Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ البته الان که فکرش رو میکنم میبینم امکان بازی حکم آنلاین نیست چون اینطوری میشه با مسنجر با یارت در ارتباط باشی 2 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ آی گفتی ورق خونم اُفتاده، دارم میمیرم. آنلاین این بازی رو سراغ نداری؟ نه ولی یه سرچ می کنم اگه پیدا کردم می فرستم لینکشو برات 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ دنیز در اردو هستند.معلوم نیست کی برگردند. دیشب میتونست بازی کنه که من حالم بد بود و کلاً نبودم. حالا منتظرم که برگرده سلام......من هنوز اردو هستم و الانم سوئدم....و از تک تک شما بچه ها عذر میخوام اما الان هستم تا یکی دو ساعت دیگه .....اگه بازی رو تونستیم اجرا کنیم که هیچی نشد میتونید من رو بازنده بذارید که وقت عزیزان دیگر تلف نشه....... ممنونم از همتون بچه ها......... 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ مسابقه 8 بال و اسنوکر هم بگذارید لطفا.... 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ دیشب من و دنیز با هم بازی کردیم. ولی هنوز تمام نشده. فعلاً 2-1 به نفع دنیز داره پیش میره. امشب سعی میکنیم تمومش کنیم. پ.ن: دنیز واقعاً حرفه ای بازی میکنه. خوشم میاد هر روز باهاش بازی کنم 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ بالاخره در یک بازی فرسایشی و نفس گیر 3-2 برنده شدم. واقعاً با دنیز بازی کردن لذت بخشه. این رو بی تعارف گفتم. عالی بازی میکنه. یه خسته نباشید جانانه به دنیز و خودم میگم 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ منم خسته نباشید میگم نمیشه فینالو بندازین روپرده آنلاین؟ 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ الان ما برای کی باید آرزوی موفقیت کنیم؟ آقای خاص یا آقا امیر؟ کاش بازی رو میشد یه زمانی برگزار کنید که ماهم ببینیم بنظرم بازی جالبی باید باشه.... از همین الان هم به آقا امیر هم به آقا اسماعیل تبریک میگم....:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ منم خسته نباشید میگمنمیشه فینالو بندازین روپرده آنلاین؟ کاش میشد. هیجانی میشد بازی. =============== دوستان برای برگزاری بازیها با هم هماهنگ باشم. هر کسی با حریفش هماهنگ باشه. از الان هر کسی میتونه بازی کنه و نتیجه رو اعلام کنه. 3 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ آقا من همین الان هستما. پاشو بریم ببرمت تموم شه 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ بالاخره در یک بازی فرسایشی و نفس گیر 3-2 برنده شدم.واقعاً با دنیز بازی کردن لذت بخشه. این رو بی تعارف گفتم. عالی بازی میکنه. یه خسته نباشید جانانه به دنیز و خودم میگم .اول از همه از خود شما و بقیه بچه ها عذرخواهی میکنم که چند روزی با تاخیر بازی برگزار شد........دلایلش رو قبلا عرض کردم....... تبریک آقا اسماعیل گرامی....... در واقع شما هم خیلی زیبا بازی کردید........منم لذت بردم از بازیتون ........... خیلی لطف دارید.......... اما بچه ها جان خودم اقا اسماعیل شانس داره عجیب همش جفت می اورد........ عاقا اصن تقصیر این کشتی هستش اینور انور تکون میخوره منم واسه همین باختم..........دی 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ آقا من همین الان هستما. پاشو بریم ببرمت تموم شه امیری امروز نرو ........رو شانسه الان بد جور.......:icon_pf (34): میبازی امیر............. 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ .اول از همه از خود شما و بقیه بچه ها عذرخواهی میکنم که چند روزی با تاخیر بازی برگزار شد........دلایلش رو قبلا عرض کردم....... تبریک آقا اسماعیل گرامی....... در واقع شما هم خیلی زیبا بازی کردید........منم لذت بردم از بازیتون ........... خیلی لطف دارید.......... اما بچه ها جان خودم اقا اسماعیل شانس داره عجیب همش جفت می اورد........ عاقا اصن تقصیر این کشتی هستش اینور انور تکون میخوره منم واسه همین باختم..........دی من شانس دارم؟ توی این 5 تا بازی فقط همین بازی آخری شانس آوردم اونم خفن ولی خودتم میدونی که خیلی بدشانس هستم بگم؟ بگم؟ 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ آقا من همین الان هستما. پاشو بریم ببرمت تموم شه فردا شب الان باید برم لالا که فردا صبح باید برم سرکار حرف دنیز رو جدی نگیر. خودش خیلی شانس بیشتر داره. البته من بدشانس هستم بیشتر تا اون خوش شانس 3 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ امیری امروز نرو ........رو شانسه الان بد جور.......:icon_pf (34): میبازی امیر............. دنیزززززز؟! از تو بعید بود این حرفا من اصن یجور بازی میکنم همشم جفت شش بیاره نتونه منو ببره. 3 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ فردا شبالان باید برم لالا که فردا صبح باید برم سرکار حرف دنیز رو جدی نگیر. خودش خیلی شانس بیشتر داره. البته من بدشانس هستم بیشتر تا اون خوش شانس بیا نترسسسسس بیا زود میبرمت میری لالا خب شوخی بود به نظر منم باشه واسه فردا شب که یه ذره تو هم تو هم نشه بازیا. 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ من شانس دارم؟توی این 5 تا بازی فقط همین بازی آخری شانس آوردم اونم خفن ولی خودتم میدونی که خیلی بدشانس هستم بگم؟ بگم؟ خو همین بازی اخری اگه جفت ها رو نمی اوردی بازی رو من برده بودم بوگو خب........ عاقا من مدرک دارم شانسش غوغا میکنه اگه واقعی روبروی هم مینشستیم بازی رو میگفتم تاسها رو میگیری......... 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ دنیزززززز؟! از تو بعید بود این حرفامن اصن یجور بازی میکنم همشم جفت شش بیاره نتونه منو ببره. امیر نبودی شانسشو ببینی........دیشب به گریه ش انداخته بودم امروز شانس یارش بود..........:icon_pf (34): امیر اصل این ایده بازی با من و تو بود...من میخوام عاقا از رو ببرمت......یه وقتی بذار بازی کنیم...... 3 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ امیر نبودی شانسشو ببینی........دیشب به گریه ش انداخته بودم امروز شانس یارش بود..........:icon_pf (34): امیر اصل این ایده بازی با من و تو بود...من میخوام عاقا از رو ببرمت......یه وقتی بذار بازی کنیم...... اشکال نداره. این اولین دوره بود. دوره بعدی ایشالا. پاشو بیا حالتو بگیرم. 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ اشکال نداره. این اولین دوره بود. دوره بعدی ایشالا.پاشو بیا حالتو بگیرم. من اماده م.بریم..............یه وقت گریه زاری راه نندازی...... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده