شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ اینکه دیگه پرسیدن نداره پرسپلیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس 13 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ لیگ سیزدهم فقط یه تیم داخلشه اونم پرسپولیسه نظرسنجی نداره که 11 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ اینکه دیگه پرسیدن نداره پرسپلیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس لیگ سیزدهم فقط یه تیم داخلشه اونم پرسپولیسهنظرسنجی نداره که آقا یکی از شما به یه تیم دیگه رای دادیدااااااا رو نمیکنید پرسپولیس با رای من شد 2 تا 11 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ آقا یکی از شما به یه تیم دیگه رای دادیدااااااا رو نمیکنید پرسپولیس با رای من شد 2 تا شاهین کلاً رای نداده، فقط گفته. با رای منم شد 3تا 10 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ شاهین کلاً رای نداده، فقط گفته.با رای منم شد 3تا کشمش هم دم داره یه اقا هم اولش یا اخرش میزاشتی بد نبود بی ادب :vahidrk:چند بار برات این چیز ها رو توضیح بدم تو نا سلامتی برا خودت مدیری در ضمن بابا پرسپلیس محبوب قلب هاست نیازی به نظر سنجی نبود 9 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ منم خیلی دوست دارم طرفدار تیمهای پرسپولیس یا استقلال یا...باشم ولی چه کنم که تکنیک و تاکتیک برتر و قهرمانیهای پی درپی سپاهان باعث شده که من طرفدارش باشم. 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ تیم من قهرمان دوره قبل:hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
..وارش.. 165 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ من خودم هم که به عنوان استارتر رای ام : داماش شهر باران است. 4 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ با اون که استقلالیم اما تیم شهر خودم مقدم تره داماش شهر باران 8 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ اینم به افتخار تیم شهرم پدیده لیگ ایران که کیروش احمق دعوتش نمیکنه بعد میره این دورگه بدرد نخور مثل امید نظری رو دعوت میکنه اکه جهانبخش بره جامجهانی رو هوا میزننش ولی خدا خیلی دوسش داشت که زد پس کلش که نره پرس پولیس نابود بشه به افتخارش همشهری کاش این ملوانو نمیذاشتی داماش شهر بارااااااااااااااااان 7 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ ما چاکر استقلال و استقلالی ها هم هستیم:Ghelyon: 4 لینک به دیدگاه
..وارش.. 165 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ با اون که استقلالیم اما تیم شهر خودم مقدم تره داماش شهر باران درود بر تو ... اینم به افتخار تیم شهرم پدیده لیگ ایران که کیروش احمق دعوتش نمیکنه بعد میره این دورگه بدرد نخور مثل امید نظری رو دعوت میکنه اکه جهانبخش بره جامجهانی رو هوا میزننش ولی خدا خیلی دوسش داشت که زد پس کلش که نره پرس پولیس نابود بشه به افتخارش همشهری کاش این ملوانو نمیذاشتی داماش شهر بارااااااااااااااااان دروود بر جهانبخش که یه داماشی اورجیناله کی روش هم همون پیرپاتالاشو ببره جام جهانی تا ببنیم فوتبال ایران چقدر پیشرفت میکنه . به امید برد در الگیلانو همشهری کاش این ملوانو نمیذاشتی واای نووگو گناه د ارند 6 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ مشحصه که پرسپولیس شاهه هر کی هم که طرفدار تیم دیگه ای باشه داره خودشو گول میزنه .... چون میدونه پرسپولیس بهترینه 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده