saman 7 8787 ارسال شده در 1 آبان، 2013 استقلال باخت با این وضعی که داوری داشت استقلال 11 نفره اومد بیرون جای شکر داشت بعدش کل بازی دست استقلال بود سپاهان بازی نکرد با داوری برد 5
Gandom.E 17805 ارسال شده در 1 آبان، 2013 حد اقل مردونه جنگید..متاسفم برای داورای بی کفایتی مثل فغانی..امیدوارم خدا خواب راحتو ازش بگیره 3
raz-raz 3612 ارسال شده در 1 آبان، 2013 فقط دوس دارم ببازه این آ... تیم خاصی ... ولی خوشم میاد پرسپولیس همیشه طرفداراش از همه تیما بیشتره 4
Gandom.E 17805 ارسال شده در 2 آبان، 2013 فقط دوس دارم ببازه این آ...تیم خاصی ... ولی خوشم میاد پرسپولیس همیشه طرفداراش از همه تیما بیشتره دیدم هوادارای زیاد پرسپولیس دوشنبه برنامه نودو ترکوندنفعلا که ابروی ایران دست استقلاله..تنها نماینده ی ایران تو اسیا استقلاله:hapydancsmil: 5
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 2 آبان، 2013 دیدم هوادارای زیاد پرسپولیس دوشنبه برنامه نودو ترکوندنفعلا که ابروی ایران دست استقلاله..تنها نماینده ی ایران تو اسیا استقلاله:hapydancsmil: برنامه نود پرطرفدارترین تیمو سوال کرده بود!؟ ما اشتباه خوندیمبا این همه یار به قول خودتون ستاره و تیم ملی چرا باختیدنماینده ایران بپا که از تیم تایلندی نبازی 3
دل مانده 7714 ارسال شده در 2 آبان، 2013 برنامه نود پرطرفدارترین تیمو سوال کرده بود!؟ ما اشتباه خوندیمبا این همه یار به قول خودتون ستاره و تیم ملی چرا باختیدنماینده ایران بپا که از تیم تایلندی نبازی یه جوری باافتخار میگین"برنامه نود پرطرفدارترین تیمو سوال کرده بود!؟" انگار که پرسیده بودن بدترین تیم کدومه ما حواسمون هست به کی ببازیم به کی نبازیمشما باید حواست باشه دفعه بعد که دوباره برنامه نود سوال پرسید به پرسپولیس رای بدی تا یه کم تعداد پیامکاش بیاد بالا 3
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 2 آبان، 2013 یه جوری باافتخار میگین"برنامه نود پرطرفدارترین تیمو سوال کرده بود!؟" انگار که پرسیده بودن بدترین تیم کدومه ما حواسمون هست به کی ببازیم به کی نبازیمشما باید حواست باشه دفعه بعد که دوباره برنامه نود سوال پرسید به پرسپولیس رای بدی تا یه کم تعداد پیامکاش بیاد بالا تا حالا بالغ بر 10 نظرسنجی برنامه نود گذاشته که پرطرفدارترین تبم کدومه و همیشه پرسپولیس اول بوده با اختلاف فکرکنم سوالو شما نخوندی و همینجوری اسم استقلالو دیدی و رأی دادیپرسیده بود بهترین یارگیری و سپاهان که آخر این نظرسنجی شد شما رو که اول نظرسنجی بودین رو برد 2
دل مانده 7714 ارسال شده در 2 آبان، 2013 تا حالا بالغ بر 10 نظرسنجی برنامه نود گذاشته که پرطرفدارترین تبم کدومه و همیشه پرسپولیس اول بوده با اختلاف فکرکنم سوالو شما نخوندی و همینجوری اسم استقلالو دیدی و رأی دادیپرسیده بود بهترین یارگیری و سپاهان که آخر این نظرسنجی شد شما رو که اول نظرسنجی بودین رو برد چرا فک میکنین هیشکی بغیر از خودتون سوالو نخونده؟ منم نگفتم طرفدارای استقلال بیشتره یا پرسپولیس. بله سپاهان برد اما چه جوری! شما لابد بازیو ندیدی .... 5
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 2 آبان، 2013 چرا فک میکنین هیشکی بغیر از خودتون سوالو نخونده؟ منم نگفتم طرفدارای استقلال بیشتره یا پرسپولیس. بله سپاهان برد اما چه جوری! شما لابد بازیو ندیدی .... اگه خونده بودین که نمیگفتین پرسپولیسیا چرا رأی ندادنپرسپولیسی جماعت واقع بینه و الکی نمیآد مثلا به عشق تیمش الکی رأی بده و واقعی رأی میده بازی رو من دیدم و از اشتباهات داوری اینقدر شما قبلا سود بردین که حالاها حالاها نمیتونید به داوری ایراد بگیرید 5
دل مانده 7714 ارسال شده در 2 آبان، 2013 اگه خونده بودین که نمیگفتین پرسپولیسیا چرا رأی ندادنپرسپولیسی جماعت واقع بینه و الکی نمیآد مثلا به عشق تیمش الکی رأی بده و واقعی رأی میده بازی رو من دیدم و از اشتباهات داوری اینقدر شما قبلا سود بردین که حالاها حالاها نمیتونید به داوری ایراد بگیرید آره اونکه حتما...همتون واقع بین هستین من کی گفتم چرا پرسپولیسی ها رای ندادن...گفتم شما حواست باشه همیشه به تیمت رای بدی همین. 4
..وارش.. 165 مالک ارسال شده در 2 آبان، 2013 با اینکه کلا فوتبال رو همچینی قبول ندارم, اما اگه بخوام یه روزی, به یه تیمی رای بدم فقط دامااااااااااااااااااااااااااااااااش شهر باران دروووود بر تو همشهری 3
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 2 آبان، 2013 آره اونکه حتما...همتون واقع بین هستینمن کی گفتم چرا پرسپولیسی ها رای ندادن...گفتم شما حواست باشه همیشه به تیمت رای بدی همین. پرسپولیس کمافی السابق در تمام نظرسنجی ها که طرفدار کدوم تیم بیشتره اوله و بهتره که سوال هرنظرسنجی رو دقیق بخونید! هر سوالی بیانگر طرفداری از یک تیم نیست 4
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 2 آبان، 2013 جباري : تصميم گرفته بودم اگه طرفداراي استقلال به من توهين كنند از فوتبال بروم واقعا شرمنده هوادارا شدم مجتبی جباری:امیدوارم دوری من از استقلال بیشتر از یک فصل نباشد / اگر هواداران استقلال از من راضی نبودند، از فوتبال خداحافظی می کردم. جباري: هواداران استقلال منو شرمنده كردن دوست دار برگردم استقلال تفاوت 2تا اسطوره باشگاه جــــبـــاری، جـــبــــاری... هــــنــــوز زیــــدان مایــــــی حمودي : دست تک تک هواداران استقلال را ميبوسم که به من احترام گذاشتند . . . افتخار ميكنم كه استقلال با شخصيت ترين هوادارا رو داره . . . مثلِ لنگيا نيستيم كه وقتي بازيكني از تيم مون رفت , به فحشِ ناموس ببنديمش . . . لنگيه بي شخصيت . . . تسليت , تسليت اره داداش به ما ميگن استقلال هوادارايي كه بازيكن سابقمون رو پشيمون ميكنه كه بخواد برگرده استقلال تو را به بلنداي نامت دوست دارم 3
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 2 آبان، 2013 تیمتون باخته با این تصاویر میخواین از جوّ شکست بیرون بیآین... دیگه ای کاش اسم داوری رو نیآرین که پارسال با کمک محسن ها، قهرمان شدین 4
ارسال های توصیه شده