Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 26 مهر، 2013 اینکه دیگه پرسیدن نداره پرسپلیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس لیگ سیزدهم فقط یه تیم داخلشه اونم پرسپولیسهنظرسنجی نداره که آقا یکی از شما به یه تیم دیگه رای دادیدااااااا رو نمیکنید پرسپولیس با رای من شد 2 تا 11
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 26 مهر، 2013 آقا یکی از شما به یه تیم دیگه رای دادیدااااااا رو نمیکنید پرسپولیس با رای من شد 2 تا شاهین کلاً رای نداده، فقط گفته. با رای منم شد 3تا 10
شـاهین 8068 ارسال شده در 26 مهر، 2013 شاهین کلاً رای نداده، فقط گفته.با رای منم شد 3تا کشمش هم دم داره یه اقا هم اولش یا اخرش میزاشتی بد نبود بی ادب :vahidrk:چند بار برات این چیز ها رو توضیح بدم تو نا سلامتی برا خودت مدیری در ضمن بابا پرسپلیس محبوب قلب هاست نیازی به نظر سنجی نبود 9
XMEHRDADX 7514 ارسال شده در 27 مهر، 2013 منم خیلی دوست دارم طرفدار تیمهای پرسپولیس یا استقلال یا...باشم ولی چه کنم که تکنیک و تاکتیک برتر و قهرمانیهای پی درپی سپاهان باعث شده که من طرفدارش باشم. 5
..وارش.. 165 مالک ارسال شده در 27 مهر، 2013 من خودم هم که به عنوان استارتر رای ام : داماش شهر باران است. 4
saman 7 8787 ارسال شده در 28 مهر، 2013 با اون که استقلالیم اما تیم شهر خودم مقدم تره داماش شهر باران 8
saman 7 8787 ارسال شده در 28 مهر، 2013 اینم به افتخار تیم شهرم پدیده لیگ ایران که کیروش احمق دعوتش نمیکنه بعد میره این دورگه بدرد نخور مثل امید نظری رو دعوت میکنه اکه جهانبخش بره جامجهانی رو هوا میزننش ولی خدا خیلی دوسش داشت که زد پس کلش که نره پرس پولیس نابود بشه به افتخارش همشهری کاش این ملوانو نمیذاشتی داماش شهر بارااااااااااااااااان 7
..وارش.. 165 مالک ارسال شده در 28 مهر، 2013 با اون که استقلالیم اما تیم شهر خودم مقدم تره داماش شهر باران درود بر تو ... اینم به افتخار تیم شهرم پدیده لیگ ایران که کیروش احمق دعوتش نمیکنه بعد میره این دورگه بدرد نخور مثل امید نظری رو دعوت میکنه اکه جهانبخش بره جامجهانی رو هوا میزننش ولی خدا خیلی دوسش داشت که زد پس کلش که نره پرس پولیس نابود بشه به افتخارش همشهری کاش این ملوانو نمیذاشتی داماش شهر بارااااااااااااااااان دروود بر جهانبخش که یه داماشی اورجیناله کی روش هم همون پیرپاتالاشو ببره جام جهانی تا ببنیم فوتبال ایران چقدر پیشرفت میکنه . به امید برد در الگیلانو همشهری کاش این ملوانو نمیذاشتی واای نووگو گناه د ارند 6
Abbas.H 15131 ارسال شده در 28 مهر، 2013 مشحصه که پرسپولیس شاهه هر کی هم که طرفدار تیم دیگه ای باشه داره خودشو گول میزنه .... چون میدونه پرسپولیس بهترینه 10
ارسال های توصیه شده