m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ راستش من خودم انقد تو خرید (مخصوصا لباس) وسواسیم که خانوما هم از بازار اومدن با من پشیمون میشن. :icon_pf (34): :there: بالاخره هر کس 1 خصوصیتی داره عزیزم.. خودم میام باهات 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ :there: بالاخره هر کس 1 خصوصیتی داره عزیزم.. خودم میام باهات راس میگی؟ هوراااااااااااااا :hapydancsmil: بعدش نگی خسته شدم پام درد میکنه گرسنه م شده هاااااااا 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ راس میگی؟ هوراااااااااااااا :hapydancsmil: بعدش نگی خسته شدم پام درد میکنه گرسنه م شده هاااااااا من هم میام فقط گرسنه بشم باید بریم یه چی بخوریم :| 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ من هم میام فقط گرسنه بشم باید بریم یه چی بخوریم :| هورااااااااا :hapydancsmil: بیا مینایی ژونم. ولی مهمون تو! لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ راس میگی؟ هوراااااااااااااا :hapydancsmil: بعدش نگی خسته شدم پام درد میکنه گرسنه م شده هاااااااا اوهوم .. نه عزیز.. کار ب اونجاها نمیکشه.. چون من یا خرید نمیرم یا وقتی میرم باید اون چیزی ک میخوام و پیدا کنم.. همیشه هم کفش مناسب میپوشم.. گرسنگی هم دست خودم نیست ک.. فوقش مهمون توایم دیگه 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ هورااااااااا :hapydancsmil: بیا مینایی ژونم. ولی مهمون تو! مهمون من لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ اوهوم .. نه عزیز.. کار ب اونجاها نمیکشه.. چون من یا خرید نمیرم یا وقتی میرم باید اون چیزی ک میخوام و پیدا کنم.. همیشه هم کفش مناسب میپوشم.. گرسنگی هم دست خودم نیست ک.. فوقش مهمون توایم دیگه نه دیگه مهمون مینا هزتیم. :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ مهمون من بابا لارج! پولدار! عاوشقتم عصن. هوارتاااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ بابا لارج! پولدار! عاوشقتم عصن. هوارتاااااااااااااا دیگه 4تا دونه ساندویچ و پیتزا و سیب زمینی با قارچ و پنیرُ و مخلفات که این حرفارو نداره 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ دیگه 4تا دونه ساندویچ و پیتزا و سیب زمینی با قارچ و پنیرُ و مخلفات که این حرفارو نداره والا! خوشم میاد سلیقه مخاطبت رو هم میدونی چیه. 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ والا! خوشم میاد سلیقه مخاطبت رو هم میدونی چیه. پس چی اینطوریاس 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ درسته از خرید کردن و زیاد گشتن خوشم نمیاد اما به خاطر پستهای بالا منم باهاتون میام که تنها نباشید 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ درسته از خرید کردن و زیاد گشتن خوشم نمیاد اما به خاطر پستهای بالا منم باهاتون میام که تنها نباشید به این میگن معجزه پیتزا:hapydancsmil:کاش آقایون هم با پیتزا راضی میشدن 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ به این میگن معجزه پیتزا:hapydancsmil:کاش آقایون هم با پیتزا راضی میشدن هیچ آقایی در حد من از خرید رفتن بدش نمیاد(استثنا هم داریما)هرچیزی یه راهیی داره باید راهشو پیدا کنی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده