B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ شما دوستان رو نميدونم ولي به نظر من بهترين دعايي كه ميشه كرد اينه كه ايشالا از همونايي بياد كه بلديد! حالا هركي موافقه يه آمين بلـــــــــــــــــــــــــــند بگه! البته من كنكور ندارم... 5 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ انشاالله که نتیجه میگیریمنمخیلی خوب نخوندم .... خوب هم میخوندم استرس نداشتم به یاد ندارم برای کنکور استرس گرفته باشم ايشالا..هممون نتيجه خوب ميگيريم. ما چرا اينقدر شبيه هم هستيم شما دوستان رو نميدونم ولي به نظر من بهترين دعايي كه ميشه كرد اينه كه ايشالا از همونايي بياد كه بلديد! حالا هركي موافقه يه آمين بلـــــــــــــــــــــــــــند بگه! البته من كنكور ندارم... اميـــــــــــــن 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ شما دوستان رو نميدونم ولي به نظر من بهترين دعايي كه ميشه كرد اينه كه ايشالا از همونايي بياد كه بلديد! حالا هركي موافقه يه آمين بلـــــــــــــــــــــــــــند بگه! البته من كنكور ندارم... آمیننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن 6 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ دیگه بدتر تویی که کنکور نداری استرس داریمنی که دارم ندارم(جمله رو داشتی ) خو خوبه که استرس نداری خدارو شکر 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ انشاالله که نتیجه میگیریمنمخیلی خوب نخوندم .... خوب هم میخوندم استرس نداشتم به یاد ندارم برای کنکور استرس گرفته باشم چقدر خوب! من براي يه تحويل طرح ساده ام استرس ميگيرم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 يه دستي به سر من بكش مينا، بلكه شفا پيدا كنم... 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ شما دوستان رو نميدونم ولي به نظر من بهترين دعايي كه ميشه كرد اينه كه ايشالا از همونايي بياد كه بلديد! حالا هركي موافقه يه آمين بلـــــــــــــــــــــــــــند بگه! البته من كنكور ندارم... آمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیــــــــــــــــــــــــــــــــن:hapydancsmil: ايشالا..هممون نتيجه خوب ميگيريم. ما چرا اينقدر شبيه هم هستيم اميـــــــــــــن انشاالله که همینطوره... دیگه کنکور که استرس نداره شد شد نشد هم نشد دیگه اميـــــــــــــن کیه؟ 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ آمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیــــــــــــــــــــــــــــــــن:hapydancsmil: انشاالله که همینطوره... دیگه کنکور که استرس نداره شد شد نشد هم نشد دیگه اميـــــــــــــن کیه؟ امین دهقان خودمون مسئول بخش گفتگوی آزاد 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ چقدر خوب! من براي يه تحويل طرح ساده ام استرس ميگيرم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 يه دستي به سر من بكش مينا، بلكه شفا پيدا كنم... کلا برای درس استرس نمیگرم طرح و تحویل پروزه که هیچ ....25تیر دفاع داشتم 24ساعت 10شب تازه ماکت بردم برش بزنن انقلاب خوب یا بد میگذره میره برای درس اشتباه خودتو اذیت کنی 5 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ آمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیــــــــــــــــــــــــــــــــن:hapydancsmil: انشاالله که همینطوره... دیگه کنکور که استرس نداره شد شد نشد هم نشد دیگه اميـــــــــــــن کیه؟ :icon_pf (34): امین دهقان خودمونمسئول بخش گفتگوی آزاد آها همينه! راس ميگه! سپاس 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ کلا برای درس استرس نمیگرم طرح و تحویل پروزه که هیچ ....25تیر دفاع داشتم 24ساعت 10شب تازه ماکت بردم برش بزنن انقلاب خوب یا بد میگذره میره برای درس اشتباه خودتو اذیت کنی منم اصلا واسه درس استرسی نمیشم ولی واسه پایان نامه استرسی شدم بدجور...دیدی دیگه 4 ترمه دفاع کردم 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ :icon_pf (34): آها همينه! راس ميگه! سپاس نه نشد شفاف سازی کن منم اصلا واسه درس استرسی نمیشم ولی واسه پایان نامه استرسی شدم بدجور...دیدی دیگه 4 ترمه دفاع کردم آره کاملا برای شما معلومه لازم به گفتن نبود 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ نه نشد شفاف سازی کن آره کاملا برای شما معلومه لازم به گفتن نبود امين همون كسي ك فردا بايد به دادم برسه... 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ نه نشد شفاف سازی کن آره کاملا برای شما معلومه لازم به گفتن نبود به هر حال به عنوان یه تجربه لازم بود بگم که بقیه هم استفاده کننیه نمونه موردیه دیگه 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ امين همون كسي ك فردا بايد به دادم برسه... دستش درد نکنه بهش بگو بیاد به داد منم برسه 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ دستش درد نکنه بهش بگو بیاد به داد منم برسه اين امين متعلق به همتونه! هر كي ميخوادش ي ندا بده تا بياد سمتش 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ اين امين متعلق به همتونه!هر كي ميخوادش ي ندا بده تا بياد سمتش ئه من امین متعلق به خودم میخوام فقط :ws28: 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ ئه من امین متعلق به خودم میخوام فقط:ws28: تو اين تاپيك هر چي هست برا هممونه!:vahidrk: برا امين مجازا بايد بري تالار خانواده برا دور نشدن از بحث تاپيك دوباره ي يادي ميكنيم از داوطلبين كنكور..خدا صبرمون بده 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ من فردا صبح کنکور دارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3تا ظهر خوندم دیگه مامانم نذاشتشانس من صبح هم همهتون خوابین پس کی صلوات بفرسته؟ 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ تو اين تاپيك هر چي هست برا هممونه!:vahidrk:برا امين مجازا بايد بري تالار خانواده برا دور نشدن از بحث تاپيك دوباره ي يادي ميكنيم از داوطلبين كنكور..خدا صبرمون بده آهااااااا راس میگی بیایید شادی هامونو نه ببخشید امین هامونو تقسیم کنیم نه دیگه رفع شد ممنون خدایا خداوندا من و دوستانم با قلبای کوچکمون دوست داریم در آسمون کنکور پرواز کرده و در دانشگاه تهران فرود بیاییم آمین 5 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ من فردا صبح کنکور دارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3تا ظهر خوندم دیگه مامانم نذاشتشانس من صبح هم همهتون خوابین پس کی صلوات بفرسته؟ من چ خونه باشم چ نباشم ..چ تعطيل باشه چ نباشه...هميشه 8 صب بيدارم من ميفرستم برات.قوله قول 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده