saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ استقلال باخت با این وضعی که داوری داشت استقلال 11 نفره اومد بیرون جای شکر داشت بعدش کل بازی دست استقلال بود سپاهان بازی نکرد با داوری برد 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ حد اقل مردونه جنگید..متاسفم برای داورای بی کفایتی مثل فغانی..امیدوارم خدا خواب راحتو ازش بگیره 3 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ فقط دوس دارم ببازه این آ... تیم خاصی ... ولی خوشم میاد پرسپولیس همیشه طرفداراش از همه تیما بیشتره 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ فقط دوس دارم ببازه این آ...تیم خاصی ... ولی خوشم میاد پرسپولیس همیشه طرفداراش از همه تیما بیشتره دیدم هوادارای زیاد پرسپولیس دوشنبه برنامه نودو ترکوندنفعلا که ابروی ایران دست استقلاله..تنها نماینده ی ایران تو اسیا استقلاله:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ دیدم هوادارای زیاد پرسپولیس دوشنبه برنامه نودو ترکوندنفعلا که ابروی ایران دست استقلاله..تنها نماینده ی ایران تو اسیا استقلاله:hapydancsmil: برنامه نود پرطرفدارترین تیمو سوال کرده بود!؟ ما اشتباه خوندیمبا این همه یار به قول خودتون ستاره و تیم ملی چرا باختیدنماینده ایران بپا که از تیم تایلندی نبازی 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ برنامه نود پرطرفدارترین تیمو سوال کرده بود!؟ ما اشتباه خوندیمبا این همه یار به قول خودتون ستاره و تیم ملی چرا باختیدنماینده ایران بپا که از تیم تایلندی نبازی یه جوری باافتخار میگین"برنامه نود پرطرفدارترین تیمو سوال کرده بود!؟" انگار که پرسیده بودن بدترین تیم کدومه ما حواسمون هست به کی ببازیم به کی نبازیمشما باید حواست باشه دفعه بعد که دوباره برنامه نود سوال پرسید به پرسپولیس رای بدی تا یه کم تعداد پیامکاش بیاد بالا 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ یه جوری باافتخار میگین"برنامه نود پرطرفدارترین تیمو سوال کرده بود!؟" انگار که پرسیده بودن بدترین تیم کدومه ما حواسمون هست به کی ببازیم به کی نبازیمشما باید حواست باشه دفعه بعد که دوباره برنامه نود سوال پرسید به پرسپولیس رای بدی تا یه کم تعداد پیامکاش بیاد بالا تا حالا بالغ بر 10 نظرسنجی برنامه نود گذاشته که پرطرفدارترین تبم کدومه و همیشه پرسپولیس اول بوده با اختلاف فکرکنم سوالو شما نخوندی و همینجوری اسم استقلالو دیدی و رأی دادیپرسیده بود بهترین یارگیری و سپاهان که آخر این نظرسنجی شد شما رو که اول نظرسنجی بودین رو برد 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ تا حالا بالغ بر 10 نظرسنجی برنامه نود گذاشته که پرطرفدارترین تبم کدومه و همیشه پرسپولیس اول بوده با اختلاف فکرکنم سوالو شما نخوندی و همینجوری اسم استقلالو دیدی و رأی دادیپرسیده بود بهترین یارگیری و سپاهان که آخر این نظرسنجی شد شما رو که اول نظرسنجی بودین رو برد چرا فک میکنین هیشکی بغیر از خودتون سوالو نخونده؟ منم نگفتم طرفدارای استقلال بیشتره یا پرسپولیس. بله سپاهان برد اما چه جوری! شما لابد بازیو ندیدی .... 5 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ چرا فک میکنین هیشکی بغیر از خودتون سوالو نخونده؟ منم نگفتم طرفدارای استقلال بیشتره یا پرسپولیس. بله سپاهان برد اما چه جوری! شما لابد بازیو ندیدی .... اگه خونده بودین که نمیگفتین پرسپولیسیا چرا رأی ندادنپرسپولیسی جماعت واقع بینه و الکی نمیآد مثلا به عشق تیمش الکی رأی بده و واقعی رأی میده بازی رو من دیدم و از اشتباهات داوری اینقدر شما قبلا سود بردین که حالاها حالاها نمیتونید به داوری ایراد بگیرید 5 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ اگه خونده بودین که نمیگفتین پرسپولیسیا چرا رأی ندادنپرسپولیسی جماعت واقع بینه و الکی نمیآد مثلا به عشق تیمش الکی رأی بده و واقعی رأی میده بازی رو من دیدم و از اشتباهات داوری اینقدر شما قبلا سود بردین که حالاها حالاها نمیتونید به داوری ایراد بگیرید آره اونکه حتما...همتون واقع بین هستین من کی گفتم چرا پرسپولیسی ها رای ندادن...گفتم شما حواست باشه همیشه به تیمت رای بدی همین. 4 لینک به دیدگاه
..وارش.. 165 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ با اینکه کلا فوتبال رو همچینی قبول ندارم, اما اگه بخوام یه روزی, به یه تیمی رای بدم فقط دامااااااااااااااااااااااااااااااااش شهر باران دروووود بر تو همشهری 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ آره اونکه حتما...همتون واقع بین هستینمن کی گفتم چرا پرسپولیسی ها رای ندادن...گفتم شما حواست باشه همیشه به تیمت رای بدی همین. پرسپولیس کمافی السابق در تمام نظرسنجی ها که طرفدار کدوم تیم بیشتره اوله و بهتره که سوال هرنظرسنجی رو دقیق بخونید! هر سوالی بیانگر طرفداری از یک تیم نیست 4 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ جباري : تصميم گرفته بودم اگه طرفداراي استقلال به من توهين كنند از فوتبال بروم واقعا شرمنده هوادارا شدم مجتبی جباری:امیدوارم دوری من از استقلال بیشتر از یک فصل نباشد / اگر هواداران استقلال از من راضی نبودند، از فوتبال خداحافظی می کردم. جباري: هواداران استقلال منو شرمنده كردن دوست دار برگردم استقلال تفاوت 2تا اسطوره باشگاه جــــبـــاری، جـــبــــاری... هــــنــــوز زیــــدان مایــــــی حمودي : دست تک تک هواداران استقلال را ميبوسم که به من احترام گذاشتند . . . افتخار ميكنم كه استقلال با شخصيت ترين هوادارا رو داره . . . مثلِ لنگيا نيستيم كه وقتي بازيكني از تيم مون رفت , به فحشِ ناموس ببنديمش . . . لنگيه بي شخصيت . . . تسليت , تسليت اره داداش به ما ميگن استقلال هوادارايي كه بازيكن سابقمون رو پشيمون ميكنه كه بخواد برگرده استقلال تو را به بلنداي نامت دوست دارم 3 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ عامل اصلی برد پرسپولیس مقابل تراکتور 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ تیمتون باخته با این تصاویر میخواین از جوّ شکست بیرون بیآین... دیگه ای کاش اسم داوری رو نیآرین که پارسال با کمک محسن ها، قهرمان شدین 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده