Yekta.M 15459 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ با سلام خدمت همه دوستان عزیز از اقصی نقاط نواندیشانِ پهناور عرضم به خدمتتون ک غرض از ایجاد این تاپیک راه اندازی یه نمایشگاه از بهترین آثار شما دوستان نواندیش هست... شما میتونید بهترین آثار عکاسیتون رو برای من بصورت خصوصی ارسال کنید.... مهلت ارسال آثار تا 25 خرداد چون این اولین نمایشگاه هست فعلا با "موضوع آزاد" برگزار میشه . فقط دقت کنید بهتررررریـــــــــــــــــــن عکسهاتون روبفرستید چون قراره یه نمایشگاه از آثار حرفه ای بچهها برپا کنیم محدودیتی برای تعداد عکسهایی ک هر شخص میتونه بفرسته وجود نداره. از بین عکسهای ارسالی بهترینها انتخاب میشن و به نمایشگاه راه پیدا میکنن و در معرض دید عموم قرار خواهند گرفت ....و همینطور بعد از اون اگر تیم متخصصین تکمیل بشه با کمک این عزیزان نقد عکسها رو خواهیم داشت ودر پایان به شرکت کننده های عزیز جوایزی(امتیاز،لوح تقدیر،مدال و ...) تعلق میگیره... توجه==>هر کسی دوست داشت میتونه ادیت مختصری روی عکسهاش انجام بده ولی لطفا هیچ نوشته و متنی رو عکسها نذارید و همینطور قاب و حاشیه ای برای عکسها نذارید...ممنون از همکاریتون 88 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ متقابلا اگه بهترین عکس داشتیم میفرسیم 17 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مرسی تکلیف جوایزو از الان معلوم کن که با هم طی کنیم 15 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چه خوب. بگردم عکس خوب بیابم 13 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مرسیتکلیف جوایزو از الان معلوم کن که با هم طی کنیم بستگی به تعداد شرکت کنندها و نظریه مشورتی هیئت عمومی شورای عکاسی داره فعلن شما فی سبیل الله عکس بفرس 11 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سکه میدین من عکسام رو بدم؟ 13 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم هستـم... برم عکس هام رو بررسی کنــم... :hapydancsmil: 12 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تکراری باشه مووووشکلی داره؟ 12 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تکراری باشه مووووشکلی داره؟ نه ،چون مسابقه و نظرسنجی قرار نیست برگزار بشه در واقع میخوایم یه گالری از بهترین عکسها تشکیل بدیم و نقد عکسها ....ک البته برای تشکر از دوستان جایزه هم میدیم سکه میدین من عکسام رو بدم؟ اره به تو یکی سکه هم میدیم:vahidrk: 13 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ .چند تا عکس باید برفستیم؟پ سکه منو آماده کنید سریعا 11 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ .چند تا عکس باید برفستیم؟پ سکه منو آماده کنید سریعا گلچین کن بهترین و حرفه ای ترینهاشو بفرست محدودیتی برای تعداد عکسهای ارسالی نیس...ولی از بین عکسهایی ک فرستادی ممکنه بعضیاشون به نمایشگاه راه پیدا کنن یا همشون یا هیچکدومشون آمادست سکه ات...منتظرته راستی تو ک عکاسهای انجمن رو بهتر میشناسی یه لیست ازشون بهم میدی ک دعوتشون کنم یا خودت دعوتشون کنی؟ 7 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پ افتخار میدم واسه شرکت.زمانش رو بهم خبر بده 5 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پ افتخار میدم واسه شرکت.زمانش رو بهم خبر بده بفرس دیگه تعداد عکسها به میزان قابل قبولی ک برسه نمایشگاه برگزار میشه 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بهترین عکس دنیا عکس منه اونو که نمیشه فرستاد 6 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بهترین عکس دنیا عکس منه اونو که نمیشه فرستاد چرا نمیشه ما استقبال میکنیم 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم شرکت میکنم اما .... بهترین نیستماااا 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ .چند تا عکس باید برفستیم؟پ سکه منو آماده کنید سریعا تو حرف نزن با اون اسم ضایع منم سعی میکنم بفرستم من در آخرین دقایق میخوام حضور پیدا کنم 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده