afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ خوب پس تبریک میگمحتما همینه(هیچی نمیشه ) تبریک نداره که تا قبل از این فکر می کردم یکتا هستم اون مرده ها همه شون اولش همین رو می گفتن 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ تبریک نداره که تا قبل از این فکر می کردم یکتا هستماون مرده ها همه شون اولش همین رو می گفتن چه خوب که دیگه نیستی:hapydancsmil: هاهاها جوک گفتیا 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ چه خوب که دیگه نیستی:hapydancsmil:هاهاها جوک گفتیا کلا با هر چیز مایوس کننده ای شاد میشه یه آل هیچوقت جوک نمی گه 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ کلا با هر چیز مایوس کننده ای شاد میشهیه آل هیچوقت جوک نمی گه کجاش مایوس کننده اس آل بی ادب :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ کجاش مایوس کننده اسآل بی ادب :vahidrk: همه جاش باید تو موقعیت قرار بگیری آل با ادب مگه داریم؟ 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ سلام عباس تاپیکت واقعا خوشحالم کرد . از همتون ممنونم... امسال برعکس 3باری که کنکور داده بودم بسیار استرس داشتم ،به هرحال گذشت با اینکه اصلا از عملکردم راضی نبودم. امیدوارم تک تک بچه هایی که زحمت کشیدن نتیجه زحماتشون رو ببینن:icon_gol: 10 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ تو کنکور دادی؟ دو بارم کنکور دادم هم پنجشنبه هم جمعهبابا بی خیال من نمیدونم چرا ناراحتید حالا مثلا لیسانسو گرفتیم چی شد که فوقو بگیریم بهرحال ما زحمت کشیدیم از خوابمون زدیم تا محل امتحان رفتیم بقیش دیگه بی خیال 6 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ دو بارم کنکور دادم هم پنجشنبه هم جمعهبابا بی خیالمن نمیدونم چرا ناراحتید حالا مثلا لیسانسو گرفتیم چی شد که فوقو بگیریم بهرحال ما زحمت کشیدیم از خوابمون زدیم تا محل امتحان رفتیم بقیش دیگه بی خیال وقتی براش تلاش کرده باشی ناراحتی داره اگر تلاش نکرده باشی ناراحتی نداره نمی دونم تو چقدر تلاش کردی ولی من رتبه ام در حد تلاشم نخواهد شد 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ همه جاش باید تو موقعیت قرار بگیریآل با ادب مگه داریم؟ ای بابا شاد باش شاد بگذره:hapydancsmil: بله که داریم آلای ما همه با ادبن 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ ای بابا شاد باش شاد بگذره:hapydancsmil:بله که داریم آلای ما همه با ادبن کی حوصله داره شاد باشه البته حوصله ی ناراحتی رو هم نداریم خوبه پس باز یکتام چون آل بی ادبم 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ کی حوصله داره شاد باشه البته حوصله ی ناراحتی رو هم نداریمخوبه پس باز یکتام چون آل بی ادبم همون خنثی باش شما نه دیگه توجه کن آلای ما باادبن آلای همساده بغلیامون خیلی بی ادبن 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ همون خنثی باش شمانه دیگه توجه کن آلای ما باادبن آلای همساده بغلیامون خیلی بی ادبن هستم نکته رو نگرفتی ما که خیلی بی ادب هم نیستیم فقط بی ادبیم بازم یکتا هستم:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ هستمنکته رو نگرفتی ما که خیلی بی ادب هم نیستیم فقط بی ادبیم بازم یکتا هستم:hapydancsmil: آفرین پسریم باش ای یکتا ای تک دانه ای یدانه اگه با این شاااااد میشی باشه شوما یکتا 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ آفرین پسریم باشای یکتا ای تک دانه ای یدانه اگه با این شاااااد میشی باشه شوما یکتا شاد نمی شم چون خنثی هستم ولی احساس خفنی می کنم 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ شاد نمی شم چون خنثی هستمولی احساس خفنی می کنم :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ :banel_smiley_4: می خوای از تکنیک خودم استفاده کنی؟ 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ می خوای از تکنیک خودم استفاده کنی؟ 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ میگن احتمال داره سوالات معماری و کامپیوتر لو رفته باشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ میگن احتمال داره سوالات معماری و کامپیوتر لو رفته باشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یعنی ممکنه ؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ یعنی ممکنه ؟؟؟ معماری حالا چون دو مرحله داره میشه یه کاریش کرد ما رو می خوان چیکارمون کنن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده