M!Zare 48037 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ درود.... حدود یک ماه پیش در تالار مکانیک بحثی با عنوان طراحی نرم افزار محاسبات آنلاین مطرح شد، که پس از بررسی های متعدد، اولین برنامه توسط دو تن از دوستان شروع به نوشتن شد، که یکی از آنها هم اکنون آماده معرفی خدمت شما دوستان عزیز شده است... بی شک همه شما عزیزان بارها مجبور به تبدیل واحد، آحاد مختلف شده اید. نرم افزاری که به عنوان اولین کار برای استفاده دوستان، آماده شده است Unit converter نام دارد. مسلما به عنوان اولین تجربه این کار نقص هایی نیز دارد که امیدواریم با توجه شما دوستان رفع گردد. پس پیشنهادات و انتقادات خود را حتما در اختیار تیم طراحی قرار دهید. از آقای صادق تفکر که برنامه نویسی این نرم افزار رو بر عهده داشتن، تشکر میکنم و براشون آرزوی موفقیت در تمام مراحل زندگی رو دارم sadegh1068 می خواستیم ثابت کنیم که ما می توانیم و توانستیم، به امید کارهای بزرگتر ، کاربردی و عملیاتی تر... این نرم افزار را از لینک زیر می توانید دانلود کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دومین نسخه این برنامه توسط دوست خوبمون آقای امیر فرح بخش از کاربران تالار برق نوشته شد. این را به فال نیک برای همکاری بین تالاری دوستان میگیریم و امیدواریم که این همکاری ادامه داشته باشد. salamis برای ایشون آرزوی موفقیت در تمام مراحل زندگی را دارم. برای استفاده از نرم افزار نوشته شده توسط ایشون، ابتدا باید بر روی Type قرار گرفته و نوع واحد را انتخاب کنیم . برای دانلود نرم افزار از لینک زیر استفاده نمایید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 55 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ بسیار عالی دست همه دست اندرکاران مخصوصا صادق عزیز هم درد نکنه و خسته نباشین :icon_gol: ایشالا این مقدمه ای باشه برای کارای بزرگ تر 14 لینک به دیدگاه
Sadegh Tafakor 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ بسیار عالی دست همه دست اندرکاران مخصوصا صادق عزیز هم درد نکنه و خسته نباشین :icon_gol: ایشالا این مقدمه ای باشه برای کارای بزرگ تر ممنون دوستان لطف دارن منم باید از مدیر عزیز مکانیک F|UID تشکر کنم که خیلی کمک کردن و باعث شدن این کار استارت بخوره انشالا با کمک دوستان بتونیم نرم افزار های کاربردی تر و تخصصی تر هم ایجاد کنیم 18 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ دست مریزاد و خسته نباشید میگم به دوستان ایشالا موفقیتهای بعدی 13 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ تبریک میگم.:hapydancsmil::hapydancsmil: 11 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ درود بر شما..... صمیمانه ازتون تشکر می کنم و یک خسته نباشید جانانه تقدیمتون می کنم. به امید موفقیت ها و نو آوری های روز افزون شما.....و همه نواندیشان عزیز.... :flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile: 10 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ بسیار عالی و تبریک برای انجام یک کار تیمی خوب و به امید موفقیت های بیشتر ..... 9 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ عالی تبریک میگم هم به تیم مدیریت تالار و هم به صادق عزیز و هم به بقیه دوستان زحمت کش تالار. به امید موفقیت های بیشتر و بالاتر تالار مکانیک همیشه بهترین بود و خواهد بود. 8 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ خیلی عالی عجب سورپرایزی بود دستتون درد نکنه مرسی صادق جان و خسته نباشید به مدیر همیشه در صحنه 9 لینک به دیدگاه
ghazal. 66 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ بسیار بسیار سپاس گذارم ممنون مریم جان گل عالیه.. 9 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۲ با تشکر از لطف تمامی دوستان... پست اول برای قرار دادن نسخه دوم برنامه اصلاح شد 7 لینک به دیدگاه
meno 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۲ سلام دوستان ماهم جونیامون همچین نرم افزاری رو نوشتیم که بصورت کامل رویه چار سیستم عامل WINDOWS - Linux -Mac و خدا بیامورز سیمبین نوکیا اجرا می شده و هر چی داد زدیم دوستان یه بیاین تبدیل واحد های مهم رشته خودتو و تخصصی شو اعلام کنید تا با این نرم افزار اضافه بشه کسی پیدا نشد خلاصه اگه همکاری نیاز داشتید بگید این نرم افزار با دانت نووشته شده در صورتی که نرم افزار من با کتابخانه Qt که مستقل از سیستم عامله اگه همکاری لازم داشتید خوشحال می شم این نرم افزار رو برای تمام پلتفرماه آماده کنم . اینم لینکش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 12 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ آفرین بر این دو عزیز و تالار مکانیک تاپیک اطلاع رسانی شد و به عنوان خبر در نظر گرفته شد خسته نباشید به کل مجموعه به دلیل فعالیت خوبشون 6 لینک به دیدگاه
m.abiyak 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ سلام دوستان خدا قوت:icon_gol: کار بسیار خوبی انجام گرفت به امید موفقیت ایران و ایرانی 4 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ بسیار عالی بود به امید موفقیت های بیشتر تالار مکانیک 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده