haniye.a 5626 ارسال شده در 4 شهریور، 2013 شما عکس بزارین منم قول کلی لذت ببرم...کارارو تقسیم میکنم یه موقعه رو دوشه کسی فشار نیاره 6
Yekta.M 15459 سازنده ارسال شده در 5 شهریور، 2013 یکتایی خیلی بد بووووودنخبری نشد؟ نه خیلیم خوب بودن صبرو حوصله عزیزانم.... 3
mvakili 2726 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 یعنی این تاریخ ارسال عکس ها از یه جهت خوبه از یه جهت بد خوبه چون بعد امتحانای منه و بده چون خیلی بعد از امتحانای منه 3
nasim184 12259 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 یعنی این تاریخ ارسال عکس ها از یه جهت خوبه از یه جهت بد خوبه چون بعد امتحانای منه و بده چون خیلی بعد از امتحانای منه اللااااااااااان که :imoksmiley: حالت خوبه 5
mvakili 2726 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 اللااااااااااان که :imoksmiley: حالت خوبه بله نگران حال من شدید ؟ نه راستش توت ها رو تعارف کردم دلم میخاد منظور این بود که 5 روز بعد از امتحانای من نمایشگاه شروع میشه و باید بعد از امتحانات 5 روز دندون سر جیگر بزارم 5
nasim184 12259 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 بله نگران حال من شدید ؟ نه راستش توت ها رو تعارف کردم دلم میخاد منظور این بود که 5 روز بعد از امتحانای من نمایشگاه شروع میشه و باید بعد از امتحانات 5 روز دندون سر جیگر بزارم امیدواااااااارم بله متوجه شدم 5
mvakili 2726 ارسال شده در 6 شهریور، 2013 آقا از چی عکس بذاریم؟ با توجه به موضوع مسابقه که "آزاد" "هیچ آداب و ترتیبی مجوی هر چه میخواهد دل تنگت بگوی":ws3: سعی کنید به لحاظ دیداری عکس های منتخب خودتون ارسال بفرمایید ولی باز هم از میان آن ها توسط داور ممکن است انتخاب صورت بپذیرد. 5
mvakili 2726 ارسال شده در 13 شهریور، 2013 عکس های مناظر طبیعی هم میشه شرکت داد؟؟ بله اگه خودتون عکاسی کرده باشید چرا که نه خیلی هم خوبه من هم با این عنوان تعدادی عکس ارسال کردم 3
Yekta.M 15459 سازنده ارسال شده در 18 شهریور، 2013 10 سا بعد تاپیکش زده میشه داوران در حال انتخاب عکسهای برتر مبیاشند تعداد عکسها کم نیست که فکر کنی کار یه روزه یادم رفت:icon_pf (34):.... چی یادت رفت؟ خب حالا چی میشه ؟ آواتارشوحالابلخره کدومش؟نکنهه با اواترت شوخی شده ناراحت شدی تغییرش دادی خودت میدونی که کار من نبوده عکسها اول باید داوری بشن و انتخاب بشن بهترین ها بعد هم ادیت بشن و سپس نمایشگاه برگرار میشه ملت میان بازدید 5
ارسالهای توصیه شده