mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۲ sam arch عزیز خیلی زود از جمع مدیران خارج شدن و بازنشسته شدن بابت زحمات زیادی که در تالار ادبیات کشیدند، قدردانی می کنم و امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشن ممنون از شما 49 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۲ خسته نباشی ی ی ی ی مدیررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر با زن نشسته لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۲ من ادبیاتم ضعیفه اما بچه های با ادب رو دوس دارم... ممنون مدیر عزیز...امیدوارم هرجا هستین شاد و مؤفق باشی:icon_gol: لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۲ خسته نباشید خدایی مدیر با اخلاق و خوبی هستید امیدوارم تو زندگیتونم موفق باشید لینک به دیدگاه
m.reza62 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۲ خدانگهدار امیدوارم موفق و موید باشین. لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۲ خسته نباشی. امیدوارم که همیشه موفق باشی. ولی چرا اینقدر زود خسته شدی؟؟ لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۲ خسته نباشید ،برای شما در همه مراحل زندگی شادی و پیروزی آرزومندم.... لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۲ خسته نباشی. بابت زحمات زیادت برای تالار خیلی خیلی ممنونم لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۲ آرزوی موفقیت دارم براتون:icon_gol: البته امیدوارم از قلم زیباشون محروم نکنن ما رو لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۲ خسته نباشید هیچ وقت یادم نمیره توی یه تاپیک اسپم کردم چقدر با کلاس اومدید بهم گفتید برو خودت پاک کن:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۲ واقعا خسته نباشید. یکی از معدود دوست داشتنی های انجمن هستند. با اینکه رابطه آنچنانی با ایشون ندارم ولی رفتار و منش بی نظیری دارند. امیدوارم که هر جا هستید موفق باشید. لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۲ خداااااااااااقوت مدیر مودب ومهربون.... لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۲ خسته نباشید چقد زوووووووود؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۲ ای کاش این مدیر مهربون و با اخلاق می موندن واقعا هر چی از خوش رفتاری ایشون بگیم کم گفتیم خدا قوت لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۲ خسته نباشید بابت زحماتتون ممنون لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ سام رو به جرأت میتونم بگم با اخلاق ترین عضو انجمنه یکی از بهترین مدیرای انجمن هم بوده که جا داره واقعاً بهش خسته نباشید بگم و امیدوارم مثل گذشته در کنارمون باشه و البته دوباره به جمع مدیرا برگرده. لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ این تاپیک یکی از تاپیک هایی بود که با دیدنش جدا" حالم گرفته شد.... چرا آخه؟؟؟!!! خیلی خیلی حیف شد ... خسته نباشی مدیر مهربون و دوست داشتنی... به قول خودتون: آرامش پیشکش لحظاتتون... لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ خدا قوت مدیر مهربون همیشه نوشته هاش دوست داشتم همیشه تا اخرش میخوندم با اینکه بعضی وقتا طولانی بود(معمولا نوشته های طولانی نمیخونم) مثل ادمایی صحبت میکرد که موهاشون تو اسیاب سفید نکردن خسته نباشی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده