mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ میدونیم ولی خب دعا میکنیم که fivb به خاطر بازیهای خوب ایران و برای هیجان بیشتر بازیها این کارو کنه.... آخه قبلا یادم این کارو کرده بود من اطلاعاتی در این مورد ندارم ولی اگه بشه چی میشه:hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ میدونیم ولی خب دعا میکنیم که fivb به خاطر بازیهای خوب ایران و برای هیجان بیشتر بازیها این کارو کنه.... آخه قبلا یادم این کارو کرده بود واقعا مهدی یعنی مثلا اگه 6تیم به مرحله نهایی میرفتن یهو شده 7 تیم! 6 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ خونه خاله اس مگه:banel_smiley_4::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk: چیزی دیگه ای نمیخوای چایی قلیونی ما....... پس چی که خونه خاله س وقتی شما میتونی روح باشی FIVB هم میتونه ایران رو ببره مرحله بعد 6 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ واقعا مهدی یعنی مثلا اگه 6تیم به مرحله نهایی میرفتن یهو شده 7 تیم! نه...تو لیگ جهانی اینجوری نبوده... دقیق یادم نیست کدوم مسابقات بود ولی میدونم دقیقا به خاطر بازیهای خوب ایران یه سهمیه به آسیا اضافه کردن که بتونه تو اون مسابقات شرکت کنه....دقیقا ذکر کرده بودن که میخوان هیجان بیشتری پیدا کنه بازیها 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ نه...تو لیگ جهانی اینجوری نبوده... دقیق یادم نیست کدوم مسابقات بود ولی میدونم دقیقا به خاطر بازیهای خوب ایران یه سهمیه به آسیا اضافه کردن که بتونه تو اون مسابقات شرکت کنه....دقیقا ذکر کرده بودن که میخوان هیجان بیشتری پیدا کنه بازیها مسابقات گل کوچیک جام رمضان قلعه حسن خان 6 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ مسابقات گل کوچیک جام رمضان قلعه حسن خان رقابتای قلعه حسن خان جزو معتبرترین مسابقات...نبینم مسخرش کنی:vahidrk: 6 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ یه حسی تو دلم میگه که اگه 6 امتیاز از آلمان بگیریم میریم مرحله بعد حتی اگه 6امتیاز هم از آلمان بگیریم نمیریم.... 4 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ بنظرم تو اخبار ورزشی شنیدم گفت حضور ایران تو مسابقات سال آینده لیگ جهانی قطعی شده... من درست شنیدم ؟؟ کسی چیزی شنیده؟ یا زاده تخیلم بوده این خبر؟ 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ بنظرم تو اخبار ورزشی شنیدم گفت حضور ایران تو مسابقات سال آینده لیگ جهانی قطعی شده... من درست شنیدم ؟؟ کسی چیزی شنیده؟ یا زاده تخیلم بوده این خبر؟ 4 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ بنظرم تو اخبار ورزشی شنیدم گفت حضور ایران تو مسابقات سال آینده لیگ جهانی قطعی شده... من درست شنیدم ؟؟ کسی چیزی شنیده؟ یا زاده تخیلم بوده این خبر؟ اونکه معلومه دیگه. سال بعد ایران تو لیگ هست. 4 لینک به دیدگاه
tracer 160 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ ما اگه 6 امتیاز از آلمان بگیریم اونموقع شانس اینو داریم که در دوره بعد سرگروه بشیم 5 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ ایران به 19 نمیرسیم:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
tracer 160 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ ایران به 19 نمیرسیم:icon_pf (34): خب نمیرسیم دیگه! اینکه مغلوم بود مهندس:5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ ولی انصافا بازی ایرانو ایتالیا رو دیدیم دیگه... ایران خیلی خونسرد بازی میکرد...ولی کاملا فشار رو ایتالیا معلوم بود... حقشون نیست اونا برن....ایش 5 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ بنظرم تو اخبار ورزشی شنیدم گفت حضور ایران تو مسابقات سال آینده لیگ جهانی قطعی شده... من درست شنیدم ؟؟ کسی چیزی شنیده؟ یا زاده تخیلم بوده این خبر؟ از اول هم قرار بود ایران باشه حرف الان نیست 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ فقط ایران آهنگشم من میزنم دودورو دودودو ایران دودورو دودودو ایران دودورو دودودو ایران 4 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ از اول هم قرار بود ایران باشه حرف الان نیست چرا؟؟ 3 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۲ چرا؟؟ چون ظاهرا امسال تیمی از لیگ برای سال بعد حذف نمیشه. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده