ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۲ تسلیت میگم آقا جاوید خدا بیامرزتشون و روحشون شاد وآروم باشه لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۲ خدا رحمتشون کنه. روحشون شاد لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۲ روحشون قرین رحمت.... آرامش هم تقدیم به بازماندگان... لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۲ تسلیت میگم داداش جاویدم خدا رحمتشون کنه انشاالله روحشون شاد باشه لینک به دیدگاه
Brightness 762 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۲ تسلیت میگم . روحش شاد و یادش گرامی... لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۲ منم به نوبه ی خودم تسلیت میگم امیدوارم که خدا در برابر همه سختی ها بهتون صبر بده آقا جاوید لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۲ خدا رحمتشون كنه. جاويد جان تسليت منم پذيرا باش عزيز لینک به دیدگاه
gingulak مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۲ تسلیت میگم. ایشالله غم آخرتون باشه لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۲ روحشون قرین رحمت و شادی باشه جاوید عزیز. آرزوی صبر براتون دارم. در کنار شما فاتحه خوانیم. لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۲ تسلیت میگم جاویدخان خدا رحمتشون کنه لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۲ تسلیت میگم آقا جاوید. خدا رحمتشون کنه لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۲ تسلیت میگم جاوید جان - غم آخرت باشه روحش شاد لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۲ من هم تسلیت میگم، و برات از خدا بردباری میخوام لینک به دیدگاه
arch_2 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۲ سلام آقا جاوید،منم بهتون تسلیت میگم.... داغ عزیز خیلی سخته روحشون شاد. لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۲ من هم به اقا جاوید و خانواده ایشان تسلیت میگم امیدوارم غم اخرشون باشه لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۲ فاتحه اللهم صل علی محمد و آل محمد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده