قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ به ما میگن ادم دورو کهههههههههههههههههه:w00: دهاااااااااااا مادر گروه سیبیلو ها خائنیم یعنی؟ اگر چونان است تو را نويد مي دهم به خيانت به دربار نوانديش نه قبيله ي محارب سيبيلويي . نام خود از لواي محارب بر بِهِل . :icon_pf (95): [FLASH=width=1 height=0.2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ همه سر به سر تن به كشتن دهيم به از آن كه انجمن به دشمن دهيم ! اي فرزندان نوانديش زمين به پا خيزيد امروز هنگامه ي نبرد است . لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بار ديگر تو را به بيعت با امپراطور فرا مي خوانم . بيعت را بپذير كه اين براي تو و دختت بهتر است . گرنه ان طرفش را يوزبانان مي دانند و چوب دستي هايشان . به پا وقت نچايي!!!!!!!!!!!:ws47::ws47: لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ به پا وقت نچايي!!!!!!!!!!!:ws47::ws47: بشارت مي دهم تو را به فرجامي كه در پي خواهي داشتن . لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بشارت مي دهم تو را به فرجامي كه در پي خواهي داشتن . و من تو را بشارت خواهم داد كه از سيبيل هاي دخترم بهراسي كه پايان خوشي را برايت نخواهم ديد:ws28: لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ از کی تاحالا من اغتشاش کردم که دومی باشه اصلااااااااااااااااا:persiana__hahaha::persiana__hahaha: ابدااااااااااااااااااااا شاید ماهم بریم همدستی اقا خیانت به دوستان رو از ایلیا یاد میگیریم استاد نظری ندارید لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: ما باید چی بکنیم الان امپراطور :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52:ما باید چی بکنیم الان امپراطور :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: ياري خود را اثبات و بيعت را بپذريد . انزجار خود از محارب را اعلام و نواي امپراطوري را به گوش همگان برسانيد . لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ شرمنده اینجا بی طرف معنا و مفهوم داره ؟ لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ شرمنده اینجا بی طرف معنا و مفهوم داره ؟ اگر نزد شما تيغ گيوتين را مفهومي است بي طرف به رسالت اجدادي را نزد ما مفهوم است . لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اگر نزد شما تيغ گيوتين را مفهومي است بي طرف به رسالت اجدادي را نزد ما مفهوم است . :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: برخيييييييييييز سرباز .. مگذار دشمن ترس را در چشمان تو ببيند . جز زنان و كودكان كسي را از تيغ گيوتين دربار امان نخواهد بود به هنگام بي طرفي . [FLASH=width=1 height=0.2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خوب من گناه دارم :banel_smiley_52: آخه من و خشونت؟ لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ منم هستم واسه یه حمله هم جانبه! :167: روزشو معین کن ایلیا منم میام تو سپاهت:shad: "وقت نابودی به سر اومده" لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خوب من گناه دارم :banel_smiley_52:آخه من و خشونت؟ گلادياتوري را در چشمان آواتارت مي خوانم ... گلادياتور فهيم لینک به دیدگاه
NYX 1007 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ چی ؟ نهههههه! چی؟ انهدام سیبیلوها؟:ubhuekdv133q83a7yy7 تو را در دلم سخت کشتن بود از این پس زنده ماندن ننگ بود!! نه چی گفتین؟:ubhuekdv133q83a7yy7 یا جنگ با سیبیلوها را انتخاب کن ایلیا مهر یا مرا از این پس من به همراه دوتاپسرم () تو را ترک میکنیم و به سرزمینی دیگر مهاجرت میکنیم و تو و اون یوریه چورپچوری را تنها میگذاریم لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ منم هستم واسه یه حمله هم جانبه! :167:روزشو معین کن ایلیا منم میام تو سپاهت:shad: "وقت نابودی به سر اومده" درود خاندان سلطنت بر تو سرباز ... سپاه از آن كسي نيست ... همگان سرباز ميهن نوانديشيم امروز هنگامه ي بيعت است .. هنوز روز موعود فرا نرسيده است گلادياتور جوان لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ آواتارت بهت میاد . خودمونیم اون یکی خیلی لوس بود . باشه ولی قبلش زمان بگین تا بتونم بیام . زنده باد امپراطوري نوانديشان زنده باد شاهنشاه ايليا مهر لینک به دیدگاه
NYX 1007 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ منم هستم واسه یه حمله هم جانبه! :167:روزشو معین کن ایلیا منم میام تو سپاهت:shad: "وقت نابودی به سر اومده" سلام بر تو ای گلادیاتور جوان ! :ubhuekdv133q83a7yy7 حال تو چطور است ای گلادیاتور جوان؟ :ubhuekdv133q83a7yy7 مراقب پروفایلت باش ای گلادیاتور جوان!!! لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ چی ؟نهههههه! چی؟ انهدام سیبیلوها؟:ubhuekdv133q83a7yy7 تو را در دلم سخت کشتن بود از این پس زنده ماندن ننگ بود!! نه چی گفتین؟:ubhuekdv133q83a7yy7 یا جنگ با سیبیلوها را انتخاب کن ایلیا مهر یا مرا از این پس من به همراه دوتاپسرم () تو را ترک میکنیم و به سرزمینی دیگر مهاجرت میکنیم و تو و اون یوریه چورپچوری را تنها میگذاریم قبيله ي سيبيلوو نه جاي ماندن است .. به نداي پدرانمان گوش بسپار شاهزاده ي جوان .. قبيله ي سيبيلو به زودي در هم خواهد شكستن و هرانچه از انس و جن ماندن را تاراج خواهد بودن . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده