دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ من موزچه ی چلاغ میخوام اون کارش درست ترهحالا یه دونه بفرستید امتحان کنم بینم چند مورچهه حلاجن :ws28: مورچه چلاغ که رو همه تستا راه میرهگیجت میکنه نمیدونی کدومو بزنی:ws28: 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ :banel_smiley_4: دوستان صلوات بفرستین ختم به خیر شن این مورچه ها جوزف اومد واسه خودش اینجا کاسبی راه انداختا 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ :ws28: مورچه چلاغ که رو همه تستا راه میرهگیجت میکنه نمیدونی کدومو بزنی:ws28: نه ننه اون یکی مورچه هی میپره این ور اون ور این چلاغه آرو به زور میره میشینه رو یه گزینه:ws28: 2 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ میدونم عزیزم.هر چیزی به وقت خود اتفاق خواهد افتاد(فرمایشات یکی دوستان) آخه خدا هم باید بدونه ما طاقت نداریم دیگه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 :5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ يني اين جناب جوزف رو رها كنيد؛ تاپيك ميره رو هوا! لااقل چهار تا صلوات اين وسط بگين، نثار شادي ارواح طيبه عمه طراحان كنكور! تایپیک رو هوا بود آوردمش زمینیش کردم به وسیله مورچه مورچه هایی که تافل دارناومدین بازاریابی .برو بابا 4 تا صلوات برا روح ما بفرست فردا کنکور داریم دارن میخونن جی آر ای بگیرن برن منهتن من موزچه ی چلاغ میخوام اون کارش درست ترهحالا یه دونه بفرستید امتحان کنم بینم چند مورچهه حلاجن مورچه های ما قبلا امتحان خودشون رو پس دادن رتبه 1 ریاضی پارسال فکر کردی چطور یک شد ها؟رتبه 2 فکر کردی الکی 2 شد؟و کلی رتبه های برتر ارشد و دکترا 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ :banel_smiley_4: دوستان صلوات بفرستین ختم به خیر شن این مورچه ها جوزف اومد واسه خودش اینجا کاسبی راه انداختا به هر حال ما چیمون از تجارتخونه کاظم قلمچی کمتره اونم از همین جاها شروع کرد نه ننه اون یکی مورچه هی میپره این ور اون ور این چلاغه آرو به زور میره میشینه رو یه گزینه:ws28: دقیقا این بشر جنس شناسه 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ تایپیک رو هوا بود آوردمش زمینیش کردم به وسیله مورچه دارن میخونن جی آر ای بگیرن برن منهتن مورچه های ما قبلا امتحان خودشون رو پس دادن رتبه 1 ریاضی پارسال فکر کردی چطور یک شد ها؟رتبه 2 فکر کردی الکی 2 شد؟و کلی رتبه های برتر ارشد و دکترا شمام تو کنکورتون از این مورچه ها برده بودین با خودتون؟:evilsmile: 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ به هر حال ما چیمون از تجاتخونه کاظم قلمچی کمترهاونم از همین جاها شروع کرد دقیقا این بشر جنس شناسه فکرکردید الکی الکی رئیس شدم؟ایمان آوردید به رئیس بودنم؟ 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ شمام تو کنکورتون از این مورچه ها برده بودین با خودتون؟:evilsmile: نه من یه چیزه بهتر بردم سر جلسه مورچه یه سری معایب داره و اون اینه که باس حواست باشه کدوم گزینه میره سریع پر کنی چون سرعتش بالاس ولی من سوسک بردم که چون خودش پاش جوهر داره منم آدم خسته ای هستم خودش گزینه های صحیح رو پر کرد من فقط اسم فامیل نوشتم حالا چرا من به شما سوسک نمیدم چون کاسه کوزه کاسبیمون به هم میخوره دختر جماعت از سوسک میترسه دیگه 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ فکرکردید الکی الکی رئیس شدم؟ایمان آوردید به رئیس بودنم؟ نه اتفاقا شکم بیشتر شد... تو که سالمی چرا اومدی دارالمجانین دیوونه 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ نه ننه اون یکی مورچه هی میپره این ور اون ور این چلاغه آرو به زور میره میشینه رو یه گزینه:ws28: :ws28: فکر اینجاشو نکرده بودم 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ تایپیک رو هوا بود آوردمش زمینیش کردم به وسیله مورچه دارن میخونن جی آر ای بگیرن برن منهتن مورچه های ما قبلا امتحان خودشون رو پس دادن رتبه 1 ریاضی پارسال فکر کردی چطور یک شد ها؟رتبه 2 فکر کردی الکی 2 شد؟و کلی رتبه های برتر ارشد و دکترا کجا برم.کتاب چی بخونم؟کجا ثبت نام کنم...........دیگه مدسان شریف پررررررررر.تا مورچه های جوزفو داریم نگران نباشید.صد در صد تضمینی 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ :ws28: فکر اینجاشو نکرده بودم من فکر همه ی چی رو کردم یه صلوات برا موفقیت بچه ها بفرستیم میان مارو میزنن اللهم صل علی محمد و آل محمد 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ کجا برم.کتاب چی بخونم؟کجا ثبت نام کنم...........دیگه مدسان شریف پررررررررر.تا مورچه های جوزفو داریم نگران نباشید.صد در صد تضمینی شما رو به عنوان بازاریاب از همین الان استخدام میکنم به ازای هر دانشجویی که بیاری 10 درصد از سود عایدت میشه در مورد تبلیغ سوسک به نظرت این خوبه؟ خسته ای؟ دیگه نباش...سر جلسه کنکور نمیتونی از ترس ساندیس بخوری...الان ساندیس رو بخور!سوسک های کنکوری با جوهر مداد مجهز به مداد پاک کن 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ من فکر همه ی چی رو کردمیه صلوات برا موفقیت بچه ها بفرستیم میان مارو میزنن اللهم صل علی محمد و آل محمد این صلوات اخری خیلی به جا بود.لاقل بگیم اسپم نشده:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ شما رو به عنوان بازاریاب از همین الان استخدام میکنم به ازای هر دانشجویی که بیاری 10 درصد از سود عایدت میشهدر مورد تبلیغ سوسک به نظرت این خوبه؟ خسته ای؟ دیگه نباش...سر جلسه کنکور نمیتونی از ترس ساندیس بخوری...الان ساندیس رو بخور!سوسک های کنکوری با جوهر مداد مجهز به مداد پاک کن 10 درصد کم نیست؟ نه بابا پاک کن نمیخواد.سوسکای ما درصد خطاشون صفره.بگو بدون نیاز به پاک کن 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ 10 درصد کم نیست؟ نه بابا پاک کن نمیخواد.سوسکای ما درصد خطاشون صفره.بگو بدون نیاز به پاک کن خدا وکیلی کمه 10درصد مخصوصا با این بحث خطای صفر 50-50 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ خدا وکیلی کمه 10درصد مخصوصا با این بحث خطای صفر50-50 من موافق 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده