Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ از موارد حقوقیش نمیدونم اما کار درستیه 3 لینک به دیدگاه
ali ghasempour 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۳ 1.آیا اعدام همان قصاص نفس است؟؟چه تفاوتی میان این دو مجازات وجود دارد؟2.در جوامع امروز که دم از حقوق بشر زده می شود آیا مجازات اعدام مجازاتی عادلانه است؟؟ به نظر من برای قتل کار عادلانه است اما واسه چیزهای دیگه چون از موارد حقوقی اطلاعی ندارم نمیتونم نظری بدم. بهتره به قرآن رجوع کنیم. 3 لینک به دیدگاه
D a D se T a N 117 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ در دین اسلام جزای قتل قصاص است. سوره بقره آیه 178در حقوق اسلامی (وبخصوص حقوق ایران) میتوان بجای اعدام از مجازاتهای سالب حیات نیز استفاده کردکه به بخشهای مختلفی قابل تقسیم است: حقوق دانان ایرانی غالباً به جای لفظ اعدام، در مواردی که شخصی بواسطه کشتن دیگری به مجازات سلب حیات محکوم شده، از لفظ قصاص استفاده میکنند. لفظ اعدام در نزد حقوقدانان ایران، مجازاتی است که جهت جرایمی چون محاربه و... بکار میرود. از نظرشکلی شاید شیوه اجرای قصاص و اعدام یکسان باشد اما تفاوت مهم این دو را میتوان در مواردی چون قابل گذشت بودن قصاص در قتل عمد و غیر قابل گذشت بودن اعدام در مواردی همانند محاربه جستجو کرد. بعنوان نمونه اگر شخصی مرتکب قتل شخص دیگری شود که در دادگاه قابل اثبات باشد وی به قصاص محکوم می گردد که بر سه بخش است که انتخاب هر یک جزو حقوق خانواده مقتول می باشد. انتخاب نخست بخشش فرد قاتل و گذشت (عفو)، انتخاب دوم دریافت دیه و انتخاب سوم سلب حیات از قاتل (اعدام) است. هر دو در زمره مجازات های بدنی هستند اما اعدام سالب حیات بوده ولی قصاص هم ممکن است سالب حیات باشد یا قطع عضو ؛ اجرای قصاص منوط به درخواست مقتص منه می باشد اما اعدام صرفا با اقامه دعوا از جانب مدعی العموم واقع می شود ؛ در قصاص نحوه ی اجرا به نحوه ی انجام جرم بستگی دارد اما در اعدام چنین نیست ؛ قصاص فقط در جرایم مستوجب قصاص روا می باشد اما منشا اعدام ممکن است حد باشد یاتعزیر ؛ در کل وجه افتراق این دو مجازات زیاد است که اجمالا مهم ترین ان را بیان نمودیم 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ حقیقتی که باید اعتراف کنم اینه که هر موقع خبر اعدام یکی در ملاء عام رو می خونم یا تصاویرش رو می بینم فارغ از جرمی که اعدامی مرتکب شده بسیار ناراحت می شم. افسوسم بیشتر به خاطر استقبالیه که مردم ازین مراسم می کنن و به تماشا میرن. من بالاخره حق دارم نظر خودم رو داشته باشم و نظر من اینه که با اعدام تا حدود زیادی مخالفم به خصوص اگه در ملاء عام باش. ولی موضوع خنده داری که وجود داره اینه که تا میای یه جا با اعدام به این صورت خاص مخالفت کنی یه عده ای پیدا میشن که سریع این سوال رو بپرسن که مثلا اگه یکی به خواهر و مادر خودت تجاوز کنه یا یکی از خانواده ت رو بکشه بازم همین نظرو داری؟ تا به این شکل هم به تصور خودشون بهت توهین کرده باشن و هم تورو در محذور قرار بدن. جواب من اینه که نه! شاید اگه این اتفاق واسه من بیفته تو اون لحظه مخالف اعدام نباشم. ولی آیا نظر من در اون حالتِ احساسی و خشم منطقیه؟ نخیر، نظر من وقتی معیاره که اون رو در شرایط عادی بیان کنم و نه شرایط بحرانی. وگرنه هر وقت کسی به آدمی ضرر می رسونه آدم به احتمال زیاد دنبال اینه که به شدیدترین وجه ممکن انتقام بگیره تا خشمش التیام پیدا کنه. 7 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ سلام ببخشید دیر اومدم اینجا پست بذارم..دوس داشتم بیشتر نظرات دوستان رو بدونم که آقای دادستان به طور کامل در مورد هر دو توضیح دادن... پس میمونه مخالفت یا موافقت بنده با این امر که من با اعدام مخالفم ولی با انواع قصاص مخصوصا قطع عضو موافقم.. مثلا اگر کسی دزدی کنه و ما در جامعه مون فقط یک بار دست دزدی شده یک دزد رو قطع کنیم مطمئنا ارتکاب به این جرم به شدت کاهش پیدا میکنه.. 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ سلام ببخشید دیر اومدم اینجا پست بذارم..دوس داشتم بیشتر نظرات دوستان رو بدونم که آقای دادستان به طور کامل در مورد هر دو توضیح دادن... پس میمونه مخالفت یا موافقت بنده با این امر که من با اعدام مخالفم ولی با انواع قصاص مخصوصا قطع عضو موافقم.. مثلا اگر کسی دزدی کنه و ما در جامعه مون فقط یک بار دست دزدی شده یک دزد رو قطع کنیم مطمئنا ارتکاب به این جرم به شدت کاهش پیدا میکنه.. با اعدام مخالفییییی؟؟؟ بذار یه سوالی کنم اگه یه نفر مثلا فرد الف یه نفر دیگه یعنی فرد ب رو از روی عمد بکشه اون وقت بازم نباید اعدام کرد الف رو؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ من با اعدام موافقم با قطع عضو اینام موافقم... هر کی هر جرمی کرده باید مجازات شه.... تو خبرا هم شنیدم که حقوق بشر مخالف اعدام در ایرانِ(البته اینجور خبرارو خوب گوش نمیدم که دلیل مخالفتشونو بدونم ولی مخالفشونمو به اونا هم هیچ ربطی نداره) من فقط مخالف اعدام زندانیان سیاسی هستم 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ با اعدام مخالفییییی؟؟؟بذار یه سوالی کنم اگه یه نفر مثلا فرد الف یه نفر دیگه یعنی فرد ب رو از روی عمد بکشه اون وقت بازم نباید اعدام کرد الف رو؟؟؟؟؟ اعدام خوب نیس...در هرصورتی که باشه ما قصاص نفس هم داریم که من گفتم با انواع قصاص موافقم که قصاص نفس هم یه جور اعدامه مثلا اعدام صدام یا بیجه یا ریگی که جانی هستن و باعث بدبختیه افراد زیادی شدن خوبه ولی یه نفر حتما در حالت قتل حتی به صورت عمد حالت عادی نداره که این کارو میکنه البته این نظر منه...خب کار قشنگی نیس دیگه ولی من دوس داشتم آدم رباهایی که مبین رو گروگان گرفته بودن و میخواستن انگشتشو ببرن و تا نصفه بریده بودن رو دونه دونه دونه انگشتاشونو قطع کنن 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ اعدام خوب نیس...در هرصورتی که باشه ما قصاص نفس هم داریم که من گفتم با انواع قصاص موافقم که قصاص نفس هم یه جور اعدامه مثلا اعدام صدام یا بیجه یا ریگی که جانی هستن و باعث بدبختیه افراد زیادی شدن خوبه ولی یه نفر حتما در حالت قتل حتی به صورت عمد حالت عادی نداره که این کارو میکنه البته این نظر منه...خب کار قشنگی نیس دیگه ولی من دوس داشتم آدم رباهایی که مبین رو گروگان گرفته بودن و میخواستن انگشتشو ببرن و تا نصفه بریده بودن رو دونه دونه دونه انگشتاشونو قطع کنن شما خودتون ما شاءالله حقوق دان هستین وقتی تو حال خود نبودن هم یه جورایی جرم محسوب میشه، پس اعدام اینجور افراد هم لازمه من زیاد با پرونده های حقوقی در ارتباط نیستم اما چه گناهی داره اون زن و بچه ی بیچاره که همسرش معتاده و بعد از کشیدن شیشه اول سر بچه رو میبره و بعد زنش رو خفه میکنه؟؟؟ اون وقت مرده هم تو حال خودش نبوده آیا این درسته که اون فرد معتاد سر نبودن تو حال خودش از این جرم تبرئه بشه؟؟؟ این حرفتون رو اصلا قبول ندارم نباید به حقوق صرفا احساسی نگاه کرد 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ شما خودتون ما شاءالله حقوق دان هستینوقتی تو حال خود نبودن هم یه جورایی جرم محسوب میشه، پس اعدام اینجور افراد هم لازمه من زیاد با پرونده های حقوقی در ارتباط نیستم اما چه گناهی داره اون زن و بچه ی بیچاره که همسرش معتاده و بعد از کشیدن شیشه اول سر بچه رو میبره و بعد زنش رو خفه میکنه؟؟؟ اون وقت مرده هم تو حال خودش نبوده آیا این درسته که اون فرد معتاد سر نبودن تو حال خودش از این جرم تبرئه بشه؟؟؟ این حرفتون رو اصلا قبول ندارم نباید به حقوق صرفا احساسی نگاه کرد من نگفتم لازم نیس گفتم کمی مخالفم بخوایم دونه دونه انواع قتل رو بررسی کنیم صد در صد همیشه حق با خانواده مقتول هست اما حواست کجاس علی آقا؟؟؟گفتم با قصاص نفس موافقم..خواستم کمی نظرم شوخی هم قاطیش باشه تاپیک از اینهمه جدیت خارج بشه من طبق نظر آقا مهدی (ieman)با اعدام در ملا عام مخالفم مگر اینکه اون شخص جانی باشه 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ من با اعدام موافقم با قطع عضو اینام موافقم... هر کی هر جرمی کرده باید مجازات شه.... منظورت از هر جرمی چیه؟؟ شاید یکی ناخواسته جرم کرده 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ من نگفتم لازم نیس گفتم کمی مخالفم بخوایم دونه دونه انواع قتل رو بررسی کنیم صد در صد همیشه حق با خانواده مقتول هست اما حواست کجاس علی آقا؟؟؟گفتم با قصاص نفس موافقم..خواستم کمی نظرم شوخی هم قاطیش باشه تاپیک از اینهمه جدیت خارج بشه من طبق نظر آقا مهدی (ieman)با اعدام در ملا عام مخالفم مگر اینکه اون شخص جانی باشه من رشته ام حقوق نیست اما از نظر من اعدام و قصاص نفس یکیه اینکه میگی یکم مخالفم یکم گنگه من رشته ام بیشتر به ریاضیات مربوط میشه ما تو ریاضیات از توابع همیشه استفاده میکنیم نقاطی از تابع هستن که اهمیت دارن مثل ماکزیمم و مینیمم ها و نقاط عطف که در توابع دو بعدی هستن ما انواع ماکزیمم و مینیمم داریم که به اصطلاح اکسترمم نامیده میشن اکسترمم مطلق و نسبی تا شرایط مرزی رو بررسی نکنی نمیتونی بفهمی اکسترمم مطلقه یا نسبی اینکه شما میگی کمی مخالفم برای من گنگه مسلما اون قاضی ای که حکم اعدام میده شرایط رو بررسی میکنه 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ منظورت از هر جرمی چیه؟؟ شاید یکی ناخواسته جرم کرده ناخواسته یعنی چی؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ منظورت از هر جرمی چیه؟؟ شاید یکی ناخواسته جرم کرده هر کی آدم کشته اعدام شه هر کی تجاوز و اینا کرده اعدام شه دزدی کرده دستش قطع شه و هر جرم دیگه ای کرده شدت زیادی داشته باشه مجازاتش --------------------- مثلا ناخواسته چه جرمی کرده باشه؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ من رشته ام حقوق نیستاما از نظر من اعدام و قصاص نفس یکیه اینکه میگی یکم مخالفم یکم گنگه من رشته ام بیشتر به ریاضیات مربوط میشه ما تو ریاضیات از توابع همیشه استفاده میکنیم نقاطی از تابع هستن که اهمیت دارن مثل ماکزیمم و مینیمم ها و نقاط عطف که در توابع دو بعدی هستن ما انواع ماکزیمم و مینیمم داریم که به اصطلاح اکسترمم نامیده میشن اکسترمم مطلق و نسبی تا شرایط مرزی رو بررسی نکنی نمیتونی بفهمی اکسترمم مطلقه یا نسبی اینکه شما میگی کمی مخالفم برای من گنگه مسلما اون قاضی ای که حکم اعدام میده شرایط رو بررسی میکنه بله؟؟؟:ydm47612zsesgift969 ببخشید من ریاضیم صفر تشریف داره از توضیحاتت هم هیچی نفهمیدم اما منظورم اینه که یکم مخالفم ینی ترجیح میدم قاتل حبس ابد داشته باشه یا یه حکمی داشته باشه که تا آخر عمر روزی صد بار آرزوی مرگ کنه ..یه جور مرگ تدریجی ناخواسته یعنی چی؟؟؟ ینی تو عمل انجام شده قرار بگیره..یه همچین چیزی 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ بله؟؟؟:ydm47612zsesgift969 ببخشید من ریاضیم صفر تشریف داره از توضیحاتت هم هیچی نفهمیدم اما منظورم اینه که یکم مخالفم ینی ترجیح میدم قاتل حبس ابد داشته باشه یا یه حکمی داشته باشه که تا آخر عمر روزی صد بار آرزوی مرگ کنه ..یه جور مرگ تدریجی ینی تو عمل انجام شده قرار بگیره..یه همچین چیزی خب کسی که لذت زندگی کسی رو ازش گرفته باید لذت زندگی کردن رو ازش گرفت عمل انجام شده یعنی چی؟؟؟ ببینین قاضی همیشه اینجور موارد رو در نظر میگیره مثلا همونطور که میدونین دفاع از خود حتی اگه منجر به قتل بشه هم حکمش اعدام نیست تا عمل انجام شده به چی بگی 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ هر کی آدم کشته اعدام شه هر کی تجاوز و اینا کرده اعدام شه دزدی کرده دستش قطع شه و هر جرم دیگه ای کرده شدت زیادی داشته باشه مجازاتش --------------------- مثلا ناخواسته چه جرمی کرده باشه؟؟ مثلا نا خواسته برای اینکه با چاقو کشته نشه..خودش مجبور شده دوستشو با چاقو بزنه و بکشه ولی نتونه ثابت کنه که داشته دفاع میکرده ببین خیلی شرایط هست برای بررسی ها بیشتر سوال من اینه که میشه همه رو با یه چوب روند؟؟ خب کسی که لذت زندگی کسی رو ازش گرفته باید لذت زندگی کردن رو ازش گرفت عمل انجام شده یعنی چی؟؟؟ ببینین قاضی همیشه اینجور موارد رو در نظر میگیره مثلا همونطور که میدونین دفاع از خود حتی اگه منجر به قتل بشه هم حکمش اعدام نیست تا عمل انجام شده به چی بگی به سید مهدی تو صیح دادم ببین منظورمو گرفتی 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ مثلا نا خواسته برای اینکه با چاقو کشته نشه..خودش مجبور شده دوستشو با چاقو بزنه و بکشه ولی نتونه ثابت کنه که داشته دفاع میکرده ببین خیلی شرایط هست برای بررسی ها بیشتر سوال من اینه که میشه همه رو با یه چوب روند؟؟ خب اینکه یه چیز طبیعیه هیشکی دوسنداره یه آدم بی گناه اعدام بشه...منظور من اینه که اونی که به عمد زده کشته باید اعدام بشه ------------------------------------------- مثلا اگه یه نفر تو دعوا کشته بشه...اگه قاتل یه آدم سابقه دار و ارازل باشه از ته دل دوسدارم که اعدام بشه ولی اگه قاتل یه آدم معمولی باشه و فقط توی دعوا ناخواسته زده کشته اصلا دوسندارم اعدام شه......اینجور مواقع خانواده میگه قصاصش کنید یا خود قاضی حکم قصاصو بهش میده؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ مثلا نا خواسته برای اینکه با چاقو کشته نشه..خودش مجبور شده دوستشو با چاقو بزنه و بکشه ولی نتونه ثابت کنه که داشته دفاع میکرده ببین خیلی شرایط هست برای بررسی ها بیشتر سوال من اینه که میشه همه رو با یه چوب روند؟؟ به سید مهدی تو صیح دادم ببین منظورمو گرفتی خب معمولا قاضی همه جور شرایطی رو بررسی میکنه اما بازم نباید فراموش کرد که ما انسان هستیم انسان ها قوانین مطلق نیستند خیلی ها بودن که شاید حتی بی گناه اعدام شدن اما قانون قانونه اگه یک نفر از زیرش در بره بقیه هم این جرأت رو پیدا میکنن که از زیرش در برن حتی گناهکار 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ خب اینکه یه چیز طبیعیه هیشکی دوسنداره یه آدم بی گناه اعدام بشه...منظور من اینه که اونی که به عمد زده کشته باید اعدام بشه ------------------------------------------- مثلا اگه یه نفر تو دعوا کشته بشه...اگه قاتل یه آدم سابقه دار و ارازل باشه از ته دل دوسدارم که اعدام بشه ولی اگه قاتل یه آدم معمولی باشه و فقط توی دعوا ناخواسته زده کشته اصلا دوسندارم اعدام شه......اینجور مواقع خانواده میگه قصاصش کنید یا خود قاضی حکم قصاصو بهش میده؟؟ خب دقیقا هم منظورم از پرسیدن اون سوال این بود که ببینم همه جوره شما نسبت به مجازات معتقدی یا یه جاهایی ام کوتاه میای؟ قاضی تا خانواده مقتول درخواست ندن حکم به قصاص نمیده مگر اینکه مقتول هیچ ولی دمی نداشته باشه خب معمولا قاضی همه جور شرایطی رو بررسی میکنهاما بازم نباید فراموش کرد که ما انسان هستیم انسان ها قوانین مطلق نیستند خیلی ها بودن که شاید حتی بی گناه اعدام شدن اما قانون قانونه اگه یک نفر از زیرش در بره بقیه هم این جرأت رو پیدا میکنن که از زیرش در برن حتی گناهکار بله موافقم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده