رفتن به مطلب

مولتی یوزر بودن چرا؟

ارسال های توصیه شده

اول آفرین به خاطر اینکه دیگه نیومدی با اون یوزر :ws3:

دوم آفرین بیشتر به خاطر اینکه فکر کنم اولین دلیل قانع کننده ای بود که شنیدم. که البته اغلب میره تو حوزه فعالیت تو تالار ادبیات :ws3: مثلاً طرف دلش گرفته یا حرف دلشو میخواد یه جا بنویسه، شاید مثلاً چون حالت شخصی اینا هم هست روش نمیشه با آیدی اصلیش که شناس هست بنویسه، با یوزر دوم اینکارو میکنه. این باز نسبت به چیزایی که قبلاً گفته شد و تو ذهن خودم قابل توجیه تره :ws3:

اما انصافاً درصدشون هم کمه این مدلی :ws3:

آفرین الکی فایده نداره که :ws3:پاستیل :w02:

درمورد تالار ادبیات و تاپیک گاه نوشته ها که اره اگر مثلا یه دردودل کنی کلی پ خ و عمومی دریافت میکنی که چرا و دلیل و ...

درباره تالار گفتگوی ازاد فک کنم اینکه فرد خاصی مثلا مدیر بیاد و بحث کنه شاید یکم دور از انتظار باشه و اون فرد ترجیح بده با یوزر دیگه بیاد و بحث کنه

• Like 9
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 162
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

آقا قرار موکول کن بعد امتحانت یا حداقل بعد پایان نامه من :4564: الان اصلاً مزه نمیده بهم. انقدر که کلافم کرده این پایان نامه :4564:

حالا خوبه تو بوسیدی گذاشتی کنار

به یکی از دوستام گفتم در چه حالی؟

گفت بوسیدمش و از طبقه سوم انداختمش بیرون :ws3:

باشه.. ولی قرارمون سر جاش :gnugghender::whistle:

• Like 6
لینک به دیدگاه

من دو سه تا یوزر دارم که تقریبا همش رو بچه ها میدونن چیه. یکی دیگه ام دارم که کسی نمیدونه

دلیل ساختن اون دو سه تا یوزر هم در هر برهه ای از زمان متفاوت بود.

یه بار نخواستم تالارم بخوابه و به تالار مدیریت دسترسی نداشته باشم.

یه بار اسم کاربریم رو عوض نکردن رفتم یه یوزر با اسمی که دوست داشتم ساختم و یه مدت باهاش فعالیت کردم تا برام عادی شه و عطشم بخوابه.

یه بار گیر افتادم نباید کسی منو میشناخت چون کنترل میشدم.

این آخری رو هم معلومه دیگه ! نخواستم کسی بفهمه منم و گاهی بیام ببینم چه خبره و برم ! :ws38:

• Like 8
لینک به دیدگاه
من هم اعتراف میکنم ی یوز دیگه ه ه دار م م م م م م مم م م م :5c6ipag2mnshmsf5ju3

Mehdi.Aref

:5c6ipag2mnshmsf5ju3

اخر دست منو رو کردی محمد:w000:

خیلی فعالیتت بالاست

بهت تبریک میگم:ws28:

• Like 5
لینک به دیدگاه
من دو سه تا یوزر دارم که تقریبا همش رو بچه ها میدونن چیه. یکی دیگه ام دارم که کسی نمیدونه

یه بار اسم کاربریم رو عوض نکردن رفتم یه یوزر با اسمی که دوست داشتم ساختم و یه مدت باهاش فعالیت کردم تا برام عادی شه و عطشم بخوابه.

این آخری رو هم معلومه دیگه ! نخواستم کسی بفهمه منم و گاهی بیام ببینم چه خبره و برم ! :ws38:

:ws52::w58:الان دقیقا کی هستید:w02:

• Like 8
لینک به دیدگاه
:ws52::w58:الان دقیقا کی هستید:w02:

Hossein.T , A.Q.U.A , باب اسفنجینگ ، ikaros و ... اینا همه یکی هستن فقط اسماشون عوض شده !

hosein_t هم که به درک واصل شد.

اینجا شب نیست... هم بودم که بیشتر به کارای تالارم میرسیدم

یه بنده خدای دیگه ام هستم که کاری به کسی نداره

من خیلی خلم؟ :ws38:

• Like 8
لینک به دیدگاه

نه فقط زیادی فعالید و حوصله دارید:icon_pf (34):

• Like 4
لینک به دیدگاه

من اصا نمیدونستم میشه 2 تا یوزر ساخت:w58:.....عجب ها تو گمراهی زندگی میکردم:sigh:

انقدر دیونه ام که با این اسم تو همه سایتها عضوم کسی منو گم کرد میتونه ردیابی کنه:banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه

ادمین منم تو لیست حدس زدنام؟:icon_pf (34)::ws3:

بابا بیا همین یه یوزر رو از ما بگیر خلاصمون کن:ws3:

به قول جوزف ما زندگیمونو باختیم داداش ما رو از حدس میترسونی؟:hanghead::ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
اگه دلخوریه، بره دلخوریشو رفع کنه و حرفشو بزنه. اگه فرار از مسئولیته، خب مسئولیتو نگیره یا انجام نده. یوزر جدید ساختنه چه صیغه ای هستش؟

کسب امتیاز؟! یعنی یوزر دوم بسازه از یوزر اولش تشکر کنه امتیاز بگیره؟ :w58: یا یوزر اولش امتیازش اشباع شده با یوزر جدید امتیاز بگیره؟ :w58: واسه این مسئله کلاً فقط میشه سکوت کرد :ws3:

اسپم بازی؟ هرچند اغلب کمتر کسی با یوزر دومش اسپم کرده. اسپم تو مایه های خوش و بش کردنه. خوش و بش کردن هم وقتی بیشتر هست که آشنایی بین افراد زیاد باشه. پس اگه اسپمی هم بخواد باشه با همون یوزر اصلی انجام میشه. ندیدم کسیو که واسه اسپم اینکارو کنه. اما اگرم باشه، یعنی خودشو به دروغ به بقیه یکی دیگه نشون داده و به دروغ یه آشنای دیگه نشون داده و میشه همون خر فرض کردن :ws3:

این مدل دلیلا همه به ذهنم رسیده ولی واقعاً به هیچ وجه دلیل قانع کننده ای نیستن که شخص بخواد با فعالیت کردن با یوزر جدید و شخص دیگه نشون دادن خودش، دروغ بگه و بقیه رو فریب بده و باز خر فرضشون کنه. چون اینکار از نظر من واقعاً غیراخلاقیه و توهین به بقیه.

آفرین شما کار خوبو میکنی :ws3: کار عادی و معقولانه رو شما میکنی :a030:

تو همین یه یوزرت خودش 4تا یوزره :ws3: چون درست بشو نیستی که :ws3:

دیگه انقدرم بیکار نیستم بشینم همه آیدی ها رو چک کنم که بخوام کسی رو گیر بندازم یا نندازم :banel_smiley_4: ولی خب بعضیا شورشو در میارن :ws3:

هدفمم از این تاپیک این نیست که کسی بگه حالا یوزر دیگه داشتم یا نداشتم. هدفم فقط فهمیدن چندتا دلیل قانع کننده واسه این قضیه هست. دلیلی که استفاده از یوزر یا یوزرهای الکی رو با یوزر اصلی توجیه کنه تا شاید بتونم این نوع رفتار رو درک کنم :ws3:

مدیر ارشد سابق ما رو باش :banel_smiley_4:

در جریان یه یوزرت بود، اما نه در این حد دیگه :banel_smiley_4:

اگه یوزرامو لو میدادم نه تو کما رفتن و نه پاک شدن اطلاعات تالار مکانیکو و ..کشف نمیکردم :icon_razz:

• Like 5
لینک به دیدگاه

بابا خداییش دیگه کاری به کار کسی نداریم ولمون کنید :ws28: :ws28:

منم اون یکی یوزرم رو میگم که خیلی از بچه ها میدونستن منم ..... میسیسیپی :w16:

تنها کاری که باهاش میکنم اینه که میام انجمن ببینم چه خبره وقتی سرم شلوغه و نمیتونم جواب بدم :sad0:

• Like 6
لینک به دیدگاه
یعنی شما هم آقا مهرداد؟ :icon_pf (34): البته مرسی که اومدی دلیل کارت رو گفتی.

ولی انصافاً باید واسه آیدی جدید ساختن آزادی عمل داشت؟ :w58:

درود بر رئیس بزرگ،

خب این آزادی عمل چیزی نیست که من بخوام در موردش اظهار نظر کنم . این یک واقعیته که وجود داره ! یعنی در این سایت مجازی هر شخصی میتونه با بیش از یک آیدی

فعالیت کنه. پس همیشه باید این احتمال در نظر گرفته بشه. حالا اگه بعضیا از این پدیده استفاده نابجا میکنن ،دلیل بر بد بودن این آزادی نمیتونه باشه مگر این که معایبش خیلی

خیلی بیشتر از مزایاش باشه.

چرا احساس میکنی فعالیت تو گفتگوی آزاد یا بحث چالشی کردن وجهه فعالیت تخصصی رو خراب میکنه؟ مگه آدم باید یه بعدی باشه؟ اتفاقاً خوبه که آدم کنار فعالیت های علمی و تخصصی که داره، اگه علاقه به بحثای چالشی هم داره، توشون شرکت کنه. چرا به جای اینکار خوب، چندتا چهره از خودمون نشون بدیم تو انجمن؟

هدفم این نبود که مخفیانه فعالیت کنم و یا دو چهره متفاوت داشته باشم و یا احیانا افرادو گول بزنم.ولی احساس میکردم اگر در مناقشه ها شرکت کنم احتمال بروز

درگیری لفظی وجهه خوبی نخواهد داشت ،از طرفی هم علاقه مند به شرکت در بعضی از گفتگو ها بودم،میدونم دلیلم هنوز مبهمه ولی بیشتر نمیتونم توضیح بدم چون ممکنه

حمل بر خودستایی بشه.اینه که یه مدتی دو تا آیدی داشتم ولی بعد از مدتی سربه راه شده و تک یوزری شدم.

• Like 5
لینک به دیدگاه
من اصا نمیدونستم میشه 2 تا یوزر ساخت:w58:.....عجب ها تو گمراهی زندگی میکردم:sigh:

انقدر دیونه ام که با این اسم تو همه سایتها عضوم کسی منو گم کرد میتونه ردیابی کنه:banel_smiley_4:

من میدونستم ولی تو همه جا با همین اسمم

خوبه دیگه همه جا پیدا میشی راحت:w02::ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

تو که بیشتر جز اون دسته اول بودی و تابلو هم بودی دیگه :ws3: ولی 2،3تام هست :icon_pf (34):

حالا این آخریه دلیلش چیه؟ :ws3: اگه واسه سر زدنو ایناس چرا خب با همین آیدی اصلیت نمیای؟ :ws52:

دعوت هم نکنی نظرم تغییر نمیکنه

فقط الان میشه اعتراف کنی که اونی که فکر کردی منم کیه؟؟؟می خوام برم باهاش دوست بشم:ws3:

ادمین منم تو لیست حدس زدنام؟:icon_pf (34)::ws3:

بابا بیا همین یه یوزر رو از ما بگیر خلاصمون کن:ws3:

به قول جوزف ما زندگیمونو باختیم داداش ما رو از حدس میترسونی؟:hanghead::ws3:

بابا گفتم که درهم دعوت کردم :ws3: یه چندتا مولتی یوزرا و چندتام از غیر مولتی یوزرا :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

محمد حالا فکر کردی که من مولتی یوزر هستم که منو به این تاپیک دعوت کردی؟

آخه تو تا کی میخوای من رو وارد این حواشی بکنی؟ :w000:

من از شما سوال می پرسم: :ws3:

چه هدفی رو دنبال میکنی؟ از کی خط میگیری؟

• Like 9
لینک به دیدگاه
چندوقت پیش تاپیک زدم در مورد کسایی که خیلی وقتا بی دلیل و از روی عادت مخفی میان.

این دفعه تاپیکم درباره کساییه که با دوتا یوزر یا چندتا یوزر فعالیت میکنن. :gnugghender: واقعاً دلیلش چیه؟

با اونایی که یوزر دوم دارن ولی فقط سر میزنن و فعالیت نمیکنن حالا کاری ندارم. چون فعالیت ندارن دیگه. بیکارن واسه خودشون یوزر الکی ساختن :banel_smiley_4: اونایی هم که اخراج میشن و یوزر جدید میسازن، کاری ندارم چون میگیم دلیلشون اینه که اخراج شده یوزرشون. هرچند کارش اشتباهه و خلاف قوانین.

اما با این دو دسته کار دارم:

یه دسته اونایی هستن که انقدر یوزر دومشون تابلو هست که اکثر اعضا میدونن که کیه. ولی خب بازم با همون یوزر میاد :ws52:

یه دسته اونایی هستن که احساس میکنن خیلی زرنگن، ولی خب فقط احساس میکنن :ws28: یوزر دوم یا سوم یا .... میسازن، بعد لامصب میخوان مثلاً سبک دیگه ای فعالیت کنن که نشون ندن خودشونو :ws3: مثلاً نشون میدن قهر کردن و میرن. بعد پا میشن این شکلی میان. یعنی عملاً خیلی ببخشید بقیه رو خر فرض میکنن :banel_smiley_4: هدف این دوستان چیه؟

خیلی دوست دارم هدف شما دو دسته رو بدونم :ws3: و اینکه چه فرقی هست با اینکه بخواین با یوزر اصلیتون بیاین؟

محمد البته میدونی که کار من از مولتی به معنای معمولیش گذشته و یه خرده از مولتی هم بیشتره فقط یه کم :ws3: . این دلیلی هم که اوردی که من رنگیش کردم تقریبا درسته . ولی یه علتش هم شاید فقط این نباشه بلکه درستش اینه که چون شخص اخراج شده فرصتی برای دفاع پیدا نکرده حالا میخواد برگرده یا حرفش رو تکمیل کنه یا دفاعی بکنه یا مثلا دعوا رو ادمه بده :ws3:

اما در هر حالتی باشه اینکه ادم دو تا یوزر همزمان داشته باشه درست نیست . به استثنا مدیران و ارشد ها بخصوص اونا که تازه کار هستند واسه اینکه بتونن با امکانات مدیریتی تمرین کنند و یاد بگیرند که البته اینم باید واضح باشه یعنی مثلا محمد بشود محمد تست یا محمد 2 . و همه بدونند این همونه .

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...