a_ghadimi 4539 ارسال شده در 31 فروردین، 2014 به به چه عالینمردیم و عباس یه تاپیک به درد بخور زد.... منم که این روزا واقعا دست به دامن خدام که بچه ها از پس کنکور عالی بربیان و مطمئنم که همینطور میشه...:girl_angel: من یه برنامه دارم واسه روز کنکور که هممون اینجا جمع بشیم و هزار تا یا بیشتر صلوات بفرستیم یه جور نذر توی همون روز که ایشاله هم تمرکز بچه ها بره بالا هم دیگه آخرین تلاشمونو کرده باشیم تو کمک کردن هرکی موافقه دستش بالا منم هستم... 9
دل مانده 7714 ارسال شده در 31 فروردین، 2014 به به چه عالینمردیم و عباس یه تاپیک به درد بخور زد.... منم که این روزا واقعا دست به دامن خدام که بچه ها از پس کنکور عالی بربیان و مطمئنم که همینطور میشه...:girl_angel: من یه برنامه دارم واسه روز کنکور که هممون اینجا جمع بشیم و هزار تا یا بیشتر صلوات بفرستیم یه جور نذر توی همون روز که ایشاله هم تمرکز بچه ها بره بالا هم دیگه آخرین تلاشمونو کرده باشیم تو کمک کردن هرکی موافقه دستش بالا خيلي هم عالي 11
علیرضارضایی 790 ارسال شده در 31 فروردین، 2014 منم دعا میکنم واسه همه بچه ها که شرکت کردن قبول بشن. 12
داريوش 2148 ارسال شده در 31 فروردین، 2014 امیدوارم دوستانی که شرکت کردن به اون هدف دلخواهی که در پی اون هستن برسن من هم براشون ارزوی موفقیت دارم. 13
maktob 220 ارسال شده در 31 فروردین، 2014 ...................................................... امیدوارم ..همه موفق بشن..همه 11
nasim184 12256 ارسال شده در 31 فروردین، 2014 وااای ایشالا همشون به اون چیزی که میخوان و براشون بهتره برسن:hapydancsmil: من از ته دل براشون دعا میکنم 13
ستاره193 4133 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2014 ايشالله همه بچه ها قبول بشن خدايااااااااااااااااا:ws36::ws36: 10
دختر باران 18625 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2014 توکل به خدا به قول یکی دوستان هر کاری به زمان خودش اتفاق می افته. 7
afshin18 11175 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2014 حالا که دارید دعا می کنید دعا کنید کارتا هم زودتر بیاد یه توصیه به تمام کنکوری های عزیزززززززززززز شب امتحان حتما یه دمنوش نعناع میل کنن تمرکزشون بالا بره.. بعد. اصلا استرس نداشته باشن. چون قبولن.. یه عالمه تنقلاتم باخودشون ببرن. که استرسشون کم شه.. فکر کنید رفتید سینما..تست بزن پفک بخور/تست بزن شکلات بخور.. والا جواب میده.. من همیشه برای کنکور دادن. یه کیسه خودم شکلات میبرم. یه کیسه هم. خواهرم میخره. یه کیسه هم پدرم. کلا انگار دارم میرم کربلا............همه هم فکر میکنن اومدم پیکنیک .. میگن بابا این چقدر خونده که انقدر ریلکسه.. جواب داده ها. جدی میگم..... قبولید شک نکنید.. حالا ببینید... قبولی ها به من خبر بدن.. :hapydancsmil::hapydancsmil: یه بار امتحان داشتم رفتم چایی بخورم حواسم نبود اونی که برداشته بودم نعناع بوده خودم گیج بودم گیج تر شدم 4
masi eng 47044 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2014 حالا که دارید دعا می کنید دعا کنید کارتا هم زودتر بیاد یه بار امتحان داشتم رفتم چایی بخورم حواسم نبود اونی که برداشته بودم نعناع بوده خودم گیج بودم گیج تر شدم نعناع به هیچ عنوان باعث گیجی نمیشه و این علم ثابت شده...چای نعناع نه چای با نعناع 6
afshin18 11175 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2014 نعناع به هیچ عنوان باعث گیجی نمیشه و این علم ثابت شده...چای نعناع نه چای با نعناع حتی اگه قبلش 24 ساعت نخوابیده باشی؟ همین که خوردم خوابم برد در حالی که همیشه تا 30 ساعت بدون هیچ مشکلی می تونستم بیدار بمونم(شایدم دلیل دیگه ای داشته ولی استاد ما رو انداخت نامرد) 4
masi eng 47044 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2014 حتی اگه قبلش 24 ساعت نخوابیده باشی؟همین که خوردم خوابم برد در حالی که همیشه تا 30 ساعت بدون هیچ مشکلی می تونستم بیدار بمونم(شایدم دلیل دیگه ای داشته ولی استاد ما رو انداخت نامرد) شما داری میگی.. 24ساعت نخوابیدی؟جواب خودتونو دادید دوست عزیز... دمنوش نعناع باعث میشه ذهن راحت بشه.. و تمرکز کافی رو به مشا بده. نه اینکه 24ساعت نخوابی بعد بری چای نعناع بخوری.. هرکسی باشه .. این ارامش به فرد وارد میشه.. شما ضعف بدنی داشتید.. و قوت ایمنی تون کاهش پیدا کرده.. ما وقتی میگیم. دمنوش نعناع میل کنید.. مسلما کسی استفاده میکنه که درطول روز یه چیزی خورده.. به بدنش یه نیرویی رو یه مواد غذایی رو رسونده و درکنار این مواد غذایی و و یتامین ها.. استراحت روحی و روانیشم انجام داده.. نعناع به خصوص خالصش برای کسانی که معدشون خالیه اصلا توصیه نمیشه چون فشار رو میکشه پایین و باعث بی حالی و خواب الودگی فرد میشه و این درست برشما اعمال شده. 7
soil eng 17164 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2014 ايشالا همه كسايي ك شركت كردن قبول ميشن برا منم دعا كنين متاسفانه نرسيدم خوب بخونم..ولي دوس دارم قبول شم 9
علیرضارضایی 790 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2014 حالا این دفه من به نوبه خودم از تمام عزیزانی که واسه ما کنکوری ها ارزوی موفقیت کردن تشکر میکنم .با ارزوی موفقیت واسه کلیه عزیزان. 6
VINA 31339 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2014 سلام بچه ها امسال بچه های کنکوری زیادی تو انجمن داریم که تو همین هفته قراره کنکور بدن مطمئنن همه شون استرس دارن و این یه چیز طبیعیه ولی دیگه این هفته از شر این استرس ها خلاص میشن به امید خدا با دست پر و خبرای خوب از جلسه برمیگردن پیشمون گفتم این تاپیک رو بزنم که هم به دوستای کنکوریمون روحیه بدیم و هم برای موفقیتشون دعا کنیم حتی با یه صلوات ساده برای موفقیتشون میتونیم کمکشون کنیم تا انشالله این کنکور رو با سربلندی پشت سر بزارن خدایا هوای همه رفقامونو سر جلسه داشته باش انشالله بعد از کنکور بیاید و توی همین تاپیک بگید که ترکوندید دوستاتون رو دعوات کنید به تاپیک توف تو ریا تو دو تا رشته شرکت کردم ولی دریغ از یه ساعت خوندنقبولیم بابا چیزی نیست که کارشناسیم همینجوری قبول شدیم 7
شقایق31 40377 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2014 انشالله اگر خونده باشید قبول میشید نخونده باشید هم قبول نمیشید پس به پشتکارتون ربط داره با دعا این مورد حل نمیشه 9
دختر باران 18625 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2014 انشالله اگر خونده باشید قبول میشید نخونده باشید هم قبول نمیشید پس به پشتکارتون ربط داره با دعا این مورد حل نمیشه به نظر من شانس توی کنکور خیلی موثره:5c6ipag2mnshmsf5ju3.والااا بخدا.من خودم پارسال انتظار قبولی تهرانو داشتم:icon_pf (34): تست که میزدم خیلی راضی کننده الان هم همینطور.اما سر جلسه روی پت و مت رو کم میکنم.استرس هم ندارم.اما نمیدونم چرا اینجوری میشه 9
ارسال های توصیه شده