رفتن به مطلب

دعا برای موفقیت کنکوری های امسال انجمن ....

Abbas.H

ارسال های توصیه شده

به به چه عالی:ws3:

نمردیم و عباس یه تاپیک به درد بخور زد....:whistle:

منم که این روزا واقعا دست به دامن خدام که بچه ها از پس کنکور عالی بربیان و مطمئنم که همینطور میشه...:girl_angel:

من یه برنامه دارم واسه روز کنکور که هممون اینجا جمع بشیم و هزار تا یا بیشتر صلوات بفرستیم

یه جور نذر توی همون روز که ایشاله هم تمرکز بچه ها بره بالا هم دیگه آخرین تلاشمونو کرده باشیم تو کمک کردن:ws37:

هرکی موافقه دستش بالا:w02:

منم هستم...:icon_gol:

• Like 9
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 253
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

به به چه عالی:ws3:

نمردیم و عباس یه تاپیک به درد بخور زد....:whistle:

منم که این روزا واقعا دست به دامن خدام که بچه ها از پس کنکور عالی بربیان و مطمئنم که همینطور میشه...:girl_angel:

من یه برنامه دارم واسه روز کنکور که هممون اینجا جمع بشیم و هزار تا یا بیشتر صلوات بفرستیم

یه جور نذر توی همون روز که ایشاله هم تمرکز بچه ها بره بالا هم دیگه آخرین تلاشمونو کرده باشیم تو کمک کردن:ws37:

هرکی موافقه دستش بالا:w02:

خيلي هم عالي:icon_gol:

• Like 11
لینک به دیدگاه

حالا که دارید دعا می کنید دعا کنید کارتا هم زودتر بیاد:ws3:

یه توصیه به تمام کنکوری های عزیزززززززززززز

شب امتحان حتما یه دمنوش نعناع میل کنن تمرکزشون بالا بره..

بعد. اصلا استرس نداشته باشن. چون قبولن..

یه عالمه تنقلاتم باخودشون ببرن. که استرسشون کم شه.. فکر کنید رفتید سینما..تست بزن پفک بخور/تست بزن شکلات بخور.. والا جواب میده..

من همیشه برای کنکور دادن. یه کیسه خودم شکلات میبرم. یه کیسه هم. خواهرم میخره. یه کیسه هم پدرم. کلا انگار دارم میرم کربلا............همه هم فکر میکنن اومدم پیکنیک .. میگن بابا این چقدر خونده که انقدر ریلکسه.. جواب داده ها. جدی میگم.....:ws37:

قبولید شک نکنید.. حالا ببینید..:icon_gol:.

قبولی ها به من خبر بدن.. :hapydancsmil::hapydancsmil:

یه بار امتحان داشتم رفتم چایی بخورم حواسم نبود اونی که برداشته بودم نعناع بوده خودم گیج بودم گیج تر شدم

• Like 4
لینک به دیدگاه
حالا که دارید دعا می کنید دعا کنید کارتا هم زودتر بیاد:ws3:

یه بار امتحان داشتم رفتم چایی بخورم حواسم نبود اونی که برداشته بودم نعناع بوده خودم گیج بودم گیج تر شدم

نعناع به هیچ عنوان باعث گیجی نمیشه و این علم ثابت شده...چای نعناع نه چای با نعناع

• Like 6
لینک به دیدگاه
نعناع به هیچ عنوان باعث گیجی نمیشه و این علم ثابت شده...چای نعناع نه چای با نعناع

حتی اگه قبلش 24 ساعت نخوابیده باشی؟:ws52:

همین که خوردم خوابم برد در حالی که همیشه تا 30 ساعت بدون هیچ مشکلی می تونستم بیدار بمونم(شایدم دلیل دیگه ای داشته ولی استاد ما رو انداخت نامرد)

• Like 4
لینک به دیدگاه
حتی اگه قبلش 24 ساعت نخوابیده باشی؟:ws52:

همین که خوردم خوابم برد در حالی که همیشه تا 30 ساعت بدون هیچ مشکلی می تونستم بیدار بمونم(شایدم دلیل دیگه ای داشته ولی استاد ما رو انداخت نامرد)

شما داری میگی.. 24ساعت نخوابیدی؟

جواب خودتونو دادید دوست عزیز...

دمنوش نعناع باعث میشه ذهن راحت بشه.. و تمرکز کافی رو به مشا بده. نه اینکه 24ساعت نخوابی بعد بری چای نعناع بخوری.. هرکسی باشه .. این ارامش به فرد وارد میشه..

شما ضعف بدنی داشتید.. و قوت ایمنی تون کاهش پیدا کرده..

ما وقتی میگیم. دمنوش نعناع میل کنید.. مسلما کسی استفاده میکنه که درطول روز یه چیزی خورده.. به بدنش یه نیرویی رو یه مواد غذایی رو رسونده و درکنار این مواد غذایی و و یتامین ها.. استراحت روحی و روانیشم انجام داده..

نعناع به خصوص خالصش برای کسانی که معدشون خالیه اصلا توصیه نمیشه چون فشار رو میکشه پایین و باعث بی حالی و خواب الودگی فرد میشه و این درست برشما اعمال شده.:icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه
سلام بچه ها :icon_gol:

امسال بچه های کنکوری زیادی تو انجمن داریم که تو همین هفته قراره کنکور بدن hapydancsmil.gif

مطمئنن همه شون استرس دارن و این یه چیز طبیعیه :ws37:

ولی دیگه این هفته از شر این استرس ها خلاص میشن به امید خدا با دست پر و خبرای خوب از جلسه برمیگردن پیشمون hapydancsmil.gif

گفتم این تاپیک رو بزنم که هم به دوستای کنکوریمون روحیه بدیم و هم برای موفقیتشون دعا کنیم :ws37:

حتی با یه صلوات ساده برای موفقیتشون میتونیم کمکشون کنیم تا انشالله این کنکور رو با سربلندی پشت سر بزارن :ws37:

خدایا هوای همه رفقامونو سر جلسه داشته باش :icon_gol:

انشالله بعد از کنکور بیاید و توی همین تاپیک بگید که ترکوندید hapydancsmil.gif

دوستاتون رو دعوات کنید به تاپیک :icon_redface: :icon_gol:

توف تو ریا

تو دو تا رشته شرکت کردم ولی دریغ از یه ساعت خوندن:whistle:قبولیم بابا

چیزی نیست که

کارشناسیم همینجوری قبول شدیم:ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه

انشالله اگر خونده باشید قبول میشید نخونده باشید هم قبول نمیشید پس به پشتکارتون ربط داره با دعا این مورد حل نمیشه:banel_smiley_4:

• Like 9
لینک به دیدگاه
انشالله اگر خونده باشید قبول میشید نخونده باشید هم قبول نمیشید پس به پشتکارتون ربط داره با دعا این مورد حل نمیشه:banel_smiley_4:

به نظر من شانس توی کنکور خیلی موثره:5c6ipag2mnshmsf5ju3.والااا بخدا.من خودم پارسال انتظار قبولی تهرانو داشتم:icon_pf (34):

تست که میزدم خیلی راضی کننده الان هم همینطور.اما سر جلسه روی پت و مت رو کم میکنم.استرس هم ندارم.اما نمیدونم چرا اینجوری میشه:4564:

• Like 9
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...