Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ دوستان خوب نواندیشانی ام امروز که نــــــــــــــــه ولی فردا 5 اسفند تولد یکی از گل دخترای انجمنه. یکی که مهربونیش تو این انجمن زبانزد همه هست. و این دختر مهربون و دوست داشتنی کسی نیس جــــــــــــــــــــــــــز آریودخت فاطمه جونم تولدت مبارک.:aghosh: امیدوارم همیشه شاد و پر انرژی باشی. و به زودی شیرینی عروسیت برام پست کنی. نگو نه که حسابی شاکی میشم. خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییی خیلییییییییییییییییییییییییی دوست دارم.:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 28 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ تبریک میگم فاطمه عزیز خوش و خرم باشی لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ به به به ببین تولد کیه!!!! با اینکه همیشه اذیتش میکنم و بی نهایت هم حال میده:2525s: ولی تولدت مبارک خانوم آریودخت إن شاءالله که همیشه و همه جا موفق باشی و من هم هی باشم که اذیتت کنم البته لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ تولدت مبارک خانومی لحظه هات قشنگ لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ فاطی جونم.. عزیز دلم.. تولدت مبارک ایشالا یه تیکه دیگه از اون کیکی که می فرستی واسه فرنوش جون واسه من بفرستی.. نه اصن نفرستی.. خودم میام می خورم از خدا می خوام مهربونیت و بی جواب نذاره و آدمای اطرافتو (خودمو میگما :5c6ipag2mnshmsf5ju3) مهربون کنه :| لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ اییییییی جوووووووونمممممممممم. عزیز دللللللمممممممممممم. تولدتتتتتتتتتتتت مباااااااااااااااااررررررررررکککککککککککک ایشالللهههههههه به همه ارزووووهاااااااتتتتتتتت میرسیییییییی عشقممممممممممممممممم لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ تولدت مبـــــــــــــــــــــــــارکــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ( با کشش بخون P: ) :626gdau: لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ ای جان تولد اجی مهربون و گل خودمه اللهی 240ساله بشی و هر چی میخوای و خیرت هست خدا بهت بدهتولدت مبارکککککککککککککککک:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ واي واي واي! ببيني تولد كيه!تولد فاطمه گل منه :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v فاطمه جونم تولدت مبارك قربونت برم :aghosh: تو این روز پر از عشق تو با خنده شکفتی با یه گریه ساده به دنیا بله گفتی ببین تو آسمونا پر از نور و پرندس تو قلبا پر عشقه، رو لبا پر خندس تولد مبارک:4uboxsmiley: یه کیک خیلی خوش طعم، با چند تا شمع روشن یکی به نیت تو، یکی از طرف من الهی که هزارسال همین جشنو بگیریم به خاطر و جودت به افتخار بودن اينم از كيك و كادو برو حالشو ببر نيس جمعيت زياده! گفتم چنتا كيك بيارم آرزو دارم هميشه شاد و خوشبخت باشي آجي جونم لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ فاطمه چان تولدت مبارک عزیزم ایشالله به همه آرزوهای خوبت برسی:icon_gol::icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ به به ....تولد فاطمه جون خودمون....تبریک میگم خانوووووم.....:hapydancsmil: با فرنوش هم کاملا موافقم در مورد پست کردن شیرینی .....ایشالاااااااااا......:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ تولدتون مبارک... تک تک لحظات زندگیتون هم به مبارکی لحظهي میلادتون باشه:flowerysmile: لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ تولدت مبارک آریو انشالله همیشه شاد و سرحال باشی رفیق لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ واییییییییییی تولدت مبارک فاطمه گل و مهربونم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: امیدوارم همیشه موفق و پیروز و سربلند باشی عزیزممممم:happy::w330::w70::1cwpe6q6upfmgganbmp لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۲ آغا بیاین ببینین که آبجی ما هم به دنیا اومد:hapydancsmil: بادا بادا بادا تولدت مبارک:hapydancsmil: تولدت مبارک فاطمه خوبــــــــــــــــــم:happy: امیدوارم به همه آرزوهای خوبت برســـــــــــــــــــــــی :4uboxsmiley: لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۲ تولدتون مبارک امیدوارم همیشه شاد و موفق باشین لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۲ تولدت مبارک عزیزم.:w71: امیدوارم همیشه شاد و سالم باشی. :heartshape2::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده