدر که میگن، آدم خوبی بوده یعنی؟ یا خسرو شکیبایی! یا حتی پوپک گلدره! ا هرکی هم متوجه ارتباط موضوع با عنوان شد جایزه داره پیش من طلاع رسانی بعد مرگ میشه عزیزانم بسیار زیبا از مرحوم حسین پناهی ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ دنیا را بغل گرفتیم گفتند امن است هیچ کاری با ما ندارد خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم آبستن تمام دردها یش شده ایم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ * * *اینجا در دنیای من، گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند* *دیگر گوسفند نمی درند* *به نی چوپان دل می سپارند و گریه می کنند...* * * ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ ** **اجازه ... ! اشک سه حرف ندارد ... ، اشک خیلی حرف دارد!!!* ** ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ * * *می خواهم برگردم به روزهای کودکی آن زمان ها که : پدر تنها قهرمان بود .* * عشــق، تنـــها در آغوش مادر خلاصه میشد * *بالاترین نــقطه ى زمین، شــانه های پـدر بــود ... * *بدتـرین دشمنانم، خواهر و برادر های خودم بودند . * *تنــها دردم، زانو های زخمـی ام بودند. * *تنـها چیزی که میشکست، اسباب بـازیهایم بـود * *و معنای خداحافـظ، تا فردا بود...!* ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ * * *این روزها به جای" شرافت" از انسان ها * * فقط" شر" و " آفت" می بینی !* * * ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ * * *راســــــتی، دروغ گـــــفتن را نیــــــــز، خـــــــــوب یاد گـــرفتــه ام...! "حــــال مـــن خـــــــوب اســت" ... خــــــوبِ خــــوب* * * ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ * * *میدونی"بهشت" کجاست ؟ * *یه فضـای ِ چند وجب در چند وجب ! * *بین ِ بازوهای ِ کسی که دوسـتش داری...* * * ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ * * *وقتی کسی اندازت نیست * * دست بـه اندازه ی خودت نزن...* * * ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ * * *این روزها "بــی" در دنیای من غوغا میکند! بــیکس ، بــیمار ، بــیزار ، بــیچاره بــیتاب ، بــیدار ، بــییار ، بــیدل ، بـیریخت،بــیصدا ، بــیجان ، بــینوا * *بــیحس ، بــیعقل ، بــیخبر ، بـینشان ، بــیبال ، بــیوفا ، بــیکلام ،بــیجواب ، بــیشمار ، بــینفس ، بــیهوا ، بــیخود،بــیداد ، بــیروح ، بــیهدف ، بــیراه ، بــیهمزبان * *بــیتو بــیتو بــیتو......* * * ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ * * *ماندن به پای کسی که دوستش داری * * قشنگ ترین اسارت زندگی است !* * * ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ * * *می کوشم غــــم هایم را غـــرق کنم اما* * بی شرف ها یاد گرفته اند شــنا کنند ...* * * ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ * * می دانی یک وقت هایی باید روی یک تکه کاغذ بنویسی تـعطیــل است و بچسبانی پشت شیشه ی افـکارت باید به خودت استراحت بدهی دراز بکشی دست هایت را زیر سرت بگذاری به آسمان خیره شوی و بی خیال ســوت بزنی در دلـت بخنــدی به تمام افـکاری که پشت شیشه ی ذهنت صف کشیده اند آن وقت با خودت بگویـی بگذار منتـظـر بمانند !!!* ** ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ * * *مگه اشك چقدر وزن داره...؟ * *که با جاري شدنش ، اينقدر سبک مي شيم...* * * ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ * * *من اگه خـــــــــــــــــــــدا بودم ...* * یه بار دیگه تمـــــــــــــــوم بنده هام رو میشمردم * * ببینم که یه وقت یکیشون تنــــــــــــــها نمونده باشه ...* 11 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ درباره این سه نفری که گفتی راستش من فکر میکنم همه میگن آخی چرا ما تا قبل از اینکه فوت کنه، بیشتر دربارش نمیدونستن واسه همینه که جملاتشون عکساشون و ... همه جا پخش میشه یهو یعنی کلا وقتی یکی فوت میکنه،همه تازه یادشون میاد که آخی چرا زودتر نفهمیدنش خب وقتی هم که همه چیز دربارش پخش میشه،هیشکی نمیاد بگه آره فلان کار اشتباه رو هم انجام داد و از این حرفا بعدم میشینن فکر میکنن به بعضی کارایی که انجام میداد بعد میگن یادش بخیر یادته باهاش میرفتیم فلان جا چقدر خوش میگذشت همین طور دیگه فقط خوبیاش مرور میشه چند وقت پیش یکی از آشناهامون فوت کرد بعد بابام گفت فلانی چقدر سر به سرمون گذاشت و اذیتمون کرد تو جوونی. همون موقع مامانم گفت وا پشت سر مرده؟ :| بعدشم ما وقتی بد از کسی میگیم،میخوایم یا یه جوری تلافی کنیم یا باهاش بحث کنیم و از این حرفا منتهی وقتی که میمیره، دیگه دست اون از دنیا کوتاهه نمیتونه که بشنوه و دعوا کنه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 این شهریار هم بهش فکر میکنم جواب میدم :دی 5 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ یه سوال!ببینم وقتی یه نفر خدایی نکرده تو فک و فامیلتون یا تو آشناهاتون میمیره آدم خوبی میشه یا فقط تو دوروبریای ما اینجوریه؟ متوجه شدید عرضمو؟ مثلا حسین پناهی اینقدر که میگن، آدم خوبی بوده یعنی؟ یا خسرو شکیبایی! یا حتی پوپک گلدره! هرکی هم متوجه ارتباط موضوع با عنوان شد جایزه داره پیش من سلام نمیدونم این رو درباره حسین پناهی شنیدین: حسین پناهی در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در روستای دژکوه از توابع شهر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از توابع برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در استان کهگیلویه و بویراحمد زاده شد. پس از اتمام تحصیل در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به توصیه و خواست پدر برای تحصیل به مدرسهٔ آیتالله گلپایگانی رفت و بعد از پایان تحصیلات برای ارشاد و راهنمایی مردم به محل زندگیاش بازگشت. چند ماهی در کسوت روحانیت به مردم خدمت کرد تا اینکه زنی برای پرسش مسئلهای که برایش پیش آمده بود پیش حسین رفت و از حسین پرسید که فضلهٔ موشی داخل روغن محلی که حاصل چند ماه زحمت و تلاشم بود افتادهاست، آیا روغن نجس است؟ حسین با وجود اینکه میدانست روغن نجس است (روغن محلی معمولاٌ در تابستان از حرارت دادن کره به دست می آید و در هوای آزاد و با توجه به گرم بودن هوا در تابستان روغن همیشه به صورت مایع است)، ولی این را هم میدانست که حاصل چند ماه تلاش این زن روستایی، خرج سه چهار ماه خانوادهاش را باید تامین کند، به زن گفت نه همان فضله و مقداری از اطراف آن را دربیاورد و بریزد دور، روغن دیگر مشکلی ندارد. بعد از این اتفاق بود که حسین علی رغم فشارهای اطرافیان نتوانست تحمل کند که در کسوت روحانیت باقی بماند. این اقدام حسین به طرد وی از خانواده نیز منجر شد. حسین به تهران آمد و در مدرسهٔ هنری آناهیتا چهار سال درس خواند و دوره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام را گذراند. منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ مرگ یه نفر بدترین و تلخ ترین اتفاق حداقل برای نزدیکانش هست. خو و بد بودنش به اعمالیه که انجام داده مهم انسانیته .. بعد مرگش خیلی زود فراموش میشه ..چه بسا حداقل یاداوری که از کسی که فوت کرده خاطرات خوب و انسانیتش باشه. 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ ما که معروفیم به مردهپرستی یه ماجرا از قول پدرم: یه بنده خدایی که بازاری خفن پولدار بوده میمیره، پسرش میره یه پول هنگفت میده به یک مداح معروف و میارش که تو مراسم پدر مداحی کنه... مداح هم دستش درد نکنه همه رو حسابی به گریه میندازه و حسابی در مدح پدر درگذشتهی پولدار مدیحه سرایی میکنه... آخر مراسم به پسر میگن چرا انقدر پول دادی واس این مداح؟... میگه: بابای من مرد زیاد خوبی نبود، تو عمرش حتی دو رکعت نماز هم نخوند، اما این مداح دستش درد نکنه پدرم رو با ائمه محشور کرد، بیشتر آدمایی که تو مراسمن دارن میگن عجب مرد خوبی بود و حیف شد که از دست دادیمش..... خلاصه اینکه جو بعد مرگ شخص خیلی تاثیر میذاره رو نظر مردم ... زمان که بگذره(از چند روز تا چندین سال) عاقلانه تر در مورد شخص مرده حرف زده میشه یا یاد میشه... 5 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ یه سوال!ببینم وقتی یه نفر خدایی نکرده تو فک و فامیلتون یا تو آشناهاتون میمیره آدم خوبی میشه یا فقط تو دوروبریای ما اینجوریه؟ متوجه شدید عرضمو؟ مثلا حسین پناهی اینقدر که میگن، آدم خوبی بوده یعنی؟ یا خسرو شکیبایی! یا حتی پوپک گلدره! هرکی هم متوجه ارتباط موضوع با عنوان شد جایزه داره پیش من نکتش اینجاست که ما ایرانی ها مرده پرست هستیم و تا وقتی که طرف زنده س حالی ازش نمیگیریم ولی وقتی بمیره قدیسش میکنم و میپرستیمش که کاملاًبه نظر من اشتباهه ..............طرف تا زنده س باهاش حرف نمیزنه ولی همین که می افته میمیره تا سالگردش براش سیاه میپوشه یکی نیست بگه بابا ای کاش تا زمانی که اون شخص زنده بود یادی ازش میکردی..... 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ نکتش اینجاست که ما ایرانی ها مرده پرست هستیم و تا وقتی که طرف زنده س حالی ازش نمیگیریم ولی وقتی بمیره قدیسش میکنم و میپرستیمش که کاملاًبه نظر من اشتباهه ..............طرف تا زنده س باهاش حرف نمیزنه ولی همین که می افته میمیره تا سالگردش براش سیاه میپوشه یکی نیست بگه بابا ای کاش تا زمانی که اون شخص زنده بود یادی ازش میکردی..... منظورت بعد مرگ :girl_angel: اما قبلش:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ منظورت:girl_angel: منظورم یعنی برا مرده ها نسبت به زنده ها بیشتر ارزش قائل میشیم 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ یاد یه خاطره افتادم یه بار یکی از اقواممون (نزدیک نبود) که آدم ظالمی بود مرد مامانم گفت فلانی مرد درجا گفتم به جهنم مامانم 100 تا فحش بهم داد که چطور دلت میاد بگی به جهنم فیلم میلیونر زاغه نشین رو که دیدین یه جاش در مورد یه خوننده ی کور حرف میزد که دلیل معروفیتش بیشتر کور بودنشه الان این که شخص مرده یه جور حس ترحم ایجاد می شه و این ترحم موجب میشه محبوب تر شن 3 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ آره مام هر کی فوت میکنه خوب میشه! قبلش خیلی بده! قبلش فقط ما خوبیم! 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ یه سوال!ببینم وقتی یه نفر خدایی نکرده تو فک و فامیلتون یا تو آشناهاتون میمیره آدم خوبی میشه یا فقط تو دوروبریای ما اینجوریه؟ متوجه شدید عرضمو؟ مثلا حسین پناهی اینقدر که میگن، آدم خوبی بوده یعنی؟ یا خسرو شکیبایی! یا حتی پوپک گلدره! هرکی هم متوجه ارتباط موضوع با عنوان شد جایزه داره پیش من وصیت نامه فوق العاده زیبای حسین پناهی! قبر مرا نیم متر کمتر عمیق کنید تا پنجاه سانت به خدا نزدیکتر باشم. بعد از مرگم، انگشتهای مرا به رایگان در اختیار اداره انگشتنگاری قرار دهید. به پزشک قانونی بگویید روح مرا کالبدشکافی کند، من به آن مشکوکم! ورثه حق دارند با طلبکاران من کتک کاری کنند. عبور هرگونه کابل برق، تلفن، لوله آب یا گاز از داخل گور اینجانب اکیدا ممنوع است. بر قبر من پنجره بگذارید تا هنگام دلتنگی، گورستان را تماشا کنم. کارت شناسایی مرا لای کفنم بگذارید، شاید آنجا هم نیاز باشد! مواظب باشید به تابوت من آگهی تبلیغاتی نچسبانند! روی تابوت و کفن من بنویسید: این عاقبت کسی است که زگهواره تا گور دانش بجست. دوست ندارم مردم قبرم را لگدمال کنند. در چمنزار خاکم کنید! کسانی که زیر تابوت مرا میگیرند، باید هم قد باشند. شماره تلفن گورستان و شماره قبر مرا به طلبکاران ندهید. گواهینامه رانندگیم را به یک آدم مستحق بدهید، ثواب دارد! در مجلس ختم من گاز اشکآور پخش کنید تا همه به گریه بیفتند. از اینکه نمیتوانم در مجلس ختم خودم حضوریابم قبلا پوزش میطلبم 2 لینک به دیدگاه
Mr.Dexigner 742 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ طلاع رسانی بعد مرگ میشه عزیزانم بسیار زیبا از مرحوم حسین پناهی ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ دنیا را بغل گرفتیم گفتند امن است هیچ کاری با ما ندارد خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم آبستن تمام دردها یش شده ایم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ * * *اینجا در دنیای من، گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند* *دیگر گوسفند نمی درند* *به نی چوپان دل می سپارند و گریه می کنند...* * * ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ ** **اجازه ... ! اشک سه حرف ندارد ... ، اشک خیلی حرف دارد!!!* ** ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ * * *می خواهم برگردم به روزهای کودکی آن زمان ها که : پدر تنها قهرمان بود .* * عشــق، تنـــها در آغوش مادر خلاصه میشد * *بالاترین نــقطه ى زمین، شــانه های پـدر بــود ... * *بدتـرین دشمنانم، خواهر و برادر های خودم بودند . * *تنــها دردم، زانو های زخمـی ام بودند. * *تنـها چیزی که میشکست، اسباب بـازیهایم بـود * *و معنای خداحافـظ، تا فردا بود...!* ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ * * *این روزها به جای" شرافت" از انسان ها * * فقط" شر" و " آفت" می بینی !* * * ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ * * *راســــــتی، دروغ گـــــفتن را نیــــــــز، خـــــــــوب یاد گـــرفتــه ام...! "حــــال مـــن خـــــــوب اســت" ... خــــــوبِ خــــوب* * * ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ * * *میدونی"بهشت" کجاست ؟ * *یه فضـای ِ چند وجب در چند وجب ! * *بین ِ بازوهای ِ کسی که دوسـتش داری...* * * ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ * * *وقتی کسی اندازت نیست * * دست بـه اندازه ی خودت نزن...* * * ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ * * *این روزها "بــی" در دنیای من غوغا میکند! بــیکس ، بــیمار ، بــیزار ، بــیچاره بــیتاب ، بــیدار ، بــییار ، بــیدل ، بـیریخت،بــیصدا ، بــیجان ، بــینوا * *بــیحس ، بــیعقل ، بــیخبر ، بـینشان ، بــیبال ، بــیوفا ، بــیکلام ،بــیجواب ، بــیشمار ، بــینفس ، بــیهوا ، بــیخود،بــیداد ، بــیروح ، بــیهدف ، بــیراه ، بــیهمزبان * *بــیتو بــیتو بــیتو......* * * ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ * * *ماندن به پای کسی که دوستش داری * * قشنگ ترین اسارت زندگی است !* * * ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ * * *می کوشم غــــم هایم را غـــرق کنم اما* * بی شرف ها یاد گرفته اند شــنا کنند ...* * * ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ * * می دانی یک وقت هایی باید روی یک تکه کاغذ بنویسی تـعطیــل است و بچسبانی پشت شیشه ی افـکارت باید به خودت استراحت بدهی دراز بکشی دست هایت را زیر سرت بگذاری به آسمان خیره شوی و بی خیال ســوت بزنی در دلـت بخنــدی به تمام افـکاری که پشت شیشه ی ذهنت صف کشیده اند آن وقت با خودت بگویـی بگذار منتـظـر بمانند !!!* ** ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ * * *مگه اشك چقدر وزن داره...؟ * *که با جاري شدنش ، اينقدر سبک مي شيم...* * * ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ * * *من اگه خـــــــــــــــــــــدا بودم ...* * یه بار دیگه تمـــــــــــــــوم بنده هام رو میشمردم * * ببینم که یه وقت یکیشون تنــــــــــــــها نمونده باشه ...* وصیت نامه فوق العاده زیبای حسین پناهی! قبر مرا نیم متر کمتر عمیق کنید تا پنجاه سانت به خدا نزدیکتر باشم. بعد از مرگم، انگشتهای مرا به رایگان در اختیار اداره انگشتنگاری قرار دهید. به پزشک قانونی بگویید روح مرا کالبدشکافی کند، من به آن مشکوکم! ورثه حق دارند با طلبکاران من کتک کاری کنند. عبور هرگونه کابل برق، تلفن، لوله آب یا گاز از داخل گور اینجانب اکیدا ممنوع است. بر قبر من پنجره بگذارید تا هنگام دلتنگی، گورستان را تماشا کنم. کارت شناسایی مرا لای کفنم بگذارید، شاید آنجا هم نیاز باشد! مواظب باشید به تابوت من آگهی تبلیغاتی نچسبانند! روی تابوت و کفن من بنویسید: این عاقبت کسی است که زگهواره تا گور دانش بجست. دوست ندارم مردم قبرم را لگدمال کنند. در چمنزار خاکم کنید! کسانی که زیر تابوت مرا میگیرند، باید هم قد باشند. شماره تلفن گورستان و شماره قبر مرا به طلبکاران ندهید. گواهینامه رانندگیم را به یک آدم مستحق بدهید، ثواب دارد! در مجلس ختم من گاز اشکآور پخش کنید تا همه به گریه بیفتند. از اینکه نمیتوانم در مجلس ختم خودم حضوریابم قبلا پوزش میطلبم دوست عزیز هیچکدام از این مطلبی که شما Copy/Paste کردید در این تاپیک اثر حسین پناهی نیست، بلکه مجموعه ای از جملات فیسبوکی است که دوستان آنها را به مرحوم پناهی نسبت داده بودند. یادم است زمانی در این انجمن اشعار اکبر اکسیر را به اسم حسین پناهی Copy/paste کرده بودند که آنجا هم تذکر داده بودم. میتوانید آثار حسین پناهی را در این تاپیک ملاحظه فرمائید که البته تعدادی از اشعار این تاپیک هم غلط هستند: http://www.noandishaan.com/forums/thread75861.html اشعار اکبر اکسیر را هم در این تاپیک ملاحظه فرمائید: http://www.noandishaan.com/forums/thread87353.html این هم سایت رسمی حسین پناهی که میتونید از این سایت نقل قول کنید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام که در همین سایت یک اعلامیه زده شده: صیت نامه و اشعار زیر متعلق به حسین پناهی نیستند از همه عزیزان و دوستداران حسین پناهی که طی این چند سال با آوردن شعر ،نوشته و یا مطلبی در رسانه خود به نوعی از ایشان یاد کرده اند ضمن تقدیر و تشکر ،خواهشمندیم از آوردن هرگونه مطلب یا شعری از ایشان بدون نام منبع جهت جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی و نسبت دادن اشعار یا مطلبی از دیگران به نام ایشان خودداری شود برای مثال : اشعار و وصيت نامه زيرمتعلق به حسين پناهي نيست وهيچ سنخيتي نه با شخصيت و نه با نوع نگارش و محتوای آثار ایشان ندارند وصیتنامه قبر مرا نیمتر عمیقتر حفر کنید ، شعر مگسی راکشتم ، پشت چراغ قرمز ، از آجیل سفره عید ، رخش گاری کشی میکند ، صفر را بستند ، من تعجب میکنم ، بهزیستی نوشه ، با اجازه محیط زیست،گناه شیرین است،اکسیژن این است که میگویم ما ایرانی ها بعضی اوقات وقتی بخواهیم کسی را بزرگ کنیم، همیشه اشتباهی بزرگ میکنیم و بقولی آنرا می پرستیم! البته یک حکایتی هم هست! که چون حال ندارم تایپ کنم نمی نویسم ولی بدانید یک حکایت جذابی در مورد این خصلت ما هست که انشاالله در آینده بشنوید! 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ یه سوال!ببینم وقتی یه نفر خدایی نکرده تو فک و فامیلتون یا تو آشناهاتون میمیره آدم خوبی میشه یا فقط تو دوروبریای ما اینجوریه؟ متوجه شدید عرضمو؟ مثلا حسین پناهی اینقدر که میگن، آدم خوبی بوده یعنی؟ یا خسرو شکیبایی! یا حتی پوپک گلدره! هرکی هم متوجه ارتباط موضوع با عنوان شد جایزه داره پیش من اون ناراحتی واسه اینه ک دیگه نمیبینمش و گرنه کارای بدش همیشه تو ذهن من میمونه :icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ اغلب ما عادت کردیم تا وقتی دور و بری ها کنارمون هستن بدی هاشون رو ببینیم و وقتی مردن و از پیشمون رفتن خوبی هاشون رو. وقتی هم که کنارمون هستن و خوبی هاشون رو میبینیم یه عده ممکنه فک کنن داریم خودنمایی میکنیم یا قصدی داریم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده