Afsaneh.M 19632 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام دوستان پروفایل بعضی از دوستان میرم خیلی جملات قشنگی نوشتن اون بالا ...گفتم همش یه جا جمع بشه ، حالا هر کسی میتونه جملات زیبای پروفایل خودش یا دوستاشو اینجا بذاره استفاده کنیم. 71 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اولیشو از پروفایل همشهریم (sefid barfi ) دزدیدم " زندگی باور میخواهد آنهم از جنس امید که اگر سختی راه به تو یک سیلی زد یک امید از ته قلب به تو گوید که خدا هست هنوز........! " 45 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پروفایل Afsaneh.M تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....می كشم ناز یكی تا به همه ناز كنم ! 41 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جمله در حال حاضر پروفایل من: اسی ماه،اسی شاه،اسی بشقاب پرنده،اسی شهید زنده. جمله قبلی پروفایل من: بصیرت نزد ایرانیان است و بس...... 40 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این هم از پروفایل mahnaz.d کش رفتم " دوست اون کسیه که همیشه به یاد آدم باشه نه وقتی باهات کار داره " " دلم یک کوچه میخواهد ، بی بن بست ... و یک خدا که با هم کمی راه برویم. همین " ♥ ♥ ♥ ♥ " وقتی که هستی احساس می شوی، امّا... همین که میروی، نیاز می شوی... به راستی که چقدر فاصله هست بینِ احساس و نیاز... " 40 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینم سلام زیبای پروفایل آبجی خودم یکتا yekta68 *** سلامی به بزرگی و پاکی اشک آسمون (بارون...) *** بقیه نمیخوان جملات زیبای پروفایل خودشون یا دوستانشون رو اینجا بذارن ؟ :JC_thinking: 31 لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جمله پروفایلم : The spaces between your fingers were created so that another’s could fill them in فاصله بین انگشتان برای این ایجاد شده است که انگشتان فرد دیگری آن فاصله را پر کند 37 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این جمله پروف خودمه : انقذ دوسش دارم اشتباه ميکنند بعضيها که اشتباه نميکنند! بايد راه افتاد، مثل رودها که بعضي به دريا ميرسند بعضي هم به دريا نميرسند. رفتن، هيچ ربطي به رسيدن ندارد! 41 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جمله پروفایل خودم اما چه رنجی است لذت ها را تنها بردن و چه زشت است زیبایی ها را تنها دیدن و چه بدبختی آزاردهنده ای است تنها خوشبخت بودن! در بهشت تنها بودن سخت تر از کویر است 39 لینک به دیدگاه
//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینم از جمله پروفایل من : در سرزمینی که سایه آدم های کوچک بزرگ باشد آفتاب در حال غروب است ! 45 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینم جمله پروف من هر چند کمی تلخه ولی ....:JC_thinking: حالا می فهمم که چرا اول قصه ها میگن یکی بود یکی نبود . این داستان زندگی ماست . همیشه همین بوده . یکی بود یکی نبود . در اذهان شرقی مان نمی گنجد با هم بودن . با هم ساختن . برای بودن یکی ، باید دیگری نباشد. هیچ قصه گویی نیست که داستانش این گونه آغاز شود ، که یکی بود ، دیگری هم بود . همه با هم بودند . و ما اسیر این قصه کهن ، برای بودن یکی ، یکی را نیست می کنیم . 26 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اين جملات الان توي پروفايلم نيست قبلا بوده و همچنين يه سايت ديگه! عشق تمرين نيايش است و نيايش تمرين سكوت............ بزرگترين دروغگو كسي است كه انقدر جدي و ماهرانه دروغ گويد كه خودش هم آنرا باور كند!....... تمام افراد قاتل يا كساني كه دستور قتل كسي را صادر مي كنند ،جزء ترسوترين افراد كره ي خاكي هستند ،چون ميترسند اگر او را نكشند روزي او اقدام به اين كار كند! هنگام برخورد با مردم به خاطر داشته باشيد با مخلوقات منطق طرف نيستيد ،بلكه با موجوداتي كه سرشار از احساسات،تبييض ،روحيات ،پيشداوري و تعصب ميباشند كه با غرور و خودبيني دست به گريبان هستند طرف هستيد............ 18 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جمله پروف منو نوشته اینم از پروف محمد مهدیه (Neutron ) من حقیقی همان است که هستی، نه آن کسی که دیگران از تو ساخته اند! 23 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینم از پروف آتروسه هروقت میخونمش نا خود اگاه لبخند میزنم دوستون دارم ... اگر مردم ،یا نبودم جون بچتون به جای منم تاپیک بزنید،گاهی مرا یاد کنید ،با خندهاتون دلم رو شاد کنید. بیاییم قدر هم دیگرو بدونیم با هم دیگه صاف ویه دست باشیم ..بخدا دنیا با همه بدیهاش سختیهاش قشنگه ... بیایین جوونیمون رو هدر ندیم..(i love you this is my noandishaan) 16 لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....می كشم ناز یكی تا به همه ناز كنم ! Afsaneh.M 14 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پروفایل خودم زندگی با همه وسعت خویش محفل ساکت و غم خوردن نیس.....حاصلش تن به قضا دادن و پژمردن نیس زندگی جنبش و جاری شدن است 16 لینک به دیدگاه
shima3 821 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پروفایل خودم گر تو باشی میتوان صد سال بی جان زیستن/بی تو گر صد جان بُود ، یک لحظه نتوان زیستن 16 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پروفایل Atre Baroon هر کسي ميخواهد وارد خانه پر عشق و صفايم گردد يک سبد بوي گل سرخ به من هديه کند شرط وارد گشتن شست و شوي دلهاست شرط آن داشتن يک دل بي رنگ و رياست... خوش اومدی دوست عزیز! 15 لینک به دیدگاه
sepide16 364 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینم جمله پروفایل من: شاد بودن تنها انتقامی است که میتوان ازدنیا گرفت ، پس همیشه شاد باش ... 9 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پروفایل خودم : دلمــــ کمـے خدا مـے خواهد ... کمـے سکوت.. کمـے آخرت ... دلمـــــــــ دلــــــــــ بریدن مـے خواهد ... کمـے اشک .. کمـے بهت .. کمـے آغوش ِ آسمانـے ... 21 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده