M4jid 1507 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ باشه تسلیم.بیشتر ادامه بدم ضایع میشم. پس همون دوستان انجمنی رو میگم بیان که اگر شد اتوبوس رو اضافه کرد. مرسی از وقت و زحماتت. ضایع چیه عزیز دلم خواستم سوء برداشتی نشه فقط مطمئن باش در صورت امکان تمام سعیم رو میکنم تا هر کسی که میتونه و دلش میخواد بیاد، بتونه بیاد حداقل تجربه ی این 4 5 ساله بهم کلی راه یاد داده خیلی خوبه منتظرم مرسی از تو جیگر لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ من فقط اومدم بگم سه نفری که آوردم انجمنی هستن و دوستانی که تمام برنامه ها(تور+میتینگ)رو اومده باشند حتما دیدنشون... لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ من فقط اومدم بگم سه نفری که آوردم انجمنی هستن و دوستانی که تمام برنامه ها(تور+میتینگ)رو اومده باشند حتما دیدنشون... تو جرات داری کسرا رو با خودت نیار، هم خودت رو میکشم، هم اون کسرا رو میکشم لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ برای اینکه قائله ختم بشه، دو تا ون بگیرید. خواهران و برادرانبعد گروه خواهران به سرپرستی سارا خانم و برادران آقا مجید از دو مسیر مخالف شروع به حرکت کنند. در یک شاید با هم تلاقی داشته باشن، ولی بهم نگاه نکنند و از کنار هم بگذرن... لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ برای اینکه قائله ختم بشه، دو تا ون بگیرید. خواهران و برادرانبعد گروه خواهران به سرپرستی سارا خانم و برادران آقا مجید از دو مسیر مخالف شروع به حرکت کنند. در یک شاید با هم تلاقی داشته باشن، ولی بهم نگاه نکنند و از کنار هم بگذرن... لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ تو جرات داری کسرا رو با خودت نیار، هم خودت رو میکشم، هم اون کسرا رو میکشم خو دارم میارمش دیگه باو جا داریم هنوز یا نه؟ لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ جمع دوستان جمعه فقط ما فک کنم کم هستیم. خوش بگذرهههههههههههههههه لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ جمع دوستان جمعه فقط ما فک کنم کم هستیم.خوش بگذرهههههههههههههههه خو شما هم بیاین دیگههههه لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ خو شما هم بیاین دیگههههه خو نمیتونیم بیایم دیگه!!! کارامون پیچیده بهم!!! چه کا کنیم خووووووووو؟؟؟ شوما برید جای مارو هم خالی بنمایید. لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ یه خبر از مجید واسه کسایی که نتونستن ثبت نام کنن: کسایی که میخوان بیان و نتونستن ثبت نام کنن، هرچه زودتر فرم ثبت نام رو پر کنن و اعلام آمادگی قطعی کنن که اگه تعداد نفرات به حد نصاب اتوبوس رسید، خرید رو بتونیم دوشنبه باز کنیم که ثبت نامشون رو هم تکمیل کنن. 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ تا 5شنبه شب ثبت نام انجام میشه فکر کنم لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ تا 5شنبه شب ثبت نام انجام میشه فکر کنم لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ دوستان ظرفیت برنامه فعلان تکمیل هست اگر تعداد دوستانی که هنوز ثبت نام نکردند به مقدار اتوبوس برسه ما تغییر ماشین خواهیم داشت و از میدی باس به اتوبوس تغییر خواهد کرد دوستانی که هنوز ثبت نام نکردند محبت کنند فرم ثبت نام رو پر کنند تا اگر تعداد به ظرفیت اتوبوس (10 نفر دیگه) رسید ثبت نامشون رو انجام بدن ممنون یه سوال :میدی باس کولر داره دیگه تو رو خدا ماشینی که میذارین کولر دار باشه از گرما متنفرم لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ خو نمیتونیم بیایم دیگه!!! کارامون پیچیده بهم!!! چه کا کنیم خووووووووو؟؟؟ شوما برید جای مارو هم خالی بنمایید. هرکسی جای خود دارد نمیزارن جایی خالی بمونه...ته اتوبوسو خالی بزارم یا اون اولشو؟ لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۲ هرکسی جای خود دارد نمیزارن جایی خالی بمونه...ته اتوبوسو خالی بزارم یا اون اولشو؟ تو اتوبوس جا هم نبود اشکال نداره سرپا هم باشه کافیه. لینک به دیدگاه
rahaneh-p 491 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۲ مجید جان هواست به برو بچ باشه ها... می دونی که همشون سرمایه مملکت عزیز می باشند... و آینده ..و... و از این حرفا دیگه کلا برا مملکت عرض می کنم. لینک به دیدگاه
M4jid 1507 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۲ تا 5شنبه شب ثبت نام انجام میشه فکر کنم نه حمید جان تا فردا دوشنبه هست مطمئنا دوستان تا الان 4 نفر اعلام آمادگی کردن و مشخصات فرستادن اگر تا فردا شب تعداد به 10 12 نفر نرسه ماشین همون میدی باس میمونه لینک به دیدگاه
M4jid 1507 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۲ یه سوال :میدی باس کولر داره دیگه تو رو خدا ماشینی که میذارین کولر دار باشه از گرما متنفرم کولررررررررر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کولرو نمیدنم اما میدونم پنکه سقفی داره ماشینش خیلی خفنگه اینم عکسش مجید جان هواست به برو بچ باشه ها...می دونی که همشون سرمایه مملکت عزیز می باشند... و آینده ..و... و از این حرفا دیگه کلا برا مملکت عرض می کنم. چه خوب شد گفتین یادم باشه سر پیچ ها حواس راننده رو پرت کنم :gnugghender::gnugghender: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده