seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۳ با سلام به دلیل استقبال کم مجبور شدم پست دیرتر آپدیت کنم اگه استقبال بره بالاتر زمان آپدیت میارم پایین ولی با این شرایط فعلا نمیتونمموفق باشید سلام آقا اشکان... دستتون درد نکنه بابت آموزش... شما ادامه بده ما استفاده میکنیم.... بقیه هم کم کم یان استفاده میکنن... 5 لینک به دیدگاه
ashkanzx1 1116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ به نام خدا بعد از یه غیبت طولانی بخاطر دلایلی باز اومدم و پست آپ میکنم PI Controller اين تابع شامل دو وضعيت ميباشد : 1- وضعيت دستي 2- وضعيت اتوماتيك وضعيت دستي : اگر ورودي A/M صفر باشد در اين صورت مقدار خروجي AQ با مقدار پارامتر Mq برابر ميباشد . وضعيت اتوماتيك : اگر ورودي A/M فعال شود ، در اين صورت تابع كنترلر از فرمول زير مطابقت ك رده و مقدار جديد pv محاسبه ميگردد . اگر مقدار جديد pv با sp برابر باشد ، تابع كنترلر مقدار خروجي AQ را تغيير نميدهد . اگر مقدار جديد pv بيشتر از sp باشد، تابع كنترلي مقدارAQ را افزایش ميدهد . اگر مقدار جديد pvكمتر ازsp باشد، تابع كنترلي مقدارAQ را کاهش میدهد اگر ورودي pv از مقدار max تجاوز نمايد ، در اين صورت مقدار جديد pv به مقدار ماكزيمم set ميرسد . اگر ورودي pv از مقدار min كمتر باشد ، در اين صورت مقدار جديد pv به مقدار مينيمم set ميرسد براي غير فعال كردن نمودن مقادير AQ و A/M ميتوان پايه Reset را فعال نمود . Latching Relay يك مدار تركيبي ساده ميباشد كه خروجي به حالت وروديها و حالت قبل مدار بستگي دارد ، با فعال شدن S خروجي فعال ميشود و با فعال شدن R نيز خروجي غيرفعال ميگردد . Pulse Relay با اعمال هر پ الس به ورودي Trg خروجي نيز تغيير وضعيت ميدهد . اگر خروجي فعال باشد ، در پالس بعدي غير فعال ميشود و بلعكس . Message Text با فعال شدن پايه En متن هاي مورد نظر بروي صفحه نمايش LOGO ديده ميشود . اين متنها ميتواند Text ويا مقادير متغيير تايمر ، كانتر، مقادير آنالوگي و غيره باشند . اگر چندين متن را بخواهيم نمايش دهيم ، كافيست در قسمت Priority اولويت بندي نمائيم . در صورتي كه بخواهيم با غير فعال شدن ورودي En متن مربوطه در صفحه لازم ديده شود لازم است گزينه Acknowledge فعال نمائيم . Softkey اين تابع معادل يك رله ميباشد كه خروجي آن زماني فعال ميشود كه پايه En فعال و پارامترداخلي روي ON تنظيم شده باشد Shift Register از توابع Shift Register براي قرائت مقدار ورودي و همچنين تغيير جهت بيت ها استفاده ميشود با فعال كردن In تابع آغاز بكار ميكند ، با اعمال پالس تريگر به سيستم و با توجه به بيت ها به بيت هاي انتخابي بيت ها به صورت صعودي فعال ميشود . (Shift Up) با فعال گردن پايه Dir جهت بيت ها تغيير ميكند و به صورت نزولي فعال ميشود . . (Shift Down) (Dir = 0 Shift Up (s»s8 (Dir = 1 Shift Down (s»s1 یه خبر مهم هم بدم به زودی تمام تصاویر به سرور سایت نواندیشان انتقال خواهد یافت پایان فصل یازدهم موفق باشید 8 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ داداش فدایی داری دستت درد نکنه 4 لینک به دیدگاه
ashkanzx1 1116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ با سلام به پایان آموزش mini plc logo رسیدیم از این به بعد بحث با آموزش PLC S7 شروع میکنیم در پایان این بخش یه چند تا سوال طرح میکنم لطف کنید جواب بدید در ضمن جایزه هم داره 1- مدار چپگرد راستگرد دستي : شرط : ابتدا موتور به سمت راست بگردد بعد توسط سوييچ چپگرد ، چپ بگردد . 2- مدار چپگرد – راستگرد با شرط فوق به صورت اتوماتيك ، شرط : ابتدا موتور به سمت راست بگردد و بعد توسط تایمر چپگرد ، چپ بگردد . زمان تاخیر: 10 ثانیه 3- مدار راه اندازی موتور دالاندر 4- مداری طراحی کنید که موتور ابتدا 5 ثانیه به گردش دربیاد و بعد 3 ثانیه خاموش و باز 5 ثانیه روش این سیکل همینطور ادامه پیدا کند(فقط با زدن استارد مراحل بصورت خودکار طی شود) 5- طراحی مدار ستاره-مثلث چپگرد راستگر موفق باشید 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۳ سلام اشکان جان دستت درد نکنه... میشه یه توضیح در مورد فلگ بدی و کاربردشو تو لوگو بگی؟؟ و اگه میشه یه مثال در موردش بزنی؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ با سلام به پایان آموزش mini plc logo رسیدیم از این به بعد بحث با آموزش PLC S7 شروع میکنیم در پایان این بخش یه چند تا سوال طرح میکنم لطف کنید جواب بدید در ضمن جایزه هم داره 1- مدار چپگرد راستگرد دستي : شرط : ابتدا موتور به سمت راست بگردد بعد توسط سوييچ چپگرد ، چپ بگردد . 2- مدار چپگرد – راستگرد با شرط فوق به صورت اتوماتيك ، شرط : ابتدا موتور به سمت راست بگردد و بعد توسط تایمر چپگرد ، چپ بگردد . زمان تاخیر: 10 ثانیه 3- مدار راه اندازی موتور دالاندر 4- مداری طراحی کنید که موتور ابتدا 5 ثانیه به گردش دربیاد و بعد 3 ثانیه خاموش و باز 5 ثانیه روش این سیکل همینطور ادامه پیدا کند(فقط با زدن استارد مراحل بصورت خودکار طی شود) 5- طراحی مدار ستاره-مثلث چپگرد راستگر موفق باشید متاسفانه نرم افزار لوگو ندارم.اشکان جان دستت درد نکنه و خسته نباشی.منتظر ادامه آموزشها هستیم. 5 لینک به دیدگاه
ashkanzx1 1116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ سلام اشکان جان دستت درد نکنه... میشه یه توضیح در مورد فلگ بدی و کاربردشو تو لوگو بگی؟؟ و اگه میشه یه مثال در موردش بزنی؟؟ سلام سید جان خوبی فدات به این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یه سری بزنید فک کنم مشکلتون برطرف کنه موفق باشید 5 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام داداش اشکان یه خسته نباشید گرم بهت میگم. واقعا عالیه تاپیکت منسنجم و هدفمند و با زبان ساده . سه فصل اولتو خوندم. بقیشم نم نم میخونم خودمو میرسونم بنظرم بچه ها از این تاپیک بی اطلاع بودن که استقبال نشده . من امروز تو صفحه ی اصلی سایت دیدمش :5c6ipag2mnshmsf5ju3 6 لینک به دیدگاه
axman 271 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ دست گلت درد نکنه مهندس جون:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
persnaim 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ سلام داداش دستت درد نکنه اگه بازم فصل جدیدی رو گزاشتی خبرمون کن. لینک به دیدگاه
ashkanzx1 1116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ با سلام و خسته نباشید تا چند ماهه آینده آپدیت می کنم موفق باشید 6 لینک به دیدگاه
axman 271 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ سلام دوستان یه سوال داشتم با logo چجورد میشه با استفاده از یه ترمو کوپل دما رو کنترل کرد ممنون میشم جوابمو بدید بعد ایا فرق میکنه ترموک.پل سه سیم باشه یا دوسیم ؟ مــــــــــــمـــــــــــنـــــــــــــون :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
axman 271 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ سلام دوستان یه سوال داشتم با logo چجورد میشه با استفاده از یه ترمو کوپل دما رو کنترل کرد ممنون میشم جوابمو بدید بعد ایا فرق میکنه ترموک.پل سه سیم باشه یا دوسیم ؟ مــــــــــــمـــــــــــنـــــــــــــون :icon_gol: چرا کسی جواب نمیده ادمین عزیز خواهش میکنم راهنماییم کنید ممنون 1 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ سلام دوستان یه سوال داشتم با logo چجورد میشه با استفاده از یه ترمو کوپل دما رو کنترل کرد ممنون میشم جوابمو بدید بعد ایا فرق میکنه ترموک.پل سه سیم باشه یا دوسیم ؟ مــــــــــــمـــــــــــنـــــــــــــون :icon_gol: دوست عزیز ابتدا لازم است راجع به انواع ترموکوپل ها و نحوه کارشون مواردی رو بدونید. تو لینک زیر در مورد یکی از انواع ترموکوپل ها یعنی RTD ها و فرق دو سیمه سه سیمه بودنش اطلاعاتی هست که میتونه کمکتون کنه. http://www.noandishaan.com/forums/thread48874.html می بایست هریک از این خروجیها رو به پورتهای آنالوگ plc متصل نمائید سپس میتوانید با بدست آوردن فرمول ترموکوپل که معمولا از دیتاشیت هر ترموکوپل بدست میاید از طریق برنامه نویسی در plc مطابق آنچه که در لینک قبلی گفته شد این مقدار را بدست آوردید 4 لینک به دیدگاه
axman 271 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ دوست عزیز ابتدا لازم است راجع به انواع ترموکوپل ها و نحوه کارشون مواردی رو بدونید. تو لینک زیر در مورد یکی از انواع ترموکوپل ها یعنی RTD ها و فرق دو سیمه سه سیمه بودنش اطلاعاتی هست که میتونه کمکتون کنه.http://www.noandishaan.com/forums/thread48874.html می بایست هریک از این خروجیها رو به پورتهای آنالوگ plc متصل نمائید سپس میتوانید با بدست آوردن فرمول ترموکوپل که معمولا از دیتاشیت هر ترموکوپل بدست میاید از طریق برنامه نویسی در plc مطابق آنچه که در لینک قبلی گفته شد این مقدار را بدست آوردید 3 لینک به دیدگاه
axman 271 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ دوست عزیز ابتدا لازم است راجع به انواع ترموکوپل ها و نحوه کارشون مواردی رو بدونید. تو لینک زیر در مورد یکی از انواع ترموکوپل ها یعنی RTD ها و فرق دو سیمه سه سیمه بودنش اطلاعاتی هست که میتونه کمکتون کنه.http://www.noandishaan.com/forums/thread48874.html می بایست هریک از این خروجیها رو به پورتهای آنالوگ plc متصل نمائید سپس میتوانید با بدست آوردن فرمول ترموکوپل که معمولا از دیتاشیت هر ترموکوپل بدست میاید از طریق برنامه نویسی در plc مطابق آنچه که در لینک قبلی گفته شد این مقدار را بدست آوردید دوست خوبم ممنون از راهنماییت یه عکس اپلود کردم میخاستم بدونم سنسور رو درست وصل کردم یانه فکر میکنم این سنسور تو 100 درجه دما حدود 20mv خروجی داره برای کنترل 30 تا 200 درجه از چه تابعی باید استفاده کنم 4 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ دوست خوبم ممنون از راهنماییت یه عکس اپلود کردم میخاستم بدونم سنسور رو درست وصل کردم یانه فکر میکنم این سنسور تو 100 درجه دما حدود 20mv خروجی داره برای کنترل 30 تا 200 درجه از چه تابعی باید استفاده کنم دوست عزیز مشخصات plc رو نگفتیضمن اینکه مشخصات سنسورت که خروجی ma میده یا ولتاژ؟ 4 لینک به دیدگاه
axman 271 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۳ دوست عزیز مشخصات plc رو نگفتیضمن اینکه مشخصات سنسورت که خروجی ma میده یا ولتاژ؟ plc logo oba5 خروجی سنسور از نوع ولتاژ ه و i7 . i8 پی ال سی هم انالوگه 3 لینک به دیدگاه
axman 271 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۳ مهندس همچنان منتظرم :banel_smiley_4::banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
natanaeal 412 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۳ سلام من یه چیزایی از برنامه نویسیش میدونم اما تا حالا مدارشو نبستم axman لطفا مدارو که بستید یه عکس کلی و چند عکس جزئ به جزئ اینجا هم بذارید:) با نهایت احترام ناتانائیل 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده