XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۵ درودشاتره هست. من اول بار که رفتم حجامت دکتر گفت کاسنی و شاتره بگیر و بخور برا تقویت کبد خیلی خوبه. درسته 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۵ درودشاتره هست. من اول بار که رفتم حجامت دکتر گفت کاسنی و شاتره بگیر و بخور برا تقویت کبد خیلی خوبه. پس احتمال زیاد عطش هم دارید.. سوال بعد لطفن ممنونم/:a030: 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۵ اسم این گیاه دارویی که مورد علاقه ی منم هست: 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۵ اسم این گیاه دارویی که مورد علاقه ی منم هست: نعناع یا پونه 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۵ نعناع یا پونه اسم دیگه ی نعناع ژونه هست؟ نعناع درسته. برا تقویت معده عالیه و از بوی نعناع هم خیلی خوشم میاد 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۵ اسم دیگه ی نعناع ژونه هست؟نعناع درسته. برا تقویت معده عالیه و از بوی نعناع هم خیلی خوشم میاد نه پونه از تیره همون نعناع هست یکم تو مزه و عطرش فرق داره معمولا خودرو و وحشی هست کنار برکه ها و دم لونه مار سبز میشه مثل معروف هم داره . مار از پونه بدش میاد دم لونه اش سبز میشه . روی برگهای .پونه حالت کرک مانند هست رنگش هم یکم کمرنگتر از نعناع هست. 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۵ لطفا کسانی که در مسابقه شرکت میکنن ادامه مسابقه رو با گفتن جواب درست و نزاشتن عکس نمیه راه رها نکنن.. اگه نمیتونید عکس بزارید یا وقت ندارید لطفن شرکت نکنید.. چون جزو امتیاز دریافت کننده ها قرار نخواهید گرفت/:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ سوال بعد: بارهنگ خواص و كاربردهاطبق آنچه در منابع مختلف ازجمله ذخيرة خوارزمشاهي، صيدنه ابوريحان بيروني، قانون ابوعلي سينا، الابينه عن حقايقالادويه ابومنصور هروي و تحفة حكيم مؤمن آمده است، طبع بارهنگ، سرد و خشك در درجة دوم است. همة بخشهاي گياه بارهنگ شامل برگ و ريشه و دانة آن، مصارف دارويي دارند؛ اما، برگ و ريشة آن را بيشتر به صورت استعمال خارجي و تخم بارهنگ را بيشتر به صورت مصارف داخلي استفاده ميكنند. بارهنگ، اثر قابض و نرمكنندگي دارد و بهعنوان تببُر، تصفيهكنندة خون، آرامكننده و رافع تحريكات مجاري تنفسي و ادراري مطرح است. همچنين بارهنگ در رفع ناراحتيهاي آسم آمفيزم، اسهالهاي ساده و صفراوي، خونريزيهاي دستگاه گوارش، ورم مخاط دهان، درد دندان و حتي درد گوش، مؤثر است.برگهاي تازة بارهنگ، خواص ضدباكتريايي قوي دارند؛ به همين جهت، براي التيام زخمها، جراحتها و سطوح ملتهب و آزردة بدن مورد استفاده قرار ميگيرند. ماليدن لهشدة برگ تازه و تميز بارهنگ بر روي زخمها ضمن اينكه آنها را از چركيشدن محافظت ميكند، باعث التيام آنها نيز ميگردد. كاربرد آن براي زخمهاي كهنه و چركيِ شديد نيز سبب بازشدن سرِ زخم و خروج چرك و در نهايت، بهبود زخم ميگردد. همچنين براي قطع خونريزي و رفع درد ناخن (عقربك)، ناراحتيهاي پوستي و جوشهاي صورت و نيز فروكشكردن ورم صورت ناشي از آبسه (پيله) دندان، توصيه شده است. پانسمان زخمها با پختة برگ تازة بارهنگ نيز در بهبود آنها اثر تسريعكنندگي دارد.جوشاندة برگ بارهنگ همراه با گُلهاي اكليل الملك (يونجهباغي زرد) و گُلگندم، به صورت مايع شستشوي چشم، در رفع ورم ملتحمه بسيار مؤثر است. براي تهية اين محلول، 10گرم برگ بارهنگ را به همراه مقدار كمي از دو گُل يادشده در 150گرم آب جوش، دم ميكنند.براي درمان بيماريهاي ريوي، برگ تميز و شستهشدة بارهنگ را روي پارچة تميزي پهن ميكنند تا خشك شود. سپس آن را خُرد ميكنند و شيرة آن را ميگيرند و هموزن آن، عسل اضافه كرده به مدت 20دقيقه، دم ميكنند. مصرف اين دمكرده براي بيماريهاي ريوي بسيارمفيد است. از مخلوط 10درصد پودر برگ بارهنگ با وازلين، پمادي بهدست ميآيد كه ماليدن آن روي زخمهاي چركين و دردناك، سبب بهبود آنها ميشود و بهسرعت، چرك را ميخشكاند.كمپرس برگهاي تازه و خُردشدة بارهنگ براي فرونشاندن ورم ها، نقاط ضربديده و كوفتگيها و التيام زخمهاي عفوني، سوختگيهاي ناشي از آتش و جاي نيش حشرات، مفيد است.تخم بارهنگ، قابض، مُحرّك، تببُر، مُعرّق، مُدرّ و معالج اسهال خوني است. همچنين آن را براي رفع اختلالات كليوي و معالجة كوليك، مالاريا، سرفه، آسم برونشيتي و قطع خونريزي و معالجة امراض مثانه و سوزاك، توصيه كردهاند. خوردن يا تنقية عصارة تخم يا لعاب بارهنگ براي التيام زخمهاي رودهاي و قطع خونريزي بواسير، سودمند است. تخم بارهنگ براي رفع خونرويها و زخمهاي ريوي و وجود خون در اخلاط بدن، سل، تنگي نفس، بيماريهاي كبدي، زردي و برگشت غذا از معده به مري (ريفلكس)، مفيد است. جوشاندة تخم بارهنگ در رفع التهابات دستگاه ادراري بهويژه درصورت وجود خون در ادرار، مؤثر است. غرغرة عصارة بارهنگ در بهبود ورم لوزهها و خونريزي لثه، مؤثر است. مضمضهكردن دمكردة ريشه يا آب برگ بارهنگ براي كاهش ورم مخاط دهان و تسكين درد دندان، سودمند است. براي تهية جوشاندة ريشه يا برگ بارهنگ، 80 تا 100گرم تميزشدة آن را در يكليتر آب ميجوشانند و پس از صافكردن، روزي 3 تا 4فنجان ميخورند.يكي از كاربردهاي مهم تخم بارهنگ، استفادة آن در داروي تركيبي چهارتخم لعابي است. چهارتخم لعابي يكي از داروهاي تركيبي متداول در طب سنتي بوده است كه در اكثر خانهها يافت ميشد. اين دارو به عنوان برطرفكنندة سرفههاي خشك سردردآور و خشكي و خارش گلو، نرمكنندة سينه و رفعكنندة گرفتگي صدا و به طور كلي براي بهبود انواع سرفهها و بهخصوص سياهسرفه مورد استفاده قرار ميگرفت. در تهية اين دارو، از تخم بارهنگ، قدومه، بهدانه و تخم مرو (مروره يا كنو) يا بهجاي آن، تخم شربتي يا بالنگو همراه با اندكي انزروت و صمغ عربي بهره ميبُردند. معمولاً اين مخلوط را در آبِ جوشيدة ولرم، ميخيساندند كه اين امر باعث ايجاد مادة ژلهمانندي ميشود كه خوردن آن در وعدههاي منظم موجب از بين رفتن التهابات گلو و سرفههاي شديد ميگردد. اين دارو، اثراتي مفيدتر از شربتهاي اكسپكتورانت و ديفن هيدرامين و مانند آنها دارد. 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ بارهنگخواص و كاربردهاطبق آنچه در منابع مختلف ازجمله ذخيرة خوارزمشاهي، صيدنه ابوريحان بيروني، قانون ابوعلي سينا، الابينه عن حقايقالادويه ابومنصور هروي و تحفة حكيم مؤمن آمده است، طبع بارهنگ، سرد و خشك در درجة دوم است. همة بخشهاي گياه بارهنگ شامل برگ و ريشه و دانة آن، مصارف دارويي دارند؛ اما، برگ و ريشة آن را بيشتر به صورت استعمال خارجي و تخم بارهنگ را بيشتر به صورت مصارف داخلي استفاده ميكنند. بارهنگ، اثر قابض و نرمكنندگي دارد و بهعنوان تببُر، تصفيهكنندة خون، آرامكننده و رافع تحريكات مجاري تنفسي و ادراري مطرح است. همچنين بارهنگ در رفع ناراحتيهاي آسم آمفيزم، اسهالهاي ساده و صفراوي، خونريزيهاي دستگاه گوارش، ورم مخاط دهان، درد دندان و حتي درد گوش، مؤثر است.برگهاي تازة بارهنگ، خواص ضدباكتريايي قوي دارند؛ به همين جهت، براي التيام زخمها، جراحتها و سطوح ملتهب و آزردة بدن مورد استفاده قرار ميگيرند. ماليدن لهشدة برگ تازه و تميز بارهنگ بر روي زخمها ضمن اينكه آنها را از چركيشدن محافظت ميكند، باعث التيام آنها نيز ميگردد. كاربرد آن براي زخمهاي كهنه و چركيِ شديد نيز سبب بازشدن سرِ زخم و خروج چرك و در نهايت، بهبود زخم ميگردد. همچنين براي قطع خونريزي و رفع درد ناخن (عقربك)، ناراحتيهاي پوستي و جوشهاي صورت و نيز فروكشكردن ورم صورت ناشي از آبسه (پيله) دندان، توصيه شده است. پانسمان زخمها با پختة برگ تازة بارهنگ نيز در بهبود آنها اثر تسريعكنندگي دارد.جوشاندة برگ بارهنگ همراه با گُلهاي اكليل الملك (يونجهباغي زرد) و گُلگندم، به صورت مايع شستشوي چشم، در رفع ورم ملتحمه بسيار مؤثر است. براي تهية اين محلول، 10گرم برگ بارهنگ را به همراه مقدار كمي از دو گُل يادشده در 150گرم آب جوش، دم ميكنند.براي درمان بيماريهاي ريوي، برگ تميز و شستهشدة بارهنگ را روي پارچة تميزي پهن ميكنند تا خشك شود. سپس آن را خُرد ميكنند و شيرة آن را ميگيرند و هموزن آن، عسل اضافه كرده به مدت 20دقيقه، دم ميكنند. مصرف اين دمكرده براي بيماريهاي ريوي بسيارمفيد است. از مخلوط 10درصد پودر برگ بارهنگ با وازلين، پمادي بهدست ميآيد كه ماليدن آن روي زخمهاي چركين و دردناك، سبب بهبود آنها ميشود و بهسرعت، چرك را ميخشكاند.كمپرس برگهاي تازه و خُردشدة بارهنگ براي فرونشاندن ورم ها، نقاط ضربديده و كوفتگيها و التيام زخمهاي عفوني، سوختگيهاي ناشي از آتش و جاي نيش حشرات، مفيد است.تخم بارهنگ، قابض، مُحرّك، تببُر، مُعرّق، مُدرّ و معالج اسهال خوني است. همچنين آن را براي رفع اختلالات كليوي و معالجة كوليك، مالاريا، سرفه، آسم برونشيتي و قطع خونريزي و معالجة امراض مثانه و سوزاك، توصيه كردهاند. خوردن يا تنقية عصارة تخم يا لعاب بارهنگ براي التيام زخمهاي رودهاي و قطع خونريزي بواسير، سودمند است. تخم بارهنگ براي رفع خونرويها و زخمهاي ريوي و وجود خون در اخلاط بدن، سل، تنگي نفس، بيماريهاي كبدي، زردي و برگشت غذا از معده به مري (ريفلكس)، مفيد است. جوشاندة تخم بارهنگ در رفع التهابات دستگاه ادراري بهويژه درصورت وجود خون در ادرار، مؤثر است. غرغرة عصارة بارهنگ در بهبود ورم لوزهها و خونريزي لثه، مؤثر است. مضمضهكردن دمكردة ريشه يا آب برگ بارهنگ براي كاهش ورم مخاط دهان و تسكين درد دندان، سودمند است. براي تهية جوشاندة ريشه يا برگ بارهنگ، 80 تا 100گرم تميزشدة آن را در يكليتر آب ميجوشانند و پس از صافكردن، روزي 3 تا 4فنجان ميخورند.يكي از كاربردهاي مهم تخم بارهنگ، استفادة آن در داروي تركيبي چهارتخم لعابي است. چهارتخم لعابي يكي از داروهاي تركيبي متداول در طب سنتي بوده است كه در اكثر خانهها يافت ميشد. اين دارو به عنوان برطرفكنندة سرفههاي خشك سردردآور و خشكي و خارش گلو، نرمكنندة سينه و رفعكنندة گرفتگي صدا و به طور كلي براي بهبود انواع سرفهها و بهخصوص سياهسرفه مورد استفاده قرار ميگرفت. در تهية اين دارو، از تخم بارهنگ، قدومه، بهدانه و تخم مرو (مروره يا كنو) يا بهجاي آن، تخم شربتي يا بالنگو همراه با اندكي انزروت و صمغ عربي بهره ميبُردند. معمولاً اين مخلوط را در آبِ جوشيدة ولرم، ميخيساندند كه اين امر باعث ايجاد مادة ژلهمانندي ميشود كه خوردن آن در وعدههاي منظم موجب از بين رفتن التهابات گلو و سرفههاي شديد ميگردد. اين دارو، اثراتي مفيدتر از شربتهاي اكسپكتورانت و ديفن هيدرامين و مانند آنها دارد. درسته لطفا سوال بعد 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ من عاشق این گیاهم. هم گل گیاه مد نظرمو میذارم هم میوه اش: 8 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ من عاشق این گیاهم. هم گل گیاه مد نظرمو میذارم هم میوه اش: چ با حاله اینجا. عناب نیست ؟ البته درشت تر ب نظر میاد. راهنمایی بزار خوب مهندس 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ من خودم استارتر این تاپیک هستم.. و وقتی پیامی یا شکلکی میزارم اشنا باشید برای چی.. دوستانی که اینجا بودن میدونن شکلک من برای چیه.. وگرنه دلیلی نمیبینم اینجور رفتارها از اعضای انجمن به اینصورت در تاپیک مسابقه زده بشه.. لطفا رعایت کنید.. از کلمات سیاسی هم استفاده نکنید.. میتونید بجای هشدار هم از کلمه زیباتری استفاده کنید وگرنه فکر نمیکنم این رفتار در تاپیکهای علمی ما بخصوص تالار کشاورزی شایسته شما باشه... وقتی شکلک و حرفی زده میشه از جانب من به عنوان استارتر و مسئول تالار کشاورزی به معنای آپ کردنه نه اسپم.. وگرنه بخوام خودم جواب بدم.. چه مسابقه ای.. اسم این گیاهتون قهوه است.... سوال بعد رو اقا سجاد لطف کنن بزارن.. S.F بخاطر اینه من شکلک میزارم.. از کمی و کیفی مسابقه کاسته میشه اینو جواب دادم بگم اسپم نیست شکلک من بیشتر برای تحسین شما بود که اون رفتارو از خودتون نشون دادید.. 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۵ گیاه قهوه درختی همیشه سبز است که از خانواده روناسیان می باشد. این درخت در مناطقی با آب فراوان و آب و هوای گرمسیر رشد می کند. برای کشت قهوه از دو روش استفاده می کنند: اولین روش که بازدهی چندان مطلوبی ندارد، روش سنتی است، به این صورت که در ابتدای فصولی که بارندگی در آن ها رواج دارد، به تعداد بیست دانه در حفره هایی می کارند ولی حداقل نیمی از آن ها جوانه نمی زنند. اما در روشی دیگر که بازدهی آن نسبت به روش قبل بیشتر است این گونه عمل می کنند که: دانه ها را در گلخانه پرورش می دهند تا جوانه زده و بعد از بازه زمانی شش الی دوازده ماه به محل مورد نظر برای کشت انتقال می دهند. شروع گل دهی این گیاهان حدودا سه الی چهار سال زمان می برد و بعد از گذشت پنج سال می توان برداشت محصول داشت. همچنین درخت قهوه، شکوفه هایی مشابه گل یاسمن دارد. قهوه های موجود مصرفی جهان از نوع عربیکا (Arabica) و روبوستا (Robusta یا کانفورا) به طور عمده تامین می شوند که عربیکا در ارتفاعات هزار تا دو هزار متر از سطح دریا و روبوستا در زیر ارتفاع هزار متر از سطح دریا رشد می کند. 6 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۵ چای سبزه ؟ خیلی نزدیگ شدی. بیشتر سمت خراسان شمالی و ایناست. ا اردیبهشت نهایتا خرداد هست. 5 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۵ زعفرون؟ نوج چای کوهی(توکلیچه) آفرین. چای کوهی تهرونی ا میگن. گل پپکوک کرمتانج ها توکلیجه نشنیده بودم. از من نقل قول بگیرین، وگرنه احتمال اینکه ببینم خیلی کمه 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده