rahele_s 6472 ارسال شده در 2 مرداد، 2010 بابا مشهدييي !! چشم خانومتو دور دیدی هااااااااااااااااااااااااا :w00: :w00: :w00: :w00: :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: 10
rahele_s 6472 ارسال شده در 2 مرداد، 2010 اينجا همه به هم گير ميدن كلا ... خوووووووووو تو چنا به من گیر دادی :JC_thinking: :banel_smiley_4: 7
*niloofar* 269 ارسال شده در 2 مرداد، 2010 وااااااااااااااااااااااايببين كي اومده ... خوش اومدي عشخم ... فدات بشم الهی دیگه باید برم یه کار درسی مهم دارم خودت که میدونی باید برم مجبورم ولی باز میام دوست دارم نفیسه جونم مال خود خودمی تو 6
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 2 مرداد، 2010 داداش حسن ترم دیگه لیسانسشو میگیره :banel_smiley_4: این اقا کوشولو رو میگی که داداش منه هاااااااااااا؟ :banel_smiley_4: کلا به منو خونوادم خیلی گیر میدی بیتربیت :banel_smiley_4: بی تربیت خودتی بی ادب!! آدم با بزرگترش اینجوری حرف نمیزنه!!! قربونتون:icon_gol::ws2: :icon_pf (44): 8
rahele_s 6472 ارسال شده در 2 مرداد، 2010 بی تربیت خودتی بی ادب!! آدم با بزرگترش اینجوری حرف نمیزنه!!! کدوم بزرگتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :JC_thinking: :JC_thinking: :JC_thinking: :JC_thinking: 6
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 2 مرداد، 2010 چشم خانومتو دور دیدی هااااااااااااااااااااااااا :w00: :w00: :w00: :w00: :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: باز تو کار مردم دخالت کردی؟؟!!! تو برات اين خبر تازهاس :shad: من خودم ميدونستم اومده :shad: منتها همه جا ندارن، به يه آقاهه چند وقت پيشا گفتم داري؟ كلي هم تعجب كرد منظورم تو نت برای دانلود با لینک مستقیم از یه سایت ایرانی بود!!! وگرنه فعلا زود برا اینا پول خرج کرد! کرکدرست حسابی ندارن! ديگه نيدونم چه جوري بگم بفهمي تو ... هر چي تو دوس دالي اسمشو بذال ... اوکی!:icon_pf (44): 6
Saze SHekasteh 1314 ارسال شده در 2 مرداد، 2010 خوووووووووو تو چنا به من گیر دادی :JC_thinking: :banel_smiley_4: زود حساب كن ... فدات بشم الهی دیگه باید برم یه کار درسی مهم دارم خودت که میدونی باید برم مجبورم ولی باز میام دوست دارم نفیسه جونم مال خود خودمی تو باشه عسلم .. برو به درسات برس ... باي تا هاي 5
قاصدکــــــــ 20162 ارسال شده در 2 مرداد، 2010 چشم خانومتو دور دیدی هااااااااااااااااااااااااا :w00: :w00: :w00: :w00: :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: حااااااااالتون چطوره ؟! 8
*niloofar* 269 ارسال شده در 2 مرداد، 2010 زود حساب كن ... باشه عسلم .. برو به درسات برس ... باي تا هاي فدای تو جیگرم میرم به درسم برسم نتیجه امتحانومیزنگم بهت میگم:ws2: قربون همتون.خوش بگذره بدون من جا منم خالی کنین نفیسم جا منم شلوغکاری کن:ws2:. بای 4
mamooshak 8194 مالک ارسال شده در 2 مرداد، 2010 دوستان ببخشيد كه مزاحم اوقاتتون ميشم، اما طبق برچسبها،لابهلاي مسائل خانودگي، خوش و بش، قر و فر، لاو تركوني و امثالهم،4تا حدسم بيزحمت از خودتون در كنيد 11
قاصدکــــــــ 20162 ارسال شده در 2 مرداد، 2010 دوستان ببخشيد كه مزاحم اوقاتتون ميشم، اما طبق برچسبها،لابهلاي مسائل خانودگي، خوش و بش، قر و فر، لاو تركوني و امثالهم،4تا حدسم بيزحمت از خودتون در كنيد مارا رهنمون باش احيانا تو انجمن نو انديشان مدير نيست ؟! و يا كاربر فعال ( در همين انجمن نوانديشان ) ؟ سبيلوو هم هست ؟ ( در انجمن نوانديشان ) 9
mamooshak 8194 مالک ارسال شده در 2 مرداد، 2010 مارا رهنمون باش احيانا تو انجمن نو انديشان مدير نيست ؟! و يا كاربر فعال ( در همين انجمن نوانديشان ) ؟ سبيلوو هم هست ؟ ( در انجمن نوانديشان ) اينكه مدير هست يا نه رو در پست اول توضيح دادم كه هيشي نميشه بگم نه در مورد اين فرد،كلا توي همهي مسابقات در مورد باقيشم يه تحقيقي ميكنم بهت ميگم 9
*هانی* 825 ارسال شده در 2 مرداد، 2010 تو جیب جا میشه ؟ چند نقطه داره؟ شکستنیه؟ اینارو راهنمایی کنی من میگمش 9
Yuhana 12780 ارسال شده در 2 مرداد، 2010 حنا به خدا اگه بگي،چه اينجا چه خصوصي به كسي بگي، حالت رو جا ميارم حسابيييييييييييي :w00::w00::w00::w00::w00::w00::w00::w00: الان تهدید کردی؟ الان با یک پیام خصوصیه کلی همه رو مطلع میکنم من فردا از صاحب عكس سوال ميكنم، اگه اينطور باشه عكس رو عوض ميكنم مسابقه رو ادامه ميديم نه بابا این عسکه خودشه مارا رهنمون باش احيانا تو انجمن نو انديشان مدير نيست ؟! و يا كاربر فعال ( در همين انجمن نوانديشان ) ؟ سبيلوو هم هست ؟ ( در انجمن نوانديشان ) بترکی تو جیب جا میشه ؟ چند نقطه داره؟ شکستنیه؟ اینارو راهنمایی کنی من میگمش از عکس پیداست که قطعا در جیب جا میشود 10
Saze SHekasteh 1314 ارسال شده در 2 مرداد، 2010 فدای تو جیگرم میرم به درسم برسم نتیجه امتحانومیزنگم بهت میگم:ws2: قربون همتون.خوش بگذره بدون منجا منم خالی کنین نفیسم جا منم شلوغکاری کن:ws2:. بای دوستان ببخشيد كه مزاحم اوقاتتون ميشم، اما طبق برچسبها،لابهلاي مسائل خانودگي، خوش و بش، قر و فر، لاو تركوني و امثالهم،4تا حدسم بيزحمت از خودتون در كنيد نفهميدم بچه كجاس خو ...؟:w00: 6
Afsaneh.M 19632 ارسال شده در 2 مرداد، 2010 حالا طرف فوتبالیسته یا نه ؟؟ اصلا به فوتبال علاقه داره ؟ 7
Afsaneh.M 19632 ارسال شده در 2 مرداد، 2010 خب مجبورم يه راهنمايي بكنم، اين طفل معصوم بيتربيت فوتباليست خارجكي هم هست :shad: به بخش ورزش خيلي خيلي علاقه منده :shad: كوچيكتر كه بود بهش ميگفتن رونالدو، بزرگتر كه شد گفتن بهش مسي، الانم جاي مورينيو هستش :shad::shad: این راهنمایی ها منحرف نکنه ها :w00: 5
Yuhana 12780 ارسال شده در 2 مرداد، 2010 این راهنمایی ها منحرف نکنه ها :w00: اتفاقا اینجا رو خیلی خوب راهنمایی کرده:w00: 5
mamooshak 8194 مالک ارسال شده در 2 مرداد، 2010 تو جیب جا میشه ؟ چند نقطه داره؟ شکستنیه؟ اینارو راهنمایی کنی من میگمش نه جا نميشه، موهاش از جيب ميزنه بيرون نقطهاي نيست اصلا گاهي ميشكنه، گاهي هم نه حالا پاشو بيا بگو كيه الان تهدید کردی؟الان با یک پیام خصوصیه کلی همه رو مطلع میکنم نه بابا این عسکه خودشه بترکی از عکس پیداست که قطعا در جیب جا میشود بگو اصلا، مسابقه عوض ميشه اگه بگي، جاييزه هم كسي نميبره نفهميدم بچه كجاس خو ...؟:w00: فعلا نميشه بگم، طي يكي دو روز آينده حتما ميگم حالا طرف فوتبالیسته یا نه ؟؟ اصلا به فوتبال علاقه داره ؟ آره فوتباليه شدييييييييييييد توي اكثر تيمهاي خارجي هم حضور داشته 5
ارسال های توصیه شده