Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ خدا خیرتون بده یعنی میام این تاپیک ،میمیرم از خنده هرکی هم میاد پست میذاره من میام میخونمش انگاری تاپیک سوتی داره آپ دیت میشه البته دور از جون 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ عجب اعترافی می کنن همه :ws28: تازه دارن همه لو می رن 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ یه بار یادمه تازه نام کاربریم رو تغییر داده بودم (از Eng.Esmail به Mr. Specific) اومدم درخواست دادم که میخوام به Grand Spammer تغییر بدم. محمد مخالفت کرد و گفت نمیشه و باید 6 ماه بگذره. منم رفتم همون نام کاربری رو ساختم و باهاش به محمد پیغام دادم که ایــــــــــنه محمد هم اعتراض کرد که چرا ساختی؟ گفتم باید نام کاربریم رو عوض کنی و این رو حذف کنی که در آخر مجبور شد راضی بشه من فقط همین نام کاربری رو اضافی ساختم. هـــــــــــــِی وای من. البته در مقابل برخی دوستان لُنگ هم نمیندازم.. گفتم لُنگ یاد پرسپولیس افتادم. این لُنگی ها دو روزه که کمربند جدول رو ول کردند و اومدند بالا ببین چه حرکات ناشایستی میکنند!!! آقا جان همون کمربند رو بچسبید تا شلوار جدول نیفته آبروی ایران بره رسالت شما خیلی بالاتر از این حرفاست لُنگی های بیچاره ِ سوراخ 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ الان باور کردی ؟ من اون ورجیل نیستم نام کاربریم اونجا این بود : !/! تو هم Mina jojo ... اره تو همونی هستی که بی ماسب کادو میدادی میدونی من از اسم تو الهام گرفته بودم یوزر مبهم ساختم تو هم که بله، پسورد فراموش کردی، آخرشم ادغام کردی ولی خب چه کاری بود، پسوردو یادت رفته بود، به یکی از بچه ها میگفتی، یا از بخش تماس با ما میگفتی یه پسورد جدید بهت داده میشد. یا از اون فراموشی پسورد میزدی که یه پسورد به ایمیلت ارسال بشه. حسشو نداشته پاشده رفته یه آیدی دیگه ساخته ای بابا من الان پس ایدیام یادم نیست فقط پس یه ایدیم یادمه جوونی بودو جاهلی یه بار یادمه تازه نام کاربریم رو تغییر داده بودم (از Eng.Esmail به Mr. Specific) اومدم درخواست دادم که میخوام به Grand Spammer تغییر بدم.محمد مخالفت کرد و گفت نمیشه و باید 6 ماه بگذره. منم رفتم همون نام کاربری رو ساختم و باهاش به محمد پیغام دادم که ایــــــــــنه محمد هم اعتراض کرد که چرا ساختی؟ گفتم باید نام کاربریم رو عوض کنی و این رو حذف کنی که در آخر مجبور شد راضی بشه من فقط همین نام کاربری رو اضافی ساختم. هـــــــــــــِی وای من. البته در مقابل برخی دوستان لُنگ هم نمیندازم.. گفتم لُنگ یاد پرسپولیس افتادم. این لُنگی ها دو روزه که کمربند جدول رو ول کردند و اومدند بالا ببین چه حرکات ناشایستی میکنند!!! آقا جان همون کمربند رو بچسبید تا شلوار جدول نیفته آبروی ایران بره رسالت شما خیلی بالاتر از این حرفاست لُنگی های بیچاره ِ سوراخ تو همان سوتی دهنده تشخصی هویتی؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ الان باور کردی ؟ من اون ورجیل نیستم نام کاربریم اونجا این بود : !/! تو هم Mina jojo ... اره تو همونی هستی که بی ماسب کادو میدادی میدونی من از اسم تو الهام گرفته بودم یوزر مبهم ساختم تو هم که بله، پسورد فراموش کردی، آخرشم ادغام کردی ولی خب چه کاری بود، پسوردو یادت رفته بود، به یکی از بچه ها میگفتی، یا از بخش تماس با ما میگفتی یه پسورد جدید بهت داده میشد. یا از اون فراموشی پسورد میزدی که یه پسورد به ایمیلت ارسال بشه. حسشو نداشته پاشده رفته یه آیدی دیگه ساخته ای بابا من الان پس ایدیام یادم نیست فقط پس یه ایدیم یادمه جوونی بودو جاهلی یه بار یادمه تازه نام کاربریم رو تغییر داده بودم (از Eng.Esmail به Mr. Specific) اومدم درخواست دادم که میخوام به Grand Spammer تغییر بدم.محمد مخالفت کرد و گفت نمیشه و باید 6 ماه بگذره. منم رفتم همون نام کاربری رو ساختم و باهاش به محمد پیغام دادم که ایــــــــــنه محمد هم اعتراض کرد که چرا ساختی؟ گفتم باید نام کاربریم رو عوض کنی و این رو حذف کنی که در آخر مجبور شد راضی بشه من فقط همین نام کاربری رو اضافی ساختم. هـــــــــــــِی وای من. البته در مقابل برخی دوستان لُنگ هم نمیندازم.. گفتم لُنگ یاد پرسپولیس افتادم. این لُنگی ها دو روزه که کمربند جدول رو ول کردند و اومدند بالا ببین چه حرکات ناشایستی میکنند!!! آقا جان همون کمربند رو بچسبید تا شلوار جدول نیفته آبروی ایران بره رسالت شما خیلی بالاتر از این حرفاست لُنگی های بیچاره ِ سوراخ تو همان سوتی دهنده تشخصی هویتی؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ ارهتو همونی هستی که بی ماسب کادو میدادی میدونی من از اسم تو الهام گرفته بودم یوزر مبهم ساختم ای بابا من الان پس ایدیام یادم نیست فقط پس یه ایدیم یادمه تو همان سوتی دهنده تشخصی هویتی؟؟؟ خخخخخ هنوز یادته؟ اون شب اینقدر خندیدم اولین کسی بودم که بازی رو خراب کردم 3 لینک به دیدگاه
deremel400 495 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ [h=2]مولتی یوزر بودن چرا؟[/h] به دلیل بیماری دوگانگی شخصیت 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ خخخخخهنوز یادته؟ اون شب اینقدر خندیدم اولین کسی بودم که بازی رو خراب کردم اون موقع ها ما شب روزمون اینجا بود یادمونه به دلیل بیماری دوگانگی شخصیت ممنون لطف دارید 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ منم فقط همین یک یوزر رو دارم 8 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ گویا من هم دعوت شدم اما چون قسمت دعوت به موضوع و غیر فعال کردم متوجه نشدم خیر بنده هم همین 1دونه رو بزور و ضرب دارم اداره میکنم چه برسه به چند تا 8 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ من یوزر دوم محمد ادمینم اصلا کل تایپیک رفت زیر سوال حالا این عکس رو هم نگا کنید حال میده 8 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ کی منو دعوت کرده ؟ من اصلا مولتی یوزر نیستم بوخودا راس میگم 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ کی منو دعوت کرده ؟ من اصلا مولتی یوزر نیستم بوخودا راس میگم اون سوت آخر مشکوک میزنه اینجا شبیه کلیسا شده که میرن پیش پدر روحانی اعتراف میکنن شما هم پیش محمد اعتراف کن 6 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ عیب نداره بذار مولتی یوزر بشیم بیاییم اینجا اعتراف کنیم لااقل البته توی پیام اول گفتم که ..........اونایی هم که اخراج میشن و یوزر جدید میسازن، کاری ندارم چون میگیم دلیلشون اینه که اخراج شده یوزرشون. هرچند کارش اشتباهه و خلاف قوانین. 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ البته توی پیام اول گفتم که ..........اونایی هم که اخراج میشن و یوزر جدید میسازن، کاری ندارم چون میگیم دلیلشون اینه که اخراج شده یوزرشون. هرچند کارش اشتباهه و خلاف قوانین. خب میام از تجربه هام میگممیام میگم کاری نکنید که جوزف ادمین اخراجتون کنه جیزه:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ اصلش این بوده اگه روی فونت فوکوس کنی متوجه میشی که مال شما خیلی تابلو دستکاری شده ولی مال ما فونت اورجیناله مایکروسافته 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ من ی یوزر دیگه دارم..انقد دوسِش دارمـــــــ اونم ب خاطر اسمش و اواتارشو ایناس...من ی مدت خیلی اسممو تغییر میدادم و چون دامنه علایقم گسترده بود باز ی سری اسمای دیگه ام دوس داشتم داشته باشم که با یکیشون ی یوزر دیگه ساختم اما فعالیت نمیکنم بله اون یوزر رو هم یادمه تاپیک رو کامل خوندم فهمیدم بحث قراره رو چرایی باشه برا همین تو چن تا سایت که اکانت چندگانه دارم دلیلام رو می گمتوی یه سایتی 2 بار اخراج شدم یه اکانت سوم ساختم اکانت سوم به دلیل اینکه اسمش ربطی به من نداشت و فقط برای نشناخته شدن گذاشته بودم اذیتم می کرد بعد از مدتی استفاده از این اکانت نتونستم تحمل کنم و فهمیدم که این من نیستم و اکانت چهارم رو ساختم یه سایت دیگه که زیاد حرف دینی و سیاسی می زدیم بعد از مدتی یه اکانت دیگه ساختم و از فیلی شکن هم استفاده می کردم (ایمیل ثبت نام رو هم دیگه سر نزدم) و با اکانت جدید دقیقا چیزی که تو ذهنم بود رو می گفتم چند مدت پیشش سر همین قضیه ها برای یکی از دوستام مشکل درست کرده بودند منم جوگیر شده بودم باشگاه هم که قبلا گفتم افراد چند اکانته رو راحت می تونم تشخیص بدم (اکانتشون فرق داره ولی ادبیاتشون یکیه) البته رفتارای مشکوکشون هم زیاده شاید شک زیادیه ولی اکثر افرادی که یه عدد 3 رقمی تو اسمشونه مشکوک هستن البته اینو بگم که اگه بخوان یکیو بشناسن و گیر بیارن، فیل شکن هم تأثیر نداره ها. یه وقت به فیل شکن دل خوش نکنید، هرجا هرچی خواستین بگین :icon_pf (34): به دلیل بیماری دوگانگی شخصیت چه مفصل ------------ راستی تاپیک رو نترکونید حالا درخواست دادم اسپما رو پاک کنن 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ ------------ راستی تاپیک رو نترکونید حالا درخواست دادم اسپما رو پاک کنن یعنی میگی خودت دسترسی نداری هاااا؟ خودتی محمد تو دسترسی مدیریت سایت هم داری 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ بله اون یوزر رو هم یادمه البته اینو بگم که اگه بخوان یکیو بشناسن و گیر بیارن، فیل شکن هم تأثیر نداره ها. یه وقت به فیل شکن دل خوش نکنید، هرجا هرچی خواستین بگین :icon_pf (34): چه مفصل ------------ راستی تاپیک رو نترکونید حالا درخواست دادم اسپما رو پاک کنن کارشون به شدت سخت میشه باید شبکه ی داخلی اون فیل شکن رو هک کنن یا اینکه باید برای تمام اون افرادی که به اون فیلی شکن وصل شدن رو تحت نظر بگیرن و بسته هاشون رو رمز گشایی کنن که تصورش هم غیرممکنه 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ یه چیز خیلی جالب واسم اینه که اغلب اونایی که توقع داشتم بیان و خب بعضیاشون رو دعوت هم کرده بودم، با اینکه اومدن انجمن، ولی نیومدن این تاپیک چیزی بگن بابا قرار نیست دستگیرتون کنن. این همه بچه ها اومدن گفتن. شما هم نمیخواد بگید که مولتی یوزر هستین یا نه. فقط دلیل بگین مثلاً به عنوان یه نفر سوم که اینکاره نیست یعنی میگی خودت دسترسی نداری هاااا؟خودتی محمد تو دسترسی مدیریت سایت هم داری اگه داشتم فحش نمیخوردم از ارشدا 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده