mahnaz 7584 ارسال شده در 8 مهر، 2013 میدونیم ولی خب دعا میکنیم که fivb به خاطر بازیهای خوب ایران و برای هیجان بیشتر بازیها این کارو کنه.... آخه قبلا یادم این کارو کرده بود من اطلاعاتی در این مورد ندارم ولی اگه بشه چی میشه:hapydancsmil: 7
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 8 مهر، 2013 میدونیم ولی خب دعا میکنیم که fivb به خاطر بازیهای خوب ایران و برای هیجان بیشتر بازیها این کارو کنه.... آخه قبلا یادم این کارو کرده بود واقعا مهدی یعنی مثلا اگه 6تیم به مرحله نهایی میرفتن یهو شده 7 تیم! 6
mahnaz 7584 ارسال شده در 8 مهر، 2013 خونه خاله اس مگه:banel_smiley_4::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk: چیزی دیگه ای نمیخوای چایی قلیونی ما....... پس چی که خونه خاله س وقتی شما میتونی روح باشی FIVB هم میتونه ایران رو ببره مرحله بعد 6
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 8 مهر، 2013 واقعا مهدی یعنی مثلا اگه 6تیم به مرحله نهایی میرفتن یهو شده 7 تیم! نه...تو لیگ جهانی اینجوری نبوده... دقیق یادم نیست کدوم مسابقات بود ولی میدونم دقیقا به خاطر بازیهای خوب ایران یه سهمیه به آسیا اضافه کردن که بتونه تو اون مسابقات شرکت کنه....دقیقا ذکر کرده بودن که میخوان هیجان بیشتری پیدا کنه بازیها 7
pesare irani 41805 ارسال شده در 8 مهر، 2013 نه...تو لیگ جهانی اینجوری نبوده... دقیق یادم نیست کدوم مسابقات بود ولی میدونم دقیقا به خاطر بازیهای خوب ایران یه سهمیه به آسیا اضافه کردن که بتونه تو اون مسابقات شرکت کنه....دقیقا ذکر کرده بودن که میخوان هیجان بیشتری پیدا کنه بازیها مسابقات گل کوچیک جام رمضان قلعه حسن خان 6
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 8 مهر، 2013 مسابقات گل کوچیک جام رمضان قلعه حسن خان رقابتای قلعه حسن خان جزو معتبرترین مسابقات...نبینم مسخرش کنی:vahidrk: 6
*pedram* 21266 ارسال شده در 8 مهر، 2013 یه حسی تو دلم میگه که اگه 6 امتیاز از آلمان بگیریم میریم مرحله بعد حتی اگه 6امتیاز هم از آلمان بگیریم نمیریم.... 4
a.namdar 5908 ارسال شده در 9 مهر، 2013 بنظرم تو اخبار ورزشی شنیدم گفت حضور ایران تو مسابقات سال آینده لیگ جهانی قطعی شده... من درست شنیدم ؟؟ کسی چیزی شنیده؟ یا زاده تخیلم بوده این خبر؟ 5
mahnaz 7584 ارسال شده در 9 مهر، 2013 بنظرم تو اخبار ورزشی شنیدم گفت حضور ایران تو مسابقات سال آینده لیگ جهانی قطعی شده... من درست شنیدم ؟؟ کسی چیزی شنیده؟ یا زاده تخیلم بوده این خبر؟ 4
*pedram* 21266 ارسال شده در 9 مهر، 2013 بنظرم تو اخبار ورزشی شنیدم گفت حضور ایران تو مسابقات سال آینده لیگ جهانی قطعی شده... من درست شنیدم ؟؟ کسی چیزی شنیده؟ یا زاده تخیلم بوده این خبر؟ اونکه معلومه دیگه. سال بعد ایران تو لیگ هست. 4
tracer 160 ارسال شده در 9 مهر، 2013 ما اگه 6 امتیاز از آلمان بگیریم اونموقع شانس اینو داریم که در دوره بعد سرگروه بشیم 5
tracer 160 ارسال شده در 9 مهر، 2013 ایران به 19 نمیرسیم:icon_pf (34): خب نمیرسیم دیگه! اینکه مغلوم بود مهندس:5c6ipag2mnshmsf5ju3 5
haniye.a 5626 ارسال شده در 9 مهر، 2013 ولی انصافا بازی ایرانو ایتالیا رو دیدیم دیگه... ایران خیلی خونسرد بازی میکرد...ولی کاملا فشار رو ایتالیا معلوم بود... حقشون نیست اونا برن....ایش 5
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 9 مهر، 2013 بنظرم تو اخبار ورزشی شنیدم گفت حضور ایران تو مسابقات سال آینده لیگ جهانی قطعی شده... من درست شنیدم ؟؟ کسی چیزی شنیده؟ یا زاده تخیلم بوده این خبر؟ از اول هم قرار بود ایران باشه حرف الان نیست 4
mahnaz 7584 ارسال شده در 9 مهر، 2013 فقط ایران آهنگشم من میزنم دودورو دودودو ایران دودورو دودودو ایران دودورو دودودو ایران 4
ارسال های توصیه شده