a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ به به چه عالینمردیم و عباس یه تاپیک به درد بخور زد.... منم که این روزا واقعا دست به دامن خدام که بچه ها از پس کنکور عالی بربیان و مطمئنم که همینطور میشه...:girl_angel: من یه برنامه دارم واسه روز کنکور که هممون اینجا جمع بشیم و هزار تا یا بیشتر صلوات بفرستیم یه جور نذر توی همون روز که ایشاله هم تمرکز بچه ها بره بالا هم دیگه آخرین تلاشمونو کرده باشیم تو کمک کردن هرکی موافقه دستش بالا منم هستم... 9 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ به به چه عالینمردیم و عباس یه تاپیک به درد بخور زد.... منم که این روزا واقعا دست به دامن خدام که بچه ها از پس کنکور عالی بربیان و مطمئنم که همینطور میشه...:girl_angel: من یه برنامه دارم واسه روز کنکور که هممون اینجا جمع بشیم و هزار تا یا بیشتر صلوات بفرستیم یه جور نذر توی همون روز که ایشاله هم تمرکز بچه ها بره بالا هم دیگه آخرین تلاشمونو کرده باشیم تو کمک کردن هرکی موافقه دستش بالا خيلي هم عالي 11 لینک به دیدگاه
علیرضارضایی 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ منم دعا میکنم واسه همه بچه ها که شرکت کردن قبول بشن. 12 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ امیدوارم دوستانی که شرکت کردن به اون هدف دلخواهی که در پی اون هستن برسن من هم براشون ارزوی موفقیت دارم. 13 لینک به دیدگاه
maktob 220 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ ...................................................... امیدوارم ..همه موفق بشن..همه 11 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ من هم امیدوارم قبول بشن 13 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۲ وااای ایشالا همشون به اون چیزی که میخوان و براشون بهتره برسن:hapydancsmil: من از ته دل براشون دعا میکنم 13 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۲ ايشالله همه بچه ها قبول بشن خدايااااااااااااااااا:ws36::ws36: 10 لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۲ ایشالا سوالایی بیاد که انجمنیا خوب خوب بلدن موفق باشید 9 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۲ توکل به خدا به قول یکی دوستان هر کاری به زمان خودش اتفاق می افته. 7 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۲ حالا که دارید دعا می کنید دعا کنید کارتا هم زودتر بیاد یه توصیه به تمام کنکوری های عزیزززززززززززز شب امتحان حتما یه دمنوش نعناع میل کنن تمرکزشون بالا بره.. بعد. اصلا استرس نداشته باشن. چون قبولن.. یه عالمه تنقلاتم باخودشون ببرن. که استرسشون کم شه.. فکر کنید رفتید سینما..تست بزن پفک بخور/تست بزن شکلات بخور.. والا جواب میده.. من همیشه برای کنکور دادن. یه کیسه خودم شکلات میبرم. یه کیسه هم. خواهرم میخره. یه کیسه هم پدرم. کلا انگار دارم میرم کربلا............همه هم فکر میکنن اومدم پیکنیک .. میگن بابا این چقدر خونده که انقدر ریلکسه.. جواب داده ها. جدی میگم..... قبولید شک نکنید.. حالا ببینید... قبولی ها به من خبر بدن.. :hapydancsmil::hapydancsmil: یه بار امتحان داشتم رفتم چایی بخورم حواسم نبود اونی که برداشته بودم نعناع بوده خودم گیج بودم گیج تر شدم 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۲ حالا که دارید دعا می کنید دعا کنید کارتا هم زودتر بیاد یه بار امتحان داشتم رفتم چایی بخورم حواسم نبود اونی که برداشته بودم نعناع بوده خودم گیج بودم گیج تر شدم نعناع به هیچ عنوان باعث گیجی نمیشه و این علم ثابت شده...چای نعناع نه چای با نعناع 6 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۲ نعناع به هیچ عنوان باعث گیجی نمیشه و این علم ثابت شده...چای نعناع نه چای با نعناع حتی اگه قبلش 24 ساعت نخوابیده باشی؟ همین که خوردم خوابم برد در حالی که همیشه تا 30 ساعت بدون هیچ مشکلی می تونستم بیدار بمونم(شایدم دلیل دیگه ای داشته ولی استاد ما رو انداخت نامرد) 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۲ حتی اگه قبلش 24 ساعت نخوابیده باشی؟همین که خوردم خوابم برد در حالی که همیشه تا 30 ساعت بدون هیچ مشکلی می تونستم بیدار بمونم(شایدم دلیل دیگه ای داشته ولی استاد ما رو انداخت نامرد) شما داری میگی.. 24ساعت نخوابیدی؟جواب خودتونو دادید دوست عزیز... دمنوش نعناع باعث میشه ذهن راحت بشه.. و تمرکز کافی رو به مشا بده. نه اینکه 24ساعت نخوابی بعد بری چای نعناع بخوری.. هرکسی باشه .. این ارامش به فرد وارد میشه.. شما ضعف بدنی داشتید.. و قوت ایمنی تون کاهش پیدا کرده.. ما وقتی میگیم. دمنوش نعناع میل کنید.. مسلما کسی استفاده میکنه که درطول روز یه چیزی خورده.. به بدنش یه نیرویی رو یه مواد غذایی رو رسونده و درکنار این مواد غذایی و و یتامین ها.. استراحت روحی و روانیشم انجام داده.. نعناع به خصوص خالصش برای کسانی که معدشون خالیه اصلا توصیه نمیشه چون فشار رو میکشه پایین و باعث بی حالی و خواب الودگی فرد میشه و این درست برشما اعمال شده. 7 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۲ ايشالا همه كسايي ك شركت كردن قبول ميشن برا منم دعا كنين متاسفانه نرسيدم خوب بخونم..ولي دوس دارم قبول شم 9 لینک به دیدگاه
علیرضارضایی 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۲ حالا این دفه من به نوبه خودم از تمام عزیزانی که واسه ما کنکوری ها ارزوی موفقیت کردن تشکر میکنم .با ارزوی موفقیت واسه کلیه عزیزان. 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۲ سلام بچه ها امسال بچه های کنکوری زیادی تو انجمن داریم که تو همین هفته قراره کنکور بدن مطمئنن همه شون استرس دارن و این یه چیز طبیعیه ولی دیگه این هفته از شر این استرس ها خلاص میشن به امید خدا با دست پر و خبرای خوب از جلسه برمیگردن پیشمون گفتم این تاپیک رو بزنم که هم به دوستای کنکوریمون روحیه بدیم و هم برای موفقیتشون دعا کنیم حتی با یه صلوات ساده برای موفقیتشون میتونیم کمکشون کنیم تا انشالله این کنکور رو با سربلندی پشت سر بزارن خدایا هوای همه رفقامونو سر جلسه داشته باش انشالله بعد از کنکور بیاید و توی همین تاپیک بگید که ترکوندید دوستاتون رو دعوات کنید به تاپیک توف تو ریا تو دو تا رشته شرکت کردم ولی دریغ از یه ساعت خوندنقبولیم بابا چیزی نیست که کارشناسیم همینجوری قبول شدیم 7 لینک به دیدگاه
parniyan71 560 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۲ ایشالله همتون به اون چیزی که آرزوشو دارید برسید.... 9 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۲ انشالله اگر خونده باشید قبول میشید نخونده باشید هم قبول نمیشید پس به پشتکارتون ربط داره با دعا این مورد حل نمیشه 9 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۲ انشالله اگر خونده باشید قبول میشید نخونده باشید هم قبول نمیشید پس به پشتکارتون ربط داره با دعا این مورد حل نمیشه به نظر من شانس توی کنکور خیلی موثره:5c6ipag2mnshmsf5ju3.والااا بخدا.من خودم پارسال انتظار قبولی تهرانو داشتم:icon_pf (34): تست که میزدم خیلی راضی کننده الان هم همینطور.اما سر جلسه روی پت و مت رو کم میکنم.استرس هم ندارم.اما نمیدونم چرا اینجوری میشه 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده