رفتن به مطلب

سریال های آمریکایی

NYC

ارسال های توصیه شده

ممنون از تاپیکت امیرجان:a030:

واقعا فیلمای آمریکایی چند سر وگردن بالاترن و آدم کیف میکنه میبینه و وقتی مقایسون میکنی با بهترین فیلم ترکیه یعنی حریم سلطان به خیلی تفاوت ها پی میبری

من لاست و فرار از زندانو دیدم و 24 فصل اولشو دیدم واقعا سه تاشون جالب بودن:w16: سریال قهرمانان و نظم و قانون هم شبکه من و تو گذاشته در حال دنبال کردنشونم

یه سری دیگه هم سریال دارم وقت نکردم ببینم:icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 62
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

مردم ما عین همون مردم برره هستن که هی فیلم بهداشت دهان دندان می دیدن

هرچقدر کیانوش میخواست ذایقه فرهنگیشونو ببره بالا نمی تونست

ملتی که حریم سلطان بین و عمرگل لاله بین بشه همونی میشه که از بین بدو بدتر به خیال خودش بد رو انتخاب می کنه تو هاج واج جنگ زرگری اربابان بی مروت دنیا

:sigh:

پ.ن : کانال جن تی وی و فارسی مال تو لیست کانال های مورد علاقه خونه ما نیس

فرصت سریال دیدن ندارم ولی همیشه دنبال فیلم های خاص می گردم تا ببینم اخرینش بوی خوش زن ال پاچینو بود :w16:

منم با نظرت موافقم فقط خواستم بگم که ملت وقتی هیچ گزینه ای واسه انتخاب ندارن مجبورن جم و فارسی1 ببینن:w16:همه که اینترنت ندارن برن سریال آمریکایی دانلود کنن و ببینن:ws3:خوشبختانه سریال های آمریکایی جدیدا تو برنامه پخش شبکه من وتو قرار گرفته و قهرمانان و نظم و قانون داره پخش میشه با دوبله فارسی و سریالای جالبی هستن:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه

اغا سریال امریکای چون نفس میمونه نباشه باس سر گذاشت مرد:whistle: من سریال دوست نداشتم از بعد فارغ التحصیلی بدلیل کار زیاد :ws3: خاک تو سر مملکت سریال اومد تو قسمت شغل های که دارم

الانم زندگیم شده مستر جیم نه یعنی مستر جان ریس خدا یه نمونه از این بشر برا من خلق کنه من انگیزه ی زندگی پیدا کنم:4564:

اگر بچه های دیگه ای هم هستن که سریال های آمریکایی رو دنبال میکنن و چیزی های مثبت و منفی یاد گرفتن بیان بگن.:icon_gol:

دیگه از یاد گرفتن من گذشته من الان میبینم فکر میکنم واقعا من دارم اینجا چیکار میکنم:4564:

• Like 4
لینک به دیدگاه

من کلا معتقدم یک بودجه ای به این تیم سریالی بدهند که در عوض ساخت سریال، فیلم سینمائی بسازند.

سریال دیدن وقت و حوصله میخواهد و آدم را اسیر میکند. :banel_smiley_4:

تماشای سریال هم بستگی به خود بیننده دارد. هم میشود از نکات منفی عبرت گرفت و هم میشود آن را به کار برد!

من معمولا سریال ها را از بُعد روانشناختی و تربیتی نگاه میکنم. مثلا در سریال حریم سلطان به این توجه میکنم که چرا ماهی دِوران قصد دارد که این حس کینه توزانه اش به خرم سلطان را به فرزندش مصطفی منتقل کند! :hanghead:

یا اینکه چرا دایه خاتون آنقدر در سریال مرام و معرفت به خرج میدهد و چرا دیگران مثل او نیستند!

یا اینکه چرا فرهنگ و آدابشان به این صورت است!

اینکه اگر من در آن زمان و مکان بودم باید چکار میکردم!

:w000:

البته من این سریال را از قسمت 109 دیدم که فکر میکردم قسمتهای آخرش است ولی . . . :whistle:

• Like 4
لینک به دیدگاه
آره همینطوره که میگید .

این اواخر سریال The Walking Dead رو دیدم که خعلی جالب هست و باید تا مهر ماه منتظر بمونم تا فصل جدیدش بیاد چون خعلی هزینه بر و زمان گیره و دیر ساخته میشه .

فیلم یه جورایی وحشتناک _ هیجانی هست .س

روی این سریال مثل سریال لاست نقد های زیادی شده .

یه جورایی این فیلم رو شیطان پرستی میدونن چون آخر الزمان شده و مرده ها زنده شدن و یه آدم رهبری یه گروه رو به عهده گرفته که خودش از اینده تردید داره .

شاید یه فیلم تا حدودی وحشتناک و دارای صحنه هم باشه اما من که دوست داشتم و حس خوبی به فیلم داشتم .

اتفاقا سریال هایی مثل walking dead. یا spartacus طرفدار خای بیشتری نسبت به سریالهای دیگر امریکایی برای ما ایرانیها دارند

همین سریال والکینگ دد یک سریال سرگرم کننده و جذاب است

ولی کاملا دچار ضعف شدید در دیالوگ ها و داستان هست و از نظر یک کسانی که سینما را میفهمه نمره قبولی نمیگیره

ولی در اخر میبینیم یک ایرانی سریال های برتر مثل soprano یا غیره را با دو قسمت دیدن دور میندازه

کلا میخوام بگم کل ایراد را به سریال ها نزارید یکم به خود شخص توجه کنید

• Like 2
لینک به دیدگاه

اوا ! مثل اینکه اینجا فقط منم که طرفدار Grey's Anatomy هستم! یعنی تنها سریالیه که تا فصل هفتمش کامل دنبال کردم

بقیه سریالا مثل How I met your mother, 24, Big Bang و ... در حد چن تا قسمت دیدم...اناتومی گری واقعا عالیه...واقعا...

• Like 4
لینک به دیدگاه

درود

شوربختانه نمیتونم زیاد بنویسم ولی این پیج رو فیوریت کردم تا

به محض اینکه تونستم یک پاسخ و یک دیدگاه درخور بدم .

اما سریالی ک من هرگز از دیدنش سیر نمیشم و تک تک لحظاتش عالیه legend of the seeker هستش

با اینکه دهها قسمت داره و دوبار هم کاملا دیده ام؛منتظرم ک فرصت بشه تا برای بار سوم شروعش کنم.!

سپاس از بازکننده تاپیک .

"مهدی"

• Like 2
لینک به دیدگاه

به نظر من اینکه چرا صداوسیما سریال و برنامه خوبی تولید نمیکنه به خاطر اینه که حق شبکه های مخابراطی انحصاریه تو ایران و رقیبی برای خودشون نمیبینن، بودجه دولتی میگیرن، باید سلیقه و سیاست های بخش خاصی از جامعه رو درنظر بگیرن و...، اگر شبکه های خصوصی بودن و مثل اونا سیستم شبکه های کابلی رو داشتیم که بر حسب تعداد تماشاچی شبکه ها درامد داشتن مطمئن باشید این سریالای آبکی رو از شبکه های داخلی نمیدیدیم. پیشنهاد منم سریال The wire هست که حتما ببینید، یک اقتباس از مردم واقعی تو بالتیمور هست، بازیهای عالی، متن قوی، کارگردانی خوب و ... و همچنین Bands of Broders.

• Like 5
لینک به دیدگاه

خب دوستان اگر لطف کنن اسم سریال هایی که دیدم رو به زبان انگلیسی بنویسن که اونا رو تو پست اول اضافه کنم.:icon_gol:

اسم بعلاوه ژانر سریال رو.

• Like 3
لینک به دیدگاه

من این سریالهای کره ای فارسی وانو خیلی دوست داشتم اداب شوهرداری یاد میداد اون اریانگ همیشه واسه شوهرش انگور پاک میکرد :دی اما جدا نشون میداد خیانت چقدر کثیف ازار دهندس ..صبر ادما رو نشون میدادمن این فیلمو خیلی دوست داشتم

اما یه فیلمم بود در جست و جوی پدر:دی همه ی ادمای یه کوچه پدر پسر ودن نمیدونستن:دی

• Like 4
لینک به دیدگاه

اتفاقاً یه چند روز بود سریال Break out kings رو میدیدم. همون عوامل فرار از زندان ساختن و ژانر زندان و فرارِ.

دلیل اصلی زدن این تاپیک هم همین بود. پر از صحنه های زرنگ بازیه داخل سریال.

زرنگ بازی که با دزدی خیلی متفاوتِ. زرنگ بازیه قانونی. زرنگ بازی که میشه دزدی نکرد و زرنگ بود.

واقعاً عالی بود از این لحاظ.

پست اول هم ویرایش شد تا سریال های پیشنهادی دوستان اضافه بشه بهش.:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
سریال های ترکی بیخودترین و مزخرف ترین ها البته از نظر من ! هستن. موضوع همشون تقریبا یه چیزه! و فقط بازیگرا و لباسا عوض میشن!

سریالهای امریکایی خوبی که دارند هر سلیقه ای رو پوشش میدن.

مطابق سلیقه خودم و سریالهایی که تا به حال دیدم سریال 24 بهترین، قشنگترین ، اکشن ترین ، درام ترین، غیر قابل پیش بینی ترین، هیجان انگیزترین و زیباترین سریالی هست که دیدم.

و سریال er رو هم خیلی دوست داشتم.

سریال 24 خوبه. ولی یه مقدار تبلیغات آمریکایی هم توش دیده میشه.

من سریال لاست رو خیلی دوست داشتم.

• Like 6
لینک به دیدگاه
سریال 24 خوبه. ولی یه مقدار تبلیغات آمریکایی هم توش دیده میشه.

من سریال لاست رو خیلی دوست داشتم.

درسته. یک مقدار این حالت رو داره. تبلیغ برای امریکا و بعضی سیزن ها ها معرفی مسلمونا به عتوان تروریست.

ولی یکی از موارد خیلی جالبش برای من اینه که کثیف بودن سیاست رو به بهترین وجه نشون میده. و این که بازی کثیف سیاسی شامل حال همه کشورها حتی خود امریکاست.

در کل جالبناکه.

• Like 5
لینک به دیدگاه
اوا ! مثل اینکه اینجا فقط منم که طرفدار Grey's Anatomy هستم! یعنی تنها سریالیه که تا فصل هفتمش کامل دنبال کردم

بقیه سریالا مثل How I met your mother, 24, Big Bang و ... در حد چن تا قسمت دیدم...اناتومی گری واقعا عالیه...واقعا...

عهه چرا. گریز آناتومی هم قشنگه. البته من این طوری مثل تو کامل ندیدم. چون سریال رو نداشتم. و قبلا شنبه شب ها 11 شب از ام بی سی 4 میدیدم. اما اونم جالب بود. خصوصا جاهایی که مردیت روی فیلم توضبح میداد یعنی اول و آخر هر اپیزود گوشامو تیز میکردم. جمله های جالبی می گفت.

• Like 6
لینک به دیدگاه

منم گری آناتومی و کلا سریالهای پزشکی رو دوست دارم ولی خب زدم زیر نویسشو پاک کردم حالا همه سریال مونده رو دستم نمیتونم ببینمش:whistle:

• Like 5
لینک به دیدگاه

هیچ کدوم از اینایی که گفتی درمورد shameless صدق نمی کنه...

منکه فقط پایتختو دوس دارم...با خانه ی سبز و همسران...:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 4
لینک به دیدگاه
درسته. یک مقدار این حالت رو داره. تبلیغ برای امریکا و بعضی سیزن ها ها معرفی مسلمونا به عتوان تروریست.

ولی یکی از موارد خیلی جالبش برای من اینه که کثیف بودن سیاست رو به بهترین وجه نشون میده. و این که بازی کثیف سیاسی شامل حال همه کشورها حتی خود امریکاست.

در کل جالبناکه.

اتفاقا معرفی مسلمانها به عنوان تروریست درست نیست. تو خیلی از قسمت ها مسلمان هایی رو نشون میداد که انسان های خیلی مثبتی بودن. از این نظر منظورم نبود. اینکه همش قدرت سازمان سیا رو با آهنگ های غرور آمیز و افتخار آفرین پخش میکرد آدمو یاد فیلم های دفاع مقدس مینداخت.

• Like 5
لینک به دیدگاه
عهه چرا. گریز آناتومی هم قشنگه. البته من این طوری مثل تو کامل ندیدم. چون سریال رو نداشتم. و قبلا شنبه شب ها 11 شب از ام بی سی 4 میدیدم. اما اونم جالب بود. خصوصا جاهایی که مردیت روی فیلم توضبح میداد یعنی اول و آخر هر اپیزود گوشامو تیز میکردم. جمله های جالبی می گفت.

اووووف اصلا اون جمله ها رو نگو! اصل اموزش ناخوداگاهه...! فرهنگ سازیشون خیلی قویه

ام بی سی پرشیا دوبله شده ش رو یه موقعی پخش میکرد...اگر شروع به پخش کرد بهت خبر میدم..دوبله ش از داخل ایرانه و خیلی خوبه

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...