رفتن به مطلب

طرفدار کدام تیم هستید؟ ( لیگ سیزدهم )

طرفدار کدام تیم هستید؟ ( به ترتیب الفبا )  

60 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. طرفدار کدام تیم هستید؟ ( به ترتیب الفبا )

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 123
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

استقلال باخت:ws28:

با این وضعی که داوری داشت استقلال 11 نفره اومد بیرون جای شکر داشت

بعدش کل بازی دست استقلال بود سپاهان بازی نکرد با داوری برد

• Like 5
لینک به دیدگاه
فقط دوس دارم ببازه این آ...

تیم خاصی ...

ولی خوشم میاد پرسپولیس همیشه طرفداراش از همه تیما بیشتره:ws3:

دیدم هوادارای زیاد پرسپولیس دوشنبه برنامه نودو ترکوندن:ws28:فعلا که ابروی ایران دست استقلاله..تنها نماینده ی ایران تو اسیا استقلاله:hapydancsmil:

• Like 5
لینک به دیدگاه
دیدم هوادارای زیاد پرسپولیس دوشنبه برنامه نودو ترکوندن:ws28:فعلا که ابروی ایران دست استقلاله..تنها نماینده ی ایران تو اسیا استقلاله:hapydancsmil:

برنامه نود پرطرفدارترین تیمو سوال کرده بود!؟ ما اشتباه خوندیم:ws28:با این همه یار به قول خودتون ستاره و تیم ملی چرا باختید:ws28:نماینده ایران بپا که از تیم تایلندی نبازی:ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه
برنامه نود پرطرفدارترین تیمو سوال کرده بود!؟ ما اشتباه خوندیم:ws28:با این همه یار به قول خودتون ستاره و تیم ملی چرا باختید:ws28:نماینده ایران بپا که از تیم تایلندی نبازی:ws28:

یه جوری باافتخار میگین"برنامه نود پرطرفدارترین تیمو سوال کرده بود!؟" انگار که پرسیده بودن بدترین تیم کدومه:w58::banel_smiley_4:

ما حواسمون هست به کی ببازیم به کی نبازیم:w02:شما باید حواست باشه دفعه بعد که دوباره برنامه نود سوال پرسید به پرسپولیس رای بدی تا یه کم تعداد پیامکاش بیاد بالا:w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه
یه جوری باافتخار میگین"برنامه نود پرطرفدارترین تیمو سوال کرده بود!؟" انگار که پرسیده بودن بدترین تیم کدومه:w58::banel_smiley_4:

ما حواسمون هست به کی ببازیم به کی نبازیم:w02:شما باید حواست باشه دفعه بعد که دوباره برنامه نود سوال پرسید به پرسپولیس رای بدی تا یه کم تعداد پیامکاش بیاد بالا:w02:

تا حالا بالغ بر 10 نظرسنجی برنامه نود گذاشته که پرطرفدارترین تبم کدومه و همیشه پرسپولیس اول بوده با اختلاف:ws43: فکرکنم سوالو شما نخوندی و همینجوری اسم استقلالو دیدی و رأی دادی:ws3:پرسیده بود بهترین یارگیری و سپاهان که آخر این نظرسنجی شد شما رو که اول نظرسنجی بودین رو برد:w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه
تا حالا بالغ بر 10 نظرسنجی برنامه نود گذاشته که پرطرفدارترین تبم کدومه و همیشه پرسپولیس اول بوده با اختلاف:ws43: فکرکنم سوالو شما نخوندی و همینجوری اسم استقلالو دیدی و رأی دادی:ws3:پرسیده بود بهترین یارگیری و سپاهان که آخر این نظرسنجی شد شما رو که اول نظرسنجی بودین رو برد:w02:

چرا فک میکنین هیشکی بغیر از خودتون سوالو نخونده؟:banel_smiley_4:

منم نگفتم طرفدارای استقلال بیشتره یا پرسپولیس.

بله سپاهان برد اما چه جوری!

شما لابد بازیو ندیدی ....:whistle:

• Like 5
لینک به دیدگاه
چرا فک میکنین هیشکی بغیر از خودتون سوالو نخونده؟:banel_smiley_4:

منم نگفتم طرفدارای استقلال بیشتره یا پرسپولیس.

بله سپاهان برد اما چه جوری!

شما لابد بازیو ندیدی ....:whistle:

اگه خونده بودین که نمیگفتین پرسپولیسیا چرا رأی ندادن:ws3:پرسپولیسی جماعت واقع بینه و الکی نمیآد مثلا به عشق تیمش الکی رأی بده و واقعی رأی میده:w02: بازی رو من دیدم و از اشتباهات داوری اینقدر شما قبلا سود بردین که حالاها حالاها نمیتونید به داوری ایراد بگیرید:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
اگه خونده بودین که نمیگفتین پرسپولیسیا چرا رأی ندادن:ws3:پرسپولیسی جماعت واقع بینه و الکی نمیآد مثلا به عشق تیمش الکی رأی بده و واقعی رأی میده:w02: بازی رو من دیدم و از اشتباهات داوری اینقدر شما قبلا سود بردین که حالاها حالاها نمیتونید به داوری ایراد بگیرید:ws3:

آره اونکه حتما...همتون واقع بین هستین:banel_smiley_4:

من کی گفتم چرا پرسپولیسی ها رای ندادن...:banel_smiley_4:گفتم شما حواست باشه همیشه به تیمت رای بدی همین.

• Like 4
لینک به دیدگاه
با اینکه کلا فوتبال رو همچینی قبول ندارم,

اما اگه بخوام یه روزی, به یه تیمی رای بدم

فقط

دامااااااااااااااااااااااااااااااااش شهر باران

:a030:

دروووود بر تو همشهری :icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
آره اونکه حتما...همتون واقع بین هستین:banel_smiley_4:

من کی گفتم چرا پرسپولیسی ها رای ندادن...:banel_smiley_4:گفتم شما حواست باشه همیشه به تیمت رای بدی همین.

پرسپولیس کمافی السابق در تمام نظرسنجی ها که طرفدار کدوم تیم بیشتره اوله و بهتره که سوال هرنظرسنجی رو دقیق بخونید! هر سوالی بیانگر طرفداری از یک تیم نیست:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

جباري : تصميم گرفته بودم اگه طرفداراي استقلال به من توهين كنند از فوتبال بروم

واقعا شرمنده هوادارا شدم

مجتبی جباری:امیدوارم دوری من از استقلال بیشتر از یک فصل نباشد / اگر هواداران استقلال از من راضی نبودند، از فوتبال خداحافظی می کردم.

1098011_545100552204182_446807048_n.jpg

جباري: هواداران استقلال منو شرمنده كردن

دوست دار برگردم استقلال

1001718_621710314516184_1273133171_n.jpg

تفاوت 2تا اسطوره باشگاه

جــــبـــاری، جـــبــــاری... هــــنــــوز زیــــدان مایــــــی

935867_545055502208687_130285715_n.jpg

حمودي : دست تک تک هواداران استقلال را مي‌بوسم که به من احترام گذاشتند . . .

افتخار ميكنم كه استقلال با شخصيت ترين هوادارا رو داره . . .

مثلِ لنگيا نيستيم كه وقتي بازيكني از تيم مون رفت , به فحشِ ناموس ببنديمش . . .

لنگيه بي شخصيت . . . تسليت , تسليت

264490_544871842227053_168935895_n.jpg

اره داداش به ما ميگن استقلال

هوادارايي كه بازيكن سابقمون رو پشيمون ميكنه كه بخواد برگرده

استقلال تو را به بلنداي نامت دوست دارم

• Like 3
لینک به دیدگاه

تیمتون باخته با این تصاویر میخواین از جوّ شکست بیرون بیآین...:ws28:

دیگه ای کاش اسم داوری رو نیآرین که پارسال با کمک محسن ها، قهرمان شدین:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...