.Yaprak 15748 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ درود به انتخاب ترین های انجمن خوش اومدید بشتابید بشتابید یک سال دیگه ام از حضورمون تو انجمن گذشت و مفتخریم طبق رسم هر ساله انجمن در روزهای پایانی سال 92 با "ترین های " انجمن با ما همراه باشید و ترین هاتونو انتخاب کنید :hapydancsmil: فقط چند نکته رو هم عارضم خدمتتون که واسه هر غرفه ای که نام برده شده ، میتونید فقط 3 انتخاب داشته باشید در غیر اینصورت فقط سه انتخاب اول به حساب میاد این تاپیک صرفا جهت یادکردن از همدیگه است نه دلخوری و ناراحتی و دعوا (ممد ارشد تاکیدات فراون داشته چون حوصله دیدن دعوا رو نداشته : دی) ارشد بی اعصاب از مدال و امتیاز هم خبری نیست پس دعوا نکنید این شما و این هم غرفه های ما محبوب خود را سِلِکت نُمایید غرفه مدیریت از نوع : بهترین مدیر انجمن که به علت با زن نشستگی خانه نشین شدند............... بهترین مدیر یا مسئول تالارها ............ غرفه کاربری: بهترین کاربر انجمن..............:mrsbeasley: غرفه اخلاق: با اخلاق ترین کاربر............... غرفه دانش و معلومات: دکی ترین کاربر............ غرفه مرام و معرفت: لوطی هات رو رو کن........... غرفه سلیقه: خوش ذوق ترین و با ایده ترین و خلاصه همین............ غرفه محبوبیت : دلبر ترینهاتون................. غرفه ترین هایی که نیستند: ترین هایی که زمانی بودند و اکنون جایشان خالی است.......... غرفه خاطره و اتفاق: ترین اتفاقاتی که در ذهنتان نقش بستند.......... غرفه اسپم: اسپمر ترین......... غرفه استعداد های نشکفته: عزیزانی که جزو فرار مغز ها محسوب میشوند اما گم نام مانده اند....... غرفه تیپ: خوش تیپ ترین ها.......... غرفه زیبایی: خوشگل ترین بانوی انجمن............ و در انتها : غرفه بهترین پاسخگو: بهترین کسی که به سوالات و درخواست های تخصصی و غیر تخصصی کاربران پاسخ میده............... غرفه مهموندار: بهترین کسی که بهترین استقبالو از کاربرای جدید میکنه و بیشتر هواشونو داره ............ و ترین ترین ها : که در مقابل این تنها باید نام فرستنده پست را دید! 80 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ درود سلام جیگرتو عشقه بدری جون غرفه مدیریت از نوع : بهترین مدیر انجمن که به علت با زن نشستگی خانه نشین شدند مریم زارع.....پیمان صادقیان......sam arch بهترین مدیر تالارها z.b..... غرفه اخلاق: با اخلاق ترین کاربر...............mina yousefi......Nahal.........seyed mehdi hosseini غرفه دانش و معلومات: دکی ترین کاربر............آقا سجاد(spow).....آقا جعفر علیشاه........Jürgen غرفه مرام و معرفت: لوطی هات رو رو کن...........یاقوت سفید....Mr Specific غرفه سلیقه: خوش ذوق ترین و با ایده ترین و خلاصه همین............hasti1988......شهدخت غرفه محبوبیت : دلبر ترینهاتون.................hasti1988.....فرنوش خادمی.....هانیه(haniyeh) غرفه اسپم: اسپمر ترین.........Mr Specific......jozef غرفه بهترین پاسخگو: بهترین کسی که به سوالات و درخواست های تخصصی و غیر تخصصی کاربران پاسخ میده...............z.b.......شیوا(تالار فیلم) در روز های آینده اضافه میشه خواستم تا داغه بچسبم 47 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ درود این شکلکت منو کشته علیک سلام فرزندیم به انتخاب ترین های انجمن خوش اومدید بشتابید بشتابید غرفه مدیریت از نوع : بهترین مدیر انجمن که به علت با زن نشستگی خانه نشین شدند: (nahal سارا) ، پرتو، خودت و ستاره یوسفی بهترین مدیر یا مسئول تالارها مینی ،پری و شیوا غرفه کاربری: بهترین کاربر انجمن..............:mrsbeasley: Iman (مهدی) و الهه عزیزم (elahe.elahe2) غرفه اخلاق: با اخلاق ترین کاربر............... محمد عارف و شهلا و شاروک غرفه دانش و معلومات: دکی ترین کاربر............ سجاد (spow) غرفه مرام و معرفت: لوطی هات رو رو کن...........جاوید ملکی و جوزف و مهدی(iman) غرفه سلیقه: خوش ذوق ترین و با ایده ترین و خلاصه همین............ baroon و یکتا معینی و شهدخت غرفه محبوبیت : دلبر ترینهاتون................. جوزف و مهدی(iman) و شهلا و پرتو و ستاره یوسفی غرفه ترین هایی که نیستند: ترین هایی که زمانی بودند و اکنون جایشان خالی است.......... خیلی نمیشناسم قدیمیها رو اما قاصدکــــــ و خودت اگر نیومده بودی :دی غرفه اسپم: اسپمر ترین......... جوزف دیگه اینم سواله آخه غرفه استعداد های نشکفته: عزیزانی که جزو فرار مغز ها محسوب میشوند اما گم نام مانده اند....... سجاد :دی و سام غرفه زیبایی: خوشگل ترین بانوی انجمن............ بعد از خودم نمیدونم و در انتها : غرفه بهترین پاسخگو: بهترین کسی که به سوالات و درخواست های تخصصی و غیر تخصصی کاربران پاسخ میده............... محمد عارف و ستاره یوسفی و فائزه غرفه مهموندار: بهترین کسی که بهترین استقبالو از کاربرای جدید میکنه و بیشتر هواشونو داره ............مینا یوسفی همه دوستش دارن (طبق تاپیک چه خبر مینا ) و ترین ترین ها : حنانه خب بقیه رو هم بعدا میگم 43 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ هرسال انتخابا سخت تر میشه :icon_pf (34): فقط یه توضیحی بدم اولش مسئولینی که تو بخش کاربرای برتر اسمشون نوشته بشه حساب نمیشنا مسئولا و مدیرا با هم هستن. اسما هم تا جایی که میتونید دقیق بگین که مشخص بشه. بیشتر از 3تا هم باشه، 3 نفر اول حساب میشه غرفه مدیریت از نوع : بهترین مدیر انجمن که به علت با زن نشستگی خانه نشین شدند............... فکر کنم از همه سخت تر این قسمت باشه امسال :icon_pf (34): آتروس، ستاره یوسفی، میم شیمی بهترین مدیر یا مسئول تالارها ............ مینا یوسفی، faezeh mzk، گندم غرفه کاربری: بهترین کاربر انجمن..............:mrsbeasley: سام آرچ، spow، علی فاطمی غرفه اخلاق: با اخلاق ترین کاربر............... سام آرچ، حنانه، R.irankhah غرفه دانش و معلومات: دکی ترین کاربر............ O-N، مریم زارع، Jurgen غرفه مرام و معرفت: لوطی هات رو رو کن........... اربنیست، سجاد فیلابی، امیررضا حدادی غرفه سلیقه: خوش ذوق ترین و با ایده ترین و خلاصه همین............ این یکی انصافاً امسال خیلی کم بوده hasti1988، عباس، pari.v غرفه محبوبیت : دلبر ترینهاتون................. ابوذر، مهدی عارف، اربنیست غرفه ترین هایی که نیستند: ترین هایی که زمانی بودند و اکنون جایشان خالی است.......... اینجام خیلی زیادن. :icon_pf (34): ولی کسایی رو میگم که خیلی کم هستن الان Peyman، سیندخت، حسین تی (ikaros) غرفه خاطره و اتفاق: ترین اتفاقاتی که در ذهنتان نقش بستند.......... میتینگ نمایشگاه کتاب، تور دریاچه شورمست غرفه اسپم: اسپمر ترین......... جوزف، mr.specific, پسر ایرانی (رکورددار همیشگی این عنوان ) غرفه استعداد های نشکفته: عزیزانی که جزو فرار مغز ها محسوب میشوند اما گم نام مانده اند....... Imaaan، maryam39، a.namdar غرفه تیپ: خوش تیپ ترین ها.......... Mohammad Aref غرفه زیبایی: خوشگل ترین بانوی انجمن............ Mohammad Aref و در انتها : غرفه بهترین پاسخگو: بهترین کسی که به سوالات و درخواست های تخصصی و غیر تخصصی کاربران پاسخ میده............... mrg7160، memmar، place maker غرفه مهموندار: بهترین کسی که بهترین استقبالو از کاربرای جدید میکنه و بیشتر هواشونو داره ............ مجید بهره مند، گندم، سلامت 44 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ Hآقا اومدم رای بدم چیه؟:| خب رای میدم:دی خط افقی دستی------------------------------------ غرفه مدیریت از نوع : بهترین مدیر انجمن که به علت با زن نشستگی خانه نشین شدند............... اوالا نمیدونم کی با زن نشسته:| ولی ستاره یوسفی و مریم زارع و میم شیمی رو انتخاب میکنم زن هستن نمیدونم چرا زن نشسته شدن [*]بهترین مدیر یا مسئول تالارها ............ بهترین مدیران: فرنوش خادمی و حنانه مدیر تالار ادبیات به همراه هستی1988:| بهترین مسئول: pari.v , جعفر علیشاه غرفه کاربری: بهترین کاربر انجمن..............:mrsbeasley: اول خودم(naser ashrafpour) دویم جوزف یا همون moment جدید غرفه اخلاق: با اخلاق ترین کاربر............... ستاره یوسفی pari.v و [h=1]sam arch[/h] [h=1][/h] [*]غرفه دانش و معلومات: دکی ترین کاربر............ حمید یا همون یورگنpldn dh il,k d,v'k Jürgen غرفه مرام و معرفت: لوطی هات رو رو کن........... جوزف و ممد ارشدی:دی غرفه سلیقه: خوش ذوق ترین و با ایده ترین و خلاصه همین............ فرنوش خادمی و pari.v البته هانیه-haniye- رو هم اضافه میکنم غرفه محبوبیت : دلبر ترینهاتون................. نداریم غرفه ترین هایی که نیستند: ترین هایی که زمانی بودند و اکنون جایشان خالی است.......... just mechanic غرفه خاطره و اتفاق: ترین اتفاقاتی که در ذهنتان نقش بستند.......... Hrhdآقای خاص غرفه اسپم: اسپمر ترین......... پسر ایرانی غرفه استعداد های نشکفته: عزیزانی که جزو فرار مغز ها محسوب میشوند اما گم نام مانده اند....... just mechanic خدابیامرز غرفه تیپ: خوش تیپ ترین ها.......... ناصر اشرف پور و محمد عارفیاااااااانننن غرفه زیبایی: خوشگل ترین بانوی انجمن............ نمیگم که دعوا نشه و در انتها : غرفه بهترین پاسخگو: بهترین کسی که به سوالات و درخواست های تخصصی و غیر تخصصی کاربران پاسخ میده............... من سوالی نداشتم:| ولی دونفز رو انخاب میکنم(چیکار میشه کرد) جعفر علیشاه و spow غرفه مهموندار: بهترین کسی که بهترین استقبالو از کاربرای جدید میکنه و بیشتر هواشونو داره ............ lln,,,ممدووووو و ترین ترین ها : که در مقابل این تنها باید نام فرستنده پست را دید! just mechanic 29 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۲ درود درود به روی ماهت به انتخاب ترین های انجمن خوش اومدید بشتابید بشتابید یک سال دیگه ام از حضورمون تو انجمن گذشت و مفتخریم طبق رسم هر ساله انجمن در روزهای پایانی سال 92 با "ترین های " انجمن با ما همراه باشید و ترین هاتونو انتخاب کنید :hapydancsmil: فقط چند نکته رو هم عارضم خدمتتون که واسه هر غرفه ای که نام برده شده ، میتونید فقط 3 انتخاب داشته باشید در غیر اینصورت فقط سه انتخاب اول به حساب میاد این تاپیک صرفا جهت یادکردن از همدیگه است نه دلخوری و ناراحتی و دعوا (ممد ارشد تاکیدات فراون داشته چون حوصله دیدن دعوا رو نداشته : دی) ارشد بی اعصاب از مدال و امتیاز هم خبری نیست پس دعوا نکنید این شما و این هم غرفه های ما محبوب خود را سِلِکت نُمایید غرفه مدیریت از نوع : بهترین مدیر انجمن که به علت با زن نشستگی خانه نشین شدند...............تاره یوسفی...سام ..علیرضا هاشمی بهترین مدیر یا مسئول تالارها ............آرزو جونم..فائزه جون..عمو مجید(مجید بهره مند) غرفه کاربری: بهترین کاربر انجمن..............:mrsbeasley:سلامت(مصی جون)..عباس..آرتاش غرفه اخلاق: با اخلاق ترین کاربر...............ستاره و مینا یوسفی..بازم عمو مجیدم(مجید بهره مند) غرفه دانش و معلومات: دکی ترین کاربر............سام ..عباس.. غرفه مرام و معرفت: لوطی هات رو رو کن...........مهدی(ieman)مینا و ستاره یوسفی غرفه سلیقه: خوش ذوق ترین و با ایده ترین و خلاصه همین............بارون...سلامت..علی فاطمی غرفه محبوبیت : دلبر ترینهاتون.................شهلا(one gear)...آرتاش... غرفه ترین هایی که نیستند: ترین هایی که زمانی بودند و اکنون جایشان خالی است..........علیرضا هاشمی-مریم زارع-Mehdi Eng غرفه خاطره و اتفاق: ترین اتفاقاتی که در ذهنتان نقش بستند..........اتفاق خاصی اینجا برام نیوفتاده اما میتینگ هفته پیش و دیدن دوستان عزیزم و همینطور اون پاستیلای خوشگلی که آقا محمد خریده بود غرفه اسپم: اسپمر ترین.........جوزف و حنانه غرفه استعداد های نشکفته: عزیزانی که جزو فرار مغز ها محسوب میشوند اما گم نام مانده اند.......سام...سلامت.. غرفه تیپ: خوش تیپ ترین ها..........خودممریم 39:ws3: غرفه زیبایی: خوشگل ترین بانوی انجمن............آرزووووووووو و در انتها : غرفه بهترین پاسخگو: بهترین کسی که به سوالات و درخواست های تخصصی و غیر تخصصی کاربران پاسخ میده............... غرفه مهموندار: بهترین کسی که بهترین استقبالو از کاربرای جدید میکنه و بیشتر هواشونو داره ............ خودم..مینا یوسفی..عمو مجید و ترین ترین ها : که در مقابل این تنها باید نام فرستنده پست را دید! Gandom.E 31 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۲ غرفه مدیریت از نوع : بهترین مدیر انجمن که به علت بازنشستگی خانه نشین شدند: آتروس بهترین مدیر یا مسئول تالارها : بهترین مدیر ارشد: ..Urbanist... بهترین مسوول یا کاربر ویژه:*salamat* غرفه کاربری: nasim184 غرفه اخلاق: الهه elahe.elahe2 غرفه دانش و معلومات: عباسAbbas.H غرفه مرام و معرفت - غرفه سلیقه: YektA MoeinI غرفه محبوبیت : این ممد عارف والا خیلی محبوب دلهاست غرفه ترین هایی که نیستند:آتروس غرفه خاطره و اتفاق: مدیرشدن ناگهانی خودم غرفه اسپم: ژوزف غرفه استعداد های نشکفته: - غرفه تیپIEMAN غرفه زیبایی: ممد عارف خیلی علاقه داره و سوپر استار این بخش، بی چون و چرا کسی نیست جز محمد عارف و در انتها : غرفه بهترین پاسخگو: عباسAbbas.H و سلامت*salamat* غرفه مهموندار: خودم هوای همه رو دارم والا و ترین ترین ها : نه والا من خودم ترین ترین ها نیستم 23 لینک به دیدگاه
خانوم اسفندیاری 465 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۲ بهترین مدیر انجمن که به علت با زن نشستگی خانه نشین شدند............... آتروس بهترین مدیر یا مسئول تالارها ............ محمد عارف غرفه کاربری: بهترین کاربر انجمن..............:mrsbeasley: مجید بهره مند غرفه اخلاق: با اخلاق ترین کاربر............... مجید بهره مند غرفه مرام و معرفت: لوطی هات رو رو کن........... عباس غرفه تیپ: خوش تیپ ترین ها.......... محمد عارف غرفه بهترین پاسخگو: بهترین کسی که به سوالات و درخواست های تخصصی و غیر تخصصی کاربران پاسخ میده............... عباس غرفه مهموندار: بهترین کسی که بهترین استقبالو از کاربرای جدید میکنه و بیشتر هواشونو داره ............ مجید بهره مند _ محمد عارف 22 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۲ با توجه به اینکه مدت زیادی نبودم بنابراین اطلاعاتم بر پایه سال های گذشته انجمن است و زیاد بروز نیست..... غرفه مدیریت از نوع : بهترین مدیر انجمن که به علت با زن نشستگی خانه نشین شدند. -Poor!a-spow-partow- بهترین مدیر یا مسئول تالارها . Amir R. Haddadi-* V E N O O S *-- afa-Mehdi.Aref · غرفه کاربری: بهترین کاربر انجمن- IEMAN - -مجید بهره مند- - Nahal - · غرفه اخلاق: با اخلاق ترین کاربر..Mohammad Aref-Setare Yosefi-, sam arch · غرفه دانش و معلومات: دکی ترین کاربر............ · غرفه مرام و معرفت: ; · کسانی که در همه حال با انجمن بودن:spow-Mr. Specific-Setare Yosefi · غرفه سلیقه -------YektA MoeinI غرفه محبوبیت - Mohammad Aref-hilda-~M~O~J~-mohamad_rs · غرفه ترین هایی که نیستند -ho0da-CodePlus- Mahnaz.D-hilda-EN-EZEL-SH E I KH-پيرهايد · غرفه خاطره و اتفاق: · امسال زیاد نبودم ولی از قبلا اگه بخام بگم...هک شدن انجمن · غرفه اسپم: اسپمر ترین......... *salamat*-Maryam Zare-pesare irani · غرفه استعداد های نشکفته: ------ غرفه تیپ: ------- غرفه زیبایی: خوشگل ترین بانوی انجمن و در انتها : · غرفه بهترین پاسخگو: کاربران فعال تالا رمعماری · غرفه مهموندار: Setare Yosefi --Mina Yousefi و ترین ترین ها : ترین ترین ها بنظرم کسی نیست که بیشترین ارسال ها را داشته یا بیشترین تشکرها را داشته یا باسواد ترین در انجمن بوده ...کسی هست که در ذهن و یاد شما جای داشته باشه همان بهترین دوست... 26 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۲ درود به انتخاب ترین های انجمن خوش اومدید بشتابید بشتابید یک سال دیگه ام از حضورمون تو انجمن گذشت و مفتخریم طبق رسم هر ساله انجمن در روزهای پایانی سال 92 با "ترین های " انجمن با ما همراه باشید و ترین هاتونو انتخاب کنید :hapydancsmil: فقط چند نکته رو هم عارضم خدمتتون که واسه هر غرفه ای که نام برده شده ، میتونید فقط 3 انتخاب داشته باشید در غیر اینصورت فقط سه انتخاب اول به حساب میاد این تاپیک صرفا جهت یادکردن از همدیگه است نه دلخوری و ناراحتی و دعوا (ممد ارشد تاکیدات فراون داشته چون حوصله دیدن دعوا رو نداشته : دی) ارشد بی اعصاب از مدال و امتیاز هم خبری نیست پس دعوا نکنید این شما و این هم غرفه های ما محبوب خود را سِلِکت نُمایید غرفه مدیریت از نوع : بهترین مدیر انجمن که به علت با زن نشستگی خانه نشین شدند............... مریم زارع، میم شیمی ، علیرضا بهترین مدیر یا مسئول تالارها ............ ستاره یوسفی، محمدعارف، هستی غرفه کاربری: بهترین کاربر انجمن..............:mrsbeasley: امیر قاسمیان, احمدرضا unstoppble و Jürgen غرفه اخلاق: با اخلاق ترین کاربر............... زهرا apameh ، ناصر اشرف پور ، هستی 1988 غرفه دانش و معلومات: دکی ترین کاربر............ Jürgen ، غرفه مرام و معرفت: لوطی هات رو رو کن........... عباس ، زهرا apameh .آیلین 66 غرفه سلیقه: خوش ذوق ترین و با ایده ترین و خلاصه همین............ هستی 1988، شهدخت ، صبا حیدری غرفه محبوبیت : دلبر ترینهاتون................. سوده ، آریودخت ،مهدی ieman. غرفه ترین هایی که نیستند: ترین هایی که زمانی بودند و اکنون جایشان خالی است.......... nyc ، vahid 88 و به تازگی جوزف. جاشون خیلیییییییییییییی خالیه. غرفه خاطره و اتفاق: ترین اتفاقاتی که در ذهنتان نقش بستند.......... خبر ازدواج آرزو . بازنشست شدن و رفتن ناگهانی دوستان به شدت ناراحتم کرد. غرفه اسپم: اسپمر ترین......... حنانه ، جوزف ، امیت غرفه استعداد های نشکفته: عزیزانی که جزو فرار مغز ها محسوب میشوند اما گم نام مانده اند....... علیرضا فراز ، ناصر اشرف پور , Jürgen غرفه تیپ: خوش تیپ ترین ها.......... خودم و خودش غرفه زیبایی: خوشگل ترین بانوی انجمن............ محمد همه ی خانوم هااااااااااااااااااااای انجمن و در انتها : غرفه بهترین پاسخگو: بهترین کسی که به سوالات و درخواست های تخصصی و غیر تخصصی کاربران پاسخ میده............... یورگن ، محمد عارف ، ناصر اشرف پور غرفه مهموندار: بهترین کسی که بهترین استقبالو از کاربرای جدید میکنه و بیشتر هواشونو داره ............ مینا یوسفی ، حمید مهرآذین ، علی فاطمی و ترین ترین ها : که در مقابل این تنها باید نام فرستنده پست را دید! همه ی بچه های گل انجمن نواندیشان 29 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ سلام یکی از پرخاطره ترین تاپیک های موجود، از گذشته تا کنون، همین تاپیک با موضوع انتخاب ترین های انجمن در سالی که گذشت می باشد. امسال به دلیل اینکه حضور پررنگی در انجمن نداشتم به همین دلیل ترجیح میدم از هیچ شخص خاصی نام نبرم. در سالی که گذشت دوستان بیشتری پیدا کردم. و این ارزشمندترین فایده انجمن هستش که بر هیچکس پوشیده نیست. جا داره از زحمات خانم مهندس مریم زارع، مدیر تالار مهندسی مکانیک، که مدتی هست بخاطر رسیدن به اهداف بزرگش در انجمن نیست، تشکر فوق العاده ویژه ای داشته باشم. در مجموع انجمن پر است از «ترین ها» که واقعاً نام بردن از آنها کار خیلی سختی است. برای یکایک دوستان در سال جدید آرزوی بهترین ها را دارم. 27 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ غرفه مدیریت از نوع : بهترین مدیر انجمن که به علت با زن نشستگی خانه نشین شدند............... Setare-Fatima غرفه مرام و معرفت: poor!a- fargol_2408 غرفه محبوبیت : Poor!a - O-N - OORAMAN - YAPRAK - Sepide.MT- Panisa - Hanye - honey memar - Neutron غرفه ترین هایی که نیستند: ترین هایی که زمانی بودند و اکنون جایشان خالی است..........yasi * m - ForooGh - Neutron- UNKNWON / ـــــــ 26 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ تو این انجمن همه اعضا دوستای عزیزی هستن و خاطر همه شون برای من عزیزه ... به خاطر همین نامردیه اگه فقط بخوام اسم چند نفرو بنویسم ... همه دوستان بهترین و عالی ترین و خوشگل ترین هستند 24 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ سلام تاپیک خیلی عالی و دل نشینی هستش و عمیقا که فکر میکنم ، دلگیر که خیلی خاطراتو واسم زنده میکنه چون امسال زیاد اینجا نبودم نمی تونم اظهار نظر کنم ( البته بدون دعوت اومدم) همه تون ماهین و بزرگوار مگه میشه بین این همه خوبان ، کسی رو انتخاب کرد ولی خب جای خیلی ها خالی هستش وصد شکر که بعضی ها نبودن که برگشتن مخلصم 19 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ درود به انتخاب ترین های انجمن خوش اومدید بشتابید بشتابید یک سال دیگه ام از حضورمون تو انجمن گذشت و مفتخریم طبق رسم هر ساله انجمن در روزهای پایانی سال 92 با "ترین های " انجمن با ما همراه باشید و ترین هاتونو انتخاب کنید :hapydancsmil: فقط چند نکته رو هم عارضم خدمتتون که واسه هر غرفه ای که نام برده شده ، میتونید فقط 3 انتخاب داشته باشید در غیر اینصورت فقط سه انتخاب اول به حساب میاد این تاپیک صرفا جهت یادکردن از همدیگه است نه دلخوری و ناراحتی و دعوا (ممد ارشد تاکیدات فراون داشته چون حوصله دیدن دعوا رو نداشته : دی) ارشد بی اعصاب از مدال و امتیاز هم خبری نیست پس دعوا نکنید این شما و این هم غرفه های ما محبوب خود را سِلِکت نُمایید غرفه مدیریت از نوع : بهترین مدیر انجمن که به علت با زن نشستگی خانه نشین شدند...............والا مديرا رو زياد نميشناسم كلا سه چهار ماه از عضويتم ميگذره اما ستاره يوسفي مديريتش قوي بود بهترین مدیر یا مسئول تالارها ............ برادران عارف براي مديريت كل و فرنوش خادمي و مريم زارع براي تالارها غرفه کاربری: بهترین کاربر انجمن..............:mrsbeasley: ناصر اشرف پور اگه البته اون عينك دودي رو ديگه نزنه غرفه اخلاق: با اخلاق ترین کاربر...............اخلاق ؟ ستاره يوسفي . فرنوش خادمي . ناثر عشرف پيور ولي با يكم ناخالصي غرفه دانش و معلومات: دکی ترین کاربر............جلل خالق! شيخ جاست مهره ماسوره! غرفه مرام و معرفت: لوطی هات رو رو کن...........فقط ناسر غرفه سلیقه: خوش ذوق ترین و با ایده ترین و خلاصه همین............ راستش نديدم من:icon_pf (34): غرفه محبوبیت : دلبر ترینهاتون.................براي من نئاسر عشرف پيور از همه كچل تره ! غرفه ترین هایی که نیستند: ترین هایی که زمانی بودند و اکنون جایشان خالی است.......... اين به سابقه من نميخوره نميدونم غرفه خاطره و اتفاق: ترین اتفاقاتی که در ذهنتان نقش بستند..........من فقط يك تيم طراحي مثلا درست كردم كار خاصي نكردم كه خاطره داشته باشم شايد تنها خاطره اين بود كه روزاي اول همه اينجوري اومدن :gnugghender: اما وسط كار همه اين شدن غرفه اسپم: اسپمر ترین.........راستشو بگم كه ترورم ميكنن ! اما واقعيت اينه كه كل مطالبي كه تو تالار مربوطه ديدم اسپمه! اسم نميبرم ! البته اينو گفتم كه به عنوان پيشنهاد باشه براي بهبود وضعيت تالار ! پس سوء تفاهم نشه و ناراحتي ايجاد نشه (اما احمدرضا اسپمر خوبيه!) و خودم هم سر دسته اسپمرهام jurgen غرفه استعداد های نشکفته: عزیزانی که جزو فرار مغز ها محسوب میشوند اما گم نام مانده اند....... يكي هست كه چند بار فرار كرد عراق ولي ديپورت شد :ws28: نميدونم كسي تو ذهنم نيست غرفه تیپ: خوش تیپ ترین ها.......... كسي رو نديدم كه تيپشو بتونم بگم خوبه يا نه غرفه زیبایی: خوشگل ترین بانوی انجمن............ عشرف (پهلوي) ناسر پيور و در انتها : غرفه بهترین پاسخگو: بهترین کسی که به سوالات و درخواست های تخصصی و غیر تخصصی کاربران پاسخ میده............... :ws38: اما در مورد كارهاي مديرتي مهدي عارف . فرنوش خادمي و ستاره يوسفي كه اوايل ورودم چند مشكل رو برام حل كرد غرفه مهموندار: بهترین کسی که بهترین استقبالو از کاربرای جدید میکنه و بیشتر هواشونو داره ............من وقتي اومدم اينجا اولين نفر فرنوش خادمي ازم استقبال كرد بعدشم ناسر اشرف پور و ترین ترین ها : که در مقابل این تنها باید نام فرستنده پست را دید! ممنونم :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: 22 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ درود سلام عزیزم غرفه مدیریت از نوع : بهترین مدیر انجمن که به علت با زن نشستگی خانه نشین شدند Yaprak...آتروس...Mr.101 بهترین مدیر مهدی عارف....... یا مسئول تالارها ............Gandom.E غرفه کاربری: بهترین کاربر انجمن..............:mrsbeasley:....ژارسین............Gandom.E.........maaref غرفه اخلاق: با اخلاق ترین کاربر............... ....Ali Fatemi...........YAGHOT SEFID.........koroshe_Hakhamanesh غرفه دانش و معلومات: دکی ترین کاربر............تالار ما که استاد نداشتانجمن هم....... غرفه مرام و معرفت: لوطی هات رو رو کن...........IEMAN...Mehdi Eng غرفه سلیقه: خوش ذوق ترین و با ایده ترین و خلاصه همین............hasti1988.....یکتا جونم غرفه محبوبیت : دلبر ترینهاتون.....................فرنوش خادمی...Gandom.E غرفه ترین هایی که نیستند: ترین هایی که زمانی بودند و اکنون جایشان خالی است..........هادی ناصح...اسی غرفه خاطره و اتفاق: ترین اتفاقاتی که در ذهنتان نقش بستند.......................... غرفه اسپم: اسپمر ترین.........Mohammad Aref غرفه استعداد های نشکفته: عزیزانی که جزو فرار مغز ها محسوب میشوند اما گم نام مانده اند.......keyvan64 غرفه تیپ: خوش تیپ ترین ها..........خوش تیپم داریم مگه!!!! غرفه زیبایی: خوشگل ترین بانوی انجمن............Gandom.E و در انتها : غرفه بهترین پاسخگو: بهترین کسی که به سوالات و درخواست های تخصصی و غیر تخصصی کاربران پاسخ میده...............ستاره یوسفی...مهدی عارف...میم شیمی غرفه مهموندار: بهترین کسی که بهترین استقبالو از کاربرای جدید میکنه و بیشتر هواشونو داره ............مینا یوسفی و ترین ترین ها : S a d e n a 23 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ دوستم محمد عارف كه برترين ترين برترينها هاست 21 لینک به دیدگاه
zibeder 599 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ انصافن انجمن خیلی خوبی بود و همه بچه ها باهم گرم و صمیمی بودن ولی نمیدونم چرا هیچوقت کسی پستهای منو نمیخوند!!!! تاریخ عضویت: 29-09-2011 18 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ غرفه مدیریت از نوع : بهترین مدیر انجمن که به علت با زن نشستگی خانه نشین شدند...............poor!a بهترین مدیر یا مسئول تالارها ............partow غرفه کاربری: بهترین کاربر انجمن..............:mrsbeasley: *Cloudy sky* mini غرفه اخلاق: با اخلاق ترین کاربر...............mohammad.a غرفه دانش و معلومات: دکی ترین کاربر............ میلاد غرفه مرام و معرفت: لوطی هات رو رو کن...........vergil غرفه سلیقه: خوش ذوق ترین و با ایده ترین و خلاصه همین............_nahal_ sepideh.mt همون سارا غرفه محبوبیت : دلبر ترینهاتون.................shadmehrbaz soudi غرفه ترین هایی که نیستند: ترین هایی که زمانی بودند و اکنون جایشان خالی است..........*venoos* غرفه خاطره و اتفاق: ترین اتفاقاتی که در ذهنتان نقش بستند.......... تشخیص هویت غرفه اسپم: اسپمر ترین.........pesar irani غرفه استعداد های نشکفته: عزیزانی که جزو فرار مغز ها محسوب میشوند اما گم نام مانده اند.......pa Ri Sa غرفه تیپ: خوش تیپ ترین ها..........ندیندیدم کسی رو از نزدیک غرفه زیبایی: خوشگل ترین بانوی انجمن............ NEGARi sepideh.mt و در انتها : غرفه بهترین پاسخگو: بهترین کسی که به سوالات و درخواست های تخصصی و غیر تخصصی کاربران پاسخ میده...............mina همونی که معماری خونده نام کاربریش *mina* بود الان نمیدونم غرفه مهموندار: بهترین کسی که بهترین استقبالو از کاربرای جدید میکنه و بیشتر هواشونو داره ............ setare yousefi و ترین ترین ها : که در مقابل این تنها باید نام فرستنده پست را دید! panisa 25 لینک به دیدگاه
zibeder 599 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ اینو یادم رف بگم 2تا از بهترین دوستایی که پیدا کردم احمد رضا و خانوم خادمی بود که واقعن از آشنایی با این 2 شخصیت خیلی خرسندم 13 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده