mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ کارت دانشجویی رو گفتم تو برچسبا بزن مبهم گله محمد حسین حسوده اي جانمممممممممم ميسيييي عزيزم :shad: اضافه كردم :shad::shad: 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ محمد حسین برچشبا رو داشته باش حالا بگو من بدم مرسی مهسا 4 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ فکر کنم تا آخر تاپیک طول این تگ ها به اندازه طول پست ها بشه از بسکه شماها.... هستید!! 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ چون تا راحله و فانوس خوشگل صحبت میکردن میگفتی بسته:w00:حسودددددددددددددد:w00:موبایل قطع شده:w00:معدل بیستی:w00: تو حالت خوبه؟؟!! یه وقت دکتر بگیرم برات...!! 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تو حالت خوبه؟؟!! یه وقت دکتر بگیرم برات...!! تو چرا اینقدر ایثار میکنی اخه نه ممنون نوبت خودتو برو من خودم بعدا میرم :ws28: 4 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ پس حتما بریا!! یادت نره!!! من و ایثار کردن؟!! :jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ محمد حسین برچشبا رو داشته باش حالا بگو من بدم مرسی مهسا فکر کنم تا آخر تاپیک طول این تگ ها به اندازه طول پست ها بشه از بسکه شماها.... هستید!! بسكه چي؟ اگه مردي بوگووو تا منم حاليت كنم تو حالت خوبه؟؟!! یه وقت دکتر بگیرم برات...!! نه تو برو، تو كارت اورژانسي تره تو چرا اینقدر ایثار میکنی اخهنه ممنون نوبت خودتو برو من خودم بعدا میرم :ws28: اينم خوبه 4 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بسكه چي؟ اگه مردي بوگووو تا منم حاليت كنم نه تو برو، تو كارت اورژانسي تره اينم خوبه خدايا اينجا كجاس اينا چي مي گن !؟ مهسا راهنمايي و حدس ها رو بذار لطفا ببينم 4 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خدايا اينجا كجاس اينا چي مي گن !؟ مهسا راهنمايي و حدس ها رو بذار لطفا ببينم بابا من چقد هي راهنمايي جمع كنم :w00: اگه امشب نشد تا فردا حتما ميذارم ببيني :w00: 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۸۹ محمد حسین و ایلیا با هم دوستناااا:167:میکشمتون:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بسكه چي؟ اگه مردي بوگووو تا منم حاليت كنم نه تو برو، تو كارت اورژانسي تره اينم خوبه چه ربطی به مردونگی داره!!! جز اسپم کردن کار دیگه هم بلدی؟؟!! تو حبر منو از کجا داری؟؟؟!!! 4 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۸۹ محمد حسین و ایلیا با هم دوستناااا:167:میکشمتون:banel_smiley_52: باز تو شروع کردی...؟؟!! 4 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۸۹ واییییییییییییی چقدر اینجا اسپم میشه نمی فهمیم مسابقه چی شد ! کاش یکی بیاد این اسپم ها رو جارو کنه [attach]584[/attach] 4 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۸۹ واییییییییییییی چقدر اینجا اسپم میشه نمی فهمیم مسابقه چی شد ! کاش یکی بیاد این اسپم ها رو جارو کنه [attach]584[/attach] بنیان اینجا بر اسپم کردنه!! بالاخره این کی هستش؟ فکر کنم تو بودی نه؟ 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بنیان اینجا بر اسپم کردنه!! خب پس بنیان رو قوی تر کنید 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خب پس بنیان رو قوی تر کنید چشم!! امر دیگه؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده