Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 4 مهر، 2013 بدبختی اینجاست که دیگه نمیتونم باهاش صحبت کنم یعنی گوشیش خاموشه و رد و نشونی دیگه ازش ندارماگه من ازش دلخور بودم یا اون کاری کرده بود که باعث ناراحتی من بشه اصلا اینقدر خودمو اذیت نمیکردم ... منم دل میکندم .. اما چون میدونم مقصر منم و اشتباه از من بوده هم عذاب وجدان دارم هم خودمو نمیبخشم هم همش نگران اونم ... احساس میکنم روحیه ی اونو هم داغون کردم عاشق خسته نمیشه 3
MahSa.92 2151 ارسال شده در 4 مهر، 2013 عاشق خسته نمیشه اما من دیگه خسته شدم....بالاخره یه جایی باید تموم شه.... 1
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 4 مهر، 2013 اما من دیگه خسته شدم....بالاخره یه جایی باید تموم شه.... من گفتم عاشق!!! بحث شما فرق داره مگه نه؟
elh@m_arch 1548 ارسال شده در 4 مهر، 2013 غلط میکنه!!!!!!میکوبم تو مخش:vahidrk:خخخخخخخخشاید عقلش تکون خورد و عاشقم شد!!!!:gnugghender: 1
MAXER89 مهمان ارسال شده در 4 مهر، 2013 بدبختی اینجاست که دیگه نمیتونم باهاش صحبت کنم یعنی گوشیش خاموشه و رد و نشونی دیگه ازش ندارماگه من ازش دلخور بودم یا اون کاری کرده بود که باعث ناراحتی من بشه اصلا اینقدر خودمو اذیت نمیکردم ... منم دل میکندم .. اما چون میدونم مقصر منم و اشتباه از من بوده هم عذاب وجدان دارم هم خودمو نمیبخشم هم همش نگران اونم ... احساس میکنم روحیه ی اونو هم داغون کردم ولی فکرنکنم اون به داغونیه تو باشهاااا :gnugghender: بابا حالی خوش باش و عمر بر باد مکن من چقد باید به این عاشقا بگمو گوش ندن آخه
ms13 1488 مالک ارسال شده در 4 مهر، 2013 ولی فکرنکنم اون به داغونیه تو باشهاااا :gnugghender: بابا حالی خوش باش و عمر بر باد مکن من چقد باید به این عاشقا بگمو گوش ندن آخه اینکه من با این حال و روز خرابم همش نگران اونم رو نمیدونم اسمشو چی میشه گذاشت ... یا حماقته یا عشق و جنون ... اگرم حالش از من بهتر باشه اما خوب نیست ... چون از حرفا و کارای من دلخوره میدونم ... 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 4 مهر، 2013 اینکه من با این حال و روز خرابم همش نگران اونم رو نمیدونم اسمشو چی میشه گذاشت ... یا حماقته یا عشق و جنون ... اگرم حالش از من بهتر باشه اما خوب نیست ... چون از حرفا و کارای من دلخوره میدونم ... یه عاشق هیچ وقت نا امید هم نمیشه 1
ms13 1488 مالک ارسال شده در 4 مهر، 2013 یه عاشق هیچ وقت نا امید هم نمیشه من فقط به امید اونه که این روزا زنده م 2
MAXER89 مهمان ارسال شده در 5 مهر، 2013 یه عاشق هیچ وقت نا امید هم نمیشه من فقط به امید اونه که این روزا زنده م :banel_smiley_4:
MahSa.92 2151 ارسال شده در 5 مهر، 2013 من گفتم عاشق!!!بحث شما فرق داره مگه نه؟ گفتم که از طرف من نه....
Gandom.E 17805 ارسال شده در 5 مهر، 2013 من فقط به امید اونه که این روزا زنده م سلام مجدد..اگه واقعا عاشقشی که البته اینطور که من فهمیدم خیلی ام هستی..اولا خدا کمتر کسیو اینقد دوس داره که همچین هدیه ای(عشق)رو تو قلبش بذاره..پس تو یکی از بنده های خاص خدایی چون الان قلبت عاشقانه میزنهبعدم اینکه اگه قسمتت باشه و همینطور اونم متوجه محبت از روی عشقت شده باشه دوباره برمیگرده..تو دنیای حال حاضر دخترا فقط دنبال یه عاشق واقعی میگردن که اونم اگه عشق واقعی رو از تو چشمات خونده باشه حتما برمیگرده دوستماگه برنگشت لیاقتشو نداشته..خودتو اذیت نکن..ببخشید بابت پرحرفیم 2
ms13 1488 مالک ارسال شده در 5 مهر، 2013 سلام مجدد..اگه واقعا عاشقشی که البته اینطور که من فهمیدم خیلی ام هستی..اولا خدا کمتر کسیو اینقد دوس داره که همچین هدیه ای(عشق)رو تو قلبش بذاره..پس تو یکی از بنده های خاص خدایی چون الان قلبت عاشقانه میزنهبعدم اینکه اگه قسمتت باشه و همینطور اونم متوجه محبت از روی عشقت شده باشه دوباره برمیگرده..تو دنیای حال حاضر دخترا فقط دنبال یه عاشق واقعی میگردن که اونم اگه عشق واقعی رو از تو چشمات خونده باشه حتما برمیگرده دوستماگه برنگشت لیاقتشو نداشته..خودتو اذیت نکن..ببخشید بابت پرحرفیم چه فایده که دلبر ما دلش از سنگه ! 1
Gandom.E 17805 ارسال شده در 5 مهر، 2013 چه فایده که دلبر ما دلش از سنگه ! من اگه همجنسمو میشناسم..دلبرجانان شمام برمیگرده..مگر اینکه حرف دلتو از چشات نخونده باشه 1
ms13 1488 مالک ارسال شده در 5 مهر، 2013 من اگه همجنسمو میشناسم..دلبرجانان شمام برمیگرده..مگر اینکه حرف دلتو از چشات نخونده باشه خدا از دهنت بشنوه جان به لب آمد و لب بر لب جانان نرسید دل به جان آمد و او بر سر ناز است هنوز 3
ms13 1488 مالک ارسال شده در 5 مهر، 2013 خانم گل آی خانم گل برام سخته تحمل قدمهات روی چشمام بیا به اینور پل از این گوشه دنیا تا اون گوشه دنیا چشام بسته برات پل خانم گل آی خانم گل از اون روز که جدایی من رو به گریه انداخت برات بارون چشمام پل رنگین کمون ساخت خانم گل آی خانم گل برام سخته تحمل قدمهات روی چشمام بیا به اینور پل به یادت که می افتم می لرزه دل و دستم هزار داد میزنم داد هنوز عاشقت هستم یه روز تو باغ پائیز تو رو تکی دیدم زدی ریشه تو قلبم تو رو به جون خریدم من از خرابه دل برات گلخونه ساختم بهارو با تو دیدم به بوی تو شناختم خانم گل آی خانم گل برام سخته تحمل قدمهات روی چشمام بیا به اینور پل بهار وقتی بهاره که بوی تو داره وگر نه مثل هرسال خزون انتظاره دلم امیدواره اگر چه گله داره که برگردی دوباره روزا رو می شماره میدونم که تو امروز پشیمونتری از من بیا که دیره فردا واسه به هم رسیدن خانم گل آی خانم گل برام سخته تحمل قدمهات روی چشمام بیا به اینور پل از این گوشه دنیا تا اون گوشه دنیا چشام بسته برات پل خانم گل آی خانم گل خانم گل آی خانم گل برام سخته تحمل قدمهات روی چشمام بیا به اینور پل از این گوشه دنیا تا اون گوشه دنیا چشام بسته برات پل خانم گل آی خانم گل خانم گل آی خانم گل برام سخته تحمل قدمهات روی چشمام بیا به اینور پل 2
Gandom.E 17805 ارسال شده در 5 مهر، 2013 درگیر رویای توام..منو دوباره خواب کن.. دنیا اگه تنهام گذاشت..تو منو انتخاب کن.. دلت از ارزوی من..انگار بی خبر نبود.. حتی تو تصمیمای من چشمات بی اثر نبود 2
maryam banoo 3238 ارسال شده در 5 مهر، 2013 ادم باید برای با ارزشترین چیز های زتدگیش بجنگه فکر می کنم عشق هم برا هر کس با ارزشه اما بعضی وقت ها جنگیدنش حد داره عشق یکطرفه فایده نداره به هیچ وجه 5
Gandom.E 17805 ارسال شده در 5 مهر، 2013 ادم باید برای با ارزشترین چیز های زتدگیش بجنگه فکر می کنم عشق هم برا هر کس با ارزشه اما بعضی وقت ها جنگیدنش حد داره عشق یکطرفه فایده نداره به هیچ وجه موافقم دوست عزیزتقدس عشقو نباید با گدایی کردنش واصرار بیجا از بین برد... 1
ارسال های توصیه شده