Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ بازی فینال هم بین من و امیر خان برگزار شد. 3-1 برنده شدم منتظر رده بندی هستم 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ بچه ها فراخوان دور دوم زده شد: [h=3]فراخوان شرکت در دور دوم مسابقات تخته نرد[/h] 2 لینک به دیدگاه
خردبین 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۲ بازی فینال هم بین من و امیر خان برگزار شد.3-1 برنده شدم منتظر رده بندی هستم آقا تبریک.ولی ندیده بودیم اول فینال برگزار بشه بعد رده بندی:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۲ عه من ندیده بودم باید رده بندی هم بازی کنیم من رو بازنده کنید پس. بچه ها فراخوان دور دوم زده شد:فراخوان شرکت در دور دوم مسابقات تخته نرد قبل از شروع این مسابقه ها هماهنگ کن با مدیریت 2 هفته وایسادیم این تموم شه بعدی رو شروع کرد سریع. 4 هفته دیگه باید وایسیم 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۲ آقا تبریک.ولی ندیده بودیم اول فینال برگزار بشه بعد رده بندی:icon_pf (34): زیاد مهم نیست. همزمان من و امیر آنلاین بودیم بازی کردیم. چون مسابقات طوریه که شاید شرایط مناسب فراهم نشه. بهمین دلیل این چیزا ملاک نیست 1 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۲ حالا مسابقه برای سوم چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این رو تموم میکردیم بعد دوره دوم.........:icon_razz: لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۲ حالا مسابقه برای سوم چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این رو تموم میکردیم بعد دوره دوم.........:icon_razz: برگزار كنيد ديگه. اين فراخوان ارتباطي با دور اول نداره كه. اصلاً موازي اين مسابقات است. پس زياد حساس نشيد. بازي ها بايد برگزار بشن و نتيجه به مديريت سايت اعلام بشه. 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ به درخواست خود میلاد، دنیز برنده اعلام میشه. اتمام مسابقات :vahidrk: رتبه بندی در پست اول 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده