قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ نه من فاميل تسوكه هستم :brodkavelarg: خودت مردي :brodkavelarg: كاملا از روي آواتارهامون ميشه تشخيص داد كي مرده و كي زنده است .. من كه خونواده تشكيل دادم . دارم از زندگي لذت مي برم .. تو هم كه .. :2rqfst4: خدايت بيامرزد . آمين 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ كاملا از روي آواتارهامون ميشه تشخيص داد كي مرده و كي زنده است .. من كه خونواده تشكيل دادم . دارم از زندگي لذت مي برم .. تو هم كه .. :2rqfst4: خدايت بيامرزد . آمين فك كردم فقط لج درار و بيتربيت و فرتوت هستي، نگو بيسوات و خنگم هستي يكي كه سوات داره بگو متن آواتارمو برات بخونه بفهمي كه مال من نيست :w00::brodkavelarg::w00: :ubhuekdv133q83a7yy7 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ فك كردم فقط لج درار و بيتربيت و فرتوت هستي، نگو بيسوات و خنگم هستي يكي كه سوات داره بگو متن آواتارمو برات بخونه بفهمي كه مال من نيست :w00::brodkavelarg::w00: :ubhuekdv133q83a7yy7 خوب درگذشت خودت رو به نيوشا تسليت گفتي ديگه ! :persiana__hahaha: :2rqfst4: چيز عجيبي نيس كه .. 2 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ خوب درگذشت خودت رو به نيوشا تسليت گفتي ديگه ! :persiana__hahaha: :2rqfst4: چيز عجيبي نيس كه .. یهنی مموشک....:4564: 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ یهنی مموشک....:4564: انالالله و انا اليه واژگون آري مرجان عزيزم :there: يقين دارم روحش هنوز در همين تاپيكه .. بقاي عمر شما و ساير دوستان باشه .. 3 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ انالالله و انا اليه واژگون آري مرجان عزيزم :there: يقين دارم روحش هنوز در همين تاپيكه .. بقاي عمر شما و دوستان باشه .. نکنه من نفرینش کردم رفتش خدا رحمتش....... 3 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ نکنه من نفرینش کردم رفتشخدا رحمتش....... نه مرجان جان .. خودت رو سرزنش نكن :there: وقتي قسمت باشه .. ديگه ما هيچ كاره ايم [FLASH=width=0.2 heigh=0.3] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 1 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ خوب درگذشت خودت رو به نيوشا تسليت گفتي ديگه ! :persiana__hahaha: :2rqfst4: چيز عجيبي نيس كه .. یهنی مموشک....:4564: انالالله و انا اليه واژگون آري مرجان عزيزم :there: يقين دارم روحش هنوز در همين تاپيكه .. بقاي عمر شما و ساير دوستان باشه .. نکنه من نفرینش کردم رفتشخدا رحمتش....... نه مرجان جان .. خودت رو سرزنش نكن :there: وقتي قسمت باشه .. ديگه ما هيچ كاره ايم [FLASH=width=0.2 heigh=0.3] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] حالا هي اينطوري از اين حفا بزنين، بعد يه روز مياين ميبينين گوشه پروفايلم اون بالا نوشته مموشك صولتيه هميشه ماندگار!!! اونوقت خودت از غصه دق ميكني 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ دارین دعوا میکنید الان؟؟؟!!! 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ حالا هي اينطوري از اين حفا بزنين، بعد يه روز مياين ميبينين گوشه پروفايلم اون بالا نوشته مموشك صولتيه هميشه ماندگار!!! اونوقت خودت از غصه دق ميكني :ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::ws44: 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ دارین دعوا میکنید الان؟؟؟!!! آخ جون دهوا :167: كجا دعوا بود حالا؟ نه بابا اينا دستي دستي ميخوان منو بكشن همه بهم حسودي ميكنن لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ :ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::ws44: تو چرا گيه ميكني مريمي؟ :62izy85: اينا بيتربيتن، چشم ندارن منو اينجا ميبينن :62izy85: 2 لینک به دیدگاه
Occ.Health 1065 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ بچه ها بسه حرف مرگ رو نزنین :w00: کی یه مسابقه دیگه شروع میشه حوصله ام سر رفت 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ بچه ها بسه حرف مرگ رو نزنین :w00:کی یه مسابقه دیگه شروع میشه حوصله ام سر رفت تو امضامو بين، گفتم ديگه به زودي :w00: 2 لینک به دیدگاه
Occ.Health 1065 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ خوب این به زودی کی هست :brodkavelarg: من الان مسابقه میخوام 3 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ بچه ها بسه حرف مرگ رو نزنین :w00: [FLASH=width=0.02 heigh=0.03] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH]كل نفس ذائقه الموت هر نفسي چشنده ي مرگ است تارا جان :there: 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ خوب این به زودی کی هست :brodkavelarg:من الان مسابقه میخوام به اين زودي تقريباميشه تا نيم ساعت ديگه 1 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ كل نفس ذائقه الموت هر نفسي چشنده ي مرگ است تارا جان :there: :3384s::3384s::3384s::3384s::3384s: 2 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ اگه میخوای زندت بزارم منم فرمانده کن خووووووووووووووو:45645::ubhuekdv133q83a7yy7 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده