Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ این روزها انقد دچار روزمرگی شدیم که گاه خودمونم فراموش میکنیم... انقد مشغله و فکر و خیال الکی داریم که فراموش میکنیم اطرافمون چی میگذره... انقد در خودمون فرو رفتیم که یادمون میره کسانی در اطرافمون هستن که انتظار لبخند مارو میکشن ... انقد گرفتاریم که گرفتاری دیگران یادمون میره ... انقد خودخواهیم که فراموش میکنیم کسانی عاشقانه دوستمون دارن و ما تنها در خودمون فرو رفتیم و بی توجه بهشون به کار خودمون ادامه میدیم و اونها فقط به دیدن لبخندی از ما راضی هستن ... کاش به موقع به اطرافیانمون بگیم که چقد دوستشون داریم و برامون ارزشمندن ... وقتي 15 سالت بود و من بهت گفتم كه دوستت دارم ...صورتت از شرم قرمز شد و سرت رو به زير انداختي و لبخند زدي... ---------------------lllllllllllll--------------------- وقتي كه 20 سالت بود و من بهت گفتم كه دوستت دارم سرت رو روي شونه هام گذاشتي و دستم رو تو دستات گرفتي انگار از اين كه منو از دست بدي وحشت داشتي ---------------------lllllllllllll--------------------- وقتي كه 25 سالت بود و من بهت گفتم كه دوستت دارم .. صبحانه مو آماده كردي وبرام آوردي ..پيشونيم رو بوسيدي و گفتي بهتره عجله كني ..داره ديرت مي شه ---------------------lllllllllllll--------------------- وقتي 30 سالت شد و من بهت گفتم دوستت دارم ..بهم گفتي اگه راستي راستي دوستم داري .بعد از كارت زود بيا خونه ---------------------lllllllllllll--------------------- وقتي 40 ساله شدي و من بهت گفتم كه دوستت دارم تو داشتي ميز شام رو تميز مي كردي و گفتي .باشه عزيزم ولي الان وقت اينه كه بري تو درسها به بچه مون كمك كني ---------------------lllllllllllll--------------------- وقتي كه 50 سالت شد و من بهت گفتم كه دوستت دارم تو همونجور كه بافتني مي بافتي بهم نكاه كردي و خنديدي ---------------------lllllllllllll--------------------- وقتي 60 سالت شد بهت گفتم كه چقدر دوستت دارم و تو به من لبخند زدي... ---------------------lllllllllllll--------------------- وقتي كه 70 ساله شدي و من بهت گفتم دوستت دارم در حالي كه روي صندلي راحتيمون نشسته بوديم من نامه هاي عاشقانه ات رو كه 50 سال پيش براي من نوشته بودي رو مي خوندم و دستامون تو دست هم بود ---------------------lllllllllllll--------------------- وقتي كه 80 سالت شد ..اين تو بودي كه گفتي كه من رو دوست داري.. نتونستم چيزي بگم ..فقط اشك در چشمام جمع شد ---------------------lllllllllllll--------------------- اون روز بهترين روز زندگي من بود ..چون تو هم گفتي كه منو دوست داري ---------------------lllllllllllll--------------------- به كسي كه دوستش داري بگو كه چقدر بهش علاقه داري و چقدر در زندگي براش ارزش قائل هستي چون زماني كه از دستش بدي، مهم نيست كه چقدر بلند فرياد بزني اون ديگر صدايت را نخواهد شنيد 26 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ وقتی بهش بگو دوستت دارم که بدونی اونم تو رو دوست داره ... 10 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ تنها به موقع گفتن میسر نیس آدمی در عمل هم باید به طرف مقابل اثبات کنه.... 12 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۲ دوستان چرا فک میکنید دوست داشتن فقط دوست داشتن جنس مخالفه... عشق های واقعی ای وجود دارن که توشون هیچ گاه دروغ وجود نداشته و نخواهد داشت ... عشق های مقدسی چون عشق مادر و پدر به فرزند ... عشقی که خواهر ها و برادر ها به هم دارند... مگه ما نمیتونیم به این موجودات نازنین ابراز علاقه کنیم؟ چرا وقتی حرف از عشق و دوست داشتن میشه همه فک میکنن عشق فقط در عشق به جنس مخالف خلاصه میشه... شماها چند بار به پدر و مادرتون گفتید که دوستشون دارید ؟؟؟ چند بار به خواهر و برادرتون گفتید که دوستشون دارید ؟؟؟ درسته با عمل باید خیلی چیزها رو ثابت کرد ... ولی تا به حال تجربه کردید که وقتی عاشقانه و خالصانه به یکی از عزیزانتون میگید که دوستش دارید چه زیباست اون اشکی که تو چشماش حلقه میزنه ؟؟؟ چه زیباست اون ابراز محبت ؟؟؟ کاش چشماممون رو بیشتر باز کنیم و با دید قشنگتری به دنیا نگاه کنیم... 11 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۲ دوستان لطفا تاپیک رو بر هم نزنید. با تشکر 9 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۳ من آدم خشن و بي احساسي نيستم ، يعني فكر ميكنم كه نباشم ... براي همين همه آدما رو دوست دارم ! با يك حس خوب دوستشون دارم اما وقتي فكر ميكنم ديگه هيچوقت نميتونم كسي رو اينجوري كه گفتي دوست داشته باشم ، دلم ميگيره ... البته اينا يك متن ادبيه ، لازم نيست تو واقعيت باشه .... مگه نه ؟؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3:hanghead: 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ دوستان چرا فک میکنید دوست داشتن فقط دوست داشتن جنس مخالفه... عشق های واقعی ای وجود دارن که توشون هیچ گاه دروغ وجود نداشته و نخواهد داشت ... عشق های مقدسی چون عشق مادر و پدر به فرزند ... عشقی که خواهر ها و برادر ها به هم دارند... مگه ما نمیتونیم به این موجودات نازنین ابراز علاقه کنیم؟ چرا وقتی حرف از عشق و دوست داشتن میشه همه فک میکنن عشق فقط در عشق به جنس مخالف خلاصه میشه... شماها چند بار به پدر و مادرتون گفتید که دوستشون دارید ؟؟؟ چند بار به خواهر و برادرتون گفتید که دوستشون دارید ؟؟؟ درسته با عمل باید خیلی چیزها رو ثابت کرد ... ولی تا به حال تجربه کردید که وقتی عاشقانه و خالصانه به یکی از عزیزانتون میگید که دوستش دارید چه زیباست اون اشکی که تو چشماش حلقه میزنه ؟؟؟ چه زیباست اون ابراز محبت ؟؟؟ کاش چشماممون رو بیشتر باز کنیم و با دید قشنگتری به دنیا نگاه کنیم... من به عشقم میگم دوستت دارم میگه باز کجا میخوای بری داری خرم میکنی به بابام میگم دوستت دارم میگه دروغ میگی به داداشم میگم میگه برو بابا من نه بهت هارد میدم نه فلشگاها میگه راست میگی پنج تومن بده ولی به مامانم میگم میگه منم دوستت دارم دختر قشنگم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من اشکی تو چشم هیچ کدومشون نمیبینم والا 4 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ من قبلنا به هیچکس نمیگفتم دوست دارم اصلا تا حالا نگفته بودم!!! یادش بخیر چقدر سخت بود که برای اولین بار مستقیم بگم ولی الان با جرات و جسارت کامل و به موقع میگم البته فقط به عشقم بیشتر خانواده های ایرانی ابراز علاقشون طور دیگه هست و اینطور جا افتاده ، برای ابراز علاقه ی مستقیم به خانواده موافقم ولی ... 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ من به عشقم میگم دوستت دارم میگه باز کجا میخوای بری داری خرم میکنیبه بابام میگم دوستت دارم میگه دروغ میگی به داداشم میگم میگه برو بابا من نه بهت هارد میدم نه فلشگاها میگه راست میگی پنج تومن بده ولی به مامانم میگم میگه منم دوستت دارم دختر قشنگم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من اشکی تو چشم هیچ کدومشون نمیبینم والا با توجه به سابقه ات باهات برخورد می کنن 4 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ من آدم خشن و بي احساسي نيستم ، يعني فكر ميكنم كه نباشم ... براي همين همه آدما رو دوست دارم ! با يك حس خوب دوستشون دارم اما وقتي فكر ميكنم ديگه هيچوقت نميتونم كسي رو اينجوري كه گفتي دوست داشته باشم ، دلم ميگيره ... البته اينا يك متن ادبيه ، لازم نيست تو واقعيت باشه .... مگه نه ؟؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3:hanghead: دوست من به نظرتون عشق و دوست داشتن فقط در ادبیاته؟؟؟ اگه اینطوره که گفته تون درسته. گذر زمان نشون میده که همیشه و همه جا دوست داشتنه که امید به زندگی و انگیزه زندگی رو افزایش میده. تو این زمونه ای که روز به روز امیدمون رو از دست میدیم شاید دلیلش همین بی اهمیت دونستن نقش علاقه و وابستگی هاست. 4 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ دوست من به نظرتون عشق و دوست داشتن فقط در ادبیاته؟؟؟ اگه اینطوره که گفته تون درسته. گذر زمان نشون میده که همیشه و همه جا دوست داشتنه که امید به زندگی و انگیزه زندگی رو افزایش میده. تو این زمونه ای که روز به روز امیدمون رو از دست میدیم شاید دلیلش همین بی اهمیت دونستن نقش علاقه و وابستگی هاست. حق با شماست ... سخن شما درست ... ولي فكر كنم من براي هميشه از دستش دادم ... بي انگيزي امروز شده جزو از وجود من ، زندگي من .... اه ناله كردم ... از ناله كردن بدم مياد 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ داییم فوت شد و الان خیلی غمگینو ناراحتم که چرا بهش نگفتم خیلی دوستت دارم دایی ... همین امروز هرکسیو که دوست دارید فارغ از اینکه اونم دوستون داره یا نه بهش بگید دوستت دارم تو حرف زدن ترسو نباشید مرگ که نیست والا بخدا آدم کوچیکم نمیشه منکه تا حالا نشده به کسی بگم دوستت دارم و از اینکارم خوشحال نشده باشم حسه عالیی به آدم میده کسی که حسشو مخفی میکنه یا اعتماد بنفس نداره یا ترسوئه امتحانش کنید اگه ضرر کردید بامن 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ من تاحالا ابراز احساسات برای پدرومادرم و کلا خانوادم نکردم نمیدونم چرا هیچ وقت عنوان نکردم ولی باعشق دوستشون دارم و براشون میمیرم حتی حاضرم نفسمو بهشون بدم.. ولی تاحالا بغلشون نکردم بگم دوستتون دارم.. خوب خانواده نظامی باشی و رسمی این مسایل رو بهمراه داره.. لطفا برداشت غلط از حرفام نشه.. 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ من تاحالا ابراز احساسات برای پدرومادرم و کلا خانوادم نکردم نمیدونم چرا هیچ وقت عنوان نکردم ولی باعشق دوستشون دارم و براشون میمیرم حتی حاضرم نفسمو بهشون بدم.. ولی تاحالا بغلشون نکردم بگم دوستتون دارم.. خوب خانواده نظامی باشی و رسمی این مسایل رو بهمراه داره.. لطفا برداشت غلط از حرفام نشه.. سلامت عزیزسال 87/5/27 ساعت پنج و ده دقیقه عصر روز نیمه شعبان پدرم برای همیشه رفت و من فکر میکردم چون سالمه حالاحالا ها کنارمونه ولی غافل از سکته یهویی و من تا عمر دارم هرگز خودمو نمیبخشم من همیشه و هر روز یادر تماس بودم یا میرفتم دیدنشون ولی شش روز بخاطر مشغله زیاد ندیدمش و نشد صحبت کنم زنگ.میزدما با مادرم حال و احوال میکردم و عقل ناقصم نگفت بخوام از مادرم گوشی رو بده به بابام .... و امروز ششمین سالگردش هست و من همچنان حسرت به دل واقعا خیلی زود دیر میشه دم غنیمته قدرشونو بدون دوست خوبم 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ سلامت عزیزسال 87/5/27 ساعت پنج و ده دقیقه عصر روز نیمه شعبان پدرم برای همیشه رفت و من فکر میکردم چون سالمه حالاحالا ها کنارمونه ولی غافل از سکته یهویی و من تا عمر دارم هرگز خودمو نمیبخشم من همیشه و هر روز یادر تماس بودم یا میرفتم دیدنشون ولی شش روز بخاطر مشغله زیاد ندیدمش و نشد صحبت کنم زنگ.میزدما با مادرم حال و احوال میکردم و عقل ناقصم نگفت بخوام از مادرم گوشی رو بده به بابام ....و امروز ششمین سالگردش هست و من همچنان حسرت به دل واقعا خیلی زود دیر میشه دم غنیمته قدرشونو بدون دوست خوبم خدابیامرزتش شقایق جون.. ممنونم..متاثرم کردی.عزیزم.. من نمیگم نگفتم تاحالا دوستت دارم. گفتم خیلی زیاد.. ولی اونجور که همه میگن.. نه.. که بغل کنن و ببوسن نه.. 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ خدابیامرزتش شقایق جون.. ممنونم..متاثرم کردی.عزیزم.. من نمیگم نگفتم تاحالا دوستت دارم. گفتم خیلی زیاد.. ولی اونجور که همه میگن.. نه.. که بغل کنن و ببوسن نه.. ممنون خدا پدر و مادرتو حفظ کنه 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ ممنون خدا پدر و مادرتو حفظ کنه عزیزدلمی... خدامامان رو نگه داره وبهش سلامتی بده گلم. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده