bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ آرزو و امید دارم به یکمعنا خوش است خیالم به هر معنا شب و روز، تاریک و روشن خواب و بیدارم در این معنا پ.ن:عاشقم به اینکه با حروف اضافه قبل از یک واژه ی یکسان بازیگوشی های شعری کنم...(اسمش رو شعر نمی زارم..از دوستان خجالت می کشم) یعنی عوض کردن معنای هر مصرع و قافیه با اینحروف اضافه خدای مینیمالیستی تو زبان پارسیِ شیرین ماست... هایکو بره جلو بوق بزنه!(شکلک مو افشان با نیش باز) خوش خوشانشان شده ست جناب سام بر آن شکلک نیش فزاینده شان سلام :)) بازی کنید با کلمات، ما را چه کار به کارتان هرگز گمان نبردید ولی گول مالیدیمتان:2i1d1co: :th_running1: 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ خوش خوشانشان شده ست جناب سام بر آن شکلک نیش فزاینده شان سلام :)) بازی کنید با کلمات، ما را چه کار به کارتان هرگز گمان نبردید ولی گول مالیدیمتان:2i1d1co: :th_running1: اگر کار به کارم نداشتی بانویِ بارانی چرا نامم را آوردی در این چند خط؟! ره به ره،کوچه به کوچه،خانه به خانه آسمان ریسمان نمی بافتی خط به خط لبخندِ فزاینده در پریشان موییِ شکلکِ طفلک قاصدِ شادمانی بود نشسته بر دفتری در یک خط برای من همین بس که میان واژه هایم لبخند مهربانی بود فصل الخطاب این خط 3 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۵ اگر کار به کارم نداشتی بانویِ بارانیچرا نامم را آوردی در این چند خط؟! ره به ره،کوچه به کوچه،خانه به خانه آسمان ریسمان نمی بافتی خط به خط لبخندِ فزاینده در پریشان موییِ شکلکِ طفلک قاصدِ شادمانی بود نشسته بر دفتری در یک خط برای من همین بس که میان واژه هایم لبخند مهربانی بود فصل الخطاب این خط طرف بداهه نمی آیید ایهالشاعران گشته دل، صفر فارسی بهر دُرفشانیتان :persiana__hahaha: 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۵ طرف بداهه نمی آیید ایهالشاعران گشته دل، صفر فارسی بهر دُرفشانیتان :persiana__hahaha: نَم بسته ذوق شاعرییمان منتظر حرکتی از خواهرییمان تا شود ذوق بسته ی ما دوباره باز در پی همنشینی با بادبادک باز* * منظور فرد بادبادک باز نیست،بادبادک استعاره ای از خود بارونن عزیز هست...باز هم معنی گشایش و واشدن داره... 2 لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۵ ز من خواهید ذوق شاعری را تمام رمزهای دلبری را نه ذوقم بسته خواهدشد نه نمدار نه صفر فارسی، باران پربار 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده