رفتن به مطلب

مخفی بودن؛ چرا؟

قابلیت مخفی اومدن به انجمن رو چطور می بینید؟  

100 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. قابلیت مخفی اومدن به انجمن رو چطور می بینید؟

ارسال های توصیه شده

امکان خوبیه ولی تا حالا ازش استفاده نکردم چون بلد نبودم:ws3:

اگه یاد بگیرمم اینقدر بچه ها رو اذیت کنم که نگوووو:w16:

ولی خب دوستانی که دائم در این حالت به سر میبرن اذیتم میکنن..بعضی وقتا لازمه نه دائمی یا طولانی مدت:banel_smiley_4:

با تشکر از استارتر به خاطر به چالش انداختن این دسته از دوستان:a030::whistle:

• Like 9
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 193
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اگه زجرآوره پ چرا به سومی رای دادین؟ :ws3:

من چهارتا پست دادم. تیکه تیکه تیکه.:ws3: توی همه شون یه چیزایی گفتم.:ws3:در کل بخوام بگم به همون دلایلی که دوستان و خودم گفتیم، به نظرم میاد که بذاریم راحت باشن، حالا ما هم یه کم زجر می کشیم عادت می کنیم:ws3: امّا کسایی که میگن به دلیل کمبود وقت و تأخیر در جواب دادن به پیغامهاست الکی خودشونو مخفی میکنن.:icon_razz: همون فرهنگسازی که بالاتر گفتیم برای این گروه بهتره.:w16:

• Like 7
لینک به دیدگاه
100% امکان خوبیه.

:ws37:

خوب هرکسی میتونه دلیل خاصی داشته باشه.

مثلا من خودم دلایلم اینه:

وقت کافی ندارم.

درس میخونم.

با تعداد خیلی معدودی در ارتباط باشم خیلی بهتره. که الان هستم.

یه مقداری هم کلاس داره :ws3:

ضمناً؛ لامصب دعوتنامه فقط برای مخفی ها فرستادی؟ :ws3:

یعنی هرکی خودت دوست داری بری سراغشون دیگه :ws3: کسی نیاد سراغت :ws3:

خب چرا اون تعداد معدود رو نمیذاری تو لیست دوستا و پروفتو واسه اونا باز نمیذاری؟

بیشتر به مخفیا دعوتنامه رو فرستادم. اما خیلیام مخفی نبودن بابا. فقط اسمشون میومد جلوی چشمم میزدم. کلاً تو دعوت کردن اینطوریم که هرکی اسمش بیاد جلو چشمم کپی میکنم میزنم :ws3: این دفعه که لیست دوستا هم زدم که چندتای اولشون واسشون رفت :ws3:

من 2-3باری استفاده کردم ازش

اولیش که خیلی طولانی شد اومدم امتحانش کنم بعد دیگه نتونستم بر گردونمش:ws3:-ینی یادم رفت چجوری بود مسیرش و اینا:ws3:-یه شیش ماهی طول کشید تا یاد گرفتم:hanghead:

یکیشم مربوط به زمانی بود که نمیخواستم دوستام بدونن اومدم انجمن

سری اولی رو که خسته نباشی واقعاً :ws28:

من تا الان نشده مخفی بیام

ولی باید یک بار بیام ببینم چه جوریاست

خوب هر کسی دلیل خودشو داره که چرا مخفی میاد

اگه مدیر باشه وقتی مخفی میاد بیشتر برای تجسس میاد:whistle:

اگه کاربر فعال باشه برای اذیت کردن دوستاش میاد:ws3:

اگه که هم تازه وارد باشه برای جستجو میاد :w58:

من خودم به شخصه دوست ندارم دوستهام به صورت مخفی باشن

اگه دوست نداری مخفی بیان پس چرا به سومی رای دادی؟ :ws3:

سسلام بر ممدوی همیشه چالش برانگیز:|:banel_smiley_4:

حالا گیر دادی به مای مخفی بدبخت بیچارهvahidrk.gif

به نظر من که امکان خوبیه چون بهت آزادی عمل میده گاهی آدم وقت نداره و نمیتونه مدت زیادی بمونه و همین باعث میشه یه لحظه آنلاین بشه و پیامهاشو چک کنه و بره

اما اگه آنلاین بشی (مخفی نباشی) و نتونی به پیامهایی که بهت میدن جواب بدی صورت خوشی نداره و باعث دلخوری دوستان میشه

من تو انجمن با بچه های زیادی در ارتباط نیستم و اینکه پروفایلمو هم بستم چون حقیقتا" وقتشو ندارم تو پروفایل کسی پیام بذارم و به همین دلیل هم سعی میکنم کمتر تو پروفایل کسی برم یا پیامی بذارم

و اینکه من زیادم مخفی نیستم:| ادمین ممد و ... مارو میبینن و نظاره گر بر اعمال و رفتارمونن:w02:

در آخر باید بگم ممدوووو انگار گیرسه پیچ(چرا سه پیچ؟:ws52:) بهت میچسپه ها:ws3:

اون بالایی آخری نبود اینیکی آخریهicon_pf%20(34).gif

در آخر (دومی:دی) از کسی که از مخفی بودن ما کاربران بنده خدا ناراحتن بسی عذر خواهی نموده و از درگاه باریتعالیشان طلب بخشش مینماییم:whistle:

امضا:

شیخ کبیر:w02:

چالشمون کجا بود بابا :ws3:

ولی آفرین بر تو که از مخفی بودن در اومدی :w02:

فک میکنم دلیل اصلیش اینه که جواب پیغام هارو ندن یا کسی بهشون پیغام نده یا....:ws37:

خب پروف اینا ببندن :banel_smiley_4:

سلام علیکم:دی

وقت نبود همه پستارو بخونم ببخشید کم کم میخونم:دی

من خیلی وقته مخفی ام..دلیلشم اینه که در حال کارم آن میشم بعد یادم میره:دی اینجور مخفی باشم حس میکنم بهتره مثلا کسی کار داره اگه حواسم نبود و دیر جواب دادم دیگه ناراحتی پیش نمیاد....

ممکنه گاهی زمان زیادی هم آن باشم ولی فقط آنم وصفحه مینی مایزه:ws3::whistle:

ولی از همین تریبون اعلام میکنم احتمال زیاداواخر آذر دیگه یه مقدار روشن بشم چون همه دیگه میپرسن همه جا:icon_redface:

سوالی بود بفرمایید:w02:

علیک سلام علیکم :ws3:

آره منم خودم به همین دلیل شده که مخفی باشم. ولی خب به نظرم میشه با گذاشتن پیغام بالای پروفایل توضیح داد این قضیه رو. فکر کنم اینطوری بهتر باشه :w16:

• Like 8
لینک به دیدگاه

فقط یه چیزی بگم به اینایی که مخفی میان: دی خیلی به آدم برمیخوره وقتی میاد تو پروفایل دوستش میبینه مخفیه!! این مخفی اومدن به هردلیلی هم که باشه خطابش به دوستاش اینه که برو حوصله تو ندارم :دی یا گزینشی جواب میده من که وقتی میرم پروفایل کسی و میبینم مخفیه پیغام نمیزارم. اونجا دیگه خیلی بده که طرف ادای کسی رو در میاره که قهره یا نیست کلا! خوب پروفتو ببند و یه مدت نیا. من وقتی مشغله دارم حتی پیغام خصوصی رو هم میبندم و میرم. میشه بالای پروفایل هم پیغام گذاشت و .... به هرحال وقتی امکانش هست ملتم استفاده میکنه

• Like 7
لینک به دیدگاه

اگه دوست نمیداری پس چرا به سومی رای دادی؟ :ws3:

خب اگه کم میتونن بیان پروف اینا ببندن بهتر نیست؟ :ws52: چون اگه پروف باز باشه، حتی مخفی هم باشن باز بهشون پیغام داده میشه وقتی نیستن :ws3: نهایتاً ببندن. بعد اگه دیر به دیر هم میان حداقل روشن باشن تا شاید دوستشون اسمشو ببینه و خوشحال بشه. شاید اینطوری احترام به دوستامون بیشتر هم باشه.

خب من برای خودم دوست نمی دارم اما از اونجایی که شخص بسیار دموکراتی می باشم ، نظرم اینه که خب هر کسی دوس داره اصن مخفی بیاد و حتما دلیلی داره برای خودش :ws3:

من به شخصه از بسته بودن پروفایل بیشتر لجم می گیره تا مخفی بودنش :ws3: و فکر می کنم باز بودن پروفایل و مخفی بودن ، احترام بیشتری برای دوستان داره تا اینکه من مثلا پروفایلمو ببندم یعنی برام پیام نزارین من نیستم یا حال ندارم ! :icon_pf (34):مخفی بودن محترمانه تره ؛ حداقل دوست من فکر می کنه من نیستم اما بستن پروفایل یه جوری داره داد می زنه که من نمی خوام جوابگو باشم.

نظر من بیده البته و من بسیار دموکرات هستم پس مخالفت نشود :ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه
چه تاپیکی:ws3:

بنظر من که کاملا خوبه:ws3:من خودم بشخصه چند باری استفاده کردم از این امکان دلیلش هم نداشتن وقت و ....بوده مثلا فقط در حد یه سر زدن که احیانا اگه دوستانی پیام دادن و جواب نتونستم بدم نگن آن بود جواب نداد:ws3:

اما خوب زیادیشم دیگه خوب نیست :whistle:

اما خب اگه مخفی هم باشی و بعد از رفتنت اگه بیان تو پروفت میزنه آخرین فعالیت ... ساعت پیش یعنی میفهمن آنلاین شدی و جواب ندادی یا آنلاین باشی کلاً آخرین فعالیتو نمیزنه. مشخص میشه آنلاین هستی :ws3:

خب پس گذاشتن یه پیغام بالای پروفایل بهتر نیست؟ :ws3:

من خودم تا حالا نشده مخفی بیام یعنی لزومی نمی بینم که بخوام مخفی بیام :w16:

ولی اونایی که مخفی میان بنظرم کسانی هستن که بیشتر تایمشون رو اینجا می گذرونن حالا به دلایلی نمیخوان دیگران بفهمن که سر میزنن به انجمن،

شایدم برعکس وقت ندارن نمیخان پیغاما رو ج بدن

در کل ولی کار نادرستی نیست به نظرم هر کس اختیار پروفشو داره دیگه

:w02:

هرکس که اختیار پروفشو داره قطعاً :ws3: خب ببنده یا باز کنه. اما مخفی بودن و اینا فراتر از پروفایل میره به نظرم. :ws52:

درود...

همه ی پست ها رو خوندم...

به تمامی نظرها احترام می زارم...

من تا به حال از این امکان استفاده نکردم...:icon_redface:

می تونم این رو هم بگم که امکان استفاده از اون در بعدها هم برای من خیلی ضعیفه و نزدیک به صفر هست....:icon_redface:

دلیل اینکه مخفی شدن رو برای خودم..تاکید می کنم برای خودم...نمی پسندم(برای دیگران تعیین تکلیف نمی کنم..من نماینده ی نظر خودم هستم)...اینکه اگر زمان مقتضی رو نمی تونم برای حضورم بزارم...اصلا حضور پیدا نمی کنم...نه اینکه خاموش بیام و دلیلم این باشه که وقت ندارم...وقت نداشتم خوب..همون مقدار رو هم نمی اومدم:icon_redface:

می دونم به واسطه ی مسولیت و حتی در صورت نداشتن مسولیت به واطه ی رشته و تاپیک هام ممکن هست مورد سوال قرار بگیرم...عنصری که دلیل حضور من هست در اهداف بالادستی برای حضور...

پس لازمه ی این قضیه حضور آشکارا هست...:icon_redface:

در مورد تجسس هم...خودم رو از این مبحث دور می کنم...تجسس در احوال دیگران و در کارهای دیگران از منش من به دور هست...

البته می دونم این تجسس در مواردی توسط مدیران برای شناسایی مواردی که کاربر اخلال گر داریم مفید هست...

ولی من به شخصه از این حربه استفاده نمی کنم...:icon_redface:

.

.

.

در مورد نظرم خودم در مورد این افراد...

من اینجا عرض می کنم محمد جان...شما یک امکانی رو قرار دادین...از این امکان می شه به صورت معقول استفاده کرد..و هم به صورت نامعقول...

اینکه دستورالعمل مشخصی نداره این معقول بودنه...

مثلا...تجسس برای مدیران برای شناسایی افراد مُخل مثبت ارزیابی می شه...برای کاربران این امر تجسس در کار دیگران تلقی می شه...

در حالی که مدیر هم می تونه به بهانه شناسایی افراد مُخل دست به تجسس در کار دیگران بزنه که این نامطلوب هست...و در واقعه این مستمسکی بشه برای تجسس های غیر ضرور...

نمی تونین مرز قائل شین بینش...:icon_redface:

همیشه یک راهی برای استفاده ی نا به جا از یک مزیت وجود داره....

نهایتا می شه استفاده از ابزار دعوت به موضوع..که در یک دوره بود...بعد مجبور شدین برش دارین...و باز دیدن نمی شه با یک سری تمهیدات دوباره آوردینش....

ساز و کار این امر هم می تونه اصلاح بشه...و بره به این سمت که هر چی بیشتر از مضراتش کاسته بشه...

من در نظرسنجی شرکت نکردم....

گزینه ها محدود هست...همه شون می تونن درست و همه شون می تونن نادرست باشن با توجه به شرایط خاص....

ولی در حال حاضر..چون این امکان هست...فرقی نمی کنه که دیگران خوششون بیاد یا نیاد از این کار کاربر خاموش یا نه....چون دلیل این هست که این امکان هست...و برای استفاده هست..نه برای نگاه کردن....خُرده ای بهشون نیست و نظر و عملشون قابل احترام هست...:icon_redface:

آرامش پیشکش لحظه هاتون:icon_redface::icon_gol:

انقدر کامل میگی چیزی نمیشه گفت که :ws3:

سلام. من یه چیزی در مورد گزینه ی اول بگم. درسته اینجا هم مثل جامعه یه فضای عمومیه اما توی همون جامعه و واقعیت،خیلی ها یواشکی میان و از کنارت رد میشن،برای اینکه دیده نشن،یا میون ادما قائم میشن یا خودشون رو میزنن به ندیدن. حالا به هر دلیلی یا وقت نداره،یا خوش نداره از کسی که باهاش روبرو شه و و و ....... حالا توی جامعه ی مجازی هم همون ترفندها به راه های دیگه ای هست،مثلاً توی مسنجر invisible میان بالا،توی فروم چراغ خاموش. نمیشه پیش داوری کرد که چرا دوستان از این گزینه ها استفاده میکنن.بعضی وقتا آدم جدای از اینکه وقت ندارره،نیاز به تنهایی داره که اون موقع ها ترجیح میده مخفی بیاد ولی نیاز به تنهایی دلیلی نمیشه که دلش برای دوستانش تنگ نشه،بخواد بیاد و یه سر بزنه و اگه به انجمن و کاربراش دلبسته شده باشه،بیاد و از اروم بدون اوضاع خیالش مطمئن باشه.

من خودم به شخصه پنهونی اومدن رو دوست ندارم. ما قرار نیست چیزهایی که توی واقعیت ناچار به دیدن و پذیرفتنش هستیم رو در مجازی هم تجربه کنیم. دوست دارم حداقل اینجا رابطه ای بهتر از واقعیت تجربه کنیم باهم. درسته محیط مجازی ست اما همه ی ماها واقعی هستیم.میتونیم توی ناراحتی ها و شادی های هم،با هم سهیم باشم. اگر که کسی وقت نداره،چه خوب که بالای پروفایلش پیغام بذاره که نیستم یه مدت حالا به هر دلیلی، چون نبودن دوستان، ممکنه باعث نگرانی و ناراحتی دیگر دوستان یا کاربرا بشه که من خودم اینطوری هستم معمولاً. زیادی حرف زدم،والسلام:icon_redface:

دلایل خوبی گفتی :w16:

ممنون از دعوتت...

به نظر من اصلا مخفی اومدن کار خوبی نیست:whistle:

همه باید معمولی بیآن:hanghead:

چه مفصل :ws3:

• Like 9
لینک به دیدگاه
امکان خوبیه ولی تا حالا ازش استفاده نکردم چون بلد نبودم:ws3:

اگه یاد بگیرمم اینقدر بچه ها رو اذیت کنم که نگوووو:w16:

ولی خب دوستانی که دائم در این حالت به سر میبرن اذیتم میکنن..بعضی وقتا لازمه نه دائمی یا طولانی مدت:banel_smiley_4:

با تشکر از استارتر به خاطر به چالش انداختن این دسته از دوستان:a030::whistle:

پس بهتر که بلد نیستی :ws3:

فقط یه چیزی بگم به اینایی که مخفی میان: دی خیلی به آدم برمیخوره وقتی میاد تو پروفایل دوستش میبینه مخفیه!! این مخفی اومدن به هردلیلی هم که باشه خطابش به دوستاش اینه که برو حوصله تو ندارم :دی یا گزینشی جواب میده من که وقتی میرم پروفایل کسی و میبینم مخفیه پیغام نمیزارم. اونجا دیگه خیلی بده که طرف ادای کسی رو در میاره که قهره یا نیست کلا! خوب پروفتو ببند و یه مدت نیا. من وقتی مشغله دارم حتی پیغام خصوصی رو هم میبندم و میرم. میشه بالای پروفایل هم پیغام گذاشت و .... به هرحال وقتی امکانش هست ملتم استفاده میکنه

خشانت به این میگنا :ws3:

خب من برای خودم دوست نمی دارم اما از اونجایی که شخص بسیار دموکراتی می باشم ، نظرم اینه که خب هر کسی دوس داره اصن مخفی بیاد و حتما دلیلی داره برای خودش :ws3:

من به شخصه از بسته بودن پروفایل بیشتر لجم می گیره تا مخفی بودنش :ws3: و فکر می کنم باز بودن پروفایل و مخفی بودن ، احترام بیشتری برای دوستان داره تا اینکه من مثلا پروفایلمو ببندم یعنی برام پیام نزارین من نیستم یا حال ندارم ! :icon_pf (34):مخفی بودن محترمانه تره ؛ حداقل دوست من فکر می کنه من نیستم اما بستن پروفایل یه جوری داره داد می زنه که من نمی خوام جوابگو باشم.

نظر من بیده البته و من بسیار دموکرات هستم پس مخالفت نشود :ws3:

نظر هم بسی خوب :ws3:

خب متفاوته دیگه نظرات. کسی هم که اشتباه نیست نظرش.

نظر شخصیه خود من اینه که پیغام بالای پروفایل یا نهایتاً بستن پروفایل واسه کسایی که میگن وقت جواب دادن اینا نداریم بهتره.

• Like 9
لینک به دیدگاه

خب بهتر نیست این موقع ها پروف بسته بشه یا اصلاً تو پیغام بالای پروفایل نوشته بشه که اگه دیر شد جواب دادن و اینا ناراحت نشن :ws38:

خب این یه دلیل مخفی اومدنه دلیل دیگش اینه که نخوای کسی یا کسانی بدونن که کی وارد یا خارج شدی :ws3:

حالا میشه بگی که چرا این مخفی اومدنه انقد قضیش بغرنج شده؟

مگه مخفیا چه آزاری به بقیه میرسونن؟

• Like 8
لینک به دیدگاه

من بنا به شرایطی که دارم،گاهی ترجیح میدم مخفی بیام تا اینکه پروفایلمو ببندم ،تنها دلیلم هم عنوانم بوده (موردی که به تازگی دو ، سه ماهه به کار گرفتم و هیچ وقت تو این چند سال از این امکان استفاده نکرده بودم):ws37:

با اینکه همیشه مخفی باشی موافق نیستم، شرایط با شرایط متفاوته، مثلا بعضیا ترجیح میدن پروفایلشون بسته باشه، بعضیا ترجیح میدن مخفی باشن.

به نظرم مدیران باید تو این مسئله دقت بیشتری داشته باشن، چون دسترسی بهشون سخت میشه ،گاها بعضی وقتی تاپیکی رو مورد بررسی قرار میدم و ترجیح میدم اون مواقع مخفی باشم ،چون وقتی چراغت روشن باشه ، انتظار میره زودتر پاسخ بدی(هرچند مخفی بودن من گاهی زیاد فرقی نمیکنه جواب میدم):ws3:

درمورد دوستانی که عنوان ندارن هم گاهی خوبه مخفی نباشن ،شاید خواستیم حالتون رو بپرسیم یا دعوت به فعالیتتون کنیم :w02:

• Like 12
لینک به دیدگاه

اگه دوست نداری مخفی بیان پس چرا به سومی رای دادی؟ :ws3:

چ

من در مورد دوستانم میگم که دوست ندارم مخفی باشن اگه ادم بدونه که دوستش هست مگه بده

من کلا عادت ندارم برم توی پروف دوستام برای همین از لیست دوستام توی پروفم اطلاع پیدا میکنم که امدن یا نیستن

به خاطر همین دوست ندارم دوستام مخفی باشند ولی من که نمیتونم برای کسی کسب تکلیف کنم که چه کاری بکنن چه کاری نکنند

• Like 8
لینک به دیدگاه

هرکس که اختیار پروفشو داره قطعاً :ws3: خب ببنده یا باز کنه. اما مخفی بودن و اینا فراتر از پروفایل میره به نظرم. :ws52:

خوب وقتی همچین امکانی هست تو پروفایل، طبیعیه که استفاده کنن ازش

من خودم هیچوقت استفاده نکردم ولی امکانش هست خیلی ها استفاده می کنن حالا به هر دلیلی

• Like 6
لینک به دیدگاه
یه مدتیه این سوال خیلی ذهنمو مشغول خودش کرده بود گفتم تاپیک بزنم ببینم نظر بقیه چیه :ws3:

راستش یه مدتیه می بینم تعداد کسایی که مخفی میان تو انجمن خیلی زیاده، بعد حالا خیلیا هم چندین ماه هم که بگذره از مخفی بودن در نمیان یا حتی مدت زمان زیادی هم آنلاین هستن

من خودمم شده یه مدت درگیر باشم و مجبور باشم حالت مخفی میام.

اما خب الان می بینم واقعاً این تعداد خیلی زیاد شده و احساس میکنم این قابلیت، از اون فرهنگ استفاده خودش خارج شده. می خواستم بدونم نظر شما دوستان چیه؟

اول اینکه خودتون چقدر میشه که این حالت بیاین؟ اگه اینطوری اومدین یا میاین دلیلاش چیاس؟ نداشتن وقت؟ حوصله بقیه رو نداشتن؟ تجسس (:ws3:)؟ کلاس گذاشتن یا ... :ws3:

دوم اینکه این حالت زیاد مخفی بودن و زیاد مخفی اومدن (چه خودتون چه دوستاتون) رو درست میدونین؟ چرا؟

خواهشاً یه وقت کسی به خودش نگیره و ناراحت نشه ها :icon_pf (34): لطفاً روراست هم باشیم.

در نظرسنجي شركت كردم و دليل مخفي اومدن خودم رو مي تونم بگم در شرايطي خاص خيلي خوبه و اگه اين امكان نباشه ديگه نميام:ws3:

در حال حاضر درگير هستم و بهترين حالت مخفي اومدن هست چون وقت نمي كنم پاسخ پيام هارو بدم

خيلي ممنون از دعوتتون

موفق باشيد

• Like 6
لینک به دیدگاه

خودت از مخفی بودن خودت حس سردرگمی بهت دست میده؟ :w58: چه خوبه این حسا تو این موقع ها :ws3:

نه بابا:w58:وقتی یکی از دوستان مخفی هستن تو پروفشون یا زمانی که کارشون دارم حس در گمی بهم دس میده:icon_pf (34):آدم نمیدونه کی اومدن کی رفتن کی جواب میدن کی جواب نمیدن:w02:

• Like 7
لینک به دیدگاه
سلام

بله من خودم مدتیه مخفی میام.مدت زیادی هم هست.دلیلش هم نداشتن وقت هست.البته زیاد هم نمیمونم:whistle:نمیدونستم خاموش اومدن کلاس داره:w58:

بدیش چیه که خاموش بیاییم خب؟؟؟

من به خودم نگرفتم.خیالت راحت:ws3:

بدیش اینه که الان من نمیتونم اون ترجمه رو بفرستم برات icon_pf%20(34).gificon_pf%20(34).gif

• Like 5
لینک به دیدگاه

خوب یک قابلیت هست که کاربرها دوست دارند استفاده کنند حالا چرا و چگونه و این همه حاشیه اش دیگر بستگی به ذهن و شخصیت کاشف دارد. :banel_smiley_4:

علتش شاید حضور کم در انجمن، اینکه شرکت در همه ی بحثها مثل سابق مقدور نمی باشد، و امنیت بیشتر باشد.

• Like 6
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...