رفتن به مطلب

مخفی بودن؛ چرا؟

قابلیت مخفی اومدن به انجمن رو چطور می بینید؟  

100 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. قابلیت مخفی اومدن به انجمن رو چطور می بینید؟

ارسال های توصیه شده

اول اینکه خودتون چقدر میشه که این حالت بیاین؟ اگه اینطوری اومدین یا میاین دلیلاش چیاس؟ نداشتن وقت؟ حوصله بقیه رو نداشتن؟ تجسس (:ws3:)؟ کلاس گذاشتن یا ... :ws3:

دوم اینکه این حالت زیاد مخفی بودن و زیاد مخفی اومدن (چه خودتون چه دوستاتون) رو درست میدونین؟ چرا؟

خواهشاً یه وقت کسی به خودش نگیره و ناراحت نشه ها icon_pf%20%2834%29.gif لطفاً روراست هم باشیم.

من یه مدته بخاطر اینکه سرم شلوغ شده مخفی میام و زیاد نمیمونم اما بخاطر ارادت زیادم به سایت و چند تا از دوستای صمیمی به اینجا سر میزنم.اما وقت زیادی برای گپ و ج دادن pmهای خصوصی ندارم.البته دوستام لطف دارن ولی امیدوارم یه روز دوباره فرصت اسپم بازی داشته باشم :ws3:

اصلنم کلاس ندارهههههههههه،چه حرفایی میزنیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:icon_razz::ws52:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 193
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اولا اگر وجود این قابلیت منطقی باشد پس استفاده از آن هم به دلایل شخصی منطقی میباشد.

دوما ما در این انحمن همیشه با رفتارهای منطقی روبه رو نمیشویم.

و قطعا مشخص است که شرکت در همه ی بحثها امکان پذیر نیست و اگر امکانش هم باشد برای من مقدور نیست. (نیمه ی خالی لیوان را ببینید!)

یعنی آنقدر پیچیده بود؟ یا اعتماد به نفس شما نسبت به امنیت این انجمن آنقدر بالا است؟ یک نمونه اش نمایش وضعیت Available در تاپیکها بود.

به امید خدا هر وقت شرایط حضور مناسب و پسندیده بود مانند سابق بیشتر و با حالت به قول شما چراغ روشن فعالیت میکنیم.

از توضیحات بیشتر معذور هستیم آن هم به دلیل دوست داشتن.

:whistle:

خب بله اون نداشتن وقت یا ناراحت بودن و اینا که منطقیه. ولی وقتی دلیل بشه دوست داشتن یا از اون بدتر امنیت! میشه غیرمنطقی :ws3:

آقا اصلاً امنیت اینجا صفر. ربطش به مخفی و غیرمخفی چیه؟ :w58:

توضیحات خیلی مفصل بود آخه. توضیح بیشتر نمیخواد که :ws3:

ممد من مخفی اومدم تا حالا که منو دعوت کردی؟vahidrk.gif:ws3:هر چند الان میخوام اینکارو کنم.....یه تاپیک بزن به اسم اینکه چند بار تا حالا پروف قفل کردی و چرا...اونوخ منو دعوت کن چون من تخصصم پروف قفلیدنِ :w02:

من 3 4 بار فک کنم از مخفی گری استفاده کردم:ws3:بیشترین دلیل یا بهتره بگم تنها دلیلشم این بوده که خودم حوصله خودمو نداشتم:ws3:.......اونجوری نیگام نکنیناااااا..مگه تا حالا نشده خودتون اینجور بشین ؟ vahidrk.gif وقتی حوصله خودتم نداشته باشی صرفا فقط واسه سر زدن میای انجمن...من بیشتر موقع ها پروف قفل میکنم

ولی خدایی هر وقت خاموش کردم ..به قول مینا اون چراغ قرمزو که میبینم تازه میفهمم که زیادم مخفی نیستم و ارشدا و مدیر کل میتونن ببینن:banel_smiley_4: بعد حس معذبی بهم دست میده پشیمون میشم روشنش میکنم...تجسسم خوشم نمیاد..مگه دیگه خیلی کنجکاوی بهم فشار بیاره:whistle:

من با مخفی بودن ..چه خودم چه دوستام مشکلی ندارم...اگه بحث پیغام باشه که وقتی بیاد بلاخره جواب میده...یا اگه هم نخواد جوابمو بده، با پست یا تشکری که توو تاپیکا میزنه معلوم میشه که اومده ولی نخواسته جوابمو بده که اون موقع دیگه تکلیف روشن میشه:w02:...اگه هم کارم خیلی ضروری باشه و ندونم کی میاد جواب بده 3 حالت داره :ws3::

توو مسنجر بهش پیغام میدم

بهش sms میدم

یا اینکه از کسی که احتمال میدم اون هم جوابمو بدونه میپرسم

خودت چیی.....؟ خودتم یه زمانایی مخخخخخخفی میومدیی :w02:

پستامو تو تاپیک کامل میخوندی :vahidrk:

گفتم که فقط مخفیا رو دعوت نکردم :ws3:

تو خود پستا هم گفتم که خودمم استفاده کردم یه زمانی که وقت نداشتم و اینا. ولی خب واسه این دلیل به این نتیجه رسیدم که زدن پیغام بالای پروفایل خیلی بهتره. :ws3:

الانم خواستم ببینم موضوع چیه و بقیه چه دلیلایی دارن که انقدر زیاد شده یهو :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
من یه مدته بخاطر اینکه سرم شلوغ شده مخفی میام و زیاد نمیمونم اما بخاطر ارادت زیادم به سایت و چند تا از دوستای صمیمی به اینجا سر میزنم.اما وقت زیادی برای گپ و ج دادن pmهای خصوصی ندارم.البته دوستام لطف دارن ولی امیدوارم یه روز دوباره فرصت اسپم بازی داشته باشم :ws3:

اصلنم کلاس ندارهههههههههه،چه حرفایی میزنیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:icon_razz::ws52:

خب مثل اینکه واسه بعضیا داره دیگه :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

سلام.

من الان 1 ساله مخفی میام...دلیلش هم اینه که میخواستم ترک کنم ..گفتم مخفی بشم...بعد دیدم کلاس داره همین شکلی موندم...:w02:

پ.ن:

محمد چقدر نقشه جی آی اس منطقه 5 رو گرون میفروشید ...:whistles: ارزون بده مشتری شم دیگه.:w02:

• Like 6
لینک به دیدگاه
سلام.

من الان 1 ساله مخفی میام...دلیلش هم اینه که میخواستم ترک کنم ..گفتم مخفی بشم...بعد دیدم کلاس داره همین شکلی موندم...:w02:

پ.ن:

محمد چقدر نقشه جی آی اس منطقه 5 رو گرون میفروشید ...:whistles: ارزون بده مشتری شم دیگه.:w02:

بیا یه نمونه از مخفی نماها (تو مایه های همون تماشاگرنما :ws3: ) با پای خودش اومد لو داد :ws3:

کجاش گرونه :ws3:

ههه...بی مزه...:banel_smiley_4:

خودت گفتی من چیکار کنم :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

درود...من تا حالا مخفی نیومدم..ولی خب اگر کسی فرصت پاسخگویی نداره و میترسه باعث دلخوری دوستانش بشه چرا که نه؟:w02:

• Like 10
لینک به دیدگاه

:w58: یعنی راحت تری واسه اینکه کسی زیاد نیاد پیغام اینا بده وقتی هستی؟ :ws52: بستن پروف یا بستنش واسه غیردوستا بهتر نیست؟ :ws52:

آخه مگه میشه کاری بدون دلیل :icon_pf (34):

نه اصلا این دلیلش نیست....

همجوری واقعا

• Like 6
لینک به دیدگاه

با سلام

حس "دلم نمیخواد کسی منو ببینه طوری" دارم مخفی میام:ws37:

الان باز خوب شده یه زمانی بود مخفی و غیر مخفی فرقی نداشت همه مدیر بودن مدیرا هم همه مخفیارو میدیدن ... این حسه که اون بالا گفتم اصن ارضا نمیشد :ws3:

همین دیگه حوصله نداشتن دلیل اصلیه

دیگه هم کسی واسم پیغام اینا نمیذارهsigh.gif با خیال راحت هروقت بخوام پست میذارم و تشکر میکنم :w02:

• Like 11
لینک به دیدگاه
خب بله اون نداشتن وقت یا ناراحت بودن و اینا که منطقیه. ولی وقتی دلیل بشه دوست داشتن یا از اون بدتر امنیت! میشه غیرمنطقی :ws3:

تو خود پستا هم گفتم که خودمم استفاده کردم یه زمانی که وقت نداشتم و اینا. ولی خب واسه این دلیل به این نتیجه رسیدم که زدن پیغام بالای پروفایل خیلی بهتره. :ws3:

حالا عذاب وجدان نگیر اشکال نداره دعوت کردی:ws28:

• Like 6
لینک به دیدگاه

سلام

خب من هميشه همه جا مخفي بودم

دليلم هم هيچ كدوم از اونايي كه نوشته شده نيست

من يهو سيستمم روشنه ولي خودم نيستم يا دارم موزيك گوش ميكنم و ميخوام ذهنم آروم باشه

هميشه نياز هستش يك حريم براي خودم ايجاد كنم درست مثل يك كارخونه!

هر چيزي زمان خودشو داره

منم براي بحث يا پست دادن ساعات يا زمان خاص خودمو دارم

يك كارخونه هم يك ساعت كاري داره و خارج از ساعت كاري

براي خودشه و كاري نميكنن

پيغام هاي خصوصي يا سولات و........رو هم هميشه جواب نميدم

آنلاين بودنم دليل بر اين نيست كه هميشه آماده هستم و تو دسترس

تو زمان خودش جواب ميدم . ميخونم پيام ها رو ولي تو زمان درستش پاسخ ميدم

البته اين حالت مخفي بودن فقط در مورد كاربراي عادي كار ميكنه

چون بقيه متوجه مخفي بودن من ميشن

در كل من هيچ وقت از اين حالت در نميام

نه فقط تو فرومها خيلي جاها . تو زمان خودش ميام وارد بحث ميشم همه متوجه آنلاين بودنم ميشن ولي وقتي تو بحثي نيستم دليلي نداره

به قول خانم زارع دوستان معمولا وقتي آنلاين باشي ولي جواب ندي بهشون بر ميخوره

كه در اصل دليلي هم براي بر خوردن نداره

من ميتونم به شخصي كه آنلاينه پيغام بدم ولي اون زمان جواب نده! اصلا فرصت هم داشته باشه!

مهم نيست شايد دوست نداره اون موقع جواب بده . بعدا يا تو زمان درستش جواب ميده

• Like 11
لینک به دیدگاه

خب منم چند باری که خیلی سرم شلوغ بوده و نمیتونستم پیامهام رو جواب بدم مخفی اومدم، به نظرم بهتره تا اینکه پروفمو ببندم. به نظرم بستن پروف بدتره تا مخفی اومدن:whistle:

• Like 7
لینک به دیدگاه

از مخفی اومدن خوشم نمی اد

اگر کسی حوصله نداشته جواب بده جواب نده بعدا جواب بده اینکه مخفی بیاد رو یه جور توهین می دونم

معنیش به نظر من "به این پروفایل وارد نشوید اینجا منطقه ی ممنوعه است"

• Like 5
لینک به دیدگاه

سلام:icon_gol:

من تازه که فعالیتم رو توی انجمن شروع کرده بودم توی یه صندلی داغ همین موضوع پیش اومده بود

اونجا پرسیدن چرا بعضیا چراغ خاموش میان:whistle:

من تا اون موقع نمیدونستم میشه چراغ خاموش هم اومد:ws3:

برای همین امتحان کردم ببینم چطوریه، بدک نبود (البته فقط برای اینکه اگه دیر جواب کسی رو بدی ناراحت نشه بد نبود) :whistle::ws3:

ولی دیگه بعدش چراغمو خاموش نمیکردم

چرا خاموش کنم:ws52:

هروقت دوست داشته باشم و وقت کنم میام. هرجاهم که باشه با چراغ روشن میرم و اسمشم جاسوسی نمیذارم:w02:

پروفایل هرکسی برای خودشه انجمن هم که برای همه هست :w02:

پس هرجایی هم برم و هرجایی که دوست داشته باشم رو نگاه میکنم از کلمه جاسوسی هم خوشم نمیاد:w02:

حس جواب دادن هم نداشته باشم بی رو دربایسی میگم که حس جواب دادن ندارم (البته مودبانه):w16:

پس نتیجه میگیریم چراغ خاموش بی چراغ خاموش:whistle::ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

من خودم چند ماهي ميشه كه حضورم خيلي كم شده و در اكثر مواقع هم كه ميام،چراغم خاموشه...

حالا چون گفتين روراست باشيم،همه دلايلمو ميگم::ws37:

يكي اينكه وقت ندارم زياد بمونم و اگه چراغ خاموش باشم،سريع كارمو ميكنم و ميرم:w16:...

يكي ديگه اينكه گاهي وقتا حوصله ندارم با كسي حرف بزنم:hanghead: چون به نظرم بي احتراميه كه چراغت روشن باشي، بعد دوستت بهت پيام بده و تو جوابشو ندي!:ws37:(البته اين نظر منه ها!شايد يكي بگه حرفم درست نيست...)

ولي مطمئنا اگه مشغله نداشته باشم و بتونم سر فرصت بيام انجمن، حتما چراغ روشن ميام:w16:

• Like 6
لینک به دیدگاه

من نتونستم همه پستا رو بخونم..

حقيقتش من بعد از جريانات شخصي ديگه نتونستم تو تايپيكي فعاليت كنم به جز چند پست معدود..

الانم كه ديگه شاغلم و وضعيتم طور خاصي هست ولي جداي از اين خودم به شخصه حوصله نظر خوندن دوستان رو ندارم يا اگه بخونم تا يه پاراف ميشه خسته ميشم مگه اينكه از دوستاي قديم باشه..

بعد هم كه اسما رو بچه ها عوض كردن دقيق نميدونم كي به كيه..

ولي سعيم بر اينه كه ديگه خاموش نيام و پروف عموميمو باز كنم البته به نظرم خاموش اومدن يا روش اومدن فرقي نداره وقتي كسي حرف داره در دو حالت ميتونه بزنه كه خاموش بودن مزيتش اينه اگه دوستي پيامي يا.. داد و ج ندادي شرمندش نشي ولي به نظرم وقتي ميخاد كسي بحث يا نظري بده يا اكتيو هست روشن بياد..

به هر حال به خود اشخاص بر ميگرده..

• Like 7
لینک به دیدگاه

محمد ،من به عنوان مدیر ارشد میگم،اتفاقا خیلی موقع هام تاثیر نداشته، بعضی از کاربران انتظار دارن وقتی روشنی جواب بدی ، حالا منطقی یا غیر منطقی..

خیلی موقع ها پیش اومده رسیدم صفحه اول پیغامامو جواب دادم، بقیش مونده،اینجوری استنباط میشه که مخصوصا نمیخوای جواب بدی، درصورتی که الویت بندی من براساس پرسش هاست ،نه پیغام دوستانه و احوال پرسی:icon_redface:

بعضی وقتام که مشغول بررسی هستیم( اسمشو بذاریم تجسس_اجباریه _ کاربر فعال رو باید شناسی کرد) texc5lhcbtrocnmvtp8.gif

بعضی از دوستان هم پیغام بالای پروفایل رو نمیخونن،من نمیدونم چرا:ws3:

نمیگم مخفی بودن خوبه، با گفته های بچه ها میتونم بگم ، هرکاری کنی بازهم ازت انتظار میره ،حالا چه مخفی باشی،چه بالای پروفایل بنویسی .

درکل من توصیه میکنه اگر تایم زیادی هم اینجا هستین، یا خیلی کم هستین ،گه گداری خودتونو رو انلاین کنید ببینیمتون:w02:

• Like 9
لینک به دیدگاه

سوال خوبی بود، بنظرم آدم نه با خودش نه با دیگران نباید رودروایستی داشته باشه

خیلی راحت در ملا عام بیا کارت رو بکن و برو، به همین راحتی قایم موشک بازی هم نداره!!!!!

من اصلا این کار رو نکردم و نمیکنم چون دلیلی نمیبینم در ضمن بارها شده که بخاطر مشغله ام فقط اومدم چک کردم و نرسیدم به دوستام جواب بدم و دفعه بعد عذرخواهی کردم،ااینطوری خیلی بهتره :ws37:

راستی از اینکه دوستام هم بخوان این کار رو انجام بدند خوشم نمیاد :hanghead: :5c6ipag2mnshmsf5ju3

از قدیم گفتن راستی و درستی :a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه
محمد ،من به عنوان مدير ارشد ميگم،اتفاقا خيلي موقع هام تاثير نداشته، بعضي از کاربران انتظار دارن وقتي روشني جواب بدي ، حالا منطقي يا غير منطقي..

خيلي موقع ها پيش اومده رسيدم صفحه اول پيغامامو جواب دادم، بقيش مونده،اينجوري استنباط ميشه که مخصوصا نميخواي جواب بدي، درصورتي که الويت بندي من براساس پرسش هاست ،نه پيغام دوستانه و احوال پرسي

بعضي وقتام که مشغول بررسي هستيم( اسمشو بذاريم تجسس_اجباريه _ کاربر فعال رو بايد شناسي کرد)

بعضي از دوستان هم پيغام بالاي پروفايل رو نميخونن،من نميدونم چرا

نميگم مخفي بودن خوبه، با گفته هاي بچه ها ميتونم بگم ، هرکاري کني بازهم ازت انتظار ميره ،حالا چه مخفي باشي،چه بالاي پروفايل بنويسي .

درکل من توصيه ميکنه اگر تايم زيادي هم اينجا هستين، يا خيلي کم هستين ،گه گداري خودتونو رو انلاين کنيد ببينيمتون

خب اون بعضي کاربرا انتظار نابجا دارن :ws3:

زندگيو سخت بگيري سخت ميگذره. نبايد که انقدر سخت بگيريم اين چيزا رو :ws3:

تو رفع تکليفتو بکن و بوگو بالاي پروفايلت. حالا اگه يکي هم سر اينکه جوابش ديرتر داده ميشه ناراحت ميشه، بذار بشه. ايشالا بعداً بزرگ ميشه ياد ميگيره که سر اينجور چيزا نبايد ناراحت شد :ws3:

واسه تجسس هم حتي اگه بخواي به عنوان مدير ارشد فعاليت کاربري رو بررسي کني، خب با چراغ روشن برو پروفش بررسي کن. مثلاً اسمت بيفته پروفايلش چي ميشه؟ :ws52:

الکي داريم سخت ميگيريم بعضي چيزاي ساده رو :icon_pf (34):

ريشه تو همون عادت بد تعارفات داره ها :w16:

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...