Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2014 دوستان خوب نواندیشانی ام امروز که نــــــــــــــــه ولی فردا 5 اسفند تولد یکی از گل دخترای انجمنه. یکی که مهربونیش تو این انجمن زبانزد همه هست. و این دختر مهربون و دوست داشتنی کسی نیس جــــــــــــــــــــــــــز آریودخت فاطمه جونم تولدت مبارک.:aghosh: امیدوارم همیشه شاد و پر انرژی باشی. و به زودی شیرینی عروسیت برام پست کنی. نگو نه که حسابی شاکی میشم. خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییی خیلییییییییییییییییییییییییی دوست دارم.:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 28
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2014 به به به ببین تولد کیه!!!! با اینکه همیشه اذیتش میکنم و بی نهایت هم حال میده:2525s: ولی تولدت مبارک خانوم آریودخت إن شاءالله که همیشه و همه جا موفق باشی و من هم هی باشم که اذیتت کنم البته
pari.v 10304 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2014 فاطی جونم.. عزیز دلم.. تولدت مبارک ایشالا یه تیکه دیگه از اون کیکی که می فرستی واسه فرنوش جون واسه من بفرستی.. نه اصن نفرستی.. خودم میام می خورم از خدا می خوام مهربونیت و بی جواب نذاره و آدمای اطرافتو (خودمو میگما :5c6ipag2mnshmsf5ju3) مهربون کنه :|
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2014 اییییییی جوووووووونمممممممممم. عزیز دللللللمممممممممممم. تولدتتتتتتتتتتتت مباااااااااااااااااررررررررررکککککککککککک ایشالللهههههههه به همه ارزووووهاااااااتتتتتتتت میرسیییییییی عشقممممممممممممممممم
Hossein.T 22596 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2014 تولدت مبـــــــــــــــــــــــــارکــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ( با کشش بخون P: ) :626gdau:
آرتاش 33340 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2014 ای جان تولد اجی مهربون و گل خودمه اللهی 240ساله بشی و هر چی میخوای و خیرت هست خدا بهت بدهتولدت مبارکککککککککککککککک:hapydancsmil:
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2014 واي واي واي! ببيني تولد كيه!تولد فاطمه گل منه :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v فاطمه جونم تولدت مبارك قربونت برم :aghosh: تو این روز پر از عشق تو با خنده شکفتی با یه گریه ساده به دنیا بله گفتی ببین تو آسمونا پر از نور و پرندس تو قلبا پر عشقه، رو لبا پر خندس تولد مبارک:4uboxsmiley: یه کیک خیلی خوش طعم، با چند تا شمع روشن یکی به نیت تو، یکی از طرف من الهی که هزارسال همین جشنو بگیریم به خاطر و جودت به افتخار بودن اينم از كيك و كادو برو حالشو ببر نيس جمعيت زياده! گفتم چنتا كيك بيارم آرزو دارم هميشه شاد و خوشبخت باشي آجي جونم
mahnaz 7584 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2014 فاطمه چان تولدت مبارک عزیزم ایشالله به همه آرزوهای خوبت برسی:icon_gol::icon_gol::icon_gol:
hasti1988 22046 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2014 به به ....تولد فاطمه جون خودمون....تبریک میگم خانوووووم.....:hapydancsmil: با فرنوش هم کاملا موافقم در مورد پست کردن شیرینی .....ایشالاااااااااا......:hapydancsmil:
a.namdar 5908 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2014 تولدتون مبارک... تک تک لحظات زندگیتون هم به مبارکی لحظهي میلادتون باشه:flowerysmile:
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2014 واییییییییییی تولدت مبارک فاطمه گل و مهربونم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: امیدوارم همیشه موفق و پیروز و سربلند باشی عزیزممممم:happy::w330::w70::1cwpe6q6upfmgganbmp
.Apameh 25173 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2014 آغا بیاین ببینین که آبجی ما هم به دنیا اومد:hapydancsmil: بادا بادا بادا تولدت مبارک:hapydancsmil: تولدت مبارک فاطمه خوبــــــــــــــــــم:happy: امیدوارم به همه آرزوهای خوبت برســـــــــــــــــــــــی :4uboxsmiley:
*Reyhaneh* 3812 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2014 تولدت مبارک عزیزم.:w71: امیدوارم همیشه شاد و سالم باشی. :heartshape2::hapydancsmil:
ارسال های توصیه شده