قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ چرا چون لاله خونین دل نباشمکه با من نرگس او سرگران کرد ح ... حافظ اين خرقه ي پشمينه بينداز كه ما از پي قافله با آتش و اه آمده ايم گ ... 3 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ گه سکندر ، گه عرب ، گاهی مغول ، اکنون فرنگ یک عروس و چند شوهر ملک دارا را ببین ( اخوان) بعدی ب 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ به یاد لب لعل تو و چشم مست میگونت...زجام غم می لعلی که میخورم خون است.. س.. 3 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ سودای لب شکر دهانان بس توبه ی صالحان که بشکست ق ... 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ قایقی خواهم ساخت.. خواهم انداخت به اب.. دور خواهم شد از این خاک غریب.. خ... 2 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ خواهم شدن به کوی مغان آستین فشان زین فتنه ها که دامن آخر زمان گرفت و ... 3 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ وصف دو چشمان تورا مبنای شعرم ساختم چون در ردیف چشم تو من قافیه را باختم بعدی پ 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب تا در اين پرده جز انديشه ي او نگذارم د ... 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ دوش از مسجد سوی میخانه آمد پیر ما چیست یاران طریقت بعد از این تدبیر ما ر 1 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ روی ار به روی ما نکنی حکم ازآن توست بازآ که روی در قدمانت بگستریم ل ... 1 لینک به دیدگاه
Ka!SeR 1333 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ لازمست احتمال چندین جور که محبت هزار چندینست گر هزارم جواب تلخ دهی اعتقاد من ان که شیرینست گ........ 3 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ گر به تو افتدم نظر چهره به چهره رو به رو شرح دهم غم تو را نکته به نکته مو به مو ف ... 3 لینک به دیدگاه
Ka!SeR 1333 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ فصل گل و طرف جویبار و لب کشت با یک دو سه اهل و لعبتی حور سرشت پیش ار قدح که باده نوشان صبوح اسوده ز مسجدند و فارغ ز کنشت ی........ 3 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ یاری اندر کس نمی بینم یاران را چه شد دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد ج ... 3 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ جویبار ملک را آب روان شمشیرتست تو درخت عدل بنشان وبیخ بد خواهان بکن ... ک 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ کعبه یک سنگ نشانی است که ره گم نشود حــاجــی احــرام دگـر بند ببیـن یار کـجـاسـت ر........ 2 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ رواق منظر چشم من آشیانه ی توست کرن نما و فرود آ که خانه خانه ی توست ه . . . 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ هرکسی از ظن خود شد یار من از درون من نجست اسرار من و.... 2 لینک به دیدگاه
پری 173 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ وز دست تو هیچ دست بالاتر نیست از تو به که نالم که دگر داورنیست؟ (م) 3 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ من نگویم که مرا از قفس آزاد کنید قفسم برده به باغی و دلم شاد کنید ... ق 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده