Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ من بلد نیستم که!! حداقل آموزششم بگین! 2 لینک به دیدگاه
خردبین 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ من بلد نیستم که!!حداقل آموزششم بگین! یعنی اینجا آموزش بدیم؟ بازی ساده ایه.برو توی اینترنت بگرد مطالب خوبی پیدا می کنی. 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ دوست دارم بیام کل همه رو بخوابونم ولی حیف میدونم چون وقت نمیکنم، اسم نوشتنم الکی میشه :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ فکر می کنم اکثرا جاوا دارند.برای من پیغام میده java was blocked because it is out of date ولی یه گزینه run this time کنارش داره که من هم همیشه اون رو میزنم و بدون مشکل بازی می کنم.حالا هرچی جمع بگه اگه بچه ها مشکل جاوا داشتند و نتونستند وارد بشند می تونیم از یه سایت دیگه استفاده کنیم.البته نصب جاوا فکر نمی کنم کار سختی باشه.الان شما به خاطر جاوا دچار مشکل شدید؟ من که مشکلی ندارم من همیشه Java Runtime نصب دارم ولی چون نسبتاً نرم افزار حجیمیه (60 مگابایت) گفتم شاید هر کسی نتونه دالنود کنه. حالا بهرحال. در چند روز آینده در مورد میزبان نهایی تصمیم گیری میشه. 1 لینک به دیدگاه
خردبین 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ دوست دارم بیام کل همه رو بخوابونم ولی حیف میدونم چون وقت نمیکنم، اسم نوشتنم الکی میشه :icon_pf (34): آره ذکر این نکته مهمه افرادی ثبت نام کنند که بتونند موقع مسابقه حضور داشته باشند و شرکت کنند وگرنه نظم مسابقه بهم میخوره.برگزاری این مسابقه میتونه یک تمرین انضباط و انجام کارگروهی باشه.ببینیم ایرانی جماعت میتونه یک کار گروهی درست انجام بده! 2 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ منم هستم صرفا برای مارس کردن یکی که خیلی ادعاشه 3 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ من بلد نیستم که!!حداقل آموزششم بگین! آموزشششششششششش؟؟؟؟ برادره بازی ها در حد لالیگاسست..... سطح انقدر بالاست که هر بازی 30 ثانیه طول می کشه......باید استخون خورد کرده باشی توو این بازی......... 2 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ سلام ۱.دقیقا روز ۱۵ تیر روز سفر من هستش ۲. من جاوا ندارم ۳. اگه سریهای بد هم داشت بنده در خدمتتون هستم داداشا و خواهرهای گرامی mr عزیز مثل اینکه من نمیتونم الان باشم بازی کنید بد من میام با برنده ۳ بار بازی میکنم بد اگه هر سهبار شکستش دادم خوب من اول میشم اگه ندادم که خودش اول لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ بچه ها بازی رو بذارید برای 16 تیر به بعد یا قبل از 13 تیر آخه آزمون دارم باید کلی راه برم و برگردم 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ shahdokht مشکلی هم ندارم برای بازی کردن خدا روشکر اجرا میشه لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ shahdokhtمشکلی هم ندارم برای بازی کردن خدا روشکر اجرا میشه مرسی این نام کاربری توی کدوم سایته شهدخت خانم؟ 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ مرسیاین نام کاربری توی کدوم سایته شهدخت خانم؟ سایت اولی که nyc معرفی کرده بود دومی اصلا باز نمیشه 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ من بلد نیستم ولی سعی میکنم این چند روزه یاد بگیرم بیام بازی 1 لینک به دیدگاه
خردبین 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ زمان بازی میتونه زودتر هم باشه چون همین الان هم تعداد به اندازه هست.تعداد خیلی بشه جمع و جور کردن و هماهنگ کردنش سخت میشه.میشه سری اول مسابقه رو برگزار کرد تا ضعف ها و کاستی هاش رو فهمید برای سری های بعدی دوباره ثبت نام انجام بشه. 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ زمان بازی میتونه زودتر هم باشه چون همین الان هم تعداد به اندازه هست.تعداد خیلی بشه جمع و جور کردن و هماهنگ کردنش سخت میشه.میشه سری اول مسابقه رو برگزار کرد تا ضعف ها و کاستی هاش رو فهمید برای سری های بعدی دوباره ثبت نام انجام بشه. اتفاقاً امروز صبح خواستم این کار رو بکنم نام نویسی برای سری اول رو متوقف میکنیم. حالا میمنونه میزبان برای مسابقات که همونطوری که حدس میزدم همه شاید نتونند سایت دومی رو باز کنند. پس سایت اولی رو میزبان معرفی میکنیم. فقط دوستان توی سایت اولی یوزر بسازند و اینجا بذارید تا ثبت بشه. ضمن اینکه مراحل قرعه کشی برای شناختن حریفان، با اجازه دوستان توسط خودم انجام میشه. تاپیک مسابقه تا دقایقی دیگه استارت میشه و اطلاع رسانی میشه. 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ [h=1]اولین دوره مسابقات تخته نرد نواندیشان[/h] 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده