shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نگاه کن تمام هستیم خراب می شود اشاره ای مرا به کام می کشد مرا به اوج می برد مرا به دام می کشد نگاه کن تمام آسمان من پر از شهاب می شود....... معمار67سبز 14 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من نه عاشق بودم و نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من من خودم بودم و یک حس غریب که به صد عشق و هوس می ارزید من خودم بودم و دستی که صداقت می کاشت گر چه در حسرت گندم پوسید من خودم بودم و هر پنجره ای که به سرسبزترین نقطه بودن وا بود وخدا می داند سادگی از ته دلبستگی ام پیدا بود من نه عاشق بودم و نه دلداده گیسوی بلند و نه آلوده به افکار پلید ماله پروفsamaneh66 17 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پروف من: نگاه کن تمام هستیم خراب می شود اشاره ای مرا به کام می کشد مرا به اوج می برد مرا به دام می کشد نگاه کن تمام آسمان من پر از شهاب می شود...... 15 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو مرا می فهمیمن تو را می خواهم و همین ساده ترین قصه یک انسان است تو مرا می خواهی من تو را ناب ترین شعر زمان می دانم و تو هم می دانی تا ابد در دل من می مانی.. اینم ماله arpak 18 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پروف شقایق... اما چه رنجی است لذت ها را تنها بردن و چه زشت است زیبایی ها را تنها دیدن و چه بدبختی آزاردهنده ای است تنها خوشبخت بودن! در بهشت تنها بودن سخت تر از کویر است 12 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینم جمله ای که گذاشته بودم یه مدت امروز فهمیدم اون خونه ای که هر روز زنگشو میزدم و در میرفتم، خالیه. 24 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آرنیکا تقصیر ما نیست که بر روی حرفهایمان نمیمانیم.. ما بر روی زمینی زندگی میکنیم که هر روز خودش را دور میزند.. 17 لینک به دیدگاه
chalipa 1177 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جمله پروفایلم : The spaces between your fingers were created so that another’s could fill them in فاصله بین انگشتان برای این ایجاد شده است که انگشتان فرد دیگری آن فاصله را پر کند یعنی چی یعنی پنجه در پنجه هم یعنی کشتی:62izy85: شوخی بود با احترام به همه جملات و نگارنده هاشون این از همش قشنگ تر بود اینم از جمله پروفایل من : در سرزمینی که سایه آدم های کوچک بزرگ باشد آفتاب در حال غروب است ! واین هم خیلی معنی داره 12 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ captain کاروان رفت و تو در خواب و بیابان در پیش کی روی ره ز که پرسی چه کنی چون باشی در ره منزل لیلی که خطرهاست در آن شرط اول قدم آن است که مجنون باشی 11 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پروفایل chalipa به تومی اندیشم به تو وتندی طوفان نگاهت برمن به من وخاطره ها که چرا هیچ زمانی من وتومانشدیم جام قلبم که به دست توشکست... من چرابازتورامی بخشم؟ به تو می اندیشم به توکه غرق درافکارخودی من دراندیشه افکارتوام قانعم برنگه کوته تو هرزمان در پی دیدار توام... 11 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ chalipa به تومی اندیشم به تو وتندی طوفان نگاهت برمن به من وخاطره ها که چرا هیچ زمانی من وتومانشدیم جام قلبم که به دست توشکست... من چرابازتورامی بخشم؟ به تو می اندیشم به توکه غرق درافکارخودی من دراندیشه افکارتوام قانعم برنگه کوته تو هرزمان در پی دیدار توام... واقعا چرا میبخشیم؟ 9 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینم جمله ای که گذاشته بودم یه مدت امروز فهمیدم اون خونه ای که هر روز زنگشو میزدم و در میرفتم، خالیه. سابقه داری پس 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ sarbaz121 ■■■■■■■■■■■■■■خوش آمديد ■■■■■■■■■■■■■■ بگزاريد و بگزريد ببينيد و دل مبنديد چشم بياندازيد و دل مبازيد كه دير يا زود ... بايد گزاشت و گذشت ■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■ (اگر در کاری موفق شوی، دوستان دروغین و دشمنان واقعی به دست خواهی آورد.) 10 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ملیساا گـریزانـم از ایـن مردم که با من به ظـاهر همدم و یـ ـک رنگ هستند ولی در بـاطن از فرط حقــارت به دامانم دو صد پیرایه بستند از این مردم که تا شعرم شنیدند به رویم چون گلی خوشبو شکفتند ولی آن دم که در خلوت نشستند مرا دیوانه ای بد نام گفتند 9 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بهار. من اگر انقدر که یاد تو هستم یاد خدا بودم آن جهان نیمی از بهشت مال من بود . . . . . کاش میشد یک دم ماند و نرفت و نفسی تازه کرد خسته ام از این همه جنگ و ستیز و قهرو نفاق بالی میخواهم تا به من قدرت پرواز دهد گریزی و چارهای کو دری، پنجره ای...... فانوسم به دست هنوز باید گشت نیست انسان را میگویم نگرد نیست 10 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من مأمور دزدیدن مطلبهای پروفها هستم shirin.agro جهانی را در سنگریزه ای دیدن و بهشتی رادر یک گل وحشی مشاهده کردن و بی نهایت را در کف دست نگه داشتن و ابدیت را در لحظه ای دریافتن این است کمال آدمی.. (ویلیام بلیک) سرنوشت انسان را ، تنها محبت معلوم می کند و بس … (شکسپیر) 8 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این روزها چیزی نیست که مرا سر ِ شوق بیاورد جز" تــ و " که تو هم نیستی! ---- from_hell 18 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ درود از همه عزیزان خواهش میکنم که شعر پشت سرم تلاوت نکنند, دمتون گرم. دوست اون کسیه که همیشه به یاد آدم باشه نه وقتی باهات کار داره. سپاس . . به امید خدا از امروز دوم اردیبهشت دیگه تلاوت نمیکنم. هر کسی دید جز این میکنم باید اعلام عمومی کند. خدایا مددی . . بشور اوراق اگر همدرس مایی که علم عشق در این دفتر نباشد . . این برا پروف خودمه. من زیاد عوض میکنم , هر دفه بیام بگم؟!!!!!!!1 خب از هرکدومش خوشتون اومد خودتون بیاد بزارنیش اینجا 10 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اينم براي سيما sookut میگن ما آدمها ماست فروشیم، میگن ما آدمها فرش فروشیم، میگن کتاب فروشیم، همه چی رو فقط به قیمتی ما میفروشیم، چی بگم آه چی بگم... همه ما آدمها دل میفروشیم، عشق میفروشیم، یهو بگو آدم فروشیم، آره ما آدمها، آدم فروشیم آدمها رو هی به کس دیگه میفروشیم، ولی حیف جدایی ها رو نمیتونیم بفروشیم... 16 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده