bar☻☻n 5895 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2016 آرزو و امید دارم به یکمعنا خوش است خیالم به هر معنا شب و روز، تاریک و روشن خواب و بیدارم در این معنا پ.ن:عاشقم به اینکه با حروف اضافه قبل از یک واژه ی یکسان بازیگوشی های شعری کنم...(اسمش رو شعر نمی زارم..از دوستان خجالت می کشم) یعنی عوض کردن معنای هر مصرع و قافیه با اینحروف اضافه خدای مینیمالیستی تو زبان پارسیِ شیرین ماست... هایکو بره جلو بوق بزنه!(شکلک مو افشان با نیش باز) خوش خوشانشان شده ست جناب سام بر آن شکلک نیش فزاینده شان سلام :)) بازی کنید با کلمات، ما را چه کار به کارتان هرگز گمان نبردید ولی گول مالیدیمتان:2i1d1co: :th_running1: 3
sam arch 55879 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2016 خوش خوشانشان شده ست جناب سام بر آن شکلک نیش فزاینده شان سلام :)) بازی کنید با کلمات، ما را چه کار به کارتان هرگز گمان نبردید ولی گول مالیدیمتان:2i1d1co: :th_running1: اگر کار به کارم نداشتی بانویِ بارانی چرا نامم را آوردی در این چند خط؟! ره به ره،کوچه به کوچه،خانه به خانه آسمان ریسمان نمی بافتی خط به خط لبخندِ فزاینده در پریشان موییِ شکلکِ طفلک قاصدِ شادمانی بود نشسته بر دفتری در یک خط برای من همین بس که میان واژه هایم لبخند مهربانی بود فصل الخطاب این خط 3
bar☻☻n 5895 ارسال شده در 11 آذر، 2016 اگر کار به کارم نداشتی بانویِ بارانیچرا نامم را آوردی در این چند خط؟! ره به ره،کوچه به کوچه،خانه به خانه آسمان ریسمان نمی بافتی خط به خط لبخندِ فزاینده در پریشان موییِ شکلکِ طفلک قاصدِ شادمانی بود نشسته بر دفتری در یک خط برای من همین بس که میان واژه هایم لبخند مهربانی بود فصل الخطاب این خط طرف بداهه نمی آیید ایهالشاعران گشته دل، صفر فارسی بهر دُرفشانیتان :persiana__hahaha: 4
sam arch 55879 ارسال شده در 12 آذر، 2016 طرف بداهه نمی آیید ایهالشاعران گشته دل، صفر فارسی بهر دُرفشانیتان :persiana__hahaha: نَم بسته ذوق شاعرییمان منتظر حرکتی از خواهرییمان تا شود ذوق بسته ی ما دوباره باز در پی همنشینی با بادبادک باز* * منظور فرد بادبادک باز نیست،بادبادک استعاره ای از خود بارونن عزیز هست...باز هم معنی گشایش و واشدن داره... 2
زوپیر71 92 ارسال شده در 28 آذر، 2016 ز من خواهید ذوق شاعری را تمام رمزهای دلبری را نه ذوقم بسته خواهدشد نه نمدار نه صفر فارسی، باران پربار 2
ارسال های توصیه شده