partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ اردیبهشت، ۱۳۹۰ پروفایل hilda نقل قول بر حاشیه ی برگ شقایق بنویسید .... گل تاب میان در و دیوار ندارد .... 12 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ اردیبهشت، ۱۳۹۰ نقل قول اندکی راه به فردامانده، شایداین راه به فردانرسدشایداین زمزمه ی خسته ی رود برود هرز و به دریا نرسد دیدم عزیزان جملات پروفایل خودشون رو گذاشتندمنم این شعرکه مال خودمه رومیذارم امیدوارم خوش تون بیاد 12 لینک به دیدگاه
hadi2643 620 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام به همه ارد بزرگ : تن پوشی زیباتر از سرشت و گفتار نیکو سراغ ندارم پروف خودمه 14 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ اردیبهشت، ۱۳۹۰ من نه عاشق بودم و نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من من خودم بودم و یک حس غریب که به صد عشق و هوس می ارزید من خودم بودم و دستی که صداقت می کاشت گر چه در حسرت گندم پوسید من خودم بودم و هر پنجره ای که به سرسبزترین نقطه بودن وا بود وخدا می داند سادگی از ته دلبستگی ام پیدا بود من نه عاشق بودم و نه دلداده گیسوی بلند و نه آلوده به افکار پلید مال پروفايل خودمه 14 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ اردیبهشت، ۱۳۹۰ اينم قبلا گذاشته بودم بچه ها گفتند ورش دار وقتی که میگویی دوستت دارم اول روی این جمله فکر کن ...شاید نوری را روشن کنی که خاموش کردن آن به خاموش شدن او ختم شود :icon_gol: 14 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ اردیبهشت، ۱۳۹۰ هر کسي ميخواهد وارد خانه پر عشق و صفايم گردد يک سبد بوي گل سرخ به من هديه کند شرط وارد گشتن شست و شوي دلهاست شرط آن داشتن يک دل بي رنگ و رياست... خوش اومدی دوست عزیز! اينم مال عطر بارون 11 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ اردیبهشت، ۱۳۹۰ دیگران هم بکنند آنچه مسیحا میکرد. mina1900:ws37: 8 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ اردیبهشت، ۱۳۹۰ Anooshe چه اتفاق افتاد که خواب سبز تو را سارها درو کردند و فصل، فصل درو بود و با نشستن یک سار روی شاخه یک سرو کتاب فصل ورق خورد... و سطر اول این بود: « حیات، غفلت رنگین یک دقیقه حوّاست... » 10 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینم برا امید ( pesare irani ) خوشم اومد نقل قول سلام حال همه ما خوب است ملالی نیست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خیالی دور که مردم به آن شادمانیِ بیسبب میگویند با این همه عمری اگر باقی بود طوری از کنارِ زندگی میگذرم که نه زانویِ آهویِ بیجفت بلرزد و نه این دلِ ناماندگارِ بیدرمان 11 لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ اردیبهشت، ۱۳۹۰ ashegh20 من مانند پنجره ای که رو به دیواری آجری باز می شود تنها هستم مانند گلدانی که هیچ گلی در آن نروئیده است مانند پرده ای که هیچ دستی کنارش نمی زند مانند چشم های تو که زیبایند و تنها تنها هستم . . . 16 لینک به دیدگاه
sih092 1978 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ اردیبهشت، ۱۳۹۰ جمله پروفایل خودم دنیا را بد ساختند کسی رو که دوست داری ، دوست نداره کسی که تو را دوست دارد ، تو دوستش نداری اما کسی که تو دوستش داری و او هم دوستت دارد ، به رسم و آئین زندگانی به هم نمی رسند و این رنج است زندگی یعنی این ... ((دکتر علی شریعتی)) 13 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ اردیبهشت، ۱۳۹۰ hamed.zizo تو می دانی و همه می دانند که زندگی از تحمیل لبخندی بر لبان من ،از آوردن برق امیدی در نگاه من ،از برانگیختن موج شعفی در دل من عاجز است . من ترا دوست دارم ،همه زندگی ام و همه روزها و شبهای زندگی ام بر این دوستی شهادت می دهند،شاهد بوده اند و شاهد هستند. تو می دانی و همه می دانند که شکنجه دیدن بخاطر تو ،زندانی کشیدن بخاطر تو و رنج بردن به پای تو تنها لذت بزرگ زندگی من است. 13 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ اردیبهشت، ۱۳۹۰ پروف خودم ...:smiley (18): هیچوقت به خودت مغرور نشو ....برگ درختان زمانی میریزند که فکر میکنند طلا شده اند ... 14 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ اردیبهشت، ۱۳۹۰ from_hell از آن وقتهایی که دلت میخواهد خودت را به نفهمی بزنی؛ یک چیزی توی مایه های بیخیالی یعنی که بیخیال همه چیز؛ اصلا بی خیال هرچه حرف و حدیث بی خیال تمام قضاوتهای درست و نادرست بی خیال هرچه دلخور شدن...!!! پ.ن: بیشتر از آنکه از قضاوتهای نادرست دیگران ناراحت باشم، از فرصتهایی که برای قضاوتهای اشتباه دیگران بوجود آوردم،ناراحتم.. اینروزها چیزی نیست که مراسر ِ شوق بیاورد جز" تو " که تو هم نیستی! 13 لینک به دیدگاه
hadi2643 620 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ اردیبهشت، ۱۳۹۰ گفتم:خدایا از همه دلگیرم ، گفت:حتی از من؟ گفتم:خدایا دلم را ربودند! گفت:پیش از من؟ گفتم:خدایا چقدر دوری! ......گفت:تو یا من؟ گفتم:خدایا تنهاترینم! گفت:پس من؟؟ گفتم:خدایا کمک خواستم! گفت:از غیر من؟ گفتم:خدایا دوستت دارم! گفت:بیش از من؟ گفتم:خدایا انقدر نگو من!! گفت:من توام،تو من 13 لینک به دیدگاه
hadi2643 620 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ اردیبهشت، ۱۳۹۰ وین دایر : افراد کارآمد می گویند ((همین که هستم خوب است ، اما می توانم بهتر از این باشم )) 9 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ اردیبهشت، ۱۳۹۰ مال خودم در گذشته با هم بایستید لیک نه چندان نزدیک هم چرا که ستون های معبد جداگانه می ایستند و سرو و بلوط در سایه هم نمی بالند. جبران خلیل 10 لینک به دیدگاه
hadi2643 620 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ اردیبهشت، ۱۳۹۰ زندگی کن.ساده اما زیبا،مصمم اما بی خیال، متواضع اما سر بلند،مهربان اما جدی،سبز اما بی ریا،عاشق اما عاقل 8 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ اردیبهشت، ۱۳۹۰ صداقت در رفتار و گفتار خیلی بهتر از نظریه پردازی ایه که خودمون بهش عمل نمیکنیم! جناب دکتر آینده نوترون 6 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ اردیبهشت، ۱۳۹۰ پروفايل خودم: تمام زندگيم را گذاشته ام تا انتهاي هر كوچه بن بست دري به سوي نور بگشايم اگر به بن بست رسيدي صدايم كن من همچنان براي تو نفس ميكشم... 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده