surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ چون سنگ وفا به دست گیرد بس شیشه دل شکست گیرد ر... 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ روز بر عاشقان سياه کند مست چون قصد خوابگاه کند ... "ع" 4 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ عشق وقف است بر دل پر درد وقف در شرع ما بهایی نیست آ... 3 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ آب زنید راه را ،هین! که نگار میرسد مژده دهید باغ را بوی بهار می رسد ک 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ که گفت در رخ زیبا نظر خطا باشد خطا بود که نبینند روی زیبا را ز.... 3 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ زلفت چو به دلبری درآمد بس کس که ز جان و دل برآمد ش... 3 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ شب به کاشانه اغیار نمی باید بود جان من این همه بی باک نمی باید بود ب 3 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ با من صنما دل یک دله کن گر سر ننهم آنگه گله کن ت... 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ تویی وهاب مال و جز تو واهب تويی فعال جود و جز تو فاعل ... "ی" 1 لینک به دیدگاه
LAND LESS 99 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ یاری که به نزد او گل و خار یکیست در مذهب او مصحف و زنار یکیست ما را غم آن یار چرا باید خورد کورا خر لنگ و اسب رهوار یکیست ف... لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ فکر خود و رأی خود در عالم رندی نیست کفر است در این مذهب خوبینی و خودرأیی ک... 2 لینک به دیدگاه
farid.wtpm 436 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ كنار آب و پاى بيد و طبع شعرو يارى خوش معاشر دلبرى شيرين و ساقى گلعذارى خوش م... 2 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ من زلبت صد هزار بوسه طلب داشتم آنچه به من داده ای وام عطا کرده ای ص 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ صبا به شوق در ایوان شهریار آمد که خیز و سر به در از دخمه کن بهار آمد ک.... 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ کس مشکل اسرار اجل را نگشاد کس یک قدم از دایره بیرون ننهاد من می نگرم ز مبتدی تا استاد عجز است به دست هر که از مادر زاد ل...... 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ لاله دمیدم روی زیبا توام آمد بیاد شعله دیدم سرکشی های توام آمد بیاد سوسن و گل آسمانی مجلسی آراستند روی و موی مجلس آرای توام آمد بیاد ب... 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ باغ مرا چه حاجت سرو و صنوبر است شمشاد خانه پرور ما از که کمتر است 1 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ چون شما حرفی را انتخاب نکردید با اجازه با حرف (ب) شروع کردم به من چو نامه نویسی نویس بر سر نامه که قاصدش به سر کوچه بلا برساند ل 1 لینک به دیدگاه
farid.wtpm 436 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ لعل سيراب به خون تشنه لب يار نيست وز پى ديدن او دادن جان كار منست ر... لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ رفیقانم سفر کردند هر یاری به اقصایی خلاف من که بگرفته است و امن در مغیلانم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده