rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ باز تو کار مردم دخالت کردی؟؟!!! ! خیلی فضولیاااااااااااا محمد حسین :w00:خیلی تو کارا من دخالت میکنیااااااااااااااا :w00:پوستتو میکنمااااااااااااااا 7 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اتفاقا اینجا رو خیلی خوب راهنمایی کرده:w00: من هميشه خوب و عالي راهنمايي ميكنم :w00: فقط راهنماييهام نكتهاي هستش كه فقط باهوشا ميتونن بفهمن :w00::w00: دروخم اصنشم نميگم :w00::w00::w00::w00: 4 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ حااااااااالتون چطوره ؟! من عالیییییییییییی توپ شوووووووما چیطوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به شووووووووووما که خیلی خوش میگذره ارهههههههههههه :banel_smiley_4: 5 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خیلی فضولیاااااااااااا محمد حسین :w00:خیلی تو کارا من دخالت میکنیااااااااااااااا :w00:پوستتو میکنمااااااااااااااا تو باز چهار نفرو دیدی جو گیر شدی؟!! کلا حال کوچولوها رو باید گرفت! 5 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4: :banel_smiley_4:.. اسپم نکن بچه برو بشین سر درس و مشخت 6 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4: :banel_smiley_4:.. اسپم نکن بچه برو بشین سر درس و مشخت حس کل کل باهات نیس دیگه! همین مونده موند تو بخوای به من گیر بدی!!! 5 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4: :banel_smiley_4:.. اسپم نکن بچه برو بشین سر درس و مشخت :banel_smiley_4::banel_smiley_4: :w00::w00::w00::w00: بگيد بچه كجاس ...؟ 6 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ حس کل کل باهات نیس دیگه!همین مونده موند تو بخوای به من گیر بدی!!! مي خواي من بت گير كغ ( كال ) بدم ..؟ 5 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ایشون ایرانی نیستنمن الان سرچ کردم توو 3 تا سایت خارجی عکس ایشون بودش مموش پا خوردی :ws28::ws28: 5 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ مي خواي من بت گير كغ ( كال ) بدم ..؟ نه!! توام همینطور!! 3 لینک به دیدگاه
anjello 2427 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ آخه من چقد بگم وقتي يه نفر يه حدسي ميزنه شما تكرار نكنيد؟؟ :w00: خب بيتربيا،اگه حدس نفر اول درست باشه كه هر چيم شما بگيد فايده نداره :w00: نميشناسي هم يه اسمي بپرون :banel_smiley_52::banel_smiley_52: حتما انجلیکا جونی بوده! 5 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من هميشه خوب و عالي راهنمايي ميكنم :w00:فقط راهنماييهام نكتهاي هستش كه فقط باهوشا ميتونن بفهمن :w00::w00: دروخم اصنشم نميگم :w00::w00::w00::w00: 6 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ مهران ستاپ :62izy85: 9 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نه!! توام همینطور!! پس من دارم ميرم فعلا باباي ...:icon_pf (44): 5 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ مهران ستاپ :62izy85: آجي داش مهران اين شلكي نيس كه ...؟!!! 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ چه خوشگله:w16: مطمئنی از بچه های اینجاست 6 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ پس من دارم ميرم فعلا باباي ...:icon_pf (44): :icon_pf (44): 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بازم متوجه نشدم منظورتو!!! متشکر!! شما چطوری؟ اینجا مسابقس یا آلاچیقه به یه اسم دیگه؟ تو چرا تو کار مزدم دخالت میکنی:w00: داداش حسن ترم دیگه لیسانسشو میگیره :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: این اقا کوشولو رو میگی که داداش منه هاااااااااااا؟ :banel_smiley_4: کلا به منو خونوادم خیلی گیر میدی بیتربیت :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: اره خیلی بیتربیته اسم حمید بد در رفته:ws47: بابا مشهدييي !! مگه همه مشهدین اینجا:w00: فدات بشم الهی دیگه باید برم یه کار درسی مهم دارم خودت که میدونی باید برم مجبورم ولی باز میام دوست دارم نفیسه جونم مال خود خودمی تو :jawdrop: دوستان ببخشيد كه مزاحم اوقاتتون ميشم، اما طبق برچسبها،لابهلاي مسائل خانودگي، خوش و بش، قر و فر، لاو تركوني و امثالهم،4تا حدسم بيزحمت از خودتون در كنيد :ws47: خیلی فضولیاااااااااااا محمد حسین :w00:خیلی تو کارا من دخالت میکنیااااااااااااااا :w00:پوستتو میکنمااااااااااااااا :banel_smiley_4: بیام کمکت حس کل کل باهات نیس دیگه!همین مونده موند تو بخوای به من گیر بدی!!! خیلی با خانوما بد صحبت میکنیهاااااااااااااااا:w00: 7 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ببینه درسته این محمد حسین میگه دانشجوام اما عقلش به بچه دبیرستانی میخوره من میگم همین محمد حسین 6 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من نخوام دیگه تو و راحله با من کل کل نکنید باید چیکار کنم؟ 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده