رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

کاملا موافقم این آموزشها میتونه جوابگو باشه.

ولی برای اون دسته از حیواناتی که در معرض انقراض شدید هستن چی؟ مثلا همین یوز پلنگ ایرانی! تا بخوایم آموزش بدیم که دیگه عکسشو باید تو کتابا ببینیم!!

ولی جدا آموزش راه حل خوبیه اما موارد اورژانسی نیاز به اقدامات دیگه ای دارن درسته؟

یه مورد دیگه اینکه من به شخصه آرزومه که این جمله به واقعیت تبدیل بشه: وقتی یه گونه اونقدر زیاد شه که به حالت آفت دربیاد

خب راجبه یوزپلنگ و پلنگ به مدارس میرن و به دانش آموزا راجبه لزوم حفاظت از این دو گونه اطلاعاتی داده میشه

و اقداماتشون خیلی هم ثمربخش بوده

فیلم پایتخت 3 هم تاثیر خوبی داشته

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 298
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

توی اون یکی تاپیک هم عرض کردم که محیط بانان چطوری باید مقابله کنن، بعدم وقتی اینقدر قوانین سفت و سخت بشه و نظارت هم قوی تر بشه بعید میدونم دیگه شکارچیا خیلی مشتاق برای شکار باشن، حداقل عقل سلیم اینو میگه که بابت کشتن یه حیوون که حتی ممکنه منجر به کشته شدن انسان هم بشه دست بردارن.

دیگه شکار کردن اینقدر هم که توی این دوره زمونه حیاتی نیست که طرف شکار نکنه گشنه بمونه!!! یه حالت تفریحی داره که باید جلوش گرفته بشه!

همونطور که سمانه عزیزم توضیح داد متاسفانه تعداد محیط بان های کشورمون کمه و علاوه بر نکاتی که ذکرشد اعم از حقوق پایین و بیمه نبودن و... این عزیزان حتی حق شلیک کردن برای دفاع از خودشون رو ندارن.

حبس باشه باز خوبه...:w16:

رئیس من تو تالار حقوق دوستی ندارم اما یه دشمن خیلی خفن دارم....دیگه زحمت دعوتش به عهده خودتونه....:ws3:

اسمش گندم خانم هست با نام کاربری Gandom.E......ولی من ضمانت نمیکنم برید تو پروفش چیزیتون نشه ها....:whistle:

رئیس اگه رفتید اونجا مراقب خودتون باشید....آدما رو مث خیار سر میبره....:sad0:

:ws28:

• Like 7
لینک به دیدگاه

بچه ها بنظرتون چه راهی وجود داره که نتایج بحث هامون رو به گوش مسئولین سازمان برسونیم؟

با پیشنهاد تبلیغات تو مدارس موافقم اما بشرطی که اون کسی که داره آموزش میده اطلاعات درستی از طبیعت داشته باشه. الان تنها چیزی که به بچه ها یاد میدن اینه که آشغال نریزن رو زمین که بنظر من رو بعضیا و خانواده هاشون اصلا تاثیر نداره.:banel_smiley_4:

• Like 8
لینک به دیدگاه
hit[/MENTION]a;1449064]بچه ها بنظرتون چه راهی وجود داره که نتایج بحث هامون رو به گوش مسئولین سازمان برسونیم؟

با پیشنهاد تبلیغات تو مدارس موافقم اما بشرطی که اون کسی که داره آموزش میده اطلاعات درستی از طبیعت داشته باشه. الان تنها چیزی که به بچه ها یاد میدن اینه که آشغال نریزن رو زمین که بنظر من رو بعضیا و خانواده هاشون اصلا تاثیر نداره.:banel_smiley_4:

به نظرم به عنوان اولین قدم میتونیم یه نماینده انتخاب کنیم و نتیجه بحث هامون رو با راه حلهایی که دوستان میدن توسط نماینده مون توی وب سایت

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
به اطلاع مسئولین برسونیم

اون تبلیغات توی مدارسم خوبه حتی خودمونم میتونیم توی شهرهامون این کارو انجام بدیم.

نظر دوستان چیه؟

• Like 8
لینک به دیدگاه

راهی که سامیار گفت خوبه.

دانشگاه ما زیر نظر سازمان محیط زیسته.

شاید بتونیم از طریق دکتر فاضل رئیس دانشگاهمون این کار رو انجام بدیم.

• Like 8
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
hit[/url]a;1400548]البته. متاسفانه مورد دیگه اینه که ما در مواجهه با این موارد فقط سکوت میکنیم و دست روی دست میذاریم. مثل سد گلورد شهرستان بهشهر:w000:

سکوت نکنی می خوای چیکار کنی؟

بدتر از اعتراضات ما به دریاچه ارومیه که عامل خشک شدنش زدن سد های متعدد جلو رودخانه های منتهی به دریاچه و تقسیم دریاچه به 2 نیم بواسطه زدن جاده عرضی؟

میدونستی ژاپنیا در ازای تحویل 4 ساله لجن دریاچه به نحوی که به اکوسیستم دریاچه لطمه ای وارد نشه حاضر بودن جاده زیر آبی شیشه ای بزنن و ایران قبول نکرد؟!

(پ.ن:بعضی جاها گفته شده که لجن موجود در دریاچه ارومیه درمان بیماری آرتروز هستش)

میدونستی اوایل انقلاب قرار بود تو قسمت جنوب ایران از طرف ژاپنیا دستگاه های آب شیرین کن بیاد و تنها فصل قرار داد که باعث شد ایران مخالفت کنه این بود که ژاپن بمدت 10 سال هر محصولی که از مراتع جنوب ایران رشد میکنه رو میبره...درست شنیدید..مراتع...ژاپن قرار بود جنوب ایران رو با شمال ایران از نظر بافت محیطی یکی کنه...که متاسفانه بعد 30و اندی سال هنوزم به همون شکل قبل انقلاب مونده...

ازین مثالا تا دلت بخواد دارم برات...حیف که نه وقت کافی هست و نه حوصله دوستان جوابگوئه...

فقط اینو بدون ... تو ملمکتی که مطبوعاتی که قوی ترین نهاد انتقاد و خفت گیریه رو کردنش سوسک و صداش در نمیاد...تو هم سکوت کنی و دست رو دست بذاری بهتره... smiley%20%2818%29.gif

لینک به دیدگاه
سکوت نکنی می خوای چیکار کنی؟

بدتر از اعتراضات ما به دریاچه ارومیه که عامل خشک شدنش زدن سد های متعدد جلو رودخانه های منتهی به دریاچه و تقسیم دریاچه به 2 نیم بواسطه زدن جاده عرضی؟

میدونستی ژاپنیا در ازای تحویل 4 ساله لجن دریاچه به نحوی که به اکوسیستم دریاچه لطمه ای وارد نشه حاضر بودن جاده زیر آبی شیشه ای بزنن و ایران قبول نکرد؟!

(پ.ن:بعضی جاها گفته شده که لجن موجود در دریاچه ارومیه درمان بیماری آرتروز هستش)

میدونستی اوایل انقلاب قرار بود تو قسمت جنوب ایران از طرف ژاپنیا دستگاه های آب شیرین کن بیاد و تنها فصل قرار داد که باعث شد ایران مخالفت کنه این بود که ژاپن بمدت 10 سال هر محصولی که از مراتع جنوب ایران رشد میکنه رو میبره...درست شنیدید..مراتع...ژاپن قرار بود جنوب ایران رو با شمال ایران از نظر بافت محیطی یکی کنه...که متاسفانه بعد 30و اندی سال هنوزم به همون شکل قبل انقلاب مونده...

ازین مثالا تا دلت بخواد دارم برات...حیف که نه وقت کافی هست و نه حوصله دوستان جوابگوئه...

فقط اینو بدون ... تو ملمکتی که مطبوعاتی که قوی ترین نهاد انتقاد و خفت گیریه رو کردنش سوسک و صداش در نمیاد...تو هم سکوت کنی و دست رو دست بذاری بهتره... smiley%20%2818%29.gif

امین جان خیلی نگران نشو الانم وضع به همین صورت هستش .. وگرنه اگه یه ذره همت داشتیم اینقدر خوار نمیشدیم فقط اون "بهتره" برام جای سوال داره!!! مزیتش چیه؟

• Like 6
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
امین جان خیلی نگران نشو الانم وضع به همین صورت هستش .. وگرنه اگه یه ذره همت داشتیم اینقدر خوار نمیشدیم فقط اون "بهتره" برام جای سوال داره!!! مزیتش چیه؟

همت چی؟

بابا من با چشم خودم دیدم یارو بسیجیه سیم خاردارو پیچیده دور چماقش افتاده به جون مردم...از همت همون اتوبانش بمونه کافیه! :icon_razz:

بهتره چون زندگیت راحتتر میشه...اینجا هرچی کمتر بدونی بیشتر عمر میکنی...

لینک به دیدگاه
به نظرم به عنوان اولین قدم میتونیم یه نماینده انتخاب کنیم و نتیجه بحث هامون رو با راه حلهایی که دوستان میدن توسط نماینده مون توی وب سایت
به اطلاع مسئولین برسونیم

اون تبلیغات توی مدارسم خوبه حتی خودمونم میتونیم توی شهرهامون این کارو انجام بدیم.

نظر دوستان چیه؟

فکر خوبیه. کاش بتونیم بچه های محیط زیست سراسر کشور طی یک اقدامی داوطلبانه زیرنظر سازمان هر ازگاهی به مدارس بریم و زنگهایی مثل پرورشی رو به آموزش بچه ها بگذرونیم. که البته این حرکت ها همکاری سازمانو میطلبه.

راهی که سامیار گفت خوبه.

دانشگاه ما زیر نظر سازمان محیط زیسته.

شاید بتونیم از طریق دکتر فاضل رئیس دانشگاهمون این کار رو انجام بدیم.

عاطفه جون اگه ممکنه با آقای دکتر صحبت کن و راجب تالارو اتاق فکر و البته تصمیم اخیر باهاشون صحبت کن. ببین نظر ایشون چیه. و بگو بچه ها مشتاقن برای حرکتی جدید.

• Like 5
لینک به دیدگاه
به اطلاع مسئولین برسونیم

نظر دوستان چیه؟

بانظرتون کاملاموافقم دوست عزیز...فکرمیکنیم شدنی باشه فقط بایدهمت کنیم .

• Like 8
لینک به دیدگاه
hit[/MENTION]a;1450879]

عاطفه جون اگه ممکنه با آقای دکتر صحبت کن و راجب تالارو اتاق فکر و البته تصمیم اخیر باهاشون صحبت کن. ببین نظر ایشون چیه. و بگو بچه ها مشتاقن برای حرکتی جدید.

از سما باید بخوایم اینکارو کنه.:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
از سما باید بخوایم اینکارو کنه.:ws3:

آتی چرا کارای سختو میندازی بمن اخه.....

چشم دوستان اگه حرفی داشتین یا پیشنهادی من به گوششون میرسونم...یا میرم باهاشون صحبت میکنم...

• Like 7
لینک به دیدگاه
آتی چرا کارای سختو میندازی بمن اخه.....

چشم دوستان اگه حرفی داشتین یا پیشنهادی من به گوششون میرسونم...یا میرم باهاشون صحبت میکنم...

خودت میدونی چرا.:banel_smiley_4:

• Like 5
لینک به دیدگاه

سما جون لطفا با استادتون راجب این نظری که بچه ها دادن صحبت کن. یه طرح یه ایده که سازمان بیاد بچه های داوطلب رو به آموزش و پرورش معرفی کنه تا بچه ها تو ساعات بیکاری مدارس بیان به بچه ها آموزش های محیط زیستی بدن.

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • 4 ماه بعد...

سلام دوستای گلم. بعد از مدت ها با لطف خدا و همت شما دوباره میخوایم این تاپیک رو رونق بدیم.

به پیشنهاد یکی از دوستان قرار شد گروهی تشکیل بدیم و بررسی کنیم ببینیم چه کارها و فعالیت هایی رو میشه جهت بالا بردن فرهنگ اجتماعی و عمومی محیط زیست انجام داد. و ان شالله اونها رو تو شهرهامون انجام بدیم.

دوستان عزیزی که حاضر به همکاری هستن لطفا اعلام آمادگی کنند. و ممنون میشم که نظرات و ایده ها و بحث هاتون رو در اینجا مطرح کنید.:icon_gol:

• Like 15
لینک به دیدگاه
hit[/MENTION]a;1497380]سلام دوستای گلم. بعد از مدت ها با لطف خدا و همت شما دوباره میخوایم این تاپیک رو رونق بدیم.

به پیشنهاد یکی از دوستان قرار شد گروهی تشکیل بدیم و بررسی کنیم ببینیم چه کارها و فعالیت هایی رو میشه جهت بالا بردن فرهنگ اجتماعی و عمومی محیط زیست انجام داد. و ان شالله اونها رو تو شهرهامون انجام بدیم.

دوستان عزیزی که حاضر به همکاری هستن لطفا اعلام آمادگی کنند. و ممنون میشم که نظرات و ایده ها و بحث هاتون رو در اینجا مطرح کنید.:icon_gol:

سلام ممنون از دعوتتون:icon_gol:

ولی بهتر نیست هر هفته یه موضوع به بحث بزارین اینجوری بهتر تا اینکه هر کی از هر دری حرف بزنه موقعه ای که میای این تاپیک نفهمی دارن در مورد چی بحث میکنن:a030:

• Like 12
لینک به دیدگاه
سلام ممنون از دعوتتون:icon_gol:

ولی بهتر نیست هر هفته یه موضوع به بحث بزارین اینجوری بهتر تا اینکه هر کی از هر دری حرف بزنه موقعه ای که میای این تاپیک نفهمی دارن در مورد چی بحث میکنن:a030:

حق با شماست. ما قبلا تو این تاپیک همین کارو میکردیم.

همونطور که حتما هم میدونید اساسی ترین مشکل ما نبود و یا ضعف فرهنگی مردم در زمینه محیط زیسته. ممنون میشم شما و یا هرکدوم از دوستان یک طرح و یا ایده بدید که همه باهم روش بحث کینم و بتونیم عملیش کنیم. امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.

برای مثال همین مسئله کمبود آب و صرفه جویی و مصرف درست آب... بنظرتون چطور ما(فعلا مسئولین و رسانه رو ندید بگیرید) میتونیم برای مردم شیوه ی درست مصرف رو جا بندازیم؟

• Like 11
لینک به دیدگاه

بهترین کاری که میشه کرد اینه که هر کس به همین دوست و آشنا و خانواده خودش حفظ محیط زیست رو توصیه کنه از پیامدهای تخریبش بگه و تذکر بده حتی شده در حد اینکه به جای کیسه پلاستیکی با کیسه پارچه ای بریم خرید

• Like 10
لینک به دیدگاه
بهترین کاری که میشه کرد اینه که هر کس به همین دوست و آشنا و خانواده خودش حفظ محیط زیست رو توصیه کنه از پیامدهای تخریبش بگه و تذکر بده حتی شده در حد اینکه به جای کیسه پلاستیکی با کیسه پارچه ای بریم خرید

اینکار به حفظ منابع آبی کشور کمک میکنه؟:ws3:

حالا به دور از شوخی فکر نکنم این روش زیاد جواب بده. اگه با حرف زدن و صحبت این فرهنگ برای مردم جا میفتاد که دیگه غصه ای نبود.درست میگم؟

• Like 10
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...