MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :w31::w31: :ws52::ws52: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۸۹ باز تو شروع کردی...؟؟!! :w16: واییییییییییییی چقدر اینجا اسپم میشه نمی فهمیم مسابقه چی شد ! کاش یکی بیاد این اسپم ها رو جارو کنه [attach]584[/attach] دهههه خوب این حرفا که تو دلم قلمبه میشه یه جا باید خالی کنم دیگه:w00: بالاخره این کی هستش؟ :thk: 4 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ دهههه خوب این حرفا که تو دلم قلمبه میشه یه جا باید خالی کنم دیگه:w00: باشه عزیزم خالی کن حالا چرا داد میزنی :w00::w00::w00: مهسا نگفتی تو لیست دوستانت هست ؟ 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ باشه عزیزم خالی کن حالا چرا داد میزنی :w00::w00::w00: ؟ :icon_redface: 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ هه!! چرا هیچکس هیچی نمیگه اینجا!!!:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ این نفر ششمی مشخص نشده کیه؟ 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خب من اومدم اول اينكه ببخشيد اين سري انقد مسابقه يخ شد هم سرم شلوخ بود كلي،هم بي حوصله!! :62izy85: ايشالا از دفه بعد مثل قبلي ميشه :62izy85::62izy85: در مورد اين عسك هم بگم.... كلي راهنمايي كردم، اما ممكنه بين صحبتهاي گرانبهاي شما مدفون شده باشه دوباره تا جاييكه يادمه ميگم 1- خيلي خيلييييييييييييييييييييي شديدا بيتربيته :w00: (اين واقعا مهمترين و بهترين راهنمايي هست) 2- فك كنم كلاس اول راهنمايي باشه :2525s: 3- با من خيلي لجه و كلي به من حسوديش ميشه 4- خيلي دلش ميخواد مدير باشه، اداي مديرا هم در مياره، اما ميخوره بهش آبدارچي انجمن باشه :ws28: 5- طبق معمول مسابقات اهل مشهد هست 6- قصد ازدباج نداره، چون عمرا كسي نيگاشم بكنه، چه برسه زنش بشه 7- شديدا فوتبالي!!!!!!!!!! تو اكثر تيمهاي خارجكي ميره كوشوولوو بود با رونالدو اشتباه ميگرفتنش، بزرگتر كه شد فك ميكردن مسي هست، الانم همه به اشتباه فك ميكنن مورينيو هست!! :brodkavelarg: 8- زبونش خيلي درازه :w00: 9- منتظر فرصته تا از من سوتي بگيره، اما نميدونه من يه پِخِش كنم مرده :w00: 10- همه جاي انجمن ميره بيتربيتتتتتتتتتتت....نيشخند، عسك، اخبار، مكانيك، زبان خارجه، موبايل و ... ميره :w00::w00::w00: اينم راهنمايي هاي باحال 5 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ حتما محمد حسینه:brodkavelarg: 4 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ حتما محمد حسینه:brodkavelarg: آره محمد حسينم خيلي بيتربيته 3 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ چی شد مموشی ....؟:w00: چرا اینقدر ذهن ملتو منحرف میکنی هان ؟؟؟؟؟ بچه کجات شد یکی به من هم بگه خو ... 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ چی شد مموشی ....؟:w00:چرا اینقدر ذهن ملتو منحرف میکنی هان ؟؟؟؟؟ بچه کجات شد یکی به من هم بگه خو ... مشهد 3 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من اومدم يكم اين تاپيكو از ركود در بيارم ... كي هس ...؟ كي نيس ؟؟؟؟ اعلام وجود كنين بينم .... 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ sahand anjello danijan sih092 دالیا چون کسی حدس نمی زنه من به جاشون حدس زدم ! 3 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ sahand anjello danijan sih092 دالیا چون کسی حدس نمی زنه من به جاشون حدس زدم ! آفرين خوب كردي هاني .... پايه اي شلوخ كنيم يكم ...؟ 1 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ چرا اينجا اين همه سوت و كوره ... ؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ چرا اينجا اين همه سوت و كوره ... ؟؟؟؟؟؟ اين سري من نرسيدم زياد بيام، همهي بيتربيتا هم اينجارو ول كردن تازشم هيشكي ديگه عسك نميفرسته برام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده