saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ ساقیا بده جامی زان شراب روحانیتا دمی بیاسایم زین حجاب جسمانی ی یتیمان فراقش را بخندان یتیمان را تو نالیدن میاموز مولوی آ... 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ آورد به اضطرابم اول به وجود جز حيرتم از حيات چيزي نفزود رفتيم به اكراه و ندانيم چه بود زين آمدن و ماندن و رفتن مقصود و.... 4 لینک به دیدگاه
b4gher 442 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ وفا مجوی ز کس ور سخن نمی شنوی به هرزه طالب سیمرغ و کیمیا می باش. ش.... 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ شهري كه شه و شحنه و شيخش همه مستند شاهد شكند شيشه كه بيم عسسي نيست ه... 4 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی چه زیان که من هم از تو بزسم به آرزویی گ 4 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ همه هست آرزویم که ببینم از تو روییچه زیان که من هم از تو بزسم به آرزویی گ گاه چون صبح بر جهان خندند گاه چون شمع در گداز آیند عطار ک... 2 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ کاروان رفت و تو در خواب و بیابان در راه کی روی؟ ره ز که پرسی؟ چه کنی؟ چون باشی؟ ح 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ حافظا در دل تنگت چو فرود آمد یار خانه از غیر نپرداخته ای یعنی چه ژ 2 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ ژاله از نرگس فرو بارید و گل را آب داد آن تگرگ ناز افشان بارش عناب داد ز 3 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ بشنو از نی چون حکایت میکند وز جدایی ها شکایت میکند پ 1 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ پریشانحالی و درماندگیّ ما نمیدانی خطا کاری ما را فاش بی پروا نمیدانی "د" 3 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ در این دنیا تک و تنها شدم من گیاهی در دل صحرا شدم من چ 2 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ چه از گلهای باغ دوست رنگ آن صنم دیدی جدا گشتی ز باغ دوست دریاها و ساحلها "ب" 3 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ بشنو از نی چون حکایت میکندوز جدایی ها شکایت میکند پ حرف پیشنهادی من ز بود نه ب 2 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ به لطف خال و خط از عارفان ربودی دل لطیفههای عجب زیر دام و دانه توست ک 4 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ کسی که همسفری با تو عین بودن اوست چگونه ترک تو و کاروان تواند کرد م 1 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ مرنجان دلم را که این مرغ وحشی ز بامی که برخواست مشکل نشیند ی 4 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ یارب سببی ساز که یارم به سلامت باز آید و برهاندم از بند ملامت ذ 2 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ یارب سببی ساز که یارم به سلامتباز آید و برهاندم از بند ملامت ذ ذلت ده روزه فقر مایهی سد عزت است عزت دنیا مخواه پایهی عقبا طلب وحشی پ... 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ پیش از من و تو لیل و نهاری بودده است گردنده فلک نیز بکاری بوده است ک.. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده